- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
Senin eşin çakal değil biraz uyanıkŞu kızılayda bekleyen çevikler var ya eğer onlardansa güneş gecmiştir kafasına
Çevik değil canım trafikçi.
Ama güneş altında kaldığı oluyor evet olabilir
benim için de biz,eşim çocuklarım,kendi ailem ve eşimin ailesidir.belki de bu yüzden 25 yıldır çok sorun yaşamadık
şikayet etmezdir her halde.onun anlatımlarına göre yorum yapılıyor değil mi:26:
bence kendi suçunu örtme şansı yok, en azından bize anlatılanlar doğrultusunda =(Ya da hulusi kentmen babanın önünde kızı mahcup edip kendi sucunu örtecek
Onu bilmiyordum bi bakayım.
Zaten bu babayı cağırma mevzusu da bana abes geliyor, kreşten veli arıyolar sanki.
bence de ama şimdi yazmadıkça acaba kızcağız kendi derdine mi düştü yoksa konu asılsız mı falan diye düşünmeye başladım=(Katılıyorum.. Konu sahibi çok duygusal, iyi niyetli ama eşi bence çok sinsi.
bence kendi suçunu örtme şansı yok, en azından bize anlatılanlar doğrultusunda =(
Ben de abla, merakla bekliyorumyalnız onlar aileyi karıştırmamıştı,bu konunun akıbetini çok merak ediyorum
eşinizde bunu başarabiliyorsa ne mutlu size, Allah bozmasın inşallah, darısıda hepimizin başına.
ama ittirmemiş ki boğazını sıkmış,adam öldürmeye teşebbüs değil mi bu? ben ayarladım onu öldürmeden bırakacaktım sıkmayı mı diyecek.ama sizde haklısınız güçlü olan hep üste çıkar zeytinyağ gibi.Ben bişi yapmadım ki birbirimizi ittirdik fln der. Onun yaptığı ona göre siddet değildir, e zaten bi de kendini suclu hisseden(?) konu sahibimiz var.
Ben de abla, merakla bekliyorum
ama ittirmemiş ki boğazını sıkmış,adam öldürmeye teşebbüs değil mi bu? ben ayarladım onu öldürmeden bırakacaktım sıkmayı mı diyecek.ama sizde haklısınız güçlü olan hep üste çıkar zeytinyağ gibi.
sadece Allah nazardan korusun maşallah diyebiliyorum.eşim dengeyi sağlıyor her halde.yeni evliyken eşime kayınpederimi şikayet edecek oldum.onlar cahil sende mi cahilsin dedi,sıkıysa bir daha şikayetlen
artık sorunum olduğunda kendim çözdüm.
Allah cümlemizin yuvasını mutlu kılsın inşallah
Aslında sunu söylemeye çalışıyorum; adam durumu lehine cevirmiş coktan. Bizim cilekeş ailelerimiz bunu normal görecektir. Her aile arasında olur böyle seyler, kocanın ailesine saygıda kusur etme formatında nasihatler verip ihaleyi kıza yıkacaklar.
sizin söylemek istediğinizi anlıyorum ama ben kızın ailesi böyle bir durumu sineye çekmez diye düşünüyorum,yok yok ailelerimiz kendileri çeker ama evlatları konusunda dünyayı yakarlar.
yok yok. şurada ne konu okuduk. konu sahiplerinin aileleri kız şiddet görüyor. canım her erkek yapar bizde yaşadık bunu evine sahip çık diye gönderen. o saydığınız ailleler istisna artık.sizin söylemek istediğinizi anlıyorum ama ben kızın ailesi böyle bir durumu sineye çekmez diye düşünüyorum,yok yok ailelerimiz kendileri çeker ama evlatları konusunda dünyayı yakarlar.
olayın ne olduğunu bnde tam anlamadım ama bazı kadınlarda adamlrı çıldırtana kadar uğraşıyo.bişey sölüyo adamın canı sıkkın işte bişey olmuş.üzerine gidiyo mutlaka istediğini yaptırcak.kendin dövdürene kadar uğraşıyolar.sakin sakin konuşmıyolar adamlarda çıldırıyo.herkezin tersi pistir bence gözü dönene kadar dır dır yaptıysa artık bilmiyorum.nabza göre şerbet vermeyi bilseler işler daha kolay olucak.evliliğin ilk zamanları çok sıkıntılı geçer genelde bizede neler neler oldu ohoo.
İnşallah senin dediğin gibi olur ama sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?