eşim beni kız kardeşimle kıyaslayınca

Heh iste tam da bunu diodum, olayi ben diil siz cekmissiniz nereye cektiyseniz artik hoslanmadigimiz elestiri gelince de hemen ugrasamam yeaa isinize bakin oliii

Sacmalamissiniz.... oturup adamin kardesini dusunmezdim, aklimda olmazdi... Sizin aklinizdakiler daha kotuymus bence...

Hangimiz nereye ne cekmis gayet acik saniorum ki
Goren gozlere...

eşinizin dediğinin içeriği önemli bence.yani gerçekten çok yemek yemiyor ve kilo alıyorsanız doktora gidip kan testlerinizi yaptırın mutlaka.tiroid ve şeker değerlerinize baktırın özellikle..
onun haricinde sıkıntı edilecek bir durum yok,alındanlık etmişsiniz,kilo konusunda hassas olmanız sebebiyle.

Ben kardeşinizde gözü olduğunu sanmam ama eşiniz hadisz ve gerzek. Kardeş dahi olsalar insanların genetik yapısı, metabolizma hızları farklı farklı.İnsanı kardeşiyle kıyaslamak zaten baştan aşağı gerzekçe bir fikir. Neyse.

Tüm bunlardan vardığım sonuç eşiniz salak ve patavatsız ne konuşacağını bilmiyor .

biraz abartmamış mısınız? salak, patavatsız vs...

biraz abartmamış mısınız? salak, patavatsız vs...

Adam ağzından çıkan lafı bilmiyor = patavatsız

Daha da kötüsü beyninden bu düşünceler gerçekten geçmiş = aptal

Toplumda aptal aptal konuşan patavatsız pekçok insan var, bu adam da onlardan biri sadece. Bütün toplumumuz on derece zeki de benim mi haberim yok? Adam toplum istatistiğine uymuş sadece bunda bir gariplik yok.

ne alaka ama ben daha güzelim kız kardeşimden diyin.kııyaslama cok yanlış onun eşi sensin.biraz kiloı verinde kıskançlıgından kudursun.

Kıyaslanmayı ben de oldum olası sevmem.
Ama kötü bir şey demeye çalıştığını zannetmiyorum eşinizin.

anlatılan tek bi olayı biliyosunuz sadece. onu da taraflı birinden dinliyosunuz. ne olursa olsun tanımadığınız bi insana hakaret etme hakkınız yok. var da ben mi bilmiyorum. mesela sizi tanımıyoruz, rahat rahat size hakaret edebiliyor muyuz herhangi bi olay üzerinden?

evet kesinlikle vermek istiyorum. ama bu zihin bulandırıcı düşünce geçer mi bi şekilde
bence senin eşinden ziyade kendin manasız bir şekilde kardeşini anlattığın kadarı ile kilo mevzunda kıskanıyorsun.. kim ne derse de direk oraya çekecek bir durumdasın..
yoksa kocanın söylediği şeyde alınganlık yapacak bir durum yok..
kıskanıyorsan da önce kendine itiraf etmelisin ve ya kilolarınla barışacaksın ya da bir uzmana gidip sebat edip kilolarından kurtulacaksın..
çözüm bu kadar basit..
ikisini de yapamıyorsan bir psikologdan yardım almalısın.. insanın kardeşini kıskanması, kafasında bunları kurması normal değil çünkü..

Bakın insanlar özellikle kadınlar dış görünüşleri konusunda hassastır. Bu kadın da kendi kiloluyum demiş, kör değil herhalde aynaya bakınca vücudunu görüyor. Kadın da şikayetçi belki, belki kilo kaybetmeye çalışıyor, belki sağlık problemleri var, belki umursamıyor; adam bunları hiiiiç düşünmeden dambur dumbur konuşuyor. Kardeşle genetik yapı birebir aynı olacak diye bir şey zaten yok, bu karşılaştırma da baştan aşağı anlamsız.
Adamın cümlesinde bir değil birden fazla ofsayt var. Hem dış görünüşüne laf ediyor kadının, hem de kardeşiyle kıyaslıyor. Bu cümleyi nereye gideceğini durup düşünmeden kuran insan, söylediğim sıfatların hepsini hakeder. Patavatsızlık ve aptallık hakaret değil burda, sıfat.

peki.

kız kardeşinizin güzelliğini vs niye düşünüyorsunuz ki??
o sizin kız kardeşiniz, onu mu kıskanacaksınız.
benim kız kardeşim benden bence güzeldir ve ben bununla gurur duyarım.
ayrıca fazla kilolarınız varsa en başta kendiniz için sonra da eşiniz için vermelisiniz diye düşünüyorum

eşimde bana söyler ne var bunda
küçük ablan dal gibi sen çeke çeke büyük ablana çekmişsin der
kendin için zayıfla bence

Abartmayın yahuuu, biraz diet, spor... :)
Daha neler, eşiniz sevmese evlenir miydi, o imzalar atılmazdı akıllım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…