Ne alakası hanfendi? Kusacak kinim yok benimde bir ilişkim var gayet mutlu huzurlu. Sadece ilişkimde çok hassasım karşı tarafa karşıda öyle. Kirilirmi acaba uzulurmu boyle demiyim diye düşünmez mi insan? İnsan kendinin farkinda sonucta eside kilosundan rahatsiz oldugunu zaten bircok kez dile getirmis. Ben kiyas yapmasina anlam veremedim? Yani kız kardesime mi dikkat ettin diye sorarlar adama. Ben sorarımya arkadaş siz erketeye mi yatıosunuz bişey olsa da kussak kinimizi die, yok taşı gediğine koy, yok taviz verme, yok incelemiş süzmüş susma...... şakınlıkla okuorum böle yorumları
Kardesimin nekadar yediginemi dikat ettin deseydin saten ondan dokulurdu senin icindeki sorular.smdi bende abartip olayi kotu yonlendirmek istemiormda eger kardesn degilde ayse fatmada olsaydi yine bole benden daha gzlmi daha cokmu begenior diye dusunurdun sadece kardesin olmasi iste biraz daha hassas nokta.esine guveniyorsan fazla abartip beyninde kurmamaya calis ve ona kesin bir dille beni birak kardesim hic kimseyle hic bsyimi bidaha kiyaslama de sert bir dille .kiyas yapan erkeklerden nefret ederim herturlu en sevmedigim sey onla bunla konu ne olursa olsn kiyas edilmeköncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm
Hah agzimdan aldin lafi tam olarak bu işte, insanlara söylüyorum yanlis anlasiliyorum sanirim. Kimse kiz kardesinimi beğeniyor demedi. Ama bu kıyas bu düşüncesizlik hoş kkarşılanabilirbirsey değilSiz eşinizi kardeşiyle yada abisiyle kıyasladığınızı düşünün eşinizin adı her neyse bu örnekte Ali diyelim eşinize onun biraderinede Ahmet diyelim siz diyorsunuz Ali Ahmet'in vücudu senin vücuduna göre daha kaslı o daha sportman bir vücudu var size dediği gibi aynı derecede yemek yiyorsun sen daha kilolusun) bu verdiğim örnek ne kadar çirkin geliyor kulağa eşinizin dediği lafta bu örnekteki kadar çirkin
bende anneme demiştim dayım senden fazla yiyo ama kilo almıyo diye. aaaaaaaass yoksa ben dayımı anneme mi tercih ettim:) anlamışsındır inşallahöncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm
Kiz kardesime mi dikkat ettin diye sorulan adam ne der ne hisseder peki?. Cok hassassiniz kirilir mi uzulur mu die dusunuosunuz ya hani...Ne alakası hanfendi? Kusacak kinim yok benimde bir ilişkim var gayet mutlu huzurlu. Sadece ilişkimde çok hassasım karşı tarafa karşıda öyle. Kirilirmi acaba uzulurmu boyle demiyim diye düşünmez mi insan? İnsan kendinin farkinda sonucta eside kilosundan rahatsiz oldugunu zaten bircok kez dile getirmis. Ben kiyas yapmasina anlam veremedim? Yani kız kardesime mi dikkat ettin diye sorarlar adama. Ben sorarım
Bir bayanın hislerinden daha az kırıcı olur emin olun. Niçin bu kadar yadırgıyorsunuz anlayamadım? Bayan belli zaten kilolarindan rahatsiz, uzerine gitmenin kiyas yapmanin ne anlami var diyorum ben bu ister kız kardesi olsun ister görümcesi olsun ister a kişisi b kişisi ne fark eder? Ben kesinlikle kız kardeşine özellikle ilgisi vs olduğunu soylemiyorum ki ne münasebet. Bana söylenseben kirilirim ve bunu karsimdakine belli ederim niçin kıyas yaptığını sorarim. İlk okuldamiyiz annemiz babamiz komşunun dersleri senden daha iyi diyor karşılaştırıyor? Eşinin kilo konusunda yardimci olmasi gerekmez mi teşvik etmesi moralini düzgün tutması gerekmez mi?Kiz kardesime mi dikkat ettin diye sorulan adam ne der ne hisseder peki?. Cok hassassiniz kirilir mi uzulur mu die dusunuosunuz ya hani...
Bir saniyee. Eşin kız kardeşini niye bukadar incelemiş süzmüş? Eşin bunu neden sana söylüyor?
Yani kız kardesime mi dikkat ettin diye sorarlar adama. Ben sorarım
E evet siz doğru buluyorsanız kiyaslamasini bilemiycem artık. Hanfendi içinde dert edinmiş burada dile getiriyor. O kadar yazidan bunumu anladınız yani, teker teker açıkladım anlattım? Ben kimsenin kimseye ilgisi var demedim. Sözlerimi çarpıtacaksanız hiç cevap yazmiyim. Bunlar benim dusuncelerim ben karşı tarafin bu konuda yapıcı olmak yerine kırıcı olmasını doğru bulmuuyooruuum. Ben duygusal bi insanım kırılır üzülürüm. Ama konu sahibi gibi buraya konu acmak yerine alır karşıma konuşurum, niçin içime atıp üzüleyim karşımdaki bunu düşünmüyorsaSiz bunlari dediginiz, nie kiyaslio nie bu konuyu desip kalbini kirio demediginiz icin yadirgamis olabilir miyim ki
Tövbe Yarabbi, bence olayı sanki biraz abartiyorsunuz gibime geldi. Resmen adamı baldizina göz dikmekle itham ettiniz. Hem ayıp, hem günahBir saniyee. Eşin kız kardeşinin lokmalarını mı saymış? Eşin kız kardeşini niye bukadar incelemiş süzmüş? Eşin bunu neden sana söylüyor? Eşin bunu söyleyince ne peki verdin? İnşallah susmadın
Hanfendi dönüp mesajlarimi okursaniz anlarsiniz ne demek istediğimi. Benim birşeyi abarttigim yok bu benim şahsi düşüncem. Ben kimseyi hicbirseyle itham etmedim. Ayıpi günahı sizden öğrenecek değilim. Mesajlarimin tümünü okuyun daha sonra burada sizinle fikir alisverisi yapalimTövbe Yarabbi, bence olayı sanki biraz abartiyorsunuz gibime geldi. Resmen adamı baldizina göz dikmekle itham ettiniz. Hem ayıp, hem günah
Kime ne açıklama yapıldı bilmiyorum ama benim ilk nesajinizda gordugum ima buydu. Alıntı yaptığım Mesajınızı okursaniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Adamın baldızın incelediğini bile soylemissiniz. Bu cumle ne demektir? Üzgünüm sizi kırmak istemem ama ben ilk yorumunuzdan bunu anladım.Hanfendi dönüp mesajlarimi okursaniz anlarsiniz ne demek istediğimi. Benim birşeyi abarttigim yok bu benim şahsi düşüncem. Ben kimseyi hicbirseyle itham etmedim. Ayıpi günahı sizden öğrenecek değilim. Mesajlarimin tümünü okuyun daha sonra burada sizinle fikir alisverisi yapalim
Alınacak kırılacak birşey yok, bu benim şahsi fikrimKime ne açıklama yapıldı bilmiyorum ama benim ilk nesajinizda gordugum ima buydu. Alıntı yaptığım Mesajınızı okursaniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Adamın baldızın incelediğini bile soylemissiniz. Bu cumle ne demektir? Üzgünüm sizi kırmak istemem ama ben ilk yorumunuzdan bunu anladım.
Ya ben seni anladim canim. Kotu niyetli hasetlik iceren bi dusunce degil bu sadece zaten kilondan rahatsiz oldugun icin kendini kotu hissediyosun hassassin. Daha neler ay insan kardesini kiskanirmi diyenlere kulaklarinizi kapayin. Bu kiskanclik degil insan tabiki kardesini kiskanmaz yani kardes bu kiskanilirmi. Bende son zamanlarda kilo aldim malesef cok muzdaripim esim hic boyle bisey soylemedi daha benimde kardesim zayif ama bende eskiden zayiftim yeni dogum yaptim o yuzden kilomu veremedim hicte kardesimi kiskanmam hatta birlikteyken ikinizde cok guzelsiniz ama lollyela sen cok kilo aldin zayifla eskisi gibi ol diyolar bazen hafif kiriliyorum kiyaslar gibi konusanlar oluyo ama kardesimi kiskanmiyorum kendim icin uzuluyorum aslinda cok basit biraz iradeli olup zayifliycaz ve hayatimizda boyle sorunlar olmuycak insallah zayiflarsin canim uzulme.öncelikle olayı olduğundan daha dramatize yada abartılı anlatmak istemiyorum sırf kalbim kırık olduğu için. eşimle yeni evlendik. fazla kilolarım var. kız kardeşim ise zayıf. eşim beni çok sever ve beğendiğini vurgular sürekli ancak fazla kilolarımdan da hep rahatsızdır. kardeşinle hemen hemen aynı yiyosunuz aslında ama o daha zayıf gibi bi cümle kurdu. hepsi bu. ama bu cümle benim zihnimde öyle yankılandı ki.. kardeşim benden güzeldir diye düşünmüşümdür hep ve onu çok severim. bu cümle belkide hiç bi sıkıntı yok ve ben abartıyorum ama zihnimdeki düşünce eşim kız kardeşimi benden daha güzel buluyor yönünde ve çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?