- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
ben bu kadar olduğuna inanmıyorum,o kadar kolay değil bu işler
Canım çok üzüldüm yazdıklarına şimdi evlimisin onunla hala valla bak ben ilk eşinin ayrılacağını okuduğumda dedim ki tam erkek tavrı kendini haklı çıkaracak ve rahellin yapması gerekeni o yapmış ve çok üzüldüm ve çok sinirlendim ama burda dile getirmek istemedim çünkü çok üzülüyordu daha fazla stres yapmasını istemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende de tam oturmadı konu.
Ama konu sahibi en son bunlardan bahsetti.
Şuan annesi babası geliyormuş. Sonra eşinin abisini çağırıp bir karara varacaklarmış.
İkisi de ayrı ayrı odalarda ağlıyorlarmış..
Biraz hızlı gelişiyor bence :S
Anlayamıyorum eşi ile ailesinin arasında dengeyi sağlamak bu kadar mı zor adamlar için?
Ailene sırtını dönmek zor eşimi ezmeyin diyemiyorsun..
Eşine boşanmak istiyorum demek daha kolay nasıl oluyor..
Tamam eşimi ezmeyin de deme.
Tatlı cümlelerle karına değer verdir.
Eşimi yormayın, aman benim karımı üzmeyin hassastır o de gülerek ne bileyim..
Çok mu zor yaa?
Erkek olsaydım ahhh ahhhh
belki de diyordur,çikolatakız, kocası hep yanında olduğu halde daha fazlasını istemişti kocasından
Hayir degilim. 11 aylık cehennemdi benimki. Konuya en basta yorum yapacaktim da konu sahibinin esimi elestirmeyin demesi tuhafina gittigi icin yazmadim.
Ama adam farkinda esinin ondan vazgecmek istemediginin. Kurnaz erkek tipi iste.
Evet ya konu sahibi yarım yamalak anlattı eşinin iyi özellikleri var mı onu da bilemiyoruz..
Böyle olunca sadece boğaz sıkan, sonra üstüne boşanmak isteyen suçlu, uyuz bir adam görünüyor burdan..
evet en sonunda barışırlarsa da suçlu yorumcular oluyor.
Aman barışsınlar, mutlu olsunlar da biz suçlu olalım ne yapalım..
Bu konuda bişi var çözemediğim.
Ya cok hızlı ilerliyor ya da elleri kırılasıcanın kafasında bazı tilkiler dönüyor.
Entersan
Bu konuda bişi var çözemediğim.
Ya cok hızlı ilerliyor ya da elleri kırılasıcanın kafasında bazı tilkiler dönüyor.
Entersan
Kendisini çok ezdikleri için ailesi ile görüşmek istemiyormuş az arıyormuş falan.
Bu yüzden boşanmak istiyormuş adam.
Yine aile mevzusu yani
Evet abla. Blöf yapıyosa aileyi niye cağırdı hem suclu hem güclüdeğil mi,taksiyle otogara giderken ne oluyorsa vaz geçiliyor
Ben de öyle düşünüyorum Elmayra.
Hatta aklıma kötü şeyler geldi ama demek istemedim.
Ya boşanma konusunu laf olsun diye açtı suçunu kapatmak için ve eşine bazı konularda dayatmalar çıkarmak için
(ailemle daha çok görüş,alttan al gibi)
Ya da gerçekten boşanmak istiyorsa başka biri bile olabilir hayatında.
bu da doğru,bu konuda şanslılar kk çok karı koca barıştıdı,yuvalar kurtadı
değil mi,taksiyle otogara giderken ne oluyorsa vaz geçiliyor
Öküze özenen kurbağaGüzel benzetme oldu.
Amannnn kim ne derse desin bekarlık gibisi yok..
Size yok gosteren arkadaslari bekar olduklari icin dikkate almayip, ustune fircaladiniz.
Simdi asil sizin yapmaniz gerekeni esiniz yapiyor.
Neden biliyor musunuz?
"Beni bunaltti, biktirdi, bakin iste sonunda bu hale getirdi. Ben istemiyorum bu kadini" diyip kendini hakli cikarmak icin.
Artik siz suclusunuz, cunku ilk hamleyi o yaptı.
Belki de sucunu aklamak icin bunu yapiyor bilinmez. Barisabilir sonradan.
Kizmayin, bunlari zamaninda izinsiz banyo yaptigi icin bogazi sikilip, boynunda parmak izleri birakilan bir kadin olarak yaziyorum
3 tekil şahıs var ben sen o (o dediğimiz kayın valide, kayın peder, görümce...bunların hepsi eskiden sizin gibi tekil şahısken evlendiğinizde sınıf atlayıp =) herkes için söylemiyorum, ittifak kuruyorlar size karşı çoğul şahıs oluyorlar)
3 de çoğul şahıs biz siz onlar
evlenmeden önce ben ve sen artık karar veriyor biz olalım tekillik bitsin diyor, kadın bu "biz" olmayı sen ve ben tek yürek olalım şeklinde anlasa da, aslında erkek sen, ben ve ailem demek istiyor =))
evleniyorlar sonra bizler sizler başlıyor eşler arasında, biz böyleyiz siz şöylesiniz, çoğul şahızlar giriyor işin içine,
sonra kadın ve erkek bırakın biz olmayı kendi benliklerinden de çıkıyorlar,artık "ben"olmayıda başaramıyorlar," onlar" herşeye karışıyorlar bütün hayatımıza.
ONLAR ... geriye kalan sadece onlar ve yaptıkları.bitmiş bir evlilik(onların kim olduğunu siz biliyorsunuz.)
BİZsiz ====>>>ONLAR
(arkadaşlar farkındayım ama kızınca saçmalıyorum)
Evet abla. Blöf yapıyosa aileyi niye cağırdı hem suclu hem güclü
Sucunu örtmek icin actıysa niye kızı otogara götürüyo, götürüyosa niye dönüyo. Ailenin bu mevzularla ne alakası var.
Boşanmak isteseydi ilk günden söylerdi be canım, ya da ceker giderdi.
konu sahibinin üzüntüsüyle asla alay etmiyorum yanlış anlamasın.evet en sonunda barışırlarsa da suçlu yorumcular oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?