Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Adama şaştım kaldım yahu boşanma lafını attı ortaya yaptığı hayvanlık unutuldu Yazık kızcağıza :26:

Güzel taktik değil mi? Özür yok yalvarma yok boşanma kelimesi ile panik olan bir kadın.
Yalvaran o bile olabilir..Bazı erkekler çok sinsi

eee öküzden insanlık bekleyen bizleriz hatalı olan.
canım aynen demek isterdim ama artık benim için çok geç sen kaç kurtar kendini

Ben de evliyim canım maalesef

Ya bi de söyle bişi var. Boşanır boşanmaz o onun bileceği iş ama bu adamı sinirden de olsa ben bi kere boşarm ya. Boşanmadan önce de saldırırım muhtemelen. Hem suclu hem güclü diye deliririm sinirden.

Bence de bir kere boşamak rahatlatabilir

benim için de biz,eşim çocuklarım,kendi ailem ve eşimin ailesidir.belki de bu yüzden 25 yıldır çok sorun yaşamadık

Ne bilim hic blöf yapmadım ki hayatımda Yalandan o otogara gidecek olsam biner giderim heralde

şikayet etmezdir her halde.onun anlatımlarına göre yorum yapılıyor değil mi:26:

değil mi,taksiyle otogara giderken ne oluyorsa vaz geçiliyor
belkide adam bizim kız yalvarsın falan diye blöf yaptı, blöfü yemeyince de, aileler nasıl olsa ayrılmalarını istemez diye onları karıştırdı işe, valla erkekleri anlamak için bizim kilolarca fazlalıklarımız var=))
"mantığımız ve vicdanımız"

Katılıyorum.. Konu sahibi çok duygusal, iyi niyetli ama eşi bence çok sinsi.

Ya da hulusi kentmen babanın önünde kızı mahcup edip kendi sucunu örtecek

Yalnız abla adam bütün bunları kafada kuruyorsa inanılmaz cakal, kızcağızı nerden vuracağını cok iyi biliyor.

bilemiyorum,sonucu göreceğiz.çikolatakız da lehine sonuçlanmıştı

Yalnız abla adam bütün bunları kafada kuruyorsa inanılmaz cakal, kızcağızı nerden vuracağını cok iyi biliyor.

Çakal kadından korkmam çakal erkekten korktuğum kadar valla..
Benim eşimde de var çakallık az değil o, o var ya o

Allahım dünden beri takip ediyorum konuyu çok merak ettim.. Konu sahibesi Allah yardımcın olsun kolay değil. Küçük bir mesele gerçi el kaldırmak küçük değil ama şu an ne hallere düşürdü..
Diyecek bişey bulamıyorum merak ediyorum seni sadece!

bilemiyorum,sonucu göreceğiz.çikolatakız da lehine sonuçlanmıştı

Onu bilmiyordum bi bakayım.

Zaten bu babayı cağırma mevzusu da bana abes geliyor, kreşten veli arıyolar sanki.

Çakal kadından korkmam çakal erkekten korktuğum kadar valla..
Benim eşimde de var çakallık az değil o, o var ya o

Senin eşin çakal değil biraz uyanık Şu kızılayda bekleyen çevikler var ya eğer onlardansa güneş gecmiştir kafasına

Çocuk gibi sizin akıbetinize anne babalarınız mı karar verecek?
Oturup konuşsaydınız keşke.
Bana boşanmazsınız gibi geliyor.
Bu adamın amacı ne şu an tek merak konusu o

Ya da hulusi kentmen babanın önünde kızı mahcup edip kendi sucunu örtecek

O da mantıklı..

Ya ben sinir oluyorum yarım yamalak konulara.
Açın bakın iki cümle ile derdimi anlatamam ben en önemli ayrıntıları özetlerim ki sağlıklı
yorumlar gelsin.
Bu ne böyle basit bir konu ile boğaz sıkma diye başladı.
Boşanma çıktı sebep aile çıktı.
Konu sahibi de ortada yok biz de kuruyoruz da kuruyoruz..

Güzel taktik değil mi? Özür yok yalvarma yok boşanma kelimesi ile panik olan bir kadın.
Yalvaran o bile olabilir..Bazı erkekler çok sinsi

Ben de evliyim canım maalesef

Bence de bir kere boşamak rahatlatabilir

​Rabbim hiçbir zaman pişman etmesin hiçbirimizi.

Bi de şey var kız konuyu acıyo ve gidiyo, ben olsam meraktan catlarım kim ne yazdı ne dedi hemen cvp vermeliyim fln diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…