Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Fareyi ısırdım deyince gülümsedim ama genel anlamda ben olsam korkardım ya. Aniden biri yumruk atıyor, ısırıyor falan. Bir uyku uzmanına görünsün, var mı öyle bir şey emin değilim ama. Bunun sonunda sanki ayaklanıp gezecek gibi geldi bana

Benimki de geçen koltukta uyuya kalmış çocukların yanında baya bi sayiklamis, sonra el sallayarak ümiiit diye bagirmis. Dedim yırttin bayan adı demedigine şükür et. :).
Evliligimizin 3. Günü sabaha karşı nefes alamadığım için uyandım, beyefendi beni terörist sanmış bogazimi sıkıyodu. Canimi zor kurtartim.
bi kaç defa yatakta fare var diye üzerimde zipladi.
Ama maalesef konusturmaya çalıştığımda hep uyanıyor

Üç yıldır birlikte yaşıyorsunuz ama yedi aydır evlisiniz tuhaf...Adamı yatakta fazla yoruyorsunuz demek sürekli kabus görüyor

Seninki de iyimis benimkide arabaya teyp almıştı ben pahalı derim diye söylemedi uykusunda konuşuyor ne diyosun sen dedim teyp teyp hani x varya o da aldı diyor kaç lira dedim 500 lira dedi ertesi gün soruyorum 500 lira çok degilmi teyp için diye sen nerden biliyosun dedi güldüm konuştum gene dimi diyo evet dedim vay anasını arkadaş biz senden saklı bişey yapamicakmiyiz ya herşeyi kendim ötüyorum diyo

Üç yıldır birlikte yaşıyorsunuz ama yedi aydır evlisiniz tuhaf...Adamı yatakta fazla yoruyorsunuz demek sürekli kabus görüyor
3 senedir beraberiz demiş üç senedir aynı evde yaşıyoruz dememiş ki ben mi yanlış okuyorum.

3 senedir beraberiz yedi aydır da evliyiz demiş.

Sevgili nişanlı ve evlilik süreci toplamda 3 yıl.
Malum birbirimizi tanıma evresi ben sizin gibi 3.4 defa gezip evlenmedim.
Az önce senin konuna yaptığım yorum hoşuna gitmedi ve sanırım kısas yapma peşindesin ama yemezler.
Evet canım haddinden fazla yoruyorum geceleri :)

Bu korkuyla ömür boyu bi kadına yan gözle bile bakmaz ben benimkine demek kadın seviyosun diye trip attım ertesi gün bana diyo ki hayatım kadın sevmesem daha kötü cinsiyet tercihimin kadın olmasına sevinmen lazım senin diyo ablam anlatıyo bende bi kere uyuyojen ışığı açmış kaldırın şu güneşi diye bağırmaya başlamışım

Öyle bir niyetim yok ama yedi aylık evli biri yatağın herseyi çözeceğini söylemesi garip geldi ne yalan söyleyeyim

Dogru soyluyor adam kiz napsin o da ya erkek sevseydi

Bu kadar sert olmamak lazım herkesin kendi tercihi Allah korkusu ağır basmasaydı mahalle baskısı kadar absürt bişe olamazdı bende heralde elaleme ne ki benim naptığımdan bu kadar ön yargılı olmayın ya

Genelde erkeklerde mı bu durum?benim bebeğim 4aylik ben hala yastığı emziriyorum bebek ezildi diyorum meğer yastikmis. Esim her gece bebek yatağında yat diyor

[

genelde o yastığı fırlatıp atasım geliyo benimde bi de yetinmedi kendine sarılma yastığı aldı ya ben ne güne duruyorumbu da malum yastık
Ay yazık bayağı da şekilli mekilli almış adamcağız
O yastık yıkanıyor mu ki 90 derecede bol çamaşır sulu falan,
Hani atmak yerine,hijyen rolünü oyna
Tipi kayınca mecbur atarsın

Öyle bir niyetim yok ama yedi aylık evli biri yatağın herseyi çözeceğini söylemesi garip geldi ne yalan söyleyeyim

Yatağın herşeyi çözdüğünü söylemedim güzelim önce ne yazdığımı anlasaydın keşke de sonra yorum yapsaydinnn.

Erkekler cinsellige önem verir bunu bilmek için evli olmaya gerek yok benimde annem ablam cevrem evli.

Sen git kocanla yatağı ayır ev arkadaşı ol sonra o adamdan ilgi bekle niye?
Ha bak kadinsal hastaligin vardir anlarım haklısın.
Yada o adami miden artık kaldirmiyordur degisik talepleri vardir onuda anlarım ki bu senin hakkın.

Ama senin sorunun 2. Seçenek ise o evden yatağını ayirarak değil esyalarini toplayip gitmen mantikli olandi.
Bosanacaksin arkadaşım o sana ekmek getirsin de karnim doysun diye beklemiceksin anladinmi.
Gidip kendi duzenini kuracaksin
Ki geride bıraktığın yavrunu bile sana göstermediğini iddia ettigin bir adamla ev arkadasi olmakta neyin nesi.

Benim konumun cinsellikle alakasi yokken lütfen konumdan uzaklaş.
Amacin kavga etmekse buyur özelden yaz ziraa seni cekemeyecem.
7 aylik evli insan cinselligi bilmezmis pardon kaç yıl gecmesi lazım?

Ay sesli güldüm epey olan sana olmuş arada yazık ya
Bir de arkadaş 100 kg ama sorunca 99 diyor Ben de 57 düşün artık.
O sümsüğe de gerek yok,vicdan azabı gibi bacağını dizimin üstüne falan atıyor,bana karabasan gibi çöküyor,rüyalarımda öcüler böcülerle uğraşıyom.Meğerse adamın bacağıymış çöken üstüme

Ay yazık bayağı da şekilli mekilli almış adamcağız
O yastık yıkanıyor mu ki 90 derecede bol çamaşır sulu falan,
Hani atmak yerine,hijyen rolünü oyna
Tipi kayınca mecbur atarsın
Yok ya iki kat kılıfı var onlar yıkanıyo içi normal şekil alan süngerlerden çok mantıklı ama ben bi yıkamalıyım bunu

Tam teşekküllü hastanelerde "Uyku Araştırmaları Merkezi" olur oradan randevu alın bir gösterin eşinizi derim. 1 gün orada uyur ve uyurken beyin dalgalarına bakılır ve tanısı konulur. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…