- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
aslında bence dünde kızgınlığı eşineydibugünde, sadece insan sevince kabullenemiyor, konduramıyor bişeyleri, kendi bile hazmedemezken eşinin yaptıklarını,eşini sevdiğinden boşanmak iştemediği için moral bekledi belki arkadaş. yanlış evet ama insan oğlu işte aklıyla kalbi yer değiştiriyor bazen.
Bnde oyle sanıyorum deli oldum suan bi bakıp çıkıyorum ococukca biuyrsey diyorum ya ..
kocası baska sebeplerden dolayı bosanmak istiyor gibime geliyor ..
sonucu merakla takipteyim ..
bence imkanın varsa eşinin yüzünü avcunun içine al, ve gözlerine derin deriiin bak,insanlıktan eser kalmamış ama belki sevgi kırıntısı kaldıysa diye söylüyorum,
keşke boynunu sıkan ben olsaydım ve sonra da senden boşanmak isteseydim ne hissettiğimi şuan tahmin bile edemezsin,dilerim birgün beni anlamak zorunda kalırsın yaşayarak ve bende bunu görürüm yada duyarım de.boşanmak mı istiyorsun bir imzaya bakar ama benim gibi hayvan sever bulamazsın yazık olacak de.
amiiin inşallah Rabbim kimseyi evliliğinden pişman etmesin, ne erkek ne de kadın.
kimseyi tanıyor yada savunuyor değilim yanlış anlamayın,sadece konuyu açtığında eleştirmeyin diye konu sahiplerinin yazdığını görüyoruz, aslında bence şunu demek istiyor konu sahipleri;Dün kocanı yere göğe sığdıramadın,yok çok pişmanda,özür dilemeye utanıyorda,ben onu çok iyi tanıyorumda bilmem ne..sakin eleştirmeyin onu vs vs....bugün çıkmış kocam çok sinsi deyip kendin eleştirip dün pişman dediğin kocaya bugün sinsi diyorsun...BENCE SEN KOCANI TANIMIYORSUN...ve bize anlatmadığın nedenler var,sadece herşeyi yüzeyel anlatıyorsun...daha ailene de şiddeti anlatmayacam diyorsun...emin ol daha çok canın yanacak bu kafayla gidersen
sen bni tamamen yanlış anladın canım ben sessiz kal ezdirelim hepimiz demiyorum ki.istediklerimizi elde etmek için nabza göre şerbet verelim diyorum.bz inatlaştıkça erkekle daha baskın çıkıyo.sonra olaylar büyüyo.sakince isteklerimizi elde ederiz.sadece çok baskıya gelemiyolar.bence konu sahibi arkadaşında eşi götürürdü ailesinin yaına.biraz fazla konuyu açtıysa eşide oruçlu cinnet geçirdi sinirden.bunu demye çalışıyorum.sessiz kalcak değiliz tabiki ama evliliğede zarar vermeyerek.yuva yıkmak çok kolay düzeltmek çok zor.
Yahu kocasının yaptıklarını zerre kadar onaylamıyorum, rahell'e üzüldüm, görüyorsunuz kız şuan zor durumda, dün böyle demiştin bak şimdi noldu, tarzı yorumlarınızla hiçbir fayda sağlamıyorsunuz aksine okudukça üzülüyordur eminim. Bir ortalık yatışsın olay iyi ya da kötü sonuca bağlansın sonra kusun öfkenizi.
Evlimisiniz siz
Moral verelim tabii ,okurken biz bile çok üzülüyorken yaşayan kimbilir ne haldedir.
Zaten dışardan yorum alınmasının sebebi de bu değil mi , mantık ve kalp denge kuramadığından çözümü dışardan almak istemedi mi ?
Ama sadece tek pencereden yorum isteyince olmuyor maalesef.
Yaşanananları tam anlamıyla kabullenmeden , sindirmeden ilişki devam etsede ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir .
Boşanmasın istemiyorsa tabii , keşke mutlu mesut hayatlarına devam etseler ama önce olanları kabul etmeli , eşi bunun tekrar olmayacağı konusunda kendisini inandırmalı .
Ne oldu , eşi üste çıktı şimdi . Neymiş ailemi istemiyorsun boşanalım , yaptığı söz konusu dahi edilmiyor .
(konu sahibinin anlattığı kadarıyla )
blöf yapsaydı ailene kadar gider miydi konu?
biraz cocukca mı düsünüyorsun ne ?
evliliğinizde çözülmeyen sorun nedir?
blöf falan yok bence adam kurmuş kafasında olay patlak verincede boşanalım diyo ki artık aileler araya girip düzelseler dahi iflah olmaz bu adam bir defa ağzından çıktıysa o boşanma lafı tekrarı gelir her tartışmada öne sürer durur
sureklı kadına sıddet konularında yer alıyorsun yorum yapma hakkına elbet sahıpsın kımsenın buna karıstıgı laf etıgı yok edemezler edemyızde
fakat sureklı esıne sıddet uygulayan bır erkegı savunmak nedır anlayamıyorum ?
sustu yada susmadı bız bılemeyız ama bu bogazına sarılmak ıcın bır sebep gerektırmıyor kı daga gecenlerde bır konuda bır bayan esım cenemı yumruklarıyla sıktı dıye bır konu vardı bılenler bılır ordada aynı yorumları yapıyordun yok kadın susmamıstır cıledne cıkarmıstır vs.
bızlerde eslerımızle , cevremızle vs. tartısmada sınırlenıyoruz pekı neden karsımızdaının bogazına yapısmıyoruz bızde sınır yokmu ?
karsındakı acız gucsuz bır ınsana el kaldıran erkegı SAVUNMAYIN bıze merve hanım !
sureklı oyle yapmıstır cok konusmustur bılmem tuhaf tuhaf yorumlar ordamıydınız nerden bilıyorsunuz ki oyle olsa bile bunun adı tartısma dıye sıddet uygulanacak bır durum yok
Hayir hayir siddete egilimi olan biri degildi ben de cok saskinim hic olmadi. Bundan sonra tekrarlanmasindan cok korkuyorum. Burnu surtsun istiyorum. Arkadasima gitsem bir kac gun aramasam kahrolur. Su an bunu yapabilir miyim yoksa artik gec mi oldu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çünkü kendisi erkek de ondan. güya çaktırmıyor ama arada fire veriyor böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?