Eşim beni istemiyormu?

meali; seni istemiyorum ve ben istemezsem de bu iş olmaz.
yıkıcı kısım istemediği siz, istediği kim?
sıkıntı nerede, fiziksel mi ruhsal mı duygusal mı.
Evet meali beni istemiyor. Ama boşanmayaa kalktıgımda deli danalar gibi nereye koşcağını şaşırıyor. Ayrılık oldumu m3vzu peşimi bırakmıyo
bu adam ne benimle geçinebiliyor nede bensiz olabiliyr ruh hastası

Yazında sanki başkaları gibi anlaşılıyo. Neyse adamda istek yok demekki. Ayda 1 çok az bana göre.
önceden böyle değildi bazı aylar hiç yapmadıgımız oluyr ve bnmle dgru dzgn knşmuyr bile bn napcagımı şaşırdım. Grçekten canım çok yanıyor ben onun için çok fazla fedakarlık yaptım. Şimdi hamileyim daha çok küçük ama onunla bile oralı değil ama sorsan öyle bir ilgilidirki kendisi.. aile alt yapısı berbat buda onlara çekti evlendikten sonra yüzü belli oldu ( artık o gelince hmn uyucam hiç oralı olmycm

Kadin daha ne yapsın?

Oarfum kokusu filan aliyor musun ki yaklastiginda kocana?
Neden ilgisiz acaba? Cokmu calisiyor cokmu yoruluyor?

Acaba size buyumu yaptilar kasinti masinti cok sacma cunku dusmaniniz varr mi bi d usunun

Kadin daha ne yapsın?

Oarfum kokusu filan aliyor musun ki yaklastiginda kocana?
Neden ilgisiz acaba? Cokmu calisiyor cokmu yoruluyor?
Çok çalışıyodu falat son 2 haftadır erken geliyor şuan işleri çok yoğun değil
parfüm kokusuda almıyorum. Artık o gelir glmez uyucm yatak odasınada almıycam çok kalbim kırılıyor yeter artık birazda o düşünsün birazda o şüphe duysun napayım başka çağre varmı

Acaba size buyumu yaptilar kasinti masinti cok sacma cunku dusmaniniz varr mi bi d usunun
Ya problem bnm kaşıntım değil aslnd onun ilgisizliği sürekli tv izlemesi kırıp atıcam tvyi o derecede bıktım ya. Ama kaşınıyorum işte sinirdenmidir alerjimidir bilmiyorum sadece o yanıma yatınca bi kaşıntı turuyr heryerim morarıyor kaşımaktan yara oldu artık

Kolonya döküorm gecenin bi yarısı kalmıyorm bamyk yapıorum sabaha karşı defalarca üst üste yıkandıgımı biliyorum :))) adama uyuz oldum hehlde :) :) :) valla artık ynmada yatırmıcam o eve gelincede hemen uyucam

eşinin cinsellikle ilgili bir problemi olabilir gerci sen daha cok hissedrrsin bende ilk aylar isterdim eşim yanaşmazdı işten yorgun gelirdi uyurdu hemen bnde kawga ederdim seninki gibi hakaret etti.sonra ben istemiyormuş gibi yaptm snra o istemeye başladı.konuşmayı denedin mi evde elinden geldiğince kıyafetlerine dikkat et ben öyle yaptım pijamayla sık sık gezmeyi bıraktım saçımı yapıodum o gelmeden falan filann

Bilmiyorum. Zor durum.
ALLAH yardimcin olsun.
Neden boyle yapiyorlar anlamiyorum.

Ve benim esas kilit noktam:
ben istemezsem bundan 50 tanede yesem o iş olmaz ne demek gerçekten bu cümle beni darma duman etti
bende buna takıldım açıkçası.. demekki cinsel gücü herşeyi yerinde.. ya da isteksizliğini bu şekiilde bastırıyo sna karşı.. 3.ihtimal de üzgünüm ki senden sogumuş olabilir. ucu açık bir cümle bu nasıl istersen öyle yorumlanıyor

Evt bende öyle yapıyorum baya süredir ama nafile

Zor bir durum mesafeli durmayi dene belki biraz degisir..
Hamile olunca dahami bir uzaklasiyorlar sanki kk da bile sorun yasayanlarin cogu hamile

Son kez konus
Ya kendine cekiduzen ver ya bosanalim de
Duzelmeye basladiginda da bak bir zaman sonra eskiye donersen ben geregini yaparım diye resti çek

Canınızı sıkar tahmin ediyorum. Sanki istemiyorum ben bunlar ne etki edecek demek istemiş. Sizce üzülerek söylüyorum por*o fln izliyor olmasın ya da kendi kendisi hallediyor fln. Ya da fiziken bir sıkıntısı olmasın. Ben kendimi düşünüyorum ya zor bir bayan için. Bunun için boşanmak bile normal evlilik sonuçta duygusal ihtiyaçlarimizi birlikte karşılayacagimiz bi kurum değil mi.

Açık açık konuş bence. Böyle evlilik olmayacağını mutsuz olduğunu söyle. Sonuçta mutsuz olmak için evlenmedin. Senle konuşmaması istememesi hiç normal degil.

cocugun varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…