Ne alakası hanfendi? Kusacak kinim yok benimde bir ilişkim var gayet mutlu huzurlu. Sadece ilişkimde çok hassasım karşı tarafa karşıda öyle. Kirilirmi acaba uzulurmu boyle demiyim diye düşünmez mi insan? İnsan kendinin farkinda sonucta eside kilosundan rahatsiz oldugunu zaten bircok kez dile getirmis. Ben kiyas yapmasina anlam veremedim? Yani kız kardesime mi dikkat ettin diye sorarlar adama. Ben sorarım
Kotu zan etmek istemem ama sizin gibu dusunuyorumMesela benim eşimin bi erkek kardeşi olsa , eşiminde fazla kiloları olsa.. Asla böyle bi yorum getirmezdim, böyle bi yorum getirmek aklıma dahi gelmezdi.
Adamın erkek kardeşini düşünmezdim çünkü oturup. Yada aklımda olmazdı.
Kardeşinle senin lokmalarınımı saymış napmış.
Adamın huyunu suyunu karakterini aklından ne geçirdiğini bilemiyorum artık..
öncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm
Kadını niye gaza getiriyorsunuz? Benim kardeşim de sıfır beden ama dana gibi yer :) Lokma saymıyorum ama görüyoruz yani. Ben de kardeşime ne biçim yiyorsun ama sıfır bedensin diyorum. Lokmasını saymıyorum yani. Konu sahibinin eşi, konu sahibinin kardeşinin abisidir artık. Ne kadar fesat bir cümle bu böyle.Bir saniyee. Eşin kız kardeşinin lokmalarını mı saymış? Eşin kız kardeşini niye bukadar incelemiş süzmüş? Eşin bunu neden sana söylüyor? Eşin bunu söyleyince ne peki verdin? İnşallah susmadın
öncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm
Mesela benim eşimin bi erkek kardeşi olsa , eşiminde fazla kiloları olsa.. Asla böyle bi yorum getirmezdim, böyle bi yorum getirmek aklıma dahi gelmezdi.
Kocan kız kardeşini düşünüyo mu yazıyo orada bi daha oku bakayım. Hatta bi kaç kez oku. Son cümleyi yüzlerce kez oku.Nasil bir fesatsiniz hanimefendi ya pes. Herseyi kötüye cekmeye ne bu heves ? Kadinin kocasi kardesini mi düsünmüs yani özellikle ? Ayyy
Sacmalamissiniz.... oturup adamin kardesini dusunmezdim, aklimda olmazdi... Sizin aklinizdakiler daha kotuymus bence...Mesela benim eşimin bi erkek kardeşi olsa , eşiminde fazla kiloları olsa.. Asla böyle bi yorum getirmezdim, böyle bi yorum getirmek aklıma dahi gelmezdi.
Belli ki sizin niyetiniz kötü kim bilir nerelere çektiniz. Artık düşünceden kastınız neyse, düşünmek deyince aklınızda neler canlanıyorsa...Sacmalamissiniz.... oturup adamin kardesini dusunmezdim, aklimda olmazdi... Sizin aklinizdakiler daha kotuymus bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?