Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

siz zaten esimi elestirmeden diye konuyu kapatmissiniz..ne bekliyorsunuz onu anlamadim ne duymayi umuyorsunuz

Canım ailen doğru olanı yapmış.. Nasıl evlendiyse öyle bırakacak seni.. Umarım herşey düzelir... Insanlarları anlamak zor bir yuva kolay kurulmuyor ama işin içine şiddet girince farklı..düşünüp en dogru kararı yine sen vereceksin. Bizler sadece fikirlerimizi söylüyoruz.. Sana yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hayırlısı neyse o olsun.. Ama boşanacaksanız çocuk olmamasıda bir avantaj.. Şuan belki böyle düşünmüyorsun.. Çocuk olsa belki boşanmazdık diye düşünüyor olabilirsin. Mutsuz bir ailede çocuk olmasındansa hiç olmaması daha iyi. Hakkında ne hayırlıysa o olsun

sayfayı okuyan 50 ye yakın arkadaş bence gelin çıkalım konudan bizden başka durumu önemseyen yok gibi gelmeye başladı bana, kendi kendimizi hırpalıyoruz.rahell bize geçerli bişeyler yazmıyor ki malesef.

Ailesi eve geldiyse eğer , kendisi , ortam uygun değildir belki o nedenle yazamiyordur .
Gelişmelerden haberdar etmesini bekliyorum bende . Allah yardımcısı olsun .

Her sey anlattığı gibi ise eğer , eşi yürekten pişmanlık hisseder umarım .

Kahroldum geceden beri. Nasil toparlanirim biterse? Evimi nasil birakirim? Nasil unuturum? Insanlara ne derim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen kendini yiyip bitiriyorsun da kocanın bu durum hiç umrunda değil ki. sen barışmayı düşünürken pat diye boşanalım diyen o. neymiş sen ailesini istemiyormuşsun böyle boşanma nedeni mi olur ya? karşılıklı konuşup derdini anlatmak, çözüm yolu bulmaya çalışmak varken. hem sana şiddet uyguluyor, hem özür bile dilemiyor, hem boşanalım diyor üstüne, valla bu adam zaten adam değil, adam olsa evliliğinin arkasında durur.

problemi; anlatıklarından farklı seyler bekliyorum ben ..
iki gündür konu gözlem altımda ama konu sahibi tutarlı bir cevap vermedi ..

hep hani gerçek olmayan konular açıpta sonra ortadan kayboluyorlar ya, bizde böyle yorum yapıp, üzülüp duruyoruz, o yüzden artık güvenmeyede çekiniyoruz insanlara.

Son düzenleme:
Ne olursa olsun kocanıza belli etmeyin boşanmak istemediğinizi.
Adam iyice yüz buldu, hırpalama meselesi unutuldu gitti.
Deli eder insanı ya.
Burda kaç kişi çözemedik vallahi.
Çok merak içindeyim, bakalım derdi ne.

malesef öyle .evlilik sabır işi canım.allah hepimze sabırlar vrsin zor gerçekten.

Eşi boşanmak istemiş. Konu sahibi ailesini bekliyor konuşacaklar..

Aman Allahım Hani pişmandı bu adam ??? Hem kızı tartaklayıp hem de boşanacak öyle mi?
Bence bu evlilikte daha başka sorunlar da var.
Yoksa kimse durup dururken boşanmak istemez ki:44:
Üzüldüm.

Aman Allahım Hani pişmandı bu adam ??? Hem kızı tartaklayıp hem de boşanacak öyle mi?
Üzüldüm.

Bilmiyorum artık eşinin ailesine mesafeli davranıyormuş diye boşanmak istiyormuş..

Beni istemeyen biriyle ömür curutecek halim yok. Ama eminim ki blof yapiyor. Yoksa esyalarini toplar kapiyi ceker giderdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçenlerde blöfün sonunun boşanmaya gittiği bir konu açılmıştı burda.
O konu sahibine de çok üzülmüştüm, eşi ailesine uymuş kıza blöf yapmış boşanalım diye, olayı kızın ailesi duyunca boşanmaya kadar gitmiş olay.
Eşin çok ayıp ediyor, blöf olsa bile bundan sonra nasıl günler bekliyor seni çözemedim.
Umarım hakkında hayırlısı olur. Dün sana çok kızmıştım eşimi eleştirmeyin deyince. Güvenme demiştim sana, kimsenin garantisi yok demiştim. Bunları yazarken şu an emin ol üzülüyorum. Eşini sevdiğin belli, inşallah o da seni seviyordur da bu saçma sapan blöf mü her neyse son verir.
Kimsenin evliliğinin yıkılması kimseye kına yaktırmaz.

Üzüldüm.

bende aynı seyi söylüyorum ; bu evlilikte baska sorunlarda var ..

bende aynı seyi söylüyorum ; bu evlilikte baska sorunlarda var ..

Eşim ağlıyor falan demişti de ben de tatlıya bağlanır dedim akşam. Hatta bana şiddet uygulamayacağının güvencesini verirse ona inanırım demişti. Şimdi boşanmak isteyen bir adam boşanmaktan vazgeçtiğinde neyin güvencesini verirse ona inanabilir ki bir kadın.
Ya konu sahibi eşine ve ailesine çok çektirmiş ya da eşi pire için yorgan yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…