Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Konu sahibinin gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla ve konuyu saptıranlar başka bir konu açıp orada tartışır mısınız bir zahmet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarım boşanmazlar , saka gibi ya. Adam suçlu hem güçlü.

Aralarında ne geçtiğini bilemeyiz, belki konu sahibi suclu olabilir, belkide haklıdır. ne olursa olsun erkeğin kadına şiddet uygulama yetkisini de asla vermez.
Nefret ediyorum, kadına siddet uygulayan erkeklere.
biz kadınlar bi cok şeyi altan alıyor ve susuyoruz. Ama şiddetin olduğu yerde ne huzur olur, nede sağlıklı çocuk, yuva. sonu hep hüsran oluyor

Hanımlar,
konu dışına çıkmak ya da polemiğe girmek yerine konu sahibesi arkadaşımızın sorunuyla ilgilenir misiniz?

Konu bu:

Butun sayfalari okumadim, sadece ilk sayfayi okuyarak cevap veriyorum.
Bogaz sikmak cok vahsice bir davranis. Insanin bu raddeye gelebilmesi icin cok buyuk seyler olmasi gerekir. Esin bir izin alma, anneye gidip gitmeme mevzunda bile boyle cinnet geciriyorsa, ne diyecegimi bilemiyorum. Yarin birgun daha beterini gormezsiniz umarim.

Evden ayrilma konusuna gelince... Ben evden ayrilirsan gelmeyeceksin, geri geleceksen evden hic ayrilmayacaksin diyenlerdenim. Bir de yapamayacaginiz seyleri blof olarak yapmayin. Hadi evden ciktiniz gittiniz. Gunler gecti, adam aramadi ne olacak? Yaptiginizin arkasinda durabilecekseniz, donmeyecekseniz terkedin evinizi. Yoksa pisi pisine geri donecekseniz, hic kendinizi kucuk dusurmeyin bosuna. Bu tur blofler ise yaramaz. Gercekten ayrilma, bosanma niyetinizdeyseniz uzaklasin o kisiden. Ha bosanmayacaksaniz ev terketmelerine filan kalkismayin. Adam akilli cozumler bulun, aranizda konusun halledin.

En son konu sahibinin eşi boşanmak istiyordu ailesine yolluyordu kizi ne oldu ki acaba?

Tabi sadece ilk sayfayı okuyan bört yine.

Yapabilirsin. Hiç durma bence.
Eğer şu anda tepki vermezsen, asıl böyle bi olaya tepki verilmeyince durum "meşrulaşır", "normalleşir". sakın tepki vermeme gibi bi saçmalık yapma. Tecrubeliyim o konuda. Evi terk etmek zorundasın. Geri dönecek olsan bile bi kere gitmen lazım bi tepki göstermek açısından.
Yapacak bişey yok başka.
Kalk, şehir dışına çık. Giderken de bi not bırakırsın. Geç olmadı merak etme. İlk sinirle hareket etmek istemedim o gece, oturup düşünüp sakince karar verdim bugun. Bu kadar bi konuda bile şiddet uygulayacak bi adamla olmayacağını anladım. Beni arama.

İşte bu tarz bişey yazıp kapa telefonunu. Üç dört gun hiç açma. Sonra açarsın, yalvarırsa dönersin.
Ama bi tepki vermen lazım. Burnu baya sürtmesi lazım.

Son düzenleme:
Bence evde oturup bekleyecek ve adamada gayet yumuşak davranacak bu kadını istediğin yönde terbiye etmek

son sayfaya gelmedim henüz ama annesinin evine götürdüğünde, kız evi ya aman boşanmayın etme oğlum yapma oğlum mu diyecek, baktı eşinden özür dilemeye yüzü yok, affedilecek birşey değil yaptığı,bu arada kalbini kazanma ihtimali olmadığından belkide bu şekilde üste çıkacak bilmiyorum, ki, erkekler acayip yaratıklar, en azından çoğunluğu.hepsi olmasa da.

Ben sadece gelecek bos elestiriler yerine akil verin istedim cunku ihtiyacim olan elestiri degil su anda. Gereksiz yorum yapmayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tanımadığın insanlara böyle diklendigini gibi kocan olacak adama karsi da az dik dursan boğazını sıkamazdi insanlardan senin istediğin gibi yorum yapmalarını bekleyemezsin

benimde aklıma şu geldi, acaba konuyu rahell'in eşi de mi okuyor =)) o da taktik uyguluyor nasıl olsa boşanmayı düşünmüyor diye.olur mu olur.

Konuyu konu sahinin yazisini okuyarak başladım daha sonra tüylerim ürperdi neyseki o kadar güzel özetlemissinki içim rahatladi....Toplumumuzun özgür çağdaş muhafazakar (isteğe bağlı) demokratik ve hakkını savunan dirençli kadinlara ihtiyacı var nitekim bizler doğruluyoruz ve yeni nesiller yetistiriyoruz.... Bazı arkadaşlar ( açıkçası ben bu üyenin kadın olduğunu düşünmüyorum) saçma sapan stratejik oyunlara çekiyoruz olayi hemde bu kadar ciddi ve kırılganken...Konu sahibine geçmiş olsun cok üzüldüm .. Milena arkadaşa teşekkür ediyorum.....Bu arada bana yapıldı ben bosandim tabi bu benim fikrim ve hayatim iyi düşün canim Allah yardım etsin.....

Kizlar uzun uzadiya anlatacak halim yok ozet geceyim dun gitmedik annemler gelecek buraya. Konusulacak biteekse bitecek. Sebep olarak ailesini istemediğimi soyluyor. Dogrudur cok fazla bunalttilar cunku. Annemler geldiginde abilerini de cagiricaz hep beraber cikis yolu bulucaz. Bu arada ben bugun ve dun gece hic giremedim siteye.

Bebek istiyorduk tedaviye baslayacaktik herse cok guzeldi masal gibiydi. Ama simdi bitiyor

Kahroldum geceden beri. Nasil toparlanirim biterse? Evimi nasil birakirim? Nasil unuturum? Insanlara ne derim?

Cnm istedikleri kadar bunaltsinlar sen saygini goster haftada 1 gorus kimse kv sine bayilmaz ama esi hatrina saygi gosterr gorusur eger ewliysen esininn ailesine ozen gostermek zorundasin ewliligin kilit noktalarindan biride bu esine asla hak wermiyorum cok sinir olduk tum uyeler olarak hem suclu hem guclu bide sana yaptigi hareketi akli sira bastirip unutmus oldu walla hakkinizda hayirlisi neyse o olsun

insanların dırdır diye algıladığı kadının kendini savunma çabaları, mutlaka gereksiz konuşan dırdırcı kadınlar var, ama genelde onlarında eşleri çok sessiz oluyor,haksızlığa uğrayan insan kadınsa sussun istiyorlar, neden avrupalı kadınlar dırdır etmiyordur biliyor musun arkadaşım, çünkü Türk erkekleri gibi herşeye hayır diyen eşleri yoktur, insan gibi davranıyorlardır eşlerine, eşitlik gerçekten vardır,bizim ülkemizde kavgalar çoğunlukla erkekler kadınları sindirmeye çalıştığı için ve kıskançlıktan çıkıyor çoğunlukla.çoğu erkek hem akıllı, hem güzel, her yönden kusursuz bir kadın istiyor yanında ama o kadın ona itaat etsin istiyor.ego tatmini sanırım.

Hicbir zaman saygısızlık etmedim. Haftada 1 aradim sonra baktim oyle olmuyor ayda bir aradim. Memleketten geldigi zaman 2 haftads bir gittim. Artik istememekte hakliyim cunku hep ezildim.

Her şeyin hayırlısı olsun sizin için. Benim naçizane tavsiyem o konuşmayı eşinizle baş başa yapmanız, işin içine aileyi sokmak şu an için bana doğru gelmiyor, çünkü onlar işin içine girince her şey karmaşıklaşıyor, iletişim problemleri baş gösteriyor, kavga büyüyor, işin içine geçmişten kalma ailevi problemler katılıyor, herkes eteğindeki taşları döküyor ve karı kocanın değil de ailelerin dertleri konuşuluyor. Ama tabi sizin bileceğiniz iş, bana söz düşmez :)

Son düzenleme:
Bu durumu yaşayan çok kadın var erkek ailesini sürekli dibinde istiyor her aktivitide , yani boş zamanlarında ya anneye gidilecek yada onlar gelecek bu durumda konu sahibi sanırım mesafe koymuş erkekte madem böyle istiyorsun o halde boşanalım demiş yani adam anasız yapamıyor

kişiliği oturmamış
ergen haller devam ediyor
kadının suçu yok
.günümüzün evliliğln yürütülmesi tamamen erkeğe bağlı bence artık kadının eli ekmek tutuyor mesleği böyle adama ne diye boyun eğsin her planladığı boş zamanında kaynana diplerinde olmak zorunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…