Kahroldum geceden beri. Nasil toparlanirim biterse? Evimi nasil birakirim? Nasil unuturum? Insanlara ne derim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oruclu muydu? İftar saatiydi diyorsun sigara da kullaniyorsa ustune kan sekeri de dusunce iyice gozu donmus demek ki. Keske bi kenara cekilp sakinlesmeye calissaymis. Su durumda bi sure evden uzak kalabilirsin ya da bi sure evde onu yok saymayi dene. Pazartesi ise basliyormussun cunku düzenini bozup baska yerden ise gidip gelmen zor olabilir. eninde sonunda affediceksin kendin soylemissin o yuzden iyice pisman olup ozur dileyene kadar yok say.Hayir hayir siddete egilimi olan biri degildi ben de cok saskinim hic olmadi. Bundan sonra tekrarlanmasindan cok korkuyorum. Burnu surtsun istiyorum. Arkadasima gitsem bir kac gun aramasam kahrolur. Su an bunu yapabilir miyim yoksa artik gec mi oldu?Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insanların dırdır diye algıladığı kadının kendini savunma çabaları, mutlaka gereksiz konuşan dırdırcı kadınlar var, ama genelde onlarında eşleri çok sessiz oluyor,haksızlığa uğrayan insan kadınsa sussun istiyorlar, neden avrupalı kadınlar dırdır etmiyordur biliyor musun arkadaşım, çünkü Türk erkekleri gibi herşeye hayır diyen eşleri yoktur, insan gibi davranıyorlardır eşlerine, eşitlik gerçekten vardır,bizim ülkemizde kavgalar çoğunlukla erkekler kadınları sindirmeye çalıştığı için ve kıskançlıktan çıkıyor çoğunlukla.çoğu erkek hem akıllı, hem güzel, her yönden kusursuz bir kadın istiyor yanında ama o kadın ona itaat etsin istiyor.ego tatmini sanırım.
Rahell , esın yaşanlar hakkında konuşmadı mı hic ? Direkt ailemi istemiyorsun ayrılalım mi dedi ?Kizlar uzun uzadiya anlatacak halim yok ozet geceyim dun gitmedik annemler gelecek buraya. Konusulacak biteekse bitecek. Sebep olarak ailesini istemediğimi soyluyor. Dogrudur cok fazla bunalttilar cunku. Annemler geldiginde abilerini de cagiricaz hep beraber cikis yolu bulucaz. Bu arada ben bugun ve dun gece hic giremedim siteye.
Kizlar uzun uzadiya anlatacak halim yok ozet geceyim dun gitmedik annemler gelecek buraya. Konusulacak biteekse bitecek. Sebep olarak ailesini istemediğimi soyluyor. Dogrudur cok fazla bunalttilar cunku. Annemler geldiginde abilerini de cagiricaz hep beraber cikis yolu bulucaz. Bu arada ben bugun ve dun gece hic giremedim siteye.
Hicbir zaman saygısızlık etmedim. Haftada 1 aradim sonra baktim oyle olmuyor ayda bir aradim. Memleketten geldigi zaman 2 haftads bir gittim. Artik istememekte hakliyim cunku hep ezildim.
Kizlar uzun uzadiya anlatacak halim yok ozet geceyim dun gitmedik annemler gelecek buraya. Konusulacak biteekse bitecek. Sebep olarak ailesini istemediğimi soyluyor. Dogrudur cok fazla bunalttilar cunku. Annemler geldiginde abilerini de cagiricaz hep beraber cikis yolu bulucaz. Bu arada ben bugun ve dun gece hic giremedim siteye.
Bu durumu yaşayan çok kadın var erkek ailesini sürekli dibinde istiyor her aktivitide , yani boş zamanlarında ya anneye gidilecek yada onlar gelecek bu durumda konu sahibi sanırım mesafe koymuş erkekte madem böyle istiyorsun o halde boşanalım demiş yani adam anasız yapamıyor
kişiliği oturmamış
ergen haller devam ediyor
kadının suçu yok
.günümüzün evliliğln yürütülmesi tamamen erkeğe bağlı bence artık kadının eli ekmek tutuyor mesleği böyle adama ne diye boyun eğsin her planladığı boş zamanında kaynana diplerinde olmak zorunda mı?
Öyle kadınlar da bizim kıllı bacak Receplere itaat edecekti zaten.Çok şey bekliyor bunlar da.
Hmmm öyle mi? Ben olaya tek taraflı bakmıyorum, ama sen bakıyorsun malum eşey kromozonun nedeniyle. Zengin ne anlar fakirin halinden? Irkçılığın boyutlarını ve mal oldukları şeyleri anlamak istiyorsan zencilere gidip sorarsın beyazlara değil.
Bu ülkede kadınlar doğar.
Ufak yaştan itibaren ev işlerine yardım ederler, yere bir şey mi döküldü gözler evin kızına döner erkek evlat babayla beraber ayaklarını uzatıp maç izliyordur.
Yaşın büyür deden yaşında adamlar seni otobüste sıkıştırırlar, yolda laf atarlar kimselere diyemezsin dersen 'Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek peşinden gelmez.' derler, babandan azar yersin ne işin var sokakta diye, annen ileride böyle olursa kocandan çok dayak yersin der.
Canın gece dışarı çıkmak ister abin istediği gibi gezip dolaşırken sen gezip dolaşamazsın. Çünkü hayattan keyip alan kadın toplumun gözünde 'O...' dur.
Gece dışarı çıktığında sürekli tecavüze uğrama korkusuyla baş başasındır. Çünkü bu ülkede tecavüzcüler ceza meza almaz. Hele bakire değilsen ceza indirimi vardır.
Erkekler her haltı yerler ama senin geçmişte sevgilinle el ele tutuşman onlara namussuzluk gelir. Doğru ya 'Eğlenilecek kız vardır evlenilecek kız vardır.'
Evlendiğinde zarın elastikse, kan gelmezse yandın, dayak yersin, namus uğruna öldürülürsün babasının elinden tutup kerhaneye götürülerek ilk cinsel deneyimini yaşayan mikemmel ahlaklı(!) kocan tarafından.
Suç oranları erkeklerde çook daha yüksektir ama bütün fetvalar kadınlara yöneliktir. Din kuralları da, ahlak kuralları da yalnızca kadına yöneliktir bu memlekette erkekler her önüne gelenle de yatar, kadınlar gibi bekaretini korumak zorunda da bırakılmaz
Doğum yaparsın, 9 ay karnında taşırsın, hem annelik hem iş kadınlığı yaparsın ama ev işleri de senin görevindir, erkek çorabını çamaşır sepetine atsa mazallah erkekliğine halel gelir.
Sonra bir de kadın sitelerine üye olup , zamanında dötlerine yedikleri tekmenin acısını kadınlardan çıkarır böyle erkekler.
Gerçekten haksının Erkekler Çoook Eziliyor
Keske once kendiniz konusup halletseydiniz. Kocisle baristim, aileler küs, onlardan gizli gorusuyoruz diye konu acanlar cok oldu burada. Aile girerse isin icine olay baska yerlere sapar.
Canım sana tavsiyem yaşayan biri olarak aileden once siz karar verin onlar bir araya geldimi konu başka yerlere çekiliyor. ..Siz konusmadan o onda bile bitebilir siz konuşun lütfen siz kararınızı verin sonra onlarlada konusursunuz...Benim aklım şuanda sende çok zor bir durum Ama dedigimi düşün eşini ara bir dışarı çıkın konuşun anlat anlatsın Rabbim hayırlısını nasip etsin...Sürekli dua et....
Canım sen çok seviyorsun anlıyorum seni evliliğimin ilk senelerinde bende öyleydim gözüm hiç birşey görmezdi her yaptığını yutardım ama sana şöyle bir tavsiye veriyim inanki yıllar geçtikçe neden yaptım böyle diye dövüneceksin ama iş işten geçmiş olucak ayrılsanda ayrılmasanda kendini ezdirme sen bu dünyaya onunla gelmedin onunlada ölmeyeceksin duygusal davranma canım mantıklı düşün gelecekte seni neler bekliyor onu düşün ve kararını sağlıklı bir şekilde kendin ver ne ailen nede eşin vermesin bu senin hayatın senin kararın daha çok gençsin karamsarlığa kapılıp kendini perişan etme dünyanın sonu değil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum
Yanima geldi bugun hep dusundum. Ben devam etmek istemiyorum annenle konus senden bosanmak istiyorum dedi. Taksideyim yazamiyorum
Kahroldum geceden beri. Nasil toparlanirim biterse? Evimi nasil birakirim? Nasil unuturum? Insanlara ne derim?
Aynen canım çok haklısın ben yurtdışında yaşıyorum buradaki bayanlar o kadar rahatlar ki hayatta bir erkeğe itaat etmezler hele de bizim erkeklere baskı,ezmek,sindirmek,dayak,kıskançlık vs. Herşey mevcut bizimkilerde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmmm öyle mi? Ben olaya tek taraflı bakmıyorum, ama sen bakıyorsun malum eşey kromozonun nedeniyle. Zengin ne anlar fakirin halinden? Irkçılığın boyutlarını ve mal oldukları şeyleri anlamak istiyorsan zencilere gidip sorarsın beyazlara değil.
Bu ülkede kadınlar doğar.
Ufak yaştan itibaren ev işlerine yardım ederler, yere bir şey mi döküldü gözler evin kızına döner erkek evlat babayla beraber ayaklarını uzatıp maç izliyordur.
Yaşın büyür deden yaşında adamlar seni otobüste sıkıştırırlar, yolda laf atarlar kimselere diyemezsin dersen 'Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek peşinden gelmez.' derler, babandan azar yersin ne işin var sokakta diye, annen ileride böyle olursa kocandan çok dayak yersin der.
Canın gece dışarı çıkmak ister abin istediği gibi gezip dolaşırken sen gezip dolaşamazsın. Çünkü hayattan keyip alan kadın toplumun gözünde 'O...' dur.
Gece dışarı çıktığında sürekli tecavüze uğrama korkusuyla baş başasındır. Çünkü bu ülkede tecavüzcüler ceza meza almaz. Hele bakire değilsen ceza indirimi vardır.
Erkekler her haltı yerler ama senin geçmişte sevgilinle el ele tutuşman onlara namussuzluk gelir. Doğru ya 'Eğlenilecek kız vardır evlenilecek kız vardır.'
Evlendiğinde zarın elastikse, kan gelmezse yandın, dayak yersin, namus uğruna öldürülürsün babasının elinden tutup kerhaneye götürülerek ilk cinsel deneyimini yaşayan mikemmel ahlaklı(!) kocan tarafından.
Suç oranları erkeklerde çook daha yüksektir ama bütün fetvalar kadınlara yöneliktir. Din kuralları da, ahlak kuralları da yalnızca kadına yöneliktir bu memlekette erkekler her önüne gelenle de yatar, kadınlar gibi bekaretini korumak zorunda da bırakılmaz
Doğum yaparsın, 9 ay karnında taşırsın, hem annelik hem iş kadınlığı yaparsın ama ev işleri de senin görevindir, erkek çorabını çamaşır sepetine atsa mazallah erkekliğine halel gelir.
Sonra bir de kadın sitelerine üye olup , zamanında dötlerine yedikleri tekmenin acısını kadınlardan çıkarır böyle erkekler.
Gerçekten haksının Erkekler Çoook Eziliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?