Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar esim oyle sinsi ki bence bosanalim deyince benim ona yalvarmami bekledi ama asla yalvarmam. Tamam dedim bosanalim otogara gittik yola cikacagimiz icin mecbur kaldim annemi aramaya annem dedi ki ya ikiniz gelin ya da biz gelelim seni tek basina gondermesin bu evden nasil aldiysa oyle getirsin dedi. Tamam dedik siz gelin simdi yoldalar 1 saat sonra burda olurlar. Esim degil sadece bence hemen hemen hepsi sinsi bu erkeklerin. Yalvarmami bekledi adim gibi eminim
sayfayı okuyan 50 ye yakın arkadaş bence gelin çıkalım konudan bizden başka durumu önemseyen yok gibi gelmeye başladı bana, kendi kendimizi hırpalıyoruz.rahell bize geçerli bişeyler yazmıyor ki malesef.
Kahroldum geceden beri. Nasil toparlanirim biterse? Evimi nasil birakirim? Nasil unuturum? Insanlara ne derim?
Çocuğunuz varmi beki boyle sorular soruyorum o bayan ne olacağını yazana kadar tanışmak amaçlıevetttttttttt :123:
Ailesi eve geldiyse eğer , kendisi , ortam uygun değildir belki o nedenle yazamiyordur .
Gelişmelerden haberdar etmesini bekliyorum bende . Allah yardımcısı olsun .
Her sey anlattığı gibi ise eğer , eşi yürekten pişmanlık hisseder umarım .
Çocuğunuz varmi beki boyle sorular soruyorum o bayan ne olacağını yazana kadar tanışmak amaçlı
Ailesi eve geldiyse eğer , kendisi , ortam uygun değildir belki o nedenle yazamiyordur .
Gelişmelerden haberdar etmesini bekliyorum bende . Allah yardımcısı olsun .
Her sey anlattığı gibi ise eğer , eşi yürekten pişmanlık hisseder umarım .
Baya yorum yapılmış, son durum nedir, biri bana özet geçebilir mi?
yok yok yanlış anlamadım , hatta şöyle söyleyim sorun yok canım, ben genel anlamda konuştum, evet doğru söylüyorsun ama ne yazık ki senin dediğin gibi bir taraf sinirliyken diğer taraf alttan alması lazım da , hep o alttan alan kadın oluyor demek istedim.yani gerisini sana değil erkeklere kızıp onlara söyledim.yoksa söylediğin şeylere katılıyorum, yazık ki erkekler aynen söylediğin gibi ve yuvamızı dağıtmak istemiyorsak bize çok sabır gerekiyor.
Eşi boşanmak istemiş. Konu sahibi ailesini bekliyor konuşacaklar..
Aman AllahımHani pişmandı bu adam ??? Hem kızı tartaklayıp hem de boşanacak öyle mi?
Bence bu evlilikte daha başka sorunlar da var.
Yoksa kimse durup dururken boşanmak istemez ki:44:
Üzüldüm.
Beni istemeyen biriyle ömür curutecek halim yok. Ama eminim ki blof yapiyor. Yoksa esyalarini toplar kapiyi ceker giderdi.
Baya yorum yapılmış, son durum nedir, biri bana özet geçebilir mi?
Aman AllahımHani pişmandı bu adam ??? Hem kızı tartaklayıp hem de boşanacak öyle mi?
Bence bu evlilikte daha başka sorunlar da var.
Yoksa kimse durup dururken boşanmak istemez ki:44:
Üzüldüm.
Evet canim unuttum. Tup bebek konusunda orda konuşmuştuk sanırımgecen topiğime geldin tanıstık, unuttun sanırım
hataylısın bebegin yok seninde
Evet canim unuttum. Tup bebek konusunda orda konuşmuştuk sanırım
bende aynı seyi söylüyorum ; bu evlilikte baska sorunlarda var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?