ailem hep yapıcıdır hamdolsun ama bu konuda Allah yaşatmasın duydukları an bana seçim şansı bile bırakmadan çekip alırlar diye düşünüyorum.ama anneannem evet sizin söylediğiniz gibi konuşurdu ama eminim.yok yok. şurada ne konu okuduk. konu sahiplerinin aileleri kız şiddet görüyor. canım her erkek yapar bizde yaşadık bunu evine sahip çık diye gönderen. o saydığınız ailleler istisna artık.
o bazı kadınlar var evet de ,dayağı kimse haketmez bence.
ayrıca bence konu sahibi çok duygusal ve vicdanlı anladığımız kadarıyla, kendine bunları yapan eşine sahur hazırlamayı düşünüyordu.
aslında hep birilerimiz, annelerimiz anneannelerimiz çektiği için ve bizede biz neler gördük bunlar da dert mi dedikleri için, bu tarz erkekler işte cesaret bulup bana haktır diye daha fazlasını yapıyorlar.bende hep zamanında neleri sineye çekmişler diye susuyorum bu gerçek.ama cahillik babadan oğula miras malesef.
Cnm gitme bi yere artik gec kalmissin cantani unutmasaydin gitseydin tamam super olurdu ama yok artik gitme bence ciddi anlamda kus kal yatagini ayir yuzune bile bakma o yok gibi dawran we eger konusmak isterse ona sen ne hakla bana boyle dawranirsin ben senle sen beni bog gebert diyemi ewlendim senden hic beklemezdim icimde buyuk bir hayal kirikligi we aci war bunu kapatmam ne kadar zaman alir yada kapatabilicekmiyim bilmiyorum hep aklima gelicek nasi yaparsin bunu iste kac yasindaysan kac yillik ailemden ben bunu hic gormefim sen benim 1,5 yillik esimsin daha basta boyle sorunlar yasarsak sonunu goremem de birdaha asla bana el kaldirma yemin ederim sonsuza kadar beni kaybedersin de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar şarz için salona gitse olur mu bilemedim ben yada eşin tuvalete falan gittiğinde koş al gel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anneme hirpalama olayini soylemedim eger soylersem babam esimi bir guzel benzetir sonra da beni alir goturur eve. Bir daha da barismamiza asla musade etmez. Ama eger bu hirpalama tekrarlanirsa soylerim aileme ve giderim.
Anneme gidecektik 1 haftaligina. Soz vermisti. Simdi de izin alamam dedi. Ama amcasina ya da koye falan gitmek icin defalarca izin aldi. Simdi anneme gidelim deyince izin alamam oldu. Kavga bunun uzerine cikti. Bu hale geldi ilk kez
Anneme hirpalama olayini soylemedim eger soylersem babam esimi bir guzel benzetir sonra da beni alir goturur eve. Bir daha da barismamiza asla musade etmez. Ama eger bu hirpalama tekrarlanirsa soylerim aileme ve giderim.
Yaa canlarim biz konustuk esimle uzun uzun. Esim bosanmak istiyor. Belki de sinirden diyor bilmiyorum. Annemle babam ikimizin de arkasinda oldugunu gostermek icin geliyor ben biliyorum. Eger cozulmeyecek kadar buyuk bir problemse bosanin diyorlar. Belki hep birlikte ustesinden geliriz diyorlar. Moralim cok bozuk ben burda agliyorum, o orda agliyor.
yaw anlamıyorum buyutulecek bır durum yok bunda nasıl bu hale elebıldınız pes dogrusu..tek gıdın ızın alınca oda gelır ne var bundatabıkıde eşin bogazını sıktıda haklı degıl kendını haksız durumuna dusurmus gıtmeyın evden lafanda
Adama şaştım kaldım yahu boşanma lafını attı ortaya yaptığı hayvanlık unutulduYazık kızcağıza :26:
tabiki kimse haketmez dayak yemeyi.bazı insanlar çok sinirli olduğu için çok üzerine gitmemek gerektiğini düşünüyorum.bnmi eşimde normlde sakin görünür.yeni evlendiğimizde çok ufak bi konu yüzünden bütün mutfağı indirmişliği vardır ne tabak bıraktı ne bardak.bnde artık huyunu çözdüğüm için ona göre davranıyorum.o öyle yaptığında bnde üzerine gitseydim şimdiye boşanmış olabilirdik allah korusun.mutlu olmak için bi taraf sessizlik sağlayacak.iki tarafta çıldırırnca böyle şeyler olabiliyo malesef.
Çocuk gibi sizin akıbetinize anne babalarınız mı karar verecek?
Oturup konuşsaydınız keşke.
Bana boşanmazsınız gibi geliyor.
Bu adamın amacı ne şu an tek merak konusu o
pekii gecenin bir yarısı arayıpta ne söylediniz de geliyorlar:44:
Canim durum oyle degil. Ne zaman birlikte gitmek istesem hep bahane. Bayrama hazirlikti sanirim bayramda annemlere goturmemek icin buyuttu kavgayi. Anlamadim bende moralman sıfır su an.
Hic giremedim girmeye firsatim olmadi hic. Birazdan annemler burda olur. Bir de bu sıkıntıyla yemek yaptim inanabiliyor musunuz? Temizlik bile yaptim.
Canim durum oyle degil. Ne zaman birlikte gitmek istesem hep bahane. Bayrama hazirlikti sanirim bayramda annemlere goturmemek icin buyuttu kavgayi. Anlamadim bende moralman sıfır su an.
al benden de o kadar ..
cocuk gibi ..
naptın konu sahibi?..
bekciler soruyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?