Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Kahroldum geceden beri. Nasil toparlanirim biterse? Evimi nasil birakirim? Nasil unuturum? Insanlara ne derim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsanlara ne diyeceğini değil, kendi hayatını düşün.

Oruclu muydu? İftar saatiydi diyorsun sigara da kullaniyorsa ustune kan sekeri de dusunce iyice gozu donmus demek ki. Keske bi kenara cekilp sakinlesmeye calissaymis. Su durumda bi sure evden uzak kalabilirsin ya da bi sure evde onu yok saymayi dene. Pazartesi ise basliyormussun cunku düzenini bozup baska yerden ise gidip gelmen zor olabilir. eninde sonunda affediceksin kendin soylemissin o yuzden iyice pisman olup ozur dileyene kadar yok say.

Öyle kadınlar da bizim kıllı bacak Receplere itaat edecekti zaten. Çok şey bekliyor bunlar da.

Rahell , esın yaşanlar hakkında konuşmadı mı hic ? Direkt ailemi istemiyorsun ayrılalım mi dedi ?
Sen ne dedin peki ?

Canım sen çok seviyorsun anlıyorum seni evliliğimin ilk senelerinde bende öyleydim gözüm hiç birşey görmezdi her yaptığını yutardım ama sana şöyle bir tavsiye veriyim inanki yıllar geçtikçe neden yaptım böyle diye dövüneceksin ama iş işten geçmiş olucak ayrılsanda ayrılmasanda kendini ezdirme sen bu dünyaya onunla gelmedin onunlada ölmeyeceksin duygusal davranma canım mantıklı düşün gelecekte seni neler bekliyor onu düşün ve kararını sağlıklı bir şekilde kendin ver ne ailen nede eşin vermesin bu senin hayatın senin kararın daha çok gençsin karamsarlığa kapılıp kendini perişan etme dünyanın sonu değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm ediosun demedim etmemissndr ama aileyiz diosan mecbur esinin ailesiylede ii gecinmen lazim sewmek zorunda diilsin kac ewliklik bitmistr kv yuzunden mutlaka uzmuslerdir seni ama bu hep boyle

Canım sana tavsiyem yaşayan biri olarak aileden once siz karar verin onlar bir araya geldimi konu başka yerlere çekiliyor. ..Siz konusmadan o onda bile bitebilir siz konuşun lütfen siz kararınızı verin sonra onlarlada konusursunuz...Benim aklım şuanda sende çok zor bir durum Ama dedigimi düşün eşini ara bir dışarı çıkın konuşun anlat anlatsın Rabbim hayırlısını nasip etsin...Sürekli dua et....

Katiliyorum tamamen

Öyle kadınlar da bizim kıllı bacak Receplere itaat edecekti zaten. Çok şey bekliyor bunlar da.

Aynen canım çok haklısın ben yurtdışında yaşıyorum buradaki bayanlar o kadar rahatlar ki hayatta bir erkeğe itaat etmezler hele de bizim erkeklere baskı,ezmek,sindirmek,dayak,kıskançlık vs. Herşey mevcut bizimkilerde

Keske once kendiniz konusup halletseydiniz. Kocisle baristim, aileler küs, onlardan gizli gorusuyoruz diye konu acanlar cok oldu burada. Aile girerse isin icine olay baska yerlere sapar.

...............................

Keske once kendiniz konusup halletseydiniz. Kocisle baristim, aileler küs, onlardan gizli gorusuyoruz diye konu acanlar cok oldu burada. Aile girerse isin icine olay baska yerlere sapar.

Yaa canlarim biz konustuk esimle uzun uzun. Esim bosanmak istiyor. Belki de sinirden diyor bilmiyorum. Annemle babam ikimizin de arkasinda oldugunu gostermek icin geliyor ben biliyorum. Eger cozulmeyecek kadar buyuk bir problemse bosanin diyorlar. Belki hep birlikte ustesinden geliriz diyorlar. Moralim cok bozuk ben burda agliyorum, o orda agliyor.

Herkese cevap veremiyorum. Annemler gelecek diye bir yandan rtaligi toparliyorum. Gelismeleri yazarim arada girip

kadınlar bir kez şiddet gördükten sonra bence evlilik devam etmemeli, ben şiddete asla dayanamıyorum, hiç bir şey şiddetin bahanesi olamaz arkadaşlar, şiddetten sonra hala evlilik kurtarmayı düşündüğümüz için bizim haklarımızı "şiddete hayır gibi" kampanyalarla devlet korumaya çalışıyor, önce biz karşı çıkıp hakkımızı korumalıyız. Bir kez vuran yine vurur, kadın ölümleri de bu tip şiddetlerle başlıyor, lütfen biraz mantıklı düşünelim.

[nQUOTE=rahell;36022965]Yaa canlarim biz konustuk esimle uzun uzun. Esim bosanmak istiyor. Belki de sinirden diyor bilmiyorum. Annemle babam ikimizin de arkasinda oldugunu gostermek icin geliyor ben biliyorum. Eger cozulmeyecek kadar buyuk bir problemse bosanin diyorlar. Belki hep birlikte ustesinden geliriz diyorlar. Moralim cok bozuk ben burda agliyorum, o orda agliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Canım ailenin arkanda olması çok güzel çok sevindim inş hakkında hayırlısı olsun bizede bilgi ver canım arada çok merak ediyoruz ve üzme kendini canım hayat çok kısa sen değerlisin bunu unutma kimseyi kendinden değerli bulunmaz ve eşsiz biri olarak görme

1 bucuk yillik evlilik boyle biter mi? Oyle kotuyum ki anlatamam. Nasil toparlanirim bilmiyorum. Esimden baskasiyla asla yapamam. Esim olmadan da yapamam.

Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum

Yanima geldi bugun hep dusundum. Ben devam etmek istemiyorum annenle konus senden bosanmak istiyorum dedi. Taksideyim yazamiyorum

Kahroldum geceden beri. Nasil toparlanirim biterse? Evimi nasil birakirim? Nasil unuturum? Insanlara ne derim?

çok üzüldüm. buna hem suçlu hem güçlü denir. ama bunun altında başka şeyler var bence. başka kadınyada sevginin bitmesi gibi..
yoksa git kadının boğazını sık sonrada evine yolla.
birde anlamadığım şu,
neden evinden yollanan kadın oluyor. o tasını tarağını toplasın.
adam hem suçlu hemde güçlü,kadını resmen evden kovuyor.
böyle durumlarda hiçbir kadın evini bırakmamalı. o ev sizede ait.
rahatsız olan kimse o defolup gitsin evden. ev sorun çıktığında boşanmaya kalkıldığında kocaya bıraklıacak diye bir kural yok

Son düzenleme:

hep erkek evladı kız evlattan üstün gören ve öyle yetiştiren anne babanın,
doğum yaptı dendiğinde nesi oldu deyip,kızı oldu dendiğinde, neyse olsun bakalım diye suratını büzüştüren eş dost tanıdığın zihniyeti yüzünden,
üstelik bu tepkileri veren bir kadın yahu,kadın olduklarını en başta insan olduklarını unutmuş zavallılar,
bu erkekler büyüdüklerinde nasıl davransınlar ki,tabiki gördükleri yetiştirildikleri gibi, kalkıpta kendi suyunu içemeyecek kadar acizler, yazık ki hepimiz bir parça böyleyiz, çünkü zavallı annelerimizede erkeğe hizmet edilecek diye öğretilmiş,
geçen gün bir film izledim çokta mantıklı bir film olmasa da şu sahne bence zihniyeti çok açık anlatıyor,

kadın kocasından bir adım geride yürüyor, adam topal olduğundan üstüne alınıyor, sen benden utanıyor musun neden geriden yürüyorsun diye, kadın da senden niye utanıym ki, ben böyle gördüm, ninem dedemin, annem de babamın bir adım gerisinden giderdi diyor.aslında filmi kaldır çöpe at ama bu birkaç cümle o kadar çok şey anlatıyor ki anlayabilene.

Son düzenleme:
Canım belli birbirinizi seviyorsunuz. Bence eşin çocuk konusunda doldurulmuş eski konulardan baktım kayınvaliden hep birilerine birilerini kötülüyorsa çocuk konusunda da senin haberin olmadan eşini dolduruyordur. Papuç bırakmayın bu kadına. Birde sordun mu bu kadar kolay nasıl boşanma kararı alıyorsun diye evlilik bu

Evet doğru söylüyorsun ama burda iş annede bitiyor. Benim annem bana ne yapıyorsa abimede aynısını yaptı... Cinsiyet ayrımı yapan yine biz kadınlarız. Mesela kız çocuğa ayrı erkek çocuga ayri davraniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…