eşim beni kız kardeşimle kıyaslayınca

Gayet sıradan bir laf. Ya ben bazı zihniyetleri anlamıyorum. Sadece karşı cins diye ananızdan bacınızdan laf edilince de mi kocanızı bir halt yiyor gibi algılayıp kıskanıyorsunuz? Ya nasıl bir toplumumuz var, nasıl psikolojisi bozuk bir halkımız var bizim ya. Ne biçim evlilikleriniz, nasıl muhabbetleriniz var anlamıyorum ki.

İşte tamam kilosundan rahatsız tabiki. Kilo rahatlıkla karşılanacak hoşa gidecek bir şey değildir. Konu sahibini de eşini de eminimki rahatsız ediyordur. Kilolusun ama hayvan gibi yediğinden değil demek ki senin metabolizman farklı demiş adam. Bak kardeşine ne güzel az yiyo sen hayvan gibi yiyosun dememiş ki. Ben bu durumdan konu sahibinin tıbbi bir destek alması gerektiğini anlıyorum. Eşi de bunu kastetmiş.

Eşimin erkek kardeşi var; ben de eşime hep derim "X çok yiyor ama almıyor kilo", "X'in saçı daha çok zaa" diye.

Sizin düşündüğünüz gibi düşünse çok sinirlenir ve hakarete uğramış hissederim.

Kotu zan etmek istemem ama sizin gibu dusunuyorum

Sevgili konu sahibesi esiniz sizi kimseyle ozellikle kardesinizle kiyaslsmasin ona neymis akli nerdeymis evlenirken bilmiyormuydu hem.kilo nedirki Allah askina biraz spor biraz diyet tamamdir sizde kendiniz icin hemen yapin bunlari kilo verin ve kardesinizle kiyaslama yapmamasi konusunda cok ciddi uyarin herkes yerini bilsin insan aklina kotu seyler gelir mesela kardesim benden guzel. Diyeki sizede gelmis edepli olsun biraz ya kardesiniz bile olsa ceksin gozunu baska kisilerden ha kotu niyetlimi soyledi sanmam ama hos degil biz bayaniz takariz kardesim.boyle seyleri heleki kilo vs problemmiz varsa ...simdi siz uzulmeyin onunla konusun o agzini bir kapatsin sizde kilonuzu verin gorsun gununu

Esinin boyle bir cumleai patavatsizlik. Yani normal gibi ama alinilabilcrk bir cumle. Benim esimde ilk baslrda laf vurmalar yapardi .sonra ben alininca ne dedimki ne var bunda aliniyosun derdi . belki soyledigin seyin neye denk gelecegini de anlamiyodur dusunememistir.

Bence aksine iyi bir şey demiş. Aynı yediğiniz halde senin metabolizman yavaş çalıştığı için daha kilolusun demiş. Normalde benim de kilom var ve çok alınırım bu konularda ama sizin anlattığınız konuda gerçekten en ufak negatif birşey görmedim.

Kadını niye gaza getiriyorsunuz? Benim kardeşim de sıfır beden ama dana gibi yer :) Lokma saymıyorum ama görüyoruz yani. Ben de kardeşime ne biçim yiyorsun ama sıfır bedensin diyorum. Lokmasını saymıyorum yani. Konu sahibinin eşi, konu sahibinin kardeşinin abisidir artık. Ne kadar fesat bir cümle bu böyle.

tabi ki kilolu olmak güzel değil ben de kiloluyum ancak eşin seni sevmiş ki seninle evlenmiş değil mi?bu cümlede kötü bir şey yok kendini üzme. ama sen yine de kilo vermeye bak.ileride hamile de kalınca daha çok alırsın vermek de zorlaşır.

AdaM bir şey dememiş ama siz hep onu kendinizden güzel bulduğunuz için böyle hissetmişsiniz

Kardeşsiniz aynı evde aynı yemekle büyümüşsünüz genetiğiniz de benzer aynı da yiyorsunuz ama o zayıf demiş sadece

Kilonuzdan rahatsızlık duymuş,direk söyleyememiş.Böyle deyince gaza geleceğini ,zayıflayabileceğini düşünmüştür.Direk kilon fazla ,zayıfka diyen erkeklerde var.Eşin seni kırmadan söylemek istemiş ama becerememiş.

BU cümlede birşey yok
Sadece kardeşine göre metolizman daha yavaş çalışıyor demek istemiş
Fakat sizde evvelden gelen kardeşim benden güzel düşüncesi olduğu için kendi kendinize alınganlık yapmışsınız
Buda sizi üzmüş olay bu

Nasil bir fesatsiniz hanimefendi ya pes. Herseyi kötüye cekmeye ne bu heves ? Kadinin kocasi kardesini mi düsünmüs yani özellikle ? Ayyy

yuh diyorum. bu kadar hassaslık normal değil. etrafınızda başka herhangi birinden bahsediyor da olabilirdi. gayet normal bi cümle.

Nasil bir fesatsiniz hanimefendi ya pes. Herseyi kötüye cekmeye ne bu heves ? Kadinin kocasi kardesini mi düsünmüs yani özellikle ? Ayyy
Kocan kız kardeşini düşünüyo mu yazıyo orada bi daha oku bakayım. Hatta bi kaç kez oku. Son cümleyi yüzlerce kez oku.

sen abartmışsın canım fakat eşinde oyle bir cumle kurmamalı hele ki hassas olduğunu biliosa bence bu soz donum noktan olsun zayıflamya başla...

Sizi sevmese sizinle evlenmezdi aha yeni de evliymişsin biraz kilo vermeni isteyebilir ama kötü bir şey dememiş kardeşini bu konuda kıskanma herkesin yapısı farklıdır ama kendini iyi hissetmek ve sağlığın için kilo vermelisin.

Sacmalamissiniz.... oturup adamin kardesini dusunmezdim, aklimda olmazdi... Sizin aklinizdakiler daha kotuymus bence...

Sizi kiyaslamanin sebebi belkide kardessiniz genlerden nasil ayni yiyipte metabolizmanin degisik calismasindan bahsediyordur.

Sacmalamissiniz.... oturup adamin kardesini dusunmezdim, aklimda olmazdi... Sizin aklinizdakiler daha kotuymus bence...
Belli ki sizin niyetiniz kötü kim bilir nerelere çektiniz. Artık düşünceden kastınız neyse, düşünmek deyince aklınızda neler canlanıyorsa...
Sabah sabah uğraşamam hiç ya. İnsanın fikri neyse zikride odur. Ben sizinle aynı hisleri paylaşarak yazmadım cevabımı.
İyi günler size.
İşinize bakın bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…