- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
Adama şaştım kaldım yahu boşanma lafını attı ortaya yaptığı hayvanlık unutulduYazık kızcağıza :26:
eee öküzden insanlık bekleyen bizleriz hatalı olan.
canım aynen demek isterdim ama artık benim için çok geçsen kaç kurtar kendini
Ya bi de söyle bişi var. Boşanır boşanmaz o onun bileceği iş ama bu adamı sinirden de olsa ben bi kere boşarm ya. Boşanmadan önce de saldırırım muhtemelen. Hem suclu hem güclü diye deliririm sinirden.
Her otogara götürüp gönderdiği ile sonuç boşanma olmuyorki canım.
Konu sahibi öyle kesin, net, dönüşü olmaz, parçalarım modunda sert bir hatun değil bence.
Adam da eşinin sevgisini, duygusallığını biliyor.
Amacı korkutmak, sindirmek ve dayatmalarda bulunmak.
Bak evliliğimiz kurtulsun istiyorsan ailemle iyi geçinmeye bak diyecek..
İlk günden boşanmak istediğini çat diye söyleyip, çekip gitmek çok kolay değil bence.
Boşanmak istediğinden emin olan biri için bile kolay değil.
Bir de ağlıyor, suçluluk duyuyor ama çaresiz hissediyor..
Amma kurdum bu arada
Adliyenin o morg gibi duvarları insanı kendine getiriyorBence de bir kere boşamak rahatlatabilir
konu sahibinin üzüntüsüyle asla alay etmiyorum yanlış anlamasın.
ama söylediğini düşündüm de arkadaşım, eşine dolaylı yoldan öküz dediğim için, yönetimden banlanmamı talep ettiğini düşünsene,ben gözümde canlandırdım da =)) vuuu=))
ama konu sahibi üzülmesin hakkında hayırlısıyla sonuç güzel olsun da ben razıyım.
Ne bilim hic blöf yapmadım ki hayatımdaYalandan o otogara gidecek olsam biner giderim heralde
belkide adam bizim kız yalvarsın falan diye blöf yaptı, blöfü yemeyince de, aileler nasıl olsa ayrılmalarını istemez diye onları karıştırdı işe, valla erkekleri anlamak için bizim kilolarca fazlalıklarımız var=))değil mi,taksiyle otogara giderken ne oluyorsa vaz geçiliyor
Ne bilim hic blöf yapmadım ki hayatımdaYalandan o otogara gidecek olsam biner giderim heralde
ben de geri dönmezdim diye düşünüyorum
belkide adam bizim kız yalvarsın falan diye blöf yaptı, blöfü yemeyince de, aileler nasıl olsa ayrılmalarını istemez diye onları karıştırdı işe, valla erkekleri anlamak için bizim kilolarca fazlalıklarımız var=))
"mantığımız ve vicdanımız"
belkide adam bizim kız yalvarsın falan diye blöf yaptı, blöfü yemeyince de, aileler nasıl olsa ayrılmalarını istemez diye onları karıştırdı işe, valla erkekleri anlamak için bizim kilolarca fazlalıklarımız var=))
"mantığımız ve vicdanımız"
Yalnız abla adam bütün bunları kafada kuruyorsa inanılmaz cakal, kızcağızı nerden vuracağını cok iyi biliyor.
Yalnız abla adam bütün bunları kafada kuruyorsa inanılmaz cakal, kızcağızı nerden vuracağını cok iyi biliyor.
bilemiyorum,sonucu göreceğiz.çikolatakız da lehine sonuçlanmıştı
Çakal kadından korkmam çakal erkekten korktuğum kadar valla..
Benim eşimde de var çakallık az değil o, o var ya o
Ya da hulusi kentmen babanın önünde kızı mahcup edip kendi sucunu örtecek
Güzel taktik değil mi? Özür yok yalvarma yok boşanma kelimesi ile panik olan bir kadın.
Yalvaran o bile olabilir..Bazı erkekler çok sinsi
Ben de evliyim canım maalesef
Bence de bir kere boşamak rahatlatabilir
O da mantıklı..
Ya ben sinir oluyorum yarım yamalak konulara.
Açın bakın iki cümle ile derdimi anlatamam ben en önemli ayrıntıları özetlerim ki sağlıklı
yorumlar gelsin.
Bu ne böyle basit bir konu ile boğaz sıkma diye başladı.
Boşanma çıktı sebep aile çıktı.
Konu sahibi de ortada yok biz de kuruyoruz da kuruyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?