Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

benim için de biz,eşim çocuklarım,kendi ailem ve eşimin ailesidir.belki de bu yüzden 25 yıldır çok sorun yaşamadık

eşinizde bunu başarabiliyorsa ne mutlu size, Allah bozmasın inşallah, darısıda hepimizin başına.

şikayet etmezdir her halde.onun anlatımlarına göre yorum yapılıyor değil mi:26:

yok canım şaka yapıyorum etmez, bir kere şu var ben onun eşinin öküz olduğunu bu boğaz sıkmasından sonra ispat ederimde, onun beni dava etmesi için, eşinin öküz olmadığını ispat etmesi lazım =)) sence hangimizin işi daha zor =)))
beni etse etse,öküzler dava eder, onlarda bizler eşimizin boğazını sıkacak öküz müyüz diye =))

Onu bilmiyordum bi bakayım.

Zaten bu babayı cağırma mevzusu da bana abes geliyor, kreşten veli arıyolar sanki.

yalnız onlar aileyi karıştırmamıştı,bu konunun akıbetini çok merak ediyorum

Katılıyorum.. Konu sahibi çok duygusal, iyi niyetli ama eşi bence çok sinsi.
bence de ama şimdi yazmadıkça acaba kızcağız kendi derdine mi düştü yoksa konu asılsız mı falan diye düşünmeye başladım=(

bence kendi suçunu örtme şansı yok, en azından bize anlatılanlar doğrultusunda =(

Ben bişi yapmadım ki birbirimizi ittirdik fln der. Onun yaptığı ona göre siddet değildir, e zaten bi de kendini suclu hisseden(?) konu sahibimiz var.
yalnız onlar aileyi karıştırmamıştı,bu konunun akıbetini çok merak ediyorum
Ben de abla, merakla bekliyorum

eşinizde bunu başarabiliyorsa ne mutlu size, Allah bozmasın inşallah, darısıda hepimizin başına.

eşim dengeyi sağlıyor her halde.yeni evliyken eşime kayınpederimi şikayet edecek oldum.onlar cahil sende mi cahilsin dedi,sıkıysa bir daha şikayetlen
artık sorunum olduğunda kendim çözdüm.

Allah cümlemizin yuvasını mutlu kılsın inşallah

Kusura bakmayin ama siz daha cok ezilirsiniz, cok üzülürsünüz, cok bogaziniza yapisilir, eger yazdiklariniz dogruysa tabii, gerci pekte bisi anlatmiyorsubuz ya neyse...
Bi kere ilk bogazinizi siktiginda aslinda onu evden kovmaniz gerekirdi ve bikac gün eve almamakti ki madem süründürmek istiyorsunuz, ama siz cikip gitmisiniz, tamam oda olur cantanizi unutmus olsaniz bile gelip alip yine gitseydiniz... Onu gectim zaten olay cok farkli bi boyut aldi, adam size resmen bosanmak istedigini söylüyor üstelik sizi otogara götürüyor/götürmek istiyor ama siz bu adamla yine eve dönüyorsunuz aileleri cagriyorsunuz ve nerdeyse yalvaracaksiniz sizi bosamasin diye!!!
Size bosanin demiyorum haddimde degil, cok seviyorsaniz kurtamaya bakin ama böyle kurtaramazsiniz belki simdi devam karari gelir ama sonra yine catirdar, ki duan kaderinizi esinizin eline birakmisiniz o ne derse o olacak, askta gurur olmaz derler ama gurur bukadarda ayaklar altina alinmaz ki!!! Resmen esinze karsi eziksiniz ve oda bunun belliki farkinda ve daha cok sindirmege ugrasiyor, tabii olayin arkasinda baska sebep yoksa...
Yani diycegim bukadar ezik olmayin, yuvanizi güclü kadin olarak ve resti cekerekte kurtara bilirsiniz, hatta bu yaptiginiz sekilde kurtarmaktan ilerde daha mutlu olursunuz... Hersey net olur cünkü

Ben bişi yapmadım ki birbirimizi ittirdik fln der. Onun yaptığı ona göre siddet değildir, e zaten bi de kendini suclu hisseden(?) konu sahibimiz var.

Ben de abla, merakla bekliyorum
ama ittirmemiş ki boğazını sıkmış,adam öldürmeye teşebbüs değil mi bu? ben ayarladım onu öldürmeden bırakacaktım sıkmayı mı diyecek.ama sizde haklısınız güçlü olan hep üste çıkar zeytinyağ gibi.

Aslında sunu söylemeye çalışıyorum; adam durumu lehine cevirmiş coktan. Bizim cilekeş ailelerimiz bunu normal görecektir. Her aile arasında olur böyle seyler, kocanın ailesine saygıda kusur etme formatında nasihatler verip ihaleyi kıza yıkacaklar.

sadece Allah nazardan korusun maşallah diyebiliyorum.
bence müzelik böyle erkekler,
bir zamanlar böyle müzelik bir erkek vardı beni seven, çok aptalım ben sevemedim, meğer ben acı seviyormuşum ama acıda mideme dokunuyor =)
şaka bir yana kader kısmet böyle şeyler, Allah kimseye çektirmesin.

olayın ne olduğunu bnde tam anlamadım ama bazı kadınlarda adamlrı çıldırtana kadar uğraşıyo.bişey sölüyo adamın canı sıkkın işte bişey olmuş.üzerine gidiyo mutlaka istediğini yaptırcak.kendin dövdürene kadar uğraşıyolar.sakin sakin konuşmıyolar adamlarda çıldırıyo.herkezin tersi pistir bence gözü dönene kadar dır dır yaptıysa artık bilmiyorum.nabza göre şerbet vermeyi bilseler işler daha kolay olucak.evliliğin ilk zamanları çok sıkıntılı geçer genelde bizede neler neler oldu ohoo.

sizin söylemek istediğinizi anlıyorum ama ben kızın ailesi böyle bir durumu sineye çekmez diye düşünüyorum,yok yok ailelerimiz kendileri çeker ama evlatları konusunda dünyayı yakarlar.

sizin söylemek istediğinizi anlıyorum ama ben kızın ailesi böyle bir durumu sineye çekmez diye düşünüyorum,yok yok ailelerimiz kendileri çeker ama evlatları konusunda dünyayı yakarlar.

İnşallah senin dediğin gibi olur ama sanmıyorum

yok yok. şurada ne konu okuduk. konu sahiplerinin aileleri kız şiddet görüyor. canım her erkek yapar bizde yaşadık bunu evine sahip çık diye gönderen. o saydığınız ailleler istisna artık.

o bazı kadınlar var evet de ,dayağı kimse haketmez bence.
ayrıca bence konu sahibi çok duygusal ve vicdanlı anladığımız kadarıyla, kendine bunları yapan eşine sahur hazırlamayı düşünüyordu.
aslında hep birilerimiz, annelerimiz anneannelerimiz çektiği için ve bizede biz neler gördük bunlar da dert mi dedikleri için, bu tarz erkekler işte cesaret bulup bana haktır diye daha fazlasını yapıyorlar.bende hep zamanında neleri sineye çekmişler diye susuyorum bu gerçek.ama cahillik babadan oğula miras malesef.

Son düzenleme:
İnşallah senin dediğin gibi olur ama sanmıyorum

fazla mı olumlu düşünüyorum bilmem ki =( inşallah olaylar hiç oraya gelmeden yatışır , tatlıya bağlanır,
rahell bir köşede durup bize gülmediğini söyle nolursun.

Kizlar esim oyle sinsi ki bence bosanalim deyince benim ona yalvarmami bekledi ama asla yalvarmam. Tamam dedim bosanalim otogara gittik yola cikacagimiz icin mecbur kaldim annemi aramaya annem dedi ki ya ikiniz gelin ya da biz gelelim seni tek basina gondermesin bu evden nasil aldiysa oyle getirsin dedi. Tamam dedik siz gelin simdi yoldalar 1 saat sonra burda olurlar. Esim degil sadece bence hemen hemen hepsi sinsi bu erkeklerin. Yalvarmami bekledi adim gibi eminim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…