eşim beni kadınlığımla vurmaya kalkıyor:(

Nasıl yani ya?Abartmazsa yapamıyor da nedir?Ne yani tabağını,bardağını masadan alınca "Yok böyle olmaz,ben gideyim de ütü yapayım." mı diyor eşiniz?

Hiç inandırıcı değil.
yok öle değil tam olarak abartmayı seviyor işte her şeyde huyu böle ilginç ama.yardım et diyorum ben yaparsam abartırım kendi düzenimi kuararım herşeyin yeri değişir rahatsız olursun diyor bu lafın altında hem tehdit hem sitem yatyor sanki birde öle konuşmayı çok seven çok net konuşan biri değildirki eşim nereye çeksen oraya gider lafı şeffaf değil hiçbizaman.anla anlayabilrsen..

arkadaşım saol ya çok güzel özetledin herkes nerelere çekti tşk ederim.sölemek istediğim tamda buydu..iyice izah ettim örnekler verdim ama bazı arkadaşlar hep anlamak istediği gibi anladı..

Canım aslında olay senin durumundan çok, çalışan kadın- çalışmayan kadın olayına döndü.
Aslında her iki durumda da erkeklerin eşlerini, kendilerine tahsis edilmiş bir hizmetçi gibi görmelerine izin verilmemeli.
Erkek evine geldiğinde, çamaşırını, bulaşığını yıkayan, yemeğini hazırlayan vs. tüm bu işlerini gören eşine saygı ve minnet duymalı.
Ama ev işlerinde yardımcı olmuyor diye de erkeğin eşine değer vermediğini, eşini sevmediğini düşünmek te çok yanlış.
Senin durumuna gelince de, evet anladığım kadarıyla eşinden minik, süprizler ve kendi bardağını kendi doldursun gibi ufak tefek işler bekliyorsun.
Ama, eşin bu beklentilerine karşılık vermiyorsa, bunu kabullenmeni öneririm. Çünkü Bunu büyütüp eşinin, seni sevip sevmediğinin göstergesi olarak görürsen mutsuz olursun.

Konu sahibi şimdi de oturup, kocam beni sevmiyo diye ağlasın. Bu mu istediğiniz?
Ne kadar kolay yazıyorsunuz ya. Lütfen biraz sağduyulu olun

arkadaş kısmen haklı ama sevgiyı böle bir kalıba sokmak yanlıl geldi bana beni seviyor eminim kuşkum yok ben ifad edemedim kendimi uzun uzun yazsam çok zaman alır die kısa tıuttum ama bu seferde bi çok eksik şey kaldı yanlış anlaşılmalar oldu eşimden yana sıkıntım çok ama beni seviyor adımdna ne kadra emimsem.ama gel gör ki sevmek yetemez evlilik bu.kuru kuruya sevgi olurmu söleyin.her kadın göstersin ister belli etsin bi şekilde bu konuda biraz pasiftir ama eminim beni sevdiğine duyarlıdır bazı şeylerde ama şu yardım konusu biraz yapısıyla ilgili sanırım.. dedim ya rahatına çok düşkün keyfinden ödün vermez asla ve bencil malesef.tembel yan herşeye üşendir falan.her ne kadar inkar etsede malaesef böle.ve bu evlilikte olabilecek en tehlikeli şey arkadaşlar-bencillik- çünkü kavganın temeli hep bencilliğe dayanır.kavgalar genelde bundan çıkar ve evlilik paylaşımdır ben değil biz diyebilmektir..

dur bakalım canım yavaş yavaş düzelcek gibi hatasını anlıyor bazen ama bir yapıp iki gün yapıp üçüncü gün salıyor ama buna da şükür en azından denemesi bile bişeydir.o yüzden zaman göstercek diyorum

türk toplumu diye genellemek yanlış olur bence çünkü bunu başarabilen çok erkek var..

Evet denemesi ve gayret göstermesi bile güzel
Umarım bu tür sorunları aşarsın canım. Ayrıca PA olduğunu da yazmıştın, arada kaynadı gitti. Allah şifa versin. İnşallah herşey gönlünce olsun

,,
kızlar malesef onuda yapıyor konu taşacak ama benimki hergün soda, kola bişler mutlaka içer çöp kovası yanında olduğu halde şişeyi çöpe değil masanın üzerinde bırakır içeri gider,uyuz olurum bi kaç defa dedim benim için zor değil elime yapışmaz ama onunda eline yapışmaz herhalde allah onada el verdiğine göre ..ilk başlarda sorun olmuştu şimdi arada atıyor arada bırakıyor idare ediyosne acı değilmi bu kadara aciz sanki

canım bende bir öle bir böle davranamk istemiyorum ki haliyle böle oluyor çünkü nasıl davrancağımı şaşırdım kendi haline bıraksam olmuyor iyice alıyor kızssam kendime ediyorum görmezden gel diorum olmuyor hastayım p.atağım en ufak şeyi takarım büyütürüm bunlar ufak sorunlar biliyorum ama dediğin gibi sen bile ayrılık aşamasına gelmiişin beni anlamana sevindim üst üste binince birikiyor işte.. evliliğin gidişatını belirliyor.

CANIM KUSURA BAKMADA SENINKI ABARTMIS YANLIS ANLAMADIYSAM SEN DE calısan bı ınsansın en az onun kadar sende yoruluyorsun bı bardak cayını suyunu alması yada sen yemek hazırlarken sofrayı kurması gerekır ufak tefek seyler ama gereklı seyler bunlar yoksa yemek yemesıde gecıkır halıyle senın ısınde bıtmez onun ısteklerıde olmaz:))bunda ne varkı ya herseyı ben yaparım sana gerek kalmaz yada hızmetcı gıbı sen don etrafımda falan ıs sende bıtıyo senınde calıstıgını aynı onun gıbı yoruldugunu anlat evde otursan ev hanımı olmasan anlarım tabıkı ondan boyle seyler ısteyemezsın ama durum farklı yanıı

sen çalııyormusun canım?

bakın puding sadece bir örnekti sorun yapmak yapmamak değil hazır olan şeyin bile o an işim varsa k..devirip yatması canım tatlı çekti die gönderme yapması üşeniyor adam yani mutfağa gircek ben onun özel zevklerini yerine getirirken aptal gibi hissediyorum elime yapışmaz ama sürekli tatlı alıor yaptımaya çalışıyor puding dediğin nedirki ocakta süt ekle karıştır bitti yani sorun zevk al.arada mutga gir karına kendine zaman ayırması hakkını tanı.her şeyede ben yetişemem ki lütfen bunada görevin demeyin bana işi zaten masabaşı.. yemek yiyip ,abartmıyorum hemen yatıyor uzanıyor yani sadece sigara içemek için kalkar yerinden ,balkona çıkar yada bişler atıştırmak bitti.ondan sonra tekrar yat sonra ordan kalk yatağa yat bu nedir ya resmen tembellik..

evde çalışmak ne demek ya ben öle bi kelime kullandığmı hatırlamıyorum evde çalışmak die bir kavram yok bir kere sadece yardım ve inanın çok masum talepler ..çamaşır bulaşık ütü değil

he he heay çok hoşsun canım ya tamam denerim kesinlikle tripte anlamadıkları gibi tirp atmakta üstlerine yok bide bize derler kapris naz hepsi kazne güzel uydurdum

ah cnaım benim sölemeyi unuttum böle bir durum karşısında eşimin bana söleyeceği şeyi aynen yazıyorum:
BEN:aşkımmmm ben duşa giriyorum sen kahvaltıyı hazırlayadur canım bebeğim vss..
EŞİM:yok canım ya benim acelem yok beklerim seni sen giyin çık hazırlarsınadam anlamadığı gibi bencilliğini burdada da ortaya koyuyor

ay canım çok tatlısın yaaütü sevmem mi valla bende nefret ediyorum ama yinede yapıyorum keşke bende evlenmeden önce böle böle deseydim baştan tavır alsaydım ama insanı basireti bağlanıyor işte kısmet..en büyük hatam bu sanırım..ama yinede çabalar yapmaya çalışıyor bu aralar tamamen olmaz oldurulamaz bir durum değil elbette zzaman göstercekpeki sana ütü yapmadığın için küsmüyor yada kızmıyormu sitem demi etmiyor ne biçim kadınsın vss.ben bu lafları kaldıramam ayrılırım valla çok hasassım

Yazdığımı yanlış anlamışsınız yalnız. Ben zaten size hak verdiğimi belirtmek istedim orda

ay canım çok tatlısın yaaütü sevmem mi valla bende nefret ediyorum ama yinede yapıyorum keşke bende evlenmeden önce böle böle deseydim baştan tavır alsaydım ama insanı basireti bağlanıyor işte kısmet..en büyük hatam bu sanırım..ama yinede çabalar yapmaya çalışıyor bu aralar tamamen olmaz oldurulamaz bir durum değil elbette zzaman göstercekpeki sana ütü yapmadığın için küsmüyor yada kızmıyormu sitem demi etmiyor? ne biçim kadınsın vss.ben bu lafları kaldıramam ayrılırım valla çok hasassım

saol canım eşim anlayışlıdır anlar kabul eder belki ama uuzn vadede imkansız gibi hemen sıkılıyor başa dönüyor hatalardan hiç ders almıyorki ttalı dil elbette işe yarar ama bana biyerden sonra samimiyetsiz ve yapmacık geliyor çünkü ilk konuşmamız değil bu.üstüne okadar tartışmadna sonra işe yaramaz saol yinede

ben koç burcuyum sanırım biraz ondan ona ihtiyaç duyduğumu değilde,(koç kadını pek ihitayç duymaz başkasına) mecbur hissetirmeye çalışıyorum sanırım başka bir bakış açısı olaya tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…