Eşim beni kıskanmıyor mu?

Tamam soyledigi seye kirilmis olabilirsiniz ama bosanmayi dusundurecek bir konu degil
En fazla tavir yapar ozur beklersiniz..
Ki şaka niyetine soylemis esiniz..

Arkadaşlar eşimin normalde düzeyli seviyede kıskançlığı vardır . Bugün kendine deri bileklik aldı. Bana dedi ki sen de bunlardan al tezgah açıp sat. Bende erkek bilekliğimi satcam ya hu diye söyledim. O da erkeklere hitap eden işleri kadınlar yapınca daha çok satış oluyor dedi. Çok alındım bu sözlerine. Eve gelince kıyameti kopardım boşanmak istediğimi söyledim Evden git diye direttim gitmedi. Şaka yaptım seni iğnelemek istedim ama söylememem gerekirdi dedi ama ben çok kızgınım saçmaladığı için. Bu tarzda olmasa da bazen çok saçmalıyor. Tepkim çok mu fazla sizce?
Evet çok fazla bence. Adam altı üstü bileklik sat demiş, sanki başka bir şeye yöneltmiş gibi gereksiz bir tepki olmuş, hele ki git evden boşanalım falan...

Ve evet, satış taktiğidir bu çünkü kadın satıcılar güler yüzüyle ikna eder erkek alıcıları genelde, erkekler kadının yumuşaklığını naifliğini sever, alışveriş yaparken insan ilgi ve güler yüz bekler vs vs.. Bu sizde neden cinsel çağrışım yaptı? Bu mantığa göre erkek ürünü satan kadın satış elemanları uygunsuz meslekler yapıyor.. Sanki cilveyle mi satış yapıyorlar? Ne var erkek alıcıya ürün satsanız, kocanız sat dese, istemezseniz yok ben yapmam o iş bana göre değil dersiniz, tamam olur da, bunun nesi kıskanılacak mevzu da kıskanmıyor adam, onu anlamadım. Adamlarla en fazla tezgah başı bileklik üzerine üç beş kelimeden ibaret sohbet edilecek, sanki yemeğe çıkılacak?

Yemek dedim ama yemekli toplantılarda, hatta otel lobilerinde bile kelli felli adamlara ürün satışı yapan nice başarılı çalışan kadın var. Onların kocası çok özür diliyorum ama g...t mı? Böyle düşününce çok ayıp oluyor değil mi?

Ayrıca kadın güler yüzüyle satış yapar, erkek satış elemanlarının da ya karizmatik ya sempatik tipler olmasına dikkat edilir. Erkek satış elemanları da cinselliklerini kullanarak satış yapmıyor herhalde. Hiç sempatiklik yaparak size kararsızken bir takı vs satmış erkek satış elemanıyla karşılaşmadınız mı? Özellikle ayakkabıcılar çok iyidir bu konuda mesela. O adamlar ayakkabıyı ayağımıza giydiriyor bir de, istemesek de ısrarla. O zaman bu insanların eşlerinin de gözüne uyku girmesin.

Uzattım ama bu örnekleri belki eşine ne kadar yüklendiğini anlarsın diye veriyorum :KK66: Kıskançlık başka bir şey. Bu kıskanılacak mesele değil zaten. Bir kadın bu işi yapmak istese kocası "ben karıma erkeklere bileklik sattırmam" dese, elini masaya vursa, gelse kadın buraya konu açsa en az 3-5 hanzo lafı yer sanıyorum, biri de benden olur :KK66:

Son düzenleme:
bu konuda her ıkı tarafta haksız bence... sen bayaaaa abartmıssın esının sakayı şaka yapar gibi söylemediği için seni üzmüş... ama eşinin dediği bır sey dogru erkek ürünlerini bayanlar satışa sundu mu nedense erkekler hayır dıyemyor ayıp olmasın dıye o urunu alabılen o kadar cok erkek var kı... belkı o yuzden oyle demıstır...

Arkadaşlar eşimin normalde düzeyli seviyede kıskançlığı vardır . Bugün kendine deri bileklik aldı. Bana dedi ki sen de bunlardan al tezgah açıp sat. Bende erkek bilekliğimi satcam ya hu diye söyledim. O da erkeklere hitap eden işleri kadınlar yapınca daha çok satış oluyor dedi. Çok alındım bu sözlerine. Eve gelince kıyameti kopardım boşanmak istediğimi söyledim Evden git diye direttim gitmedi. Şaka yaptım seni iğnelemek istedim ama söylememem gerekirdi dedi ama ben çok kızgınım saçmaladığı için. Bu tarzda olmasa da bazen çok saçmalıyor. Tepkim çok mu fazla sizce?
Adam git pavyonda çalış demiş gibi davranmışsın ve saçmalayan eşin, öyle mi? Kocan yerinde olsaydım seni boşardım. Net.

Ben zaman zaman yaptığım işten sıkıldığımı söylüyorum. Ticaret yapabileceğimi söylüyorum. Ordan aklına geldi muhtemelen. Bir de bazı hayallerimi gerçekleştirmek için maddi konularda yakindim bu aralar. Beni ignelemek için söyledi heralde.biraz da gıcık tarafı var kendisinin bana laf sokmayı sever.sinir hastası yapacak böyle böyle . Aslına bakarsanız tepkimden sonra mahzun gözüküyor bayağı. Bana çalışmak istemiyorsan bırak işini diye ciddi ciddi konuştuğu da olmuştur. Yani calistirayim mantığında bir erkek değil aslında.

Birde aynı gün minyatür tablo yapan bir amcanın eserlerine bakiyorduk. 3000 dolar falan dedi. Eşimde ordan ayrıldıktan sonra bulursa bir enayi satar o fiyata dedi. Ben de satıcıyı savundum. Çok ince işçilik var sanat bu hakeden diye. Ordan da ben fikrimi değiştirmedim diye gicikligi tutmuştur.

Back
X