bu kadar duyarsız adam imzayı atınca bu kılığa girmez öncesinde de böyleydi bile bile evleniyorsunuz farkındasınız değil mi...bir de erkekler kadınlar gibi değil hepsinde sığ öküzlük var sohbet etmeyi sevmezler anca elde kumanda varsa tv yoksa telefon..hayallerini minimuma indirirsen biraz rahatlarsın şahsi görüşümiki aydır evliyiz eşim aslında iyi bi insan ama beni anlamıyor artık gerçekten bunaldm sıkıntılarımı paylaşmak anlatmak rahatlamak istiyorum ama beni ya dinlemiyor ya da yorgunum uykum var gibi şeyler söyleyerek geçiştiriyor evlilikten tüm beklentilerim yıkıldı sayesinde. Mesela bugün dedim ki hep ev işlerini yemeği bulaşığı ben hallediyorum sen hiç yardım etmiyorsun üstelik ikimiz de çalışıyoruz. Ben dışardan alınacak şeyleri alıyorum ya daha ne yapayım diyor. Başka Bi sıkıntımız da şu ben çocuk istemiyorum bir süre onu da ikna etmiştim ama iki hafta kadar önce korunmasız ilişkiye girdik adetim de iki gün gecikince ben şupheye duştum ve doğal olarak bunu onunla konuşmak istedim eğer hamile kalmışsam napıcam diye içim içimi yerken o beni dinlemek bile istemedi koltuğa uzandı açtı tv izledi. Neden beni dinlemyorsun diyorum bunun zamanı değil daha olmamış bşyi neden konuşalım diyor oysaki olmuşsa da olmamışsa da ondan sadece beni anlamasını belki bi kaç söz ile rahatlatmasını istemiştim. Sonra da senin çenen duşmuş diyor ne kadar konuşuyorsun diyor benim canımı sıkma diyor.napıcam ben kızlar artık gerçekten bunaldım ben onu hem eş hem arkadaş görmek istiyorum beni dinlesin anlasın rahatlarsın istiyorum çok mu şey istiyorum
peki ben ne yapabilirim beklentiye girip hayal kırıklına uğramaktan yoruldum hiçbşy beklememeli miyimüzülme moralini de bozma..
elbet anlayacak, şimdi o alışma evresinde inan erkekler bizden daha zor alışıyor
arada aşk sevgi olunca bazen gozlerin kor olaniliyor işte şimdi bana desen ki boşver bırak gitsin ayrıl yapamam çunku onu çok seviyorumbu kadar duyarsız adam imzayı atınca bu kılığa girmez öncesinde de böyleydi bile bile evleniyorsunuz farkındasınız değil mi...bir de erkekler kadınlar gibi değil hepsinde sığ öküzlük var sohbet etmeyi sevmezler anca elde kumanda varsa tv yoksa telefon..hayallerini minimuma indirirsen biraz rahatlarsın şahsi görüşüm
hayır tabii ki bekle ama hemen konuya girmepeki ben ne yapabilirim beklentiye girip hayal kırıklına uğramaktan yoruldum hiçbşy beklememeli miyim
bu da ayrı bir sorun o tv siz yemek yiyemez malesefhayır tabii ki bekle ama hemen konuya girme
gününün nasıl geçtiğini sor yemeği mutlaka sofraya kur yani tv olmayan bir yere..
nişanlıyken de ara ara anlaşmazlıklarımız olurdu genelde o beni anlamaz ve ben anlaması için uzun sure dil dokerdim bu kez çok konuşuyorsun olurdu. Oyle diyince ben sinirlenirdim o kuser soğuk davranırdı iki uç gün sonra kendiliğinden aramız duzelirdi şimdi de oyle yani pek bi fark yok
ay canım o zaman ALLAH yardımcın olsun..bu da ayrı bir sorun o tv siz yemek yiyemez malesef
Ah biz kadınlar neden hep biz dil döken konumundayız acaba. Sendeki yanlış şu bence sen yükü kendi omzuna almışsın adama taşıyacak yük kalmamış tabi yan gelip yatar. Bi kere tartışıp küs kalıp sonra zamanla kendiliğinden düzelmek nedir ya gelecek özür dileyecek sen naz yapacaksın bi kere gül diye şebeklikler yapacak yeni evli çiftlerde olması gereken bu. Hiçbişey için dil dökme ben napıyorum; acıktık mesela gidiyorum mutfağa ufaktan başlıyorum çağırıyorum eşimi gel yardım et diyorum gelmezse oturursa ben de oturuyorum yanına baya yorulmuşum diyorum e adam aç tutuyo elimden gel beraber yapalım bari diyo ne yapcak başka. Ev işleri de aynen böyle şekerim onunki can da benimki değil mi üstelik biz daha nariniz aç gözünü bacım konuşmakla anca dırdırcı olursun kulağını tıkar oturur böyle iştenişanlıyken de ara ara anlaşmazlıklarımız olurdu genelde o beni anlamaz ve ben anlaması için uzun sure dil dokerdim bu kez çok konuşuyorsun olurdu. Oyle diyince ben sinirlenirdim o kuser soğuk davranırdı iki uç gün sonra kendiliğinden aramız duzelirdi şimdi de oyle yani pek bi fark yok
oyle maalesef biz yemek yerken hiç konuşmayız sadece tv sesi duyulur odada. Bazen onun da canını sıkan bişy olur bana anlatır ben dinlerim yorgunum uykum var demem yani. Bunu ona da soyledim benim için uyku en onemli şey diyor sanki benim için değil. Ben insan değilim yaay canım o zaman ALLAH yardımcın olsun..
zaten doğru düzgün sadece yemekte konuşuluyor
beni gozlerime bakarak bana donerek dikkatle dinlesin istiyorum beni anladığını ifade etsin rahatlatsın onunla huzur bulayım ama olmuyor bilmiyorum acaba ben mi çok romantik davranıyorumHayattaki en büyük yanılgımız erkek bilmez erkek şöyle erkek böyle cümleleri. Öncelikle biri sizinle konuşurken duvar gibi durmak dönüp popoyu televizyon izlemek erkeklikle ilgili bir şey değil. Tamamen terbiye ve karşındakine saygıyla ilgili. Bir erkek olmamış bir şey için konuşmak istemeyebilir ama en azından hayatım bu henüz başımıza gelmedi, olursa o zaman konuşuruz. Dert edip şu anımızı da bozduğumuza değmez diyebilir.
b
beni gozlerime bakarak bana donerek dikkatle dinlesin istiyorum beni anladığını ifade etsin rahatlatsın onunla huzur bulayım ama olmuyor bilmiyorum acaba ben mi çok romantik davranıyorum
haklısın değişeceğini umdum belki deBir insanın bunu istemesi mantıklı ama tutup da nişanlılık zamanında bütün sinyalleri vermiş bir adamdan bunu istemesi kusura bakmayın ama hiç mantıklı değil. Bu yeşil gözlü eş isteyip de ee evlendim hala bunun gözleri kahverengi demek gibi bir şey nerdeyse.
nne kadar suredir berabersiniz ve onceden.nasildiiki aydır evliyiz eşim aslında iyi bi insan ama beni anlamıyor artık gerçekten bunaldm sıkıntılarımı paylaşmak anlatmak rahatlamak istiyorum ama beni ya dinlemiyor ya da yorgunum uykum var gibi şeyler söyleyerek geçiştiriyor evlilikten tüm beklentilerim yıkıldı sayesinde. Mesela bugün dedim ki hep ev işlerini yemeği bulaşığı ben hallediyorum sen hiç yardım etmiyorsun üstelik ikimiz de çalışıyoruz. Ben dışardan alınacak şeyleri alıyorum ya daha ne yapayım diyor. Başka Bi sıkıntımız da şu ben çocuk istemiyorum bir süre onu da ikna etmiştim ama iki hafta kadar önce korunmasız ilişkiye girdik adetim de iki gün gecikince ben şupheye duştum ve doğal olarak bunu onunla konuşmak istedim eğer hamile kalmışsam napıcam diye içim içimi yerken o beni dinlemek bile istemedi koltuğa uzandı açtı tv izledi. Neden beni dinlemyorsun diyorum bunun zamanı değil daha olmamış bşyi neden konuşalım diyor oysaki olmuşsa da olmamışsa da ondan sadece beni anlamasını belki bi kaç söz ile rahatlatmasını istemiştim. Sonra da senin çenen duşmuş diyor ne kadar konuşuyorsun diyor benim canımı sıkma diyor.napıcam ben kızlar artık gerçekten bunaldım ben onu hem eş hem arkadaş görmek istiyorum beni dinlesin anlasın rahatlarsın istiyorum çok mu şey istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?