Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Canım ağzına sağlık o kadar güzel anlatmışsın ki bayıldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ağzına sağlık o kadar güzel anlatmışsın ki bayıldım

teşekkür ederim canım yazık ki acı bir gerçek =( nedense güzel şeylerin tarifini bilmiyoruz artık, mutluluğu anlat deseler afallarız ama acıyı çok güzel tarif eder olduk milletçe.Allah sonumuzu hayır etsin.

1 bucuk yillik evlilik boyle biter mi? Oyle kotuyum ki anlatamam. Nasil toparlanirim bilmiyorum. Esimden baskasiyla asla yapamam. Esim olmadan da yapamam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım biraz sakin evet cokkkk zor biliyorum ama şuanda eger evliliğinin bitmemesini istiyorsan tabi saglam durmaya çalış suan hayaton ellerinde ve dilinde o yuzden sağlıklı düşünmelisin sonra pisman olamamak icin kendine dikkat et canım hayırlısı inşallah

1 bucuk yillik evlilik boyle biter mi? Oyle kotuyum ki anlatamam. Nasil toparlanirim bilmiyorum. Esimden baskasiyla asla yapamam. Esim olmadan da yapamam.

Merak etme hissediyorum evliliğin bitmeyecek düzeleceksiniz

Amiiin canım çok haklısın nereye gidiyoruz biz artık düşünsenize artık anormal şeyleri bile doğal karşılamaya başlıyoruz belli bir zaman sonra allah hepimize yardım etsin kötü insanlarla karşılaştırmasın herkesin kalbine göre versin

Size yok gosteren arkadaslari bekar olduklari icin dikkate almayip, ustune fircaladiniz.
Simdi asil sizin yapmaniz gerekeni esiniz yapiyor.
Neden biliyor musunuz?
"Beni bunaltti, biktirdi, bakin iste sonunda bu hale getirdi. Ben istemiyorum bu kadini" diyip kendini hakli cikarmak icin.
Artik siz suclusunuz, cunku ilk hamleyi o yaptı.
Belki de sucunu aklamak icin bunu yapiyor bilinmez. Barisabilir sonradan.
Kizmayin, bunlari zamaninda izinsiz banyo yaptigi icin bogazi sikilip, boynunda parmak izleri birakilan bir kadin olarak yaziyorum

Kusura bakmayin sizi alintilamisim yanlislikla :))

Herkese cevap veremiyorum. Annemler gelecek diye bir yandan rtaligi toparliyorum. Gelismeleri yazarim arada girip

Bebek istiyorduk tedaviye baslayacaktik herse cok guzeldi masal gibiydi. Ama simdi bitiyor

Kahroldum geceden beri. Nasil toparlanirim biterse? Evimi nasil birakirim? Nasil unuturum? Insanlara ne derim?

Ne şekilde ezdiler mesela?
Haklı sebeplerin vardır mutlaka görüşmek istememekte..
Ama eşine neden onlardan uzaklaştığını anlattın mı?
Erkekler gördükleri halde zor kabulleniyorlar bu durumu.
Onun tanık olmadığı meseleler için böyle uzaklaştıysan anlamamıştır.

Bir de hemen aileleri karıştırmışsınız doğru bulmadım ben.
Bir kaç gün kendi kendinize hesaplaşsaydınız keşke.

Ağlarken boğazını sıktığım için özür dilerim dedi mi bari?
Yoksa direk boşanmak istiyorum sebep ailemi istememen mi dedi?

Gıcık oluyorum erkek milletine yaa.
Ailesine karşı eşimi ezerseniz sizden koparım tamamen diyemez ama eşine ne güzel derler..

Canım çok üzüldüm yazdıklarına şimdi evlimisin onunla hala valla bak ben ilk eşinin ayrılacağını okuduğumda dedim ki tam erkek tavrı kendini haklı çıkaracak ve rahellin yapması gerekeni o yapmış ve çok üzüldüm ve çok sinirlendim ama burda dile getirmek istemedim çünkü çok üzülüyordu daha fazla stres yapmasını istemedim

Hakkında hayırlısı olsun rahell
eşini çok seviyorsun belli....
yuvan dağılsın istemiyorsun...
üzülmemek elde değil...
inşallah aile büyükleriniz doğru yönlendirirler olayı..
mutlu haberlerini bekliyorum

bence imkanın varsa eşinin yüzünü avcunun içine al, ve gözlerine derin deriiin bak,insanlıktan eser kalmamış ama belki sevgi kırıntısı kaldıysa diye söylüyorum,
keşke boynunu sıkan ben olsaydım ve sonra da senden boşanmak isteseydim ne hissettiğimi şuan tahmin bile edemezsin,dilerim birgün beni anlamak zorunda kalırsın yaşayarak ve bende bunu görürüm yada duyarım de.boşanmak mı istiyorsun bir imzaya bakar ama benim gibi hayvan sever bulamazsın yazık olacak de.

amiiin inşallah Rabbim kimseyi evliliğinden pişman etmesin, ne erkek ne de kadın.

Çok iyiydi Ağzına sağlık..

Çok iyiydi Ağzına sağlık..

Allah razı olsun, kimsenin eşine laf söylemeye hakkım yok belki birde seviyorum dediği için yazmaya bile çekindim ama tahammül edemiyorum böylelerine, bekar olsam bu yazıları okuyunca evlilikten vazgeçerdim büyük ihtimalle.

Bazı kadınlar çok masum seviyor eşinin hayvanlığı bile söz konusuyken laf söylenmesini istemiyor evet.

Ben öyle değilim valla niyedir bilmem. Eşimin iyisini de derim kötüsünü de..
Kötüsünü yerden yere vururum, vuranlara da haklısınız ben de deliriyorum buna derim.

Biraz gerçekçi sevmek lazım aslında.

Bence bekarlar anlık olarak etkilense de o an aşkın büyüsüyle evleniyor.
Evlenmeden de gerçek anlamda empati yapmaları imkansız maalesef.

Evlenir, yaşar, gerçekten bahsedilen o prens öküz değişimini görür, anlar ve o zaman pişman olur..Sıralama bu

Son düzenleme:
konuyu okuyorum okuyorum hala neden bu duruma gelinmiş anlamadım.izin almama yada alamama durumu nasıl hırpalamaya kadar geldi.aynı olay çikolatakızda da olmuştu ve o da açıklamamıştı.:26:

bir de merak ettiğim taksideyiz,otogara gidiyoruz demişti konu sahibi ne oldu da geri döndüler.ben olsam beni otogara götüren adamla geri dönmezdim her halde:44:

Kendisini çok ezdikleri için ailesi ile görüşmek istemiyormuş az arıyormuş falan.
Bu yüzden boşanmak istiyormuş adam.

Yine aile mevzusu yani

bende aynen öyleyim, hatta özür dilerler, afedersin eşin ama der samimi arkadaşlarım, yok rahat olun derim, doğruya doğru, afedersiniz ama şu bir gerçek 2 şeyin poposu yıkanmaz (yani yaptığı pislik temizlenmeye çalışılmaz gibi), eşinin birde çocuğunun, çünkü ikisi de seni mahcup eder. benim evladım yapmaz diyende yanılır, benim kocam yapmaz diyen de.

aslında kurbağayı prense dönüştüren biziz, yıllarca onun kurbağa olduğunu hep görmezden gelmeye çalışıyoruz, sonuç ne oluyor , öküze özenen kurbağa....

Son düzenleme:
Kendisini çok ezdikleri için ailesi ile görüşmek istemiyormuş az arıyormuş falan.
Bu yüzden boşanmak istiyormuş adam.

Yine aile mevzusu yani

ben bu kadar olduğuna inanmıyorum,o kadar kolay değil bu işler

Öküze özenen kurbağa Güzel benzetme oldu.
Amannnn kim ne derse desin bekarlık gibisi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…