Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

yok yok. şurada ne konu okuduk. konu sahiplerinin aileleri kız şiddet görüyor. canım her erkek yapar bizde yaşadık bunu evine sahip çık diye gönderen. o saydığınız ailleler istisna artık.
ailem hep yapıcıdır hamdolsun ama bu konuda Allah yaşatmasın duydukları an bana seçim şansı bile bırakmadan çekip alırlar diye düşünüyorum.ama anneannem evet sizin söylediğiniz gibi konuşurdu ama eminim.

Anneme hirpalama olayini soylemedim eger soylersem babam esimi bir guzel benzetir sonra da beni alir goturur eve. Bir daha da barismamiza asla musade etmez. Ama eger bu hirpalama tekrarlanirsa soylerim aileme ve giderim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabiki kimse haketmez dayak yemeyi.bazı insanlar çok sinirli olduğu için çok üzerine gitmemek gerektiğini düşünüyorum.bnmi eşimde normlde sakin görünür.yeni evlendiğimizde çok ufak bi konu yüzünden bütün mutfağı indirmişliği vardır ne tabak bıraktı ne bardak.bnde artık huyunu çözdüğüm için ona göre davranıyorum.o öyle yaptığında bnde üzerine gitseydim şimdiye boşanmış olabilirdik allah korusun.mutlu olmak için bi taraf sessizlik sağlayacak.iki tarafta çıldırırnca böyle şeyler olabiliyo malesef.

Kızlar şarz için salona gitse olur mu bilemedim ben yada eşin tuvalete falan gittiğinde koş al gel

Canim ne oldu smdi anlmdm esin senden bosanmakmi istyr yaaa hakkinzda hayırlısı ámá soyle soyluyeyim küçük bir olaydan boşanmak istiyorsa esin bosan ilerde bu boyle gider barissanz bile her kavga edisinizde gel bosanalim diyen tipik bir erkk goruyorummmm malesef
Esim yurt dışındaydı bn kaynnmla yaşadım ve esim ynna suudi arabistana aldi resmen ailesini ezdim bir kelime edip konuşmadı cunku ailesini tanıyor ámá smdi sizi goruyorumdq ailesine soz soyledgnz icin boşanmak istiyor bosanin bn hiç cekemem boyle erkekleri eşimden bosanamam seviyorum dersen git kendini asiye at bence cunku sen boyle edersen seni ezer (aileside) cnm bni ynlis dusnme biz bi ara esimle sakalasiyorduk bn onun saçından çektim oda çekti tokat vurdum bidaha cekme dedim esim sende çektin dedi bnde ne kadar bn cekmissem bile sen cekme dedim yani ne diye bilirim hkkinizda hayırlısı

yaw anlamıyorum buyutulecek bır durum yok bunda nasıl bu hale elebıldınız pes dogrusu..tek gıdın ızın alınca oda gelır ne var bundatabıkıde eşin bogazını sıktıda haklı degıl kendını haksız durumuna dusurmus gıtmeyın evden falanda

Son düzenleme:

anneniz doğru söylemiş, ailelerimizin karşısında acaba verecekler mi diye ezile büzüle istiyorlar bizi, aldıktan sonrada bişey olunca babanın evine yollarım,yok babanın evine git, bu ne ya, kim bunlar bizi bu kadar ucuz görüyorlar.

konunuzu okudum Allah yardımcınız olsun böyle sinsi bir erkek bnm kocam olsa yani ne biliyim soğurum içten pazarlıklı insanlar gerçekten itici.

kendinizi ezdirmeyin siz bu boğaz sıkma meselesini söylemezseniz siz hatalı görünceksiniz bunu da unutmayın.

boşanmaya kadar gıttı yanı sorun ne dıyeyım hakkınızda hayırlısı

Canim durum oyle degil. Ne zaman birlikte gitmek istesem hep bahane. Bayrama hazirlikti sanirim bayramda annemlere goturmemek icin buyuttu kavgayi. Anlamadim bende moralman sıfır su an.

gece sabaha bakadar bekci gibi bekledik ama gelmedin ..
naptın anlat bakalım rahelll

pekii gecenin bir yarısı arayıpta ne söylediniz de geliyorlar:44:

sizi anlıyorum da, sürekli sessiz kalmak zorunda olan kadın oluyor ama, sonra da psikiyatr lar dolup taşıyor, sürekli sineye çeken sinir hastası olup çıkıyor, yazık değil mi? aslında kadın erkek değil de, sadece karşısındakinin insan olduğunu hatırlarsa herkes, bu kadar kavga çıkmaz.
ben birşey farkettim kadın böyle 50 yaş civarı yada üstü, erkeğe sürekli laf söylüyor, ama adam çokta bişey söylemiyor, genelde aman ne cadı kadın diye bakılır, ben şöyle düşünmeye başladım bir süredir, adam zamanında kadına çok çektirmiş, kadın beni bırakırsa ne yaparım diye korkmuş, ailesinden çevreden, sonra artık kadında yılların birikimiyle bu defa adama patlıyor, nasıl olsa boşayamaz , boşarsa da umrumda değil edasıyla, bu defada erkek korkuyor, belki boşanmaktan değil ama eskiden olsa genç yeni birini bulur, ama yaşlılıkta onu bir tek eşi çeker o bakar.belkide yıllar olgunlaştırdığı için adamı, zamanında bende çok konuştum diye sesi çıkmıyor.hangisi bilinmez...

Son düzenleme:
Hic giremedim girmeye firsatim olmadi hic. Birazdan annemler burda olur. Bir de bu sıkıntıyla yemek yaptim inanabiliyor musunuz? Temizlik bile yaptim.

Çocuk gibi sizin akıbetinize anne babalarınız mı karar verecek?
Oturup konuşsaydınız keşke.
Bana boşanmazsınız gibi geliyor.
Bu adamın amacı ne şu an tek merak konusu o

al benden de o kadar ..
cocuk gibi ..
naptın konu sahibi?..
bekciler soruyor ..

pekii gecenin bir yarısı arayıpta ne söylediniz de geliyorlar:44:

Biz kavga ettik dedim. Cozemiyoruz esim bosanmak istiyor gayet kararli. Ben geliyorum dedim. Annem de ya ikiniz gelin ya biz gelelim dedi simdi onlar geliyor.

walla canım annenlere gitmek istemesi başlıbaşına yeterli bi sebep gitmek istemeyen erkekler için sorun çıkarıyorlar...
bizde her bayram kv lere gideriz bu bayram gitmiycem dedim, tamam evde oturalım dedi ,
eşim bende niye evde oturcaz ben memlekete gidicem dedim, bende geleyim dedi izin alayımda dedi, tamam dedim şimdi de vazgeçmiş gelmem ben sen git diyo...
bizde sorun çıkmadı ama zaten kv.lerle biz çok yüz-göz olduk sevmiyorum hiçbirisinide gitmiyorum oyüzden de

Hic giremedim girmeye firsatim olmadi hic. Birazdan annemler burda olur. Bir de bu sıkıntıyla yemek yaptim inanabiliyor musunuz? Temizlik bile yaptim.

peki napmayı düsünüyorsun ?
kocan bosanmayı istiyorum kızınızdan derse ?

Siz kayınvalidenize mesafeli davrandığınız için oda sizinkilere mesafe koymak istiyor olabilir.

al benden de o kadar ..
cocuk gibi ..
naptın konu sahibi?..
bekciler soruyor ..

Oturup konustuk canim defalarca. Ama olmadi. Cozemedigimiz icin annemleri aradik. Eger annemler gelince de yine cozulmezse bu sefer bosanilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…