hep erkek evladı kız evlattan üstün gören ve öyle yetiştiren anne babanın,
doğum yaptı dendiğinde nesi oldu deyip,kızı oldu dendiğinde, neyse olsun bakalım diye suratını büzüştüren eş dost tanıdığın zihniyeti yüzünden,
üstelik bu tepkileri veren bir kadın yahu,kadın olduklarını en başta insan olduklarını unutmuş zavallılar,
bu erkekler büyüdüklerinde nasıl davransınlar ki,tabiki gördükleri yetiştirildikleri gibi, kalkıpta kendi suyunu içemeyecek kadar acizler, yazık ki hepimiz bir parça böyleyiz, çünkü zavallı annelerimizede erkeğe hizmet edilecek diye öğretilmiş,
geçen gün bir film izledim çokta mantıklı bir film olmasa da şu sahne bence zihniyeti çok açık anlatıyor,
kadın kocasından bir adım geride yürüyor, adam topal olduğundan üstüne alınıyor, sen benden utanıyor musun neden geriden yürüyorsun diye, kadın da senden niye utanıym ki, ben böyle gördüm, ninem dedemin, annem de babamın bir adım gerisinden giderdi diyor.aslında filmi kaldır çöpe at ama bu birkaç cümle o kadar çok şey anlatıyor ki anlayabilene.
Canım ağzına sağlık o kadar güzel anlatmışsın ki bayıldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 bucuk yillik evlilik boyle biter mi? Oyle kotuyum ki anlatamam. Nasil toparlanirim bilmiyorum. Esimden baskasiyla asla yapamam. Esim olmadan da yapamam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 bucuk yillik evlilik boyle biter mi? Oyle kotuyum ki anlatamam. Nasil toparlanirim bilmiyorum. Esimden baskasiyla asla yapamam. Esim olmadan da yapamam.
teşekkür ederim canım yazık ki acı bir gerçek =( nedense güzel şeylerin tarifini bilmiyoruz artık, mutluluğu anlat deseler afallarız ama acıyı çok güzel tarif eder olduk milletçe.Allah sonumuzu hayır etsin.
Amiiin canım çok haklısın nereye gidiyoruz biz artık düşünsenize artık anormal şeyleri bile doğal karşılamaya başlıyoruz belli bir zaman sonra allah hepimize yardım etsin kötü insanlarla karşılaştırmasın herkesin kalbine göre versin
Amiiin canım çok haklısın nereye gidiyoruz biz artık düşünsenize artık anormal şeyleri bile doğal karşılamaya başlıyoruz belli bir zaman sonra allah hepimize yardım etsin kötü insanlarla karşılaştırmasın herkesin kalbine göre versin
Yaa canlarim biz konustuk esimle uzun uzun. Esim bosanmak istiyor. Belki de sinirden diyor bilmiyorum. Annemle babam ikimizin de arkasinda oldugunu gostermek icin geliyor ben biliyorum. Eger cozulmeyecek kadar buyuk bir problemse bosanin diyorlar. Belki hep birlikte ustesinden geliriz diyorlar. Moralim cok bozuk ben burda agliyorum, o orda agliyor.
Herkese cevap veremiyorum. Annemler gelecek diye bir yandan rtaligi toparliyorum. Gelismeleri yazarim arada girip
Kizlar uzun uzadiya anlatacak halim yok ozet geceyim dun gitmedik annemler gelecek buraya. Konusulacak biteekse bitecek. Sebep olarak ailesini istemediğimi soyluyor. Dogrudur cok fazla bunalttilar cunku. Annemler geldiginde abilerini de cagiricaz hep beraber cikis yolu bulucaz. Bu arada ben bugun ve dun gece hic giremedim siteye.
Bebek istiyorduk tedaviye baslayacaktik herse cok guzeldi masal gibiydi. Ama simdi bitiyor
Kahroldum geceden beri. Nasil toparlanirim biterse? Evimi nasil birakirim? Nasil unuturum? Insanlara ne derim?
Hicbir zaman saygısızlık etmedim. Haftada 1 aradim sonra baktim oyle olmuyor ayda bir aradim. Memleketten geldigi zaman 2 haftads bir gittim. Artik istememekte hakliyim cunku hep ezildim.
Size yok gosteren arkadaslari bekar olduklari icin dikkate almayip, ustune fircaladiniz.
Simdi asil sizin yapmaniz gerekeni esiniz yapiyor.
Neden biliyor musunuz?
"Beni bunaltti, biktirdi, bakin iste sonunda bu hale getirdi. Ben istemiyorum bu kadini" diyip kendini hakli cikarmak icin.
Artik siz suclusunuz, cunku ilk hamleyi o yaptı.
Belki de sucunu aklamak icin bunu yapiyor bilinmez. Barisabilir sonradan.
Kizmayin, bunlari zamaninda izinsiz banyo yaptigi icin bogazi sikilip, boynunda parmak izleri birakilan bir kadin olarak yaziyorum
Kusura bakmayin sizi alintilamisim yanlislikla :))
bence imkanın varsa eşinin yüzünü avcunun içine al, ve gözlerine derin deriiin bak,insanlıktan eser kalmamış ama belki sevgi kırıntısı kaldıysa diye söylüyorum,
keşke boynunu sıkan ben olsaydım ve sonra da senden boşanmak isteseydim ne hissettiğimi şuan tahmin bile edemezsin,dilerim birgün beni anlamak zorunda kalırsın yaşayarak ve bende bunu görürüm yada duyarım de.boşanmak mı istiyorsun bir imzaya bakar ama benim gibi hayvan sever bulamazsın yazık olacak de.
amiiin inşallah Rabbim kimseyi evliliğinden pişman etmesin, ne erkek ne de kadın.
Çok iyiydiAğzına sağlık..
Allah razı olsun, kimsenin eşine laf söylemeye hakkım yok belki birde seviyorum dediği için yazmaya bile çekindim ama tahammül edemiyorum böylelerine, bekar olsam bu yazıları okuyunca evlilikten vazgeçerdim büyük ihtimalle.
konuyu okuyorum okuyorum hala neden bu duruma gelinmiş anlamadım.izin almama yada alamama durumu nasıl hırpalamaya kadar geldi.aynı olay çikolatakızda da olmuştu ve o da açıklamamıştı.:26:
bir de merak ettiğim taksideyiz,otogara gidiyoruz demişti konu sahibi ne oldu da geri döndüler.ben olsam beni otogara götüren adamla geri dönmezdim her halde:44:
Bazı kadınlar çok masum seviyor eşinin hayvanlığı bile söz konusuyken laf söylenmesini istemiyor evet.
Ben öyle değilim valla niyedir bilmem. Eşimin iyisini de derim kötüsünü de..
Kötüsünü yerden yere vururum, vuranlara da haklısınız ben de deliriyorum buna derim.
Biraz gerçekçi sevmek lazım aslında.
Bence bekarlar anlık olarak etkilense de o an aşkın büyüsüyle evleniyor.
Evlenmeden de gerçek anlamda empati yapmaları imkansız maalesef.
Evlenir, yaşar, gerçekten bahsedilen o prens öküz değişimini görür, anlar ve o zaman pişman olur..Sıralama bu
Kendisini çok ezdikleri için ailesi ile görüşmek istemiyormuş az arıyormuş falan.
Bu yüzden boşanmak istiyormuş adam.
Yine aile mevzusu yani
bende aynen öyleyim, hatta özür dilerler, afedersin eşin ama der samimi arkadaşlarım, yok rahat olun derim, doğruya doğru, afedersiniz ama şu bir gerçek 2 şeyin poposu yıkanmaz (yani yaptığı pislik temizlenmeye çalışılmaz gibi), eşinin birde çocuğunun, çünkü ikisi de seni mahcup eder. benim evladım yapmaz diyende yanılır, benim kocam yapmaz diyen de.
aslında kurbağayı prense dönüştüren biziz, yıllarca onun kurbağa olduğunu hep görmezden gelmeye çalışıyoruz, sonuç ne oluyor , öküze özenen kurbağa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?