Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Siz kayınvalidenize mesafeli davrandığınız için oda sizinkilere mesafe koymak istiyor olabilir.

Heh. Iste tam da bu. Ben mesafe koydugum icin o da simdi koymaya calisiyor ama eline yuzune bulastirdi aptal.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oturup konustuk canim defalarca. Ama olmadi. Cozemedigimiz icin annemleri aradik. Eger annemler gelince de yine cozulmezse bu sefer bosanilacak.

neden döndünüz yoldan?
kocan suanda nerde?
bosanmaya kararlı mı?
tek neden bogaz sıkmak ki (sen haklısın )?
baska sebepleriniz de var eminim nedir ?

peki napmayı düsünüyorsun ?
kocan bosanmayı istiyorum kızınızdan derse ?

Beni istemeyen biriyle ömür curutecek halim yok. Ama eminim ki blof yapiyor. Yoksa esyalarini toplar kapiyi ceker giderdi.

Beni istemeyen biriyle ömür curutecek halim yok. Ama eminim ki blof yapiyor. Yoksa esyalarini toplar kapiyi ceker giderdi.

blöf yapsaydı ailene kadar gider miydi konu?
biraz cocukca mı düsünüyorsun ne ?
evliliğinizde çözülmeyen sorun nedir?

Geldiler mi ailen ne oldu bosaniyormusun

bence esin hakkinda daha cok tahminde bulunma, adam dun utandigindan yuzune bakamiyor diyordun meger bosanma planlari yapiyormus.
simdi ozur dilememi bekliyor dersin , ozur dilersin evden atar mazallah.
tamam yuva yikmak kolay degil ama sebep ne olursa olsun bogazini sikan bir esin varsa burnun yere dusse almamaliydin. simdi esin bosanmak istemedigini anladi, iyice ezecek seni.

Akşam sürekli eşinin neler düşündüğünü tahmin edip, çok pişman , utanıyor dedin, bizleri azarladın bekarsınız heralde diye , sonuç ne oldu eşin boşanalım dedi , evden göndermek istedi.
Hala pişmanlık belirtisi yok ve sen hala blöf yaptı , yalvarma mı bekledi diye düşünüyorsun .

Hazırlıklı olmak adına diğer ihtimali de düşün derim .

Son düzenleme:
aileler bu işi nasıl çözecek pardon? keşke aileleriişin içine karıştırmasaydınız. çocuk mu bu adam ya? sinir oldum valla...

Canim sayfalardir okuyorum sana tek bi ogudum var esinin gercek niyetine de caktiysan : asla kaybetme korkunu ona caktirma..o diklendikce sen daha cok diklen..annenlerin yaninda da ''boyle bir olaydan bile bosanmayi agzina aliyor ben neler yasadim ailesi beni soyle ezdi boyle ezdi de ben aklima bile getirmedim sevgimden,ben bu adama nasil guveneyim bidaha de! Bu saatten sonra o istese ben istemiyorum o sebebini daha iyi biliyor de(eger gercekten kemdine yediremiyorsan hirpalama olayini ki bukadar asik olmasaydin yediremezdin..ya da bundan 1-2 yil sonra bole bisey yasamis olsaydin muhtemelen yediremezdin)

aslında bence dünde kızgınlığı eşineydi ,bugünde, sadece insan sevince kabullenemiyor, konduramıyor bişeyleri, kendi bile hazmedemezken eşinin yaptıklarını,eşini sevdiğinden boşanmak iştemediği için moral bekledi belki arkadaş. yanlış evet ama insan oğlu işte aklıyla kalbi yer değiştiriyor bazen.

Son düzenleme:
Heh. Iste tam da bu. Ben mesafe koydugum icin o da simdi koymaya calisiyor ama eline yuzune bulastirdi aptal.

Bırak sık görüşmesin ailenle , sen nasıl ailesi ile görüşmen için baskı yapılsın istemiyorsun , aynı şeyi eşine de yapma . Sen git görüş , eşin daha az görüşsün. Çok büyük bir problem değil ki bu .
Herkes kendi ailesiyle daha mutlu sonuçta.

7 sülaleyi araya katmanın amacı ne olabilir? Öfkeyle hareket ediyorsunuz, bir ıkı gun bekleyin zaten sakinleşirsiniz bi çıkış yolu bulursunuz. Boşanmayı dusunmezken bu kadar insanı araya sokmak manasız.

Uffff bnde alamıyorum ne bu boş yere bosanmalar yuvayi bozmak o kadar mi kolay yaa

cocukca birsey diyorum ya ..
kocası baska sebeplerden dolayı bosanmak istiyor gibime geliyor ..
sonucu merakla takipteyim ..

Dün kocanı yere göğe sığdıramadın,yok çok pişmanda,özür dilemeye utanıyorda,ben onu çok iyi tanıyorumda bilmem ne..sakin eleştirmeyin onu vs vs....bugün çıkmış kocam çok sinsi deyip kendin eleştirip dün pişman dediğin kocaya bugün sinsi diyorsun...BENCE SEN KOCANI TANIMIYORSUN...ve bize anlatmadığın nedenler var,sadece herşeyi yüzeyel anlatıyorsun...daha ailene de şiddeti anlatmayacam diyorsun...emin ol daha çok canın yanacak bu kafayla gidersen

Yahu kocasının yaptıklarını zerre kadar onaylamıyorum, rahell'e üzüldüm, görüyorsunuz kız şuan zor durumda, dün böyle demiştin bak şimdi noldu, tarzı yorumlarınızla hiçbir fayda sağlamıyorsunuz aksine okudukça üzülüyordur eminim. Bir ortalık yatışsın olay iyi ya da kötü sonuca bağlansın sonra kusun öfkenizi.

sen bni tamamen yanlış anladın canım ben sessiz kal ezdirelim hepimiz demiyorum ki.istediklerimizi elde etmek için nabza göre şerbet verelim diyorum.bz inatlaştıkça erkekle daha baskın çıkıyo.sonra olaylar büyüyo.sakince isteklerimizi elde ederiz.sadece çok baskıya gelemiyolar.bence konu sahibi arkadaşında eşi götürürdü ailesinin yaına.biraz fazla konuyu açtıysa eşide oruçlu cinnet geçirdi sinirden.bunu demye çalışıyorum.sessiz kalcak değiliz tabiki ama evliliğede zarar vermeyerek.yuva yıkmak çok kolay düzeltmek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…