- 13 Haziran 2014
- 253
- 35
- 38
Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Butun sayfalari okumadim, sadece ilk sayfayi okuyarak cevap veriyorum.
Bogaz sikmak cok vahsice bir davranis. Insanin bu raddeye gelebilmesi icin cok buyuk seyler olmasi gerekir. Esin bir izin alma, anneye gidip gitmeme mevzunda bile boyle cinnet geciriyorsa, ne diyecegimi bilemiyorum. Yarin birgun daha beterini gormezsiniz umarim.
Evden ayrilma konusuna gelince... Ben evden ayrilirsan gelmeyeceksin, geri geleceksen evden hic ayrilmayacaksin diyenlerdenim. Bir de yapamayacaginiz seyleri blof olarak yapmayin. Hadi evden ciktiniz gittiniz. Gunler gecti, adam aramadi ne olacak? Yaptiginizin arkasinda durabilecekseniz, donmeyecekseniz terkedin evinizi. Yoksa pisi pisine geri donecekseniz, hic kendinizi kucuk dusurmeyin bosuna. Bu tur blofler ise yaramaz. Gercekten ayrilma, bosanma niyetinizdeyseniz uzaklasin o kisiden. Ha bosanmayacaksaniz ev terketmelerine filan kalkismayin. Adam akilli cozumler bulun, aranizda konusun halledin.
Hayir hayir siddete egilimi olan biri degildi ben de cok saskinim hic olmadi. Bundan sonra tekrarlanmasindan cok korkuyorum. Burnu surtsun istiyorum. Arkadasima gitsem bir kac gun aramasam kahrolur. Su an bunu yapabilir miyim yoksa artik gec mi oldu?
Tabi sadece ilk sayfayı okuyan bört yine.
Yapabilirsin. Hiç durma bence.
Eğer şu anda tepki vermezsen, asıl böyle bi olaya tepki verilmeyince durum "meşrulaşır", "normalleşir". sakın tepki vermeme gibi bi saçmalık yapma. Tecrubeliyim o konuda. Evi terk etmek zorundasın. Geri dönecek olsan bile bi kere gitmen lazım bi tepki göstermek açısından.
Yapacak bişey yok başka.
Kalk, şehir dışına çık. Giderken de bi not bırakırsın. Geç olmadı merak etme. İlk sinirle hareket etmek istemedim o gece, oturup düşünüp sakince karar verdim bugun. Bu kadar bi konuda bile şiddet uygulayacak bi adamla olmayacağını anladım. Beni arama.
İşte bu tarz bişey yazıp kapa telefonunu. Üç dört gun hiç açma. Sonra açarsın, yalvarırsa dönersin.
Ama bi tepki vermen lazım. Burnu baya sürtmesi lazım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnanamıyorum ya o kadar boşanma meraklısıysan alırsın cekedini çarpar kapıyı çıkar gidersin. Kadını anne evine otobüsle kendin götürmek nedir Allah aşkına?
Konu sahibi de duygusal bir arkadaşımız belli affetmeye hazırdı, çok üzüldüm ya
Ben sadece gelecek bos elestiriler yerine akil verin istedim cunku ihtiyacim olan elestiri degil su anda. Gereksiz yorum yapmayin.
Dumur olarak bütün yazılanları okudum.
Zavallı kadıncağız eşinin şiddet uyguladığını dahi kabullenememiş, en ufak bir eleştiriye bile tahammülü yokken, üstüne üstlük barışmak için kendisi taktikler düşünürken adamın yaptıklarına bak!
Diğer konusundan, bebekleri olmadığından filan bahsedenler olmuş. Onun detaylarını bilmiyorum, zaten konu sahibi de bahsetmemiş hiç ama bence eşi kesinlikle en son tartışmalarından dolayı veya kendisini suçlu hissettiğinden filan stememiş boşanmayı. çok düşündüm artık istemiyorum vs lafları bir anlık öfkeden söylenecek sözler değil. bence aralarında ciddi bir iletişim problemi ve sevgi saygı eksikliği var ki sudan bir sebepten adam boğazına yapışabilmiş. üstelik düzeltmeye bile uğraşmıyor artık, bitsin istiyor adam.
nedense içimden bir ses konu sahibi bitirmemesi için adamı alttan alacak diyor...bu da kendisine yapacağı en büyük kötülük olacak...tüm bunlr yaşandıktan sonra ne yazık ki o evlilikten hayır geleceğine inanmıyorum..
Hmmm öyle mi? Ben olaya tek taraflı bakmıyorum, ama sen bakıyorsun malum eşey kromozonun nedeniyle. Zengin ne anlar fakirin halinden? Irkçılığın boyutlarını ve mal oldukları şeyleri anlamak istiyorsan zencilere gidip sorarsın beyazlara değil.
Bu ülkede kadınlar doğar.
Ufak yaştan itibaren ev işlerine yardım ederler, yere bir şey mi döküldü gözler evin kızına döner erkek evlat babayla beraber ayaklarını uzatıp maç izliyordur.
Yaşın büyür deden yaşında adamlar seni otobüste sıkıştırırlar, yolda laf atarlar kimselere diyemezsin dersen 'Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek peşinden gelmez.' derler, babandan azar yersin ne işin var sokakta diye, annen ileride böyle olursa kocandan çok dayak yersin der.
Canın gece dışarı çıkmak ister abin istediği gibi gezip dolaşırken sen gezip dolaşamazsın. Çünkü hayattan keyip alan kadın toplumun gözünde 'O...' dur.
Gece dışarı çıktığında sürekli tecavüze uğrama korkusuyla baş başasındır. Çünkü bu ülkede tecavüzcüler ceza meza almaz. Hele bakire değilsen ceza indirimi vardır.
Erkekler her haltı yerler ama senin geçmişte sevgilinle el ele tutuşman onlara namussuzluk gelir. Doğru ya 'Eğlenilecek kız vardır evlenilecek kız vardır.'
Evlendiğinde zarın elastikse, kan gelmezse yandın, dayak yersin, namus uğruna öldürülürsün babasının elinden tutup kerhaneye götürülerek ilk cinsel deneyimini yaşayan mikemmel ahlaklı(!) kocan tarafından.
Suç oranları erkeklerde çook daha yüksektir ama bütün fetvalar kadınlara yöneliktir. Din kuralları da, ahlak kuralları da yalnızca kadına yöneliktir bu memlekette erkekler her önüne gelenle de yatar, kadınlar gibi bekaretini korumak zorunda da bırakılmaz
Doğum yaparsın, 9 ay karnında taşırsın, hem annelik hem iş kadınlığı yaparsın ama ev işleri de senin görevindir, erkek çorabını çamaşır sepetine atsa mazallah erkekliğine halel gelir.
Sonra bir de kadın sitelerine üye olup , zamanında dötlerine yedikleri tekmenin acısını kadınlardan çıkarır böyle erkekler.
Gerçekten haksının Erkekler Çoook Eziliyor
Kizlar uzun uzadiya anlatacak halim yok ozet geceyim dun gitmedik annemler gelecek buraya. Konusulacak biteekse bitecek. Sebep olarak ailesini istemediğimi soyluyor. Dogrudur cok fazla bunalttilar cunku. Annemler geldiginde abilerini de cagiricaz hep beraber cikis yolu bulucaz. Bu arada ben bugun ve dun gece hic giremedim siteye.
Merve niye alıntılarıma geri dönmüyon?Peki bana şunu açıklasana, Avrupalı kadınlar dırdır etmiyorlarmıymış da şiddet oranları Türkiye'den katbekat düşük? (Ha bu arada bu yorumu konuya binaenaleyh yazmadım , senin şu kırmızılı cümlen üstüne yazdım.)
Cnm istedikleri kadar bunaltsinlar sen saygini goster haftada 1 gorus kimse kv sine bayilmaz ama esi hatrina saygi gosterr gorusur eger ewliysen esininn ailesine ozen gostermek zorundasin ewliligin kilit noktalarindan biride bu esine asla hak wermiyorum cok sinir olduk tum uyeler olarak hem suclu hem guclu bide sana yaptigi hareketi akli sira bastirip unutmus oldu walla hakkinizda hayirlisi neyse o olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar uzun uzadiya anlatacak halim yok ozet geceyim dun gitmedik annemler gelecek buraya. Konusulacak biteekse bitecek. Sebep olarak ailesini istemediğimi soyluyor. Dogrudur cok fazla bunalttilar cunku. Annemler geldiginde abilerini de cagiricaz hep beraber cikis yolu bulucaz. Bu arada ben bugun ve dun gece hic giremedim siteye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?