Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Moral verelim tabii ,okurken biz bile çok üzülüyorken yaşayan kimbilir ne haldedir.
Zaten dışardan yorum alınmasının sebebi de bu değil mi , mantık ve kalp denge kuramadığından çözümü dışardan almak istemedi mi ?
Ama sadece tek pencereden yorum isteyince olmuyor maalesef.

Yaşanananları tam anlamıyla kabullenmeden , sindirmeden ilişki devam etsede ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir .
Boşanmasın istemiyorsa tabii , keşke mutlu mesut hayatlarına devam etseler ama önce olanları kabul etmeli , eşi bunun tekrar olmayacağı konusunda kendisini inandırmalı .

Ne oldu , eşi üste çıktı şimdi . Neymiş ailemi istemiyorsun boşanalım , yaptığı söz konusu dahi edilmiyor .
(konu sahibinin anlattığı kadarıyla )

işte bu yapılmalı

Benim öfke kustuğum falan yok , hazırlıklı olsun çünkü tüm tahminleri yanlış çıktı . Tamam iyi niyetli bir kız , gönlünden geldiği kadar olumlu olsun , her şey düzelir umarım ama sinsi olduğunu düşündü kocasıyla ilgili her ihtimali düşünsün.

kimseyi tanıyor yada savunuyor değilim yanlış anlamayın,sadece konuyu açtığında eleştirmeyin diye konu sahiplerinin yazdığını görüyoruz, aslında bence şunu demek istiyor konu sahipleri;
zaten eleştirilecek bir durum evet, ama beni eleştiri msj larıyla doldurmayın, zaten yeterince doluyum sadece sizden şuan ki çaresizliğimden çıkaracak fikirler istiyorum. bence eleştirmeyin demekten kasıt bu.
onun dışında evet bende söylediklerinize katılıyorum
ayrıca konu alelacele açılmış ayrıntı hiç yok, insan böyle çaresilikler yaşarken aman durda şu siteyi takip edeyim kim ne yazmış diyemez ki, o sadece içini dökmek için açtı konuyu, bizde burda sayfaları dolduruyoruz, siteye para kazandırıyoruz sadece =))

Son düzenleme:
Hakikaten ya madem sorun vardı kızı hırpalamadan önce söyleseydi yaa. Bir özür bile dilemeden hırpalama konusu kalktı ortadan çok sinir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok yok yanlış anlamadım , hatta şöyle söyleyim sorun yok canım, ben genel anlamda konuştum, evet doğru söylüyorsun ama ne yazık ki senin dediğin gibi bir taraf sinirliyken diğer taraf alttan alması lazım da , hep o alttan alan kadın oluyor demek istedim.yani gerisini sana değil erkeklere kızıp onlara söyledim.yoksa söylediğin şeylere katılıyorum, yazık ki erkekler aynen söylediğin gibi ve yuvamızı dağıtmak istemiyorsak bize çok sabır gerekiyor.

Son düzenleme:

Canim kızdığım nokta kocası ailesini aramış,boşanacam istemiyorum demiş,o halen boğazını sıktığını anlatmayacak,neden,boşanmamak için...tabiki boşansın demiyorum ama kocası herkese kendini haklı çıkarmak için herşeyi anlatacak ama rahell susup boyun eğip boşanmamak için saklayacak...rahellin bize anlatmadığı şeyler olduğunu düşünüyorum,böyle olmasaydı dün o kadar olaya rağmen kocasına iftar sofrası bile kurmayı düşünmezdi...neyse

evet haklısınız Allah yaşatmasın, yaşayana da yardım etsin.bende şu şekilde anladım hani eşimi eleştirmeyin ben zaten yaptığının yanlış olduğunu biliyorum, sadece bana yardımcı olacak yorum yapın anlamında mı söyledi acaba diyorum.

biraraya gelselerde tabiki çok zor, insan o an herşey düzelsin bu kaos ortamı bitsin diyor ama herşey rayına oturunca eşiyle en mutlu anlarında bile belki eşinin ona yaptığı gelecek aklına ve mutluluğu gölgelenecek.aslında böyle erkekler ikinci şansı haketmiyor ama malesef piyasa da bunlardan öyle çok ki, hemde kendilerini evlenmeden önce öyle güzel maskeliyorlar ki,
keşke sayıları az olsada insan şansını denese, ne çekicem bu adamı diyebilse, şey gibi kapak altından çıkan bedava gazoz gibi, her defasında tekrar dene yazısını görme ihtimaliniz daha yüksek.örnek alakasız gibi oldu ama =))

Çok şey yazılmış, hepsini okuma imkanım olmadı. O yüzden sizin yazdıklarınıza göre birkaç şey yazacağım.

Adam nasıl bu hale geldi? Muhtemelen tartışma sırasında dilinizin ayarı kaçtı, ileri gittiniz. Adamda delirdi. Bu size bu şekilde davranması için bir neden mi? Kesinlikle hayır ama insanları bu noktaya getirmemek lazım. Sonuçta adam nefsi müdafaadan beraat bile edebiliyor.

Tavır yapmayın ama bence eşiniz yanınıza gelip özür dileyene kadar konuşmayın, bu yaptığının kabul edilemez olduğunu anlaması lazım.

Ailenizle bir problemi olabilir, siz konuyu bu şekilde gündeme getirirseniz durumu kabul etmeyecek ve mazeretler öne sürecektir. Sizde eşiniz ailesiyle vakit geçirmek istediğinde uzak durmayı tercih edebilirsiniz, kendisi aynı duyguları yaşarsa sizi daha iyi anlayabilecektir.

Üzülmeyin, hoş olmasa da evliliklerde böyle talihsizlikler yaşanabiliyor. Zamana bırakın ve bir daha ki sefere lütfen gergin anlarda ağzınıza ne gelirse söylemeyin.

sayfayı okuyan 50 ye yakın arkadaş bence gelin çıkalım konudan bizden başka durumu önemseyen yok gibi gelmeye başladı bana, kendi kendimizi hırpalıyoruz.rahell bize geçerli bişeyler yazmıyor ki malesef.

blöf yapsaydı ailene kadar gider miydi konu?
biraz cocukca mı düsünüyorsun ne ?
evliliğinizde çözülmeyen sorun nedir?

blöf falan yok bence adam kurmuş kafasında olay patlak verincede boşanalım diyo ki artık aileler araya girip düzelseler dahi iflah olmaz bu adam bir defa ağzından çıktıysa o boşanma lafı tekrarı gelir her tartışmada öne sürer durur

farklı sorunlarda olduguna iyice inandım ..
konu sahibi sorularıma cevap vermedi ..

çünkü kendisi erkek de ondan. güya çaktırmıyor ama arada fire veriyor böyle işte

burda bu tip konularda hemen birşey atıyor ortaya tartışma çıkarmak için, alttan alta erkekleri de savunuyor, sonra tartışma çıkıyor, cevap veren verene, istediği de bu zaten. tartışma çıkarmak, erkekleri savunmak. başka işi gücü yok. bütün olayı bu onun. ezberledik artık. muhattap olmayın kendisi yazsın dursun

Son düzenleme:

cnm bence evi terketmen çözüm değil hemde sorununuzu dışarıya taşıma ama yaptığının ne kadar kötü bişey olduğunun seni ne kadar üzdüğünü farkına varmalı gerekirse haftalarca aylarca yaklaşma ki bi daha yapamasın

çünkü kendisi erkek de ondan. güya çaktırmıyor ama arada fire veriyor böyle işte

bunu kendısınede soylemıstyım kendını kandırma dıye
sureklı sıddet konularında yer alıyor kendısı
cok konusmustur vs.
ben bu kadar kadın dusmanı bır kadın gormedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…