öncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm
Ama öyle değilmi? İnsan düşünmez mi kırılmasın diye. Zaten belli ediyormuş rahatsiz olduğunu kız kardeşi üzerinden örnek vermesine ne gerek varBebiş abartma :)
Hay ağzına sağlık :)hep bu "aşk-ı memnu"lar hep bu "yaprak döküm"üleri
kötü bir niyeti yoktur konu sahibi, lokantada başka bir masada yemek yiyen bir kızı özne olarak kullansaydı da kırılabilirdiniz, meseleyi "kardeşimi beğeniyor" a getirmeyin.
anlıyorum sizi, eşiniz fazla kilonuzdan rahatsız oluyor gibi geliyor size ama erkekler biraz düzdür, o yenilen miktar alınan kilo arasında bir doğru orantı peşinde... sizi beğenmemezlik değil.
ama kilo verin, yoksa git gide hassaslaşır kurarsınız bence asıl sorun siz de halinizden hoşnut değilsiniz (birinin bişey söylemesine gerek yok ben de değilim, birkaç kilo fazlam var kendimi eskisi gibi güzel ve genç bulmuyorum bu yüzden)
Konu sahibi kardeşimi mi beğeniyor acaba takıntısı içindeAma öyle değilmi? İnsan düşünmez mi kırılmasın diye. Zaten belli ediyormuş rahatsiz olduğunu kız kardeşi üzerinden örnek vermesine ne gerek varben çok alınırım ne bileyim öyle susupta kalamazdım canım
Siz eşinizi kardeşiyle yada abisiyle kıyasladığınızı düşünün eşinizin adı her neyse bu örnekte Ali diyelim eşinize onun biraderinede Ahmet diyelim siz diyorsunuz Ali Ahmet'in vücudu senin vücuduna göre daha kaslı o daha sportman bir vücudu var size dediği gibi aynı derecede yemek yiyorsun sen daha kilolusun) bu verdiğim örnek ne kadar çirkin geliyor kulağa eşinizin dediği lafta bu örnekteki kadar çirkinöncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm
Taşi gedigine koymalisin canim .sende onu kardeaiyle kiyasla .boyle baslar tavizler
Bir saniyee. Eşin kız kardeşinin lokmalarını mı saymış? Eşin kız kardeşini niye bukadar incelemiş süzmüş? Eşin bunu neden sana söylüyor? Eşin bunu söyleyince ne peki verdin? İnşallah susmadın
Dehşet ve ibretle okuyorum bende :)ya arkadaş siz erketeye mi yatıosunuz bişey olsa da kussak kinimizi die, yok taşı gediğine koy, yok taviz verme, yok incelemiş süzmüş susma...... şakınlıkla okuorum böle yorumları
bu iki cümle aynı mı gerçekten yaaSiz eşinizi kardeşiyle yada abisiyle kıyasladığınızı düşünün eşinizin adı her neyse bu örnekte Ali diyelim eşinize onun biraderinede Ahmet diyelim siz diyorsunuz Ali Ahmet'in vücudu senin vücuduna göre daha kaslı o daha sportman bir vücudu var size dediği gibi aynı derecede yemek yiyorsun sen daha kilolusun) bu verdiğim örnek ne kadar çirkin geliyor kulağa eşinizin dediği lafta bu örnekteki kadar çirkin
bu iki cümle aynı mı gerçekten yaa
Ahmet'in vücudu senin vücuduna göre daha kaslı o daha sportman bir vücudu var
Kardeşinle aynı yiosunuz ama o daha zayıf
beyinlerimiz farklı çalışıo zaar
nasıl kışkırtıosunuz kadını. eşi kardeşinin şurası şöle burası böle dememş ki hemen bi kaslı adam kıyaslamasına girmişsiniz.
konu sahibi bence eşiniz bunu kötü niyetle söylememiştir. öyle kötü düşünceleri olan adam hislerini size açık etmez zaten. kilo mevzusunu çok takıo olabilir misin? belki ii bişey söylemeye çalışmıştır eşin, sen de çok yemiosun aslında falan tarzı. erkekler bazen böle ak demek isterken b*k diebiliolar
Bu sözleri bir kocaya söylemek boşanma sebebi ayoll
ne demek onun vücudu kaslı da senin ki zayıf adam demez mi sen onun vücudunu nereden gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?