- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Bana urkutucu geldi.mutlaka gorunsun dr a bence
Nasil nerden buldum anlamadimNerden buldunuz bu konuyu allasen
Neler gelmis gecmisBu konuyu bulup cikarmissiniz allah razi olsun gece gece iyi guldum
Eliniz degmisken bir de kocasi gardiroba saklanan ve korkutan uye konusu vardi onu da sevabina buluverin vallao bundan daha iyiydi.
Çocuklarda bu durum bilgisayar oyunlarindan kaynaklanıyor. Bilgisayar basinda fazla vakit geçiren çocuklar uykusundan aniden uyanıp geziyorlar evde, bi yandan oyunda konuşuyorlar. Beyne hukmediyo o oyunlar cok tehlikeli.Abımın cocukları gece uyanıp konusarak evı dolasıyorlarAklıma o geldı
3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan
Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)
Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.
Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.
Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.
Ya Allah iyiliğini versin sesli güldüm ya merak ettim konuyu hortlatsanaBu konuyu bulup cikarmissiniz allah razi olsun gece gece iyi guldum
Eliniz degmisken bir de kocasi gardiroba saklanan ve korkutan uye konusu vardi onu da sevabina buluverin vallao bundan daha iyiydi.
Valla bulsam hortlaticam gunlerdir ariyorumYa Allah iyiliğini versin sesli güldüm ya merak ettim konuyu hortlatsana
Yazık olmuş öyle bir konunun geçmişin sayfalarına gömülmesiValla bulsam hortlaticam gunlerdir ariyorumyok arkadas yok
Bende kızım doğduğunda üst üste o kadar uykusuz kalmıştım ki bi gün çığlık çığlığa bağırmışım " kaaaaalk Zehra prize düştü kalk yatma kurtar çocuğu" diye :)) adamcağız kalkmış ne yapsın prize bakmış :) yok hayatım çocuk yatağında dedikçe " sen nasıl babasın çocuğu prizden çıkaramadın" demişim :) en son adam yat hayatım hadi uyu canım hadi aşkım diye diye uyutmuş beni :)
Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusunda mi?Valla bulsam hortlaticam gunlerdir ariyorumyok arkadas yok
Daha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))
Ay bilemedim ya oyle bir detay var miydi acabaEşinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?