Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Abımın cocukları gece uyanıp konusarak evı dolasıyorlar Aklıma o geldı
Çocuklarda bu durum bilgisayar oyunlarindan kaynaklanıyor. Bilgisayar basinda fazla vakit geçiren çocuklar uykusundan aniden uyanıp geziyorlar evde, bi yandan oyunda konuşuyorlar. Beyne hukmediyo o oyunlar cok tehlikeli.
Büyükler konusunda bisey diyemeyecem. Belki onların da uyku kalitesini bozuyordur

Ya guleyim mi uzuleyim mi bilemedim:) oy kiyamam zordur tabi, korkar insan:))
Bir doktorla gorusmekte fayda var, psikolojik bir durum degilse eger hastaneye uyku bozukluklari bolumune gitmeniz gerekir.

Babam da geçenlerde anneme ciddi ciddi tekme atmış uykuda.”Köpek saldırdı onu kovuyordum” demiş
Bazen ağlıyor ama sorunca hatırlamıyormuş.
Adam rüyayı yaşıyor resmen.Zor bir durum,yapılacak pek bişey yok gibi..

Bu konuyu bulup cikarmissiniz allah razi olsun gece gece iyi guldum
Eliniz degmisken bir de kocasi gardiroba saklanan ve korkutan uye konusu vardi onu da sevabina buluverin valla o bundan daha iyiydi.
Ya Allah iyiliğini versin sesli güldüm ya merak ettim konuyu hortlatsana

Kızlar yeni moda mı oldu enteresan konuları hortlatmak

Hay Allah güldürdünüz beni çok
Eşinizin dilinden kurtulabildiniz mi peki

Ay cok güldüm ya Allah iyiliginizi versin .
Ayrica konu sahibi kardesim,korkulmayacak gibi degil ki. Ruyasinda adam öldürüyor olsa meseka seni oldurur. Hatta boyle bir vaka olmuştu haberlere cikmisti. Uyku arasinda yeni evli karisini bogarak oldurmustu adam. Yani dikkat etmek lazim. Mutlaka bir cozum bulunmali

Benimde ayni sorunum var ama ben eşime vuruyorum ve sonra özür diliyormuşum bende konu açmıştım burda ama yalnız değilmişim onu da anladım :)

Allahallaa bir ara bir konu vardı burda, kadın gece uykudan uyanıp tırnak kesen bi herifle evliydi, korkuyordu baya, aklıma o geldi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…