evet belki şimdi konuşmanın bi anlamı olmayabilir ona göre ama beni anlaması gerek içimde bir endişe var olursa naparım belki bir sozuyle beni rahatlatmaya çalışabilirdi öyle yapmadığı için ben de sinirlendim zaten sen hiç beni dinlemiyorsun dedim sonra o da sinirlendi diğer odaya geçtidogru diyorsuniz haklisinizda ama demekki esiniz cok konusmayi ve zamani gelmeyen bi konuyu konusmak istemiyor..zamanla birbirinizi anlar ve tanirsiniz cok yeni evlisiniz biseylerin duzene girmesi lazim..test alin eczaneden hemen zaten 2gun gecikmis varsada cikar yoksada kafanizi mesgul etmesn bosuna
inanırmısın yemek yapmak için mutfağa geçiyorum sonra bekliyorum ki acaba gelir de yardım eder mi diye beklentiye giriyorum tamam sofrayı kurmaya yardım ediyor ama tum iş yuku yine bende bulaşık ev temizliği yapmasan olmaz bari oturduğu yeri duzeltsin dimi o da yokSen de onu fazla dikkate alma abartmaksızın boş zamanlarında arkadaşlarınla vakit geçir . Evin temizliği de ihtiyacı da bitmez rahat davran , sakin ol emin ol o rahatlığın bir süre sonra ona batacaktır
,iki aydır evliyiz eşim aslında iyi bi insan ama beni anlamıyor artık gerçekten bunaldm sıkıntılarımı paylaşmak anlatmak rahatlamak istiyorum ama beni ya dinlemiyor ya da yorgunum uykum var gibi şeyler söyleyerek geçiştiriyor evlilikten tüm beklentilerim yıkıldı sayesinde. Mesela bugün dedim ki hep ev işlerini yemeği bulaşığı ben hallediyorum sen hiç yardım etmiyorsun üstelik ikimiz de çalışıyoruz. Ben dışardan alınacak şeyleri alıyorum ya daha ne yapayım diyor. Başka Bi sıkıntımız da şu ben çocuk istemiyorum bir süre onu da ikna etmiştim ama iki hafta kadar önce korunmasız ilişkiye girdik adetim de iki gün gecikince ben şupheye duştum ve doğal olarak bunu onunla konuşmak istedim eğer hamile kalmışsam napıcam diye içim içimi yerken o beni dinlemek bile istemedi koltuğa uzandı açtı tv izledi. Neden beni dinlemyorsun diyorum bunun zamanı değil daha olmamış bşyi neden konuşalım diyor oysaki olmuşsa da olmamışsa da ondan sadece beni anlamasını belki bi kaç söz ile rahatlatmasını istemiştim. Sonra da senin çenen duşmuş diyor ne kadar konuşuyorsun diyor benim canımı sıkma diyor.napıcam ben kızlar artık gerçekten bunaldım ben onu hem eş hem arkadaş görmek istiyorum beni dinlesin anlasın rahatlarsın istiyorum çok mu şey istiyorum
bıkkınlık mı değil mi ben de bilmiyorum o 29 ben 25yaşındayım ikimiz de oğretmeniz seminer donemi şu anda iş yoğunluğu yok yorgun ve uykusuz olduğunda ona hiç dokunmayayım başını ağrıtmayaym istiyor ne zaman bi sprundan bahsedecek olsam işi ya şakaya vuruyor ya da çenen duştu diyor,
2 aylık evlilikte eşindeki bu ne bıkkınlık ? ben bıkkınlık sezdim çok mu çalışıyo yaşlar kaç ? nişanlıyken de böyle vurdumduymaz mıydı ?
guzel zamanda da anlatmaya çalışıyorum belki dinliyor ama hep suçu bana atıyor bak sen oyle yapmasaydın boyle olmazdı gibi cumleler sarfediyor benim ona en çok kızdığım nokta da hep kendini haklı gorup beni haksız gormesiDAHA YENİ EVLİSİNİZ ZAMANLA OTURACAK İNŞALLAH HERŞEY
moralini bozma ve güzel bir zamanda ona bu durumu anlat ama bağırarak çağırarak yada küserek değil..
bıkkınlık mı değil mi ben de bilmiyorum o 29 ben 25yaşındayım ikimiz de oğretmeniz seminer donemi şu anda iş yoğunluğu yok yorgun ve uykusuz olduğunda ona hiç dokunmayayım başını ağrıtmayaym istiyor ne zaman bi sprundan bahsedecek olsam işi ya şakaya vuruyor ya da çenen duştu diyor
benim kocamda aynı böyleydiguzel zamanda da anlatmaya çalışıyorum belki dinliyor ama hep suçu bana atıyor bak sen oyle yapmasaydın boyle olmazdı gibi cumleler sarfediyor benim ona en çok kızdığım nokta da hep kendini haklı gorup beni haksız gormesi
o kadar guzel ifade etmişsin ki benim ondan tek istediğim şey de bu beni dinlemesi başka hiçbiy istemiyorum ama nedense bunu anlamamkta ısrar ediyor sonra da çok şey beklediğimi duşunuyor oysaki ben kuçucuk şeylerle mutlu olabilen biriyim çok mu zor bunu yapmakDaha cok yeni evlisiniz aslinda tamda birbirinize yardim edecek , sohpet edecek konumdasiniz..
mutfakta bile esler beraber , yemek hazirlamali mutfaga girsin yemek yapsin demiyorum ama en azindan seninle salata yapsin masayi hazirlasin , onemli olan birbirinize dokunmak iletisimde olmaniz...
simdiden seni dinlemiyorsa 20 yilik evliler gibi davraniyosa , simdi degilde ne zaman yapacaksinizki bunlari .
bir es , esini hanimini herzaman dinlemeoi onemsiz birsey dahi soylesen seni dinleyip icini rahatlamak zorunda . Sende ayni sekilde. Cunku siz hayat arkadasi olmussunuz ..
bunu esinle konusmalisin , guzel bir dile anlat anlamiyorsa sende zorlama bosver rahat davran bir sure sonra bu rahatlik ona batacaktir.
inşallah benimki de anlarbenim kocamda aynı böyleydi
bir gün ben epey bir delirdim , ayrılmanın eşiğine geldik yani tabu bu dediğim evliliğimizin ilk 3 ayında oldu..
şimdi 1 senedir falan çok şükür çok iyiyiz.
erkekler maalesef evli olduğunu vs geç anlıyor
üzülme moralini de bozma..inşallah benimki de anlar
aslında konu evliliğimiz değilse dinliyor mesela canım başka bşye sıkılmışsa anlatınca dinliyor kendince onerilerde bulunuyor ama nasılsa konu o ve ben olduğumuzda hep ben bşyleri abartıyorum ortada bi sorun yokşimdi söyle bir durum var yorgun ve uykusuz olduğunda geçiştirmesi yine bir nebze olsa görmezden gelinilebilir de yorgun olsa da olmasada böyleyse gerçekten can sıkıcı bir durum. bende konuşmayı dertleşmeyi hele ki canım bişeye sıkkınsa anlatmayı severim moralim bozuksa ilgi sevkat beklerm bnde 25 yasndayım eşim 32 yasnda ve 1 yıllık evliyiz bnmki de konuşmayı pek sevmez ama suratım düşükse hastaysam hemen anlar ne oldu neyin var der öğrenmeden bırakmaz çözüm sunar canımı biri sıkmışsa boşver der üzme kendni salla gitsin der yani yorumunu yapar suskunda kalmaz çokta konuşmaz ama dinler yani. kendimi senin yerine koyuyorumda bnde çıldırırım yani. nişanlıyken de mi böyleydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?