Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

valla one ki benimki gece kavga ediyormuş bana gce yatakda bi yumruk attı ki burun felan gitti hastanede ameliyatta açtım gözümü

Bu uyurgezerlik mi oluyor rüyada ne görüyorsa benim üzerimde uyguluyor adam.

Kusura bakmayın güldüğüm için. Ben de rüyamda kuzenimi dövenleri döveyim derken(!) duvara öyle bir tekme atmıştım ki iyi ki diyorum ayağım kırılmadı. Bordo ojeler hala duvarda durur. Eşinizle konuştunuz mu, haberi var mı bunlardan kendisinin

Benim eşimde böyle anormallikler yok ama bende var. Baba tarafım hep böyle.

Bir gün erkek kardeşim eve geldi okuldan. Sınava hazırlandığı yıl. "Çok yorgunum biraz uyuyayım şu saatte kaldır beni abla" dedi.

Söylediği saat geldi, gittim. Seslendim uyanmıyor, dürttüm bir iki uyandı. Bana baktı ama nasıl bakmak. Başladı bağırmaya.

"Kimsin sen, kimsin sen?" diye. Bir yandan da büzülmüş yatağa , öyle korkarak bakıyor ki.

Acaba kimim ben diye düşünmeye başladım Ablacım benim diyorum.

"Git nolur git, giiiiit" diyor.

Baktım olacak gibi değil çıktım odadan. Ama ben de çok korktum, içime bişey mi girdi noldu diyorum Uyandı geldi birazdan hatırlamıyor bile.

Bu tip uyku bozuklukları tehlikeli ne yazık ki.

Çok sıkıntılı dönemlerde uyurgezerlik problemi yaşıyorum ben de. Hatırlamamak çok korkutucu oluyor.

Elimi issirdiginda ben bagirinca uyandi bakti elim hâlâ ağzında şok oldu

Belime yumruk attığında ben seslenmemiştim sabah sorarım hesabini diye 5 dakika sonra geldi öptü ben sana vurdum dimi diyor

Tuğla lazım

Tuğla lazım mı abla

Benimki de mühendis, çok iyi anlıyorum. Bir keresinde gece yatarken durup aniden yastıklarımıza baktı ve "Bunların arasında kot farkı" var deyip yatıp uyudu! O kadar da uykuluydu ki

kardesim gozu acik uyur ve konusurdu. Boole sana bakiyo saniyorsun ama uyuyo.
Bir keresinde;
Bunun goz acik tabi uyurken, konusunca arkadasi uzerine aliniyo huyunu bilmediginden. O cevap verio bu cevap veriyo derken uyandiginda arkadasi ciglik cigliga kavga ediyormus bunla.

Yeni evliyken bende eşimden bi tekme birde kafama yumruk yemiştim benim eşimde uykusunda bol bol kavga eder, bağırır bazen şarkı söyler, kendine vurur hatta. Aylardırda hamile olduğum için karnına falan vururum korkusuyla yatağın bi ucunda kıvrılıyo yarı uykulu yarı uyanık geçiriyo gecelerini garibim

Çok komik gerçekten ya konu ama tabi önemli bilemedim ne yazsam inş bi çaresi bulunur. Rüyaları çok gerçekçi görüyor sanırım. Bi keresinde de eşim baş ucuna çekmeceye ne olur ne olmaz diye bıçak koymuştu. Neyse eşim uyudu bn de baş ucuna birşey koyacaktım beni hırsız sandı uykulu hali ile kalktı ellerimi alıp arkama aldı sıkı sıkı tuttu az kala bıçağı alıyordu benimm diyorum duymuyor uyanmıyor bi bağırdım benim diye bi uyandı güme gidiyorduk valla öteki tarafa bazen de soru sorar konuşur saçmalar rüyasında. Bazen de yaklaşmaya çalışır uyurken değişik bi durum ama bence hastalık değil ya rüyanın çok derin ve gerçekçi olması ile ilgili olabilir. Bazen hani kaldırımdan boşluğa atlar da irkiliriz ya boşluğa düşeriz ama vücudumuz da irkilir. O tarz birşey olsa gerek. Böle bi durum olunca hemen uyandırın. Babam bi keresinde bu şekilde annemin gözüne yumruk atmıştı kafasına da tekme.

Yatak odanizda bıçağın ne işi var ? Ne kadar tehlikeli...

okurken komik ama yaşaması zor olmalı
sen şimdi buraya yazmasan ben merak ederim gece kocası kıza bişey mi yaptı diye

okurken komik ama yaşaması zor olmalı
sen şimdi buraya yazmasan ben merak ederim gece kocası kıza bişey mi yaptı diye

O olaydan sonra ufak tekmeler dışında oda kendi cevresine atiyo sıçrama gibi
Bir sorunumuz olmadı şükür ama geleceğimin garantisi yok gibi

hahaha bide tam inşaat ağzıyla konuşuyordu şiveli gibi :))) sizinkide iyiymiş :)))

Benim eşimde sayıklar normalde çok sakindir ama geceleri çok komik oluyor önceden daha stresliydi işi şimdi daha rahat ve eskisi gibi sayıklamıyor bir gece baktım mırıldanıyor sonra kendi kendine arıyorum arıyorum bulamıyorum nerde bu falan diye konuşuyor bende onu öyle konuşturmayı seviyorum ee neyi arıyorsun dedim bir anda ses tonu değişti ciddileşti ama hala uyuyor ve CESEDİ dedi o kadar korkmuştum ki anlatamam sonra sabah kalktı bir rüya gördüm diyo memlekette biri suda boğulmuş olmuş bütün gece suda onu aradık bende haberim var psiko dedim ama o "cesedi" demesini hala unutmam

valla one ki benimki gece kavga ediyormuş bana gce yatakda bi yumruk attı ki burun felan gitti hastanede ameliyatta açtım gözümü

Ay çok geçmiş olsun Dikkat edin...

İyi güldüm

Bence kaldırın o bıçağı ya.. Ben kaldırırdım sanırım, çok ürkütücü...

Hareket etmiyorsa konuşuyorsa yine neyse de, hareket eden, vuranlar falan için doktora gidilmeli bence...

Kol oksama bilindik bir rahatlama eylemidir. Ancak diğer eylemler için bir uzmana görünmesi gerek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…