eşim beni kız kardeşimle kıyaslayınca

hep bu "aşk-ı memnu"lar hep bu "yaprak dökümü"leri

kötü bir niyeti yoktur konu sahibi, lokantada başka bir masada yemek yiyen bir kızı özne olarak kullansaydı da kırılabilirdiniz, meseleyi "kardeşimi beğeniyor" a getirmeyin.
anlıyorum sizi, eşiniz fazla kilonuzdan rahatsız oluyor gibi geliyor size ama erkekler biraz düzdür, o yenilen miktar alınan kilo arasında bir doğru orantı peşinde... sizi beğenmemezlik değil.
ama kilo verin, yoksa git gide hassaslaşır kurarsınız bence asıl sorun siz de halinizden hoşnut değilsiniz (birinin bişey söylemesine gerek yok ben de değilim, birkaç kilo fazlam var kendimi eskisi gibi güzel ve genç bulmuyorum bu yüzden)

Yok yaa eğer esin bi sapık degilse kardesini kardeşi gibi görüyodur. Hemm derdinin çözümü coooook basitt kiloo ver kendine bakk bu kadar :)))

Hay ağzına sağlık :)

Sevdiginiz ve kiyaslanmak hosunuza gitmedigi icin incinmissiniz sadece
Bence takilacak bir sey yok

Kardeşine Güzel dese ne olacak onu anlamadım. Balduz fantezisi sende bence eşinden çok :)

Konu sahibi kardeşimi mi beğeniyor acaba takıntısı içinde

Siz eşinizi kardeşiyle yada abisiyle kıyasladığınızı düşünün eşinizin adı her neyse bu örnekte Ali diyelim eşinize onun biraderinede Ahmet diyelim siz diyorsunuz Ali Ahmet'in vücudu senin vücuduna göre daha kaslı o daha sportman bir vücudu var size dediği gibi aynı derecede yemek yiyorsun sen daha kilolusun) bu verdiğim örnek ne kadar çirkin geliyor kulağa eşinizin dediği lafta bu örnekteki kadar çirkin

Benim kardeşim de asla yediğine göre kilo almaz ben daha az yerim ama alırım bünye meselesi. Benim eşimde der aynısını. Hiç aklıma öyle bişey dusmedi. Alingan lik yapmışsın bir de yeniyse evliligin alinganliklar daha çok oluyo tam anlamıyla tanimadigin için. Bende ilk başlarda ne dese de alinsam diye beklerdim sanki.

Taşi gedigine koymalisin canim .sende onu kardeaiyle kiyasla .boyle baslar tavizler

ya arkadaş siz erketeye mi yatıosunuz bişey olsa da kussak kinimizi die, yok taşı gediğine koy, yok taviz verme, yok incelemiş süzmüş susma...... şakınlıkla okuorum böle yorumları

Bana da dese sinir olurdum .

Ha aklımdan ''aman kardeşimi beğeniyor , aman beni çirkin mi buluyor '' falan fişman geçmezdi asla ama ...

Demesin kardeşim , zaten kilo insanı geriyor , bir de lokma sayar gibi , aman o kadar yiyor sen bu kadar demesin .

Eşini kardeşinle kıyasladı diye yanlış anlama sakın , lakin ...

Bir kadının kilosu üzerinden başka bir zayıf kadınla kıyaslama yapılmaması altın kuralını da öğrensin

Kardesim benim yedigimin 3 katini yer ve ayni kilodayiz ustelik o baya bi uzun benden. Bunu da bizi taniyan herkes farkeder, sagolsun kendi tabagini bitirip benimkine saldirdigi icin :) ama hic bunu dile getirdiler diye kirilmadim kimseye. Herkesin bunyesi, metabolizmasi farkli, bence bunu dile getirmeye calismistir. Sizi begenmese zaten evlenmezdi, evlenene kadar gormemis olamaz fazlaliklariniz oldugunu. Ama madem kilolarinizdan hem esiniz rahatsiz, hem de siz boyle bir lafi dert edecek kadar rahatsız oluyorsunuz elinizden geleni yapin ve kilolarinizdan kurtulun.

bu iki cümle aynı mı gerçekten yaa
Ahmet'in vücudu senin vücuduna göre daha kaslı o daha sportman bir vücudu var
Kardeşinle aynı yiosunuz ama o daha zayıf

beyinlerimiz farklı çalışıo zaar

nasıl kışkırtıosunuz kadını. eşi kardeşinin şurası şöle burası böle dememş ki hemen bi kaslı adam kıyaslamasına girmişsiniz.

konu sahibi bence eşiniz bunu kötü niyetle söylememiştir. öyle kötü düşünceleri olan adam hislerini size açık etmez zaten. kilo mevzusunu çok takıo olabilir misin? belki ii bişey söylemeye çalışmıştır eşin, sen de çok yemiosun aslında falan tarzı. erkekler bazen böle ak demek isterken b*k diebiliolar

Eşiniz için değilde kendi sağlığınız için kilo vermeye çalışın. Bende takılacak bir şey bulmadım .

bencede abartıyorsunuz sizi sevmeseydi beğenmeseydi evlenmezdi
madem bu kadar takıyorsunuz bir an önce zayıflayıp kendinize bakın

Bu sözleri bir kocaya söylemek boşanma sebebi ayoll
ne demek onun vücudu kaslı da senin ki zayıf adam demez mi sen onun vücudunu nereden gördün

Bu sözleri bir kocaya söylemek boşanma sebebi ayoll
ne demek onun vücudu kaslı da senin ki zayıf adam demez mi sen onun vücudunu nereden gördün

yani örnek de sanki konuya cuk oturmuş gbi bi de kurgulaştırmış ahmet ali falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…