eşim beni kız kardeşimle kıyaslayınca

ya arkadaş siz erketeye mi yatıosunuz bişey olsa da kussak kinimizi die, yok taşı gediğine koy, yok taviz verme, yok incelemiş süzmüş susma...... şakınlıkla okuorum böle yorumları
Ne alakası hanfendi? Kusacak kinim yok benimde bir ilişkim var gayet mutlu huzurlu. Sadece ilişkimde çok hassasım karşı tarafa karşıda öyle. Kirilirmi acaba uzulurmu boyle demiyim diye düşünmez mi insan? İnsan kendinin farkinda sonucta eside kilosundan rahatsiz oldugunu zaten bircok kez dile getirmis. Ben kiyas yapmasina anlam veremedim? Yani kız kardesime mi dikkat ettin diye sorarlar adama. Ben sorarım

Kendiniz zaten bilinçaltınızda bir şeyler düşünüyormuşsunuz.esinizin de sacmalamasi kafanızı karıştırmış.aslinda düşündüğünüz gibi bir anlamda dememiştir erkek mantığı işte. güya o yakınınızda ya örnek olarak kardeşinizi vermiş.bu şekilde düşünceğinizi bilse asla demezdi.

Yapmanız gereken azimli olup kilolardan kurtulmak. böylece özgüveninizi de tekrar kazanmış olursunuz

Kardesimin nekadar yediginemi dikat ettin deseydin saten ondan dokulurdu senin icindeki sorular.smdi bende abartip olayi kotu yonlendirmek istemiormda eger kardesn degilde ayse fatmada olsaydi yine bole benden daha gzlmi daha cokmu begenior diye dusunurdun sadece kardesin olmasi iste biraz daha hassas nokta.esine guveniyorsan fazla abartip beyninde kurmamaya calis ve ona kesin bir dille beni birak kardesim hic kimseyle hic bsyimi bidaha kiyaslama de sert bir dille .kiyas yapan erkeklerden nefret ederim herturlu en sevmedigim sey onla bunla konu ne olursa olsn kiyas edilmek

Hah agzimdan aldin lafi tam olarak bu işte, insanlara söylüyorum yanlis anlasiliyorum sanirim. Kimse kiz kardesinimi beğeniyor demedi. Ama bu kıyas bu düşüncesizlik hoş kkarşılanabilirbirsey değil

bende anneme demiştim dayım senden fazla yiyo ama kilo almıyo diye. aaaaaaaass yoksa ben dayımı anneme mi tercih ettim:) anlamışsındır inşallah

tovbe yarrebim ornege bakarmisn dayinla annenin olabilme ihtimalimi var? sonucta konu sahibinin biri esi biri kardesi nikah dusuyor sonucta yani .bole birsey var demiorm konu sahibi sakin kurma kafanda ama sonuc olarak aslaaaaa olmiycak iki insan degil buyusden kafaya soru olusuyor ve kiyas her kimle yapilirsa yapilsin cok kirici birsey

Kiz kardesime mi dikkat ettin diye sorulan adam ne der ne hisseder peki?. Cok hassassiniz kirilir mi uzulur mu die dusunuosunuz ya hani...

Kardeşinizin hep sizdden daha güzel olduğunu düşünmüş olmanızdan dolayı eşinizin bu cümlesini yanlış değerlendirmişsiniz. Kişi kendinden bilir işi sözünün can bulmuş hali şuan mesele yani:)))) Üzülmeyin.Bide fazla kilolarınız varsa kendiniz için diyetle sporla bişeyle neden zayıflama yoluna gitmiyosunuzki. Kilo kader değil sonucta.

Kiz kardesime mi dikkat ettin diye sorulan adam ne der ne hisseder peki?. Cok hassassiniz kirilir mi uzulur mu die dusunuosunuz ya hani...
Bir bayanın hislerinden daha az kırıcı olur emin olun. Niçin bu kadar yadırgıyorsunuz anlayamadım? Bayan belli zaten kilolarindan rahatsiz, uzerine gitmenin kiyas yapmanin ne anlami var diyorum ben bu ister kız kardesi olsun ister görümcesi olsun ister a kişisi b kişisi ne fark eder? Ben kesinlikle kız kardeşine özellikle ilgisi vs olduğunu soylemiyorum ki ne münasebet. Bana söylenseben kirilirim ve bunu karsimdakine belli ederim niçin kıyas yaptığını sorarim. İlk okuldamiyiz annemiz babamiz komşunun dersleri senden daha iyi diyor karşılaştırıyor? Eşinin kilo konusunda yardimci olmasi gerekmez mi teşvik etmesi moralini düzgün tutması gerekmez mi?

Siz bunlari dediginiz, nie kiyaslio nie bu konuyu desip kalbini kirio demediginiz icin yadirgamis olabilir miyim ki
E evet siz doğru buluyorsanız kiyaslamasini bilemiycem artık. Hanfendi içinde dert edinmiş burada dile getiriyor. O kadar yazidan bunumu anladınız yani, teker teker açıkladım anlattım? Ben kimsenin kimseye ilgisi var demedim. Sözlerimi çarpıtacaksanız hiç cevap yazmiyim. Bunlar benim dusuncelerim ben karşı tarafin bu konuda yapıcı olmak yerine kırıcı olmasını doğru bulmuuyooruuum. Ben duygusal bi insanım kırılır üzülürüm. Ama konu sahibi gibi buraya konu acmak yerine alır karşıma konuşurum, niçin içime atıp üzüleyim karşımdaki bunu düşünmüyorsa

Tövbe Yarabbi, bence olayı sanki biraz abartiyorsunuz gibime geldi. Resmen adamı baldizina göz dikmekle itham ettiniz. Hem ayıp, hem günah

Tövbe Yarabbi, bence olayı sanki biraz abartiyorsunuz gibime geldi. Resmen adamı baldizina göz dikmekle itham ettiniz. Hem ayıp, hem günah
Hanfendi dönüp mesajlarimi okursaniz anlarsiniz ne demek istediğimi. Benim birşeyi abarttigim yok bu benim şahsi düşüncem. Ben kimseyi hicbirseyle itham etmedim. Ayıpi günahı sizden öğrenecek değilim. Mesajlarimin tümünü okuyun daha sonra burada sizinle fikir alisverisi yapalim

Kime ne açıklama yapıldı bilmiyorum ama benim ilk nesajinizda gordugum ima buydu. Alıntı yaptığım Mesajınızı okursaniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Adamın baldızın incelediğini bile soylemissiniz. Bu cumle ne demektir? Üzgünüm sizi kırmak istemem ama ben ilk yorumunuzdan bunu anladım.

kilonuzu kafaya takıyorsanız bu konuda hassas olabilirsiniz, o yüzden alınmış olabilirsiniz ama bunda alınacak bir şey yok.

Alınacak kırılacak birşey yok, bu benim şahsi fikrim

Mesela benim eşimin bi erkek kardeşi olsa , eşiminde fazla kiloları olsa.. Asla böyle bi yorum getirmezdim, böyle bi yorum getirmek aklıma dahi gelmezdi.
Adamın erkek kardeşini düşünmezdim çünkü oturup. Yada aklımda olmazdı.
Kardeşinle senin lokmalarınımı saymış napmış.
Adamın huyunu suyunu karakterini aklından ne geçirdiğini bilemiyorum artık..

Ayy kızlar yani bazılarınız öyle bir yazıyorsunuz ki insanı kocasından boşatacak cinsten.Kadına vesvese gelmiş işte,saçma bir düşünceye kapılmış.Saçmalama arkadaşım diyeceğiniz yerde gazlıyorsunuz resmen.Adamın lokmaları saymasına gerek yok ki,göz var görüyor yani.Gayet normal bir konuşma geçmiş aralarında ne var bunda? Bizde eşimle kardeşleri hakkında konuşuruz.Ben şimdi incelemiş mi oldum kardeşlerini.Bu kadar abartılacak bir şey yok ortada.İkinizde aynı yiyorsunuz ama senin bünye kilo almaya daha müsait demek istemiş adam alt tarafı.Kardeşine göz dikecek olsa kendi ağzıyla kendini belli eder mi hiç,gayet masum söylediği şey.

Namus bekçileri grubu
Benim kocam yapmaz grubu
Dişi sinekten kıskananlar grubu
Ama ama ama cılar grubu

Bu konuylada kardeşine o gözle mi bakmış ki " yangına körükle gidenler grubu"

Konu sahibesi eşiniz gayet düz bir laf etmiş altında birşey aramaya gerek yok.. sokakta kardeşinizin kilosun da bir dünya kız vardır ama o sizi seçmiş ..

Ya ben seni anladim canim. Kotu niyetli hasetlik iceren bi dusunce degil bu sadece zaten kilondan rahatsiz oldugun icin kendini kotu hissediyosun hassassin. Daha neler ay insan kardesini kiskanirmi diyenlere kulaklarinizi kapayin. Bu kiskanclik degil insan tabiki kardesini kiskanmaz yani kardes bu kiskanilirmi. Bende son zamanlarda kilo aldim malesef cok muzdaripim esim hic boyle bisey soylemedi daha benimde kardesim zayif ama bende eskiden zayiftim yeni dogum yaptim o yuzden kilomu veremedim hicte kardesimi kiskanmam hatta birlikteyken ikinizde cok guzelsiniz ama lollyela sen cok kilo aldin zayifla eskisi gibi ol diyolar bazen hafif kiriliyorum kiyaslar gibi konusanlar oluyo ama kardesimi kiskanmiyorum kendim icin uzuluyorum aslinda cok basit biraz iradeli olup zayifliycaz ve hayatimizda boyle sorunlar olmuycak insallah zayiflarsin canim uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…