Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Benim oda arkadaşım öle gece uykusunda küfür ediyor. Yastığa vuruyor . Kalkıyor dik dik bakıp uyuyor. Dişlerini inanılmaz bi şekilde gıcırtadıyor.Doktora gidin.

Benim eşimde bütün gün penseyle çalışıyor adamın elleri durmuyor gece kaç defa göğsümü sıktı o korkuyla nasıl bagırsıysam adamın aklı çıktı :) bi gece kalbıme sancı girdi eşime dedim kalk kalbıme sancı girdi adam diyor ki şarterleri aç kapa düzelir :) elleriyle kaç defa vurdu sayamadım valla neymiş merdivenden düşüyormuş tutunucak yer arıyor. Gece yarısı saçlarımı toplamaya çalısıyor napıyosun hayatım dedim kabloları topluyor dıyor:)

bir yakinimizin basina benzer bir olay geldi, adam bir gece karisini bicakla ayak ucunda gormus, napoyosun deyince ayaklarin yataktan sarkiyo kisalticam demis, benzer seyler de olunca doktorda aldilar solugu. Kadin sizofrenmis meger

Benim de erkek kardeşim ile ilgili öyle bir anım var. O zamanlar ben ortaokul o da ilkokula gidiyordu. Ben salonda uyuyorum erkek kardeşim yan odada. Kapı açıldı sese uyandım baktım erkek kardeşim geldi ,halının tam ortasında pijamasını indirerek çömeldi. İrkildim Ahmet ne yapıyorsun dedim. Cevap aynen şu”Hasan amcanın tarlasına sıçıyorum.”(Hasan amcayı da hiç sevmez:)))saçmalama dedim o sıçtığın yer bizim evin halısı!:))

Sen böyle anlatınca rahmetli babam aklıma geldi. O da rüyasında küfür ederdi,konuşurdu,hatta bildiğin zıplayarak yatakta dönerdi. Birgun yengem yeni gelinken odadan ses geldiğini duyunca girmiş babam konuşuyormuş baba bana mi dedin demiş. Bakmış yatiyo üstü açık ortuyim bari demiş. Babam o sırada zıplayıp dönünce korkudan odaya kaçmış kapıyı kitlemis adam cinlere tutuldu diye. Yani bazı insanlar gerçekten komik yatıyor. Bir günde beni annem sanıp bu kadin ne ara böyle zayıfladı allah allah demişti. Ah canim babam ya.

sen ciddi misin ya. Gülmekten şancı girdi karnima

babam da boyle. Bunun bir adi var mi

Benimki de uykusunda koşuyodu geçen gece :)) deprem oluyoo diye fırladım yataktan bi baktım eşim yattığı yerde koşuyo noluyo sana dedim birini kovalıyorumdur biye uyandırıyosun diye kızdı bide üstüne :)))

Konuyu kim hortlatttiysa iyi yapmış çok güldüm ya akşam akşam :)))
Bir tedavisi vardır mutlaka da nedir bilmiyorum kolay gelsin herkese

Ayy benim eşimde vurmaz ama hep bişeyler söyler, geçen bana hadi gidelim diyor nereye diyorum beraber gidecektik ya karta bonus birikmiş diyor ben yarılıyorum gülmekten o söyledikçe ben soru sorup konuşturuyorum, geçende fırlatı yataktan ödüm koptu elinde birşey varmış gibi kolunu havada tutuyor hayırdır noldu beni korkuttun dedim sürahi elimden düşecekti onu tuttum diyor, daha neler neler kelimeyi şehadet getirme, çocuklar nerde diye soruyor uykuda bir sizde değil yani ben alıştım

Baya güldüm herkese ama kendimde de olduğundan herhalde...

Yine uyumadığım gecelerden birinde eşim kolunu başının üstüne uzatıp uyumuş doğal olarak uyuşmuş kolu. Bu bir kalktı. Kolum yok diye panikle. 10 dakika kolum yok kolum yok diye bastı yaygarayı Kolunu aldım gösterdim bak burda uyuşmuş diye hala yüzüme şapşik bir panikle kolum yok, kolum yok diyo Sonra uyandıda uyuştuğunu anladı. Tabi onuda anlıyorum çatışmalara giriyor,arkadaşlarını kaybediyor, sürekli silahlı,tetikte psikolojisi gitmiş haliyle.

Ama hala kolum yok diye arada takılmama engel değil...

Allahım ne güldüm benim eşimden betermiş :)

Canım aynı durum benim eşimdede vardı. 1.5 yıl devam etti. Gece konuşuyor, hareket ediyordu.. Yastığını değiştirdik, yatağın yerini değiştirdik. O ara guatr teşhisi konuldu, ilaca başladı. Neyin etkisi oldu bilmiyorum ama sonra kendiliğinden geçti.. :)
Çok tedirgin olduysan; bir doktora gidin.

Babam bi gece anneme yumruk atmıştı rüyasında. Sabah bi uyandık ki annemde göz mosmor. Ne oldu anlat demeye kalmadan annem dedi ki, bi daha bana rüyanda vurursan, ben de sana vururum

Allahım ne güldüm benim eşimden betermiş :)

Ohoo daha çok varda bu en çok güldüğüm
Tamamen stresten kaynaklanıyor. Ama eşimin stres geçmeyeceği için bizde gülüyoruz sadece
Ben daha beterdim artık çalışmadığım için bitti. Umarım sizin stres benimki gibi dönemseldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…