eşim beni neden anlamıyor

bu kadar duyarsız adam imzayı atınca bu kılığa girmez öncesinde de böyleydi bile bile evleniyorsunuz farkındasınız değil mi...bir de erkekler kadınlar gibi değil hepsinde sığ öküzlük var sohbet etmeyi sevmezler anca elde kumanda varsa tv yoksa telefon..hayallerini minimuma indirirsen biraz rahatlarsın şahsi görüşüm

üzülme moralini de bozma..
elbet anlayacak, şimdi o alışma evresinde inan erkekler bizden daha zor alışıyor
peki ben ne yapabilirim beklentiye girip hayal kırıklına uğramaktan yoruldum hiçbşy beklememeli miyim

arada aşk sevgi olunca bazen gozlerin kor olaniliyor işte şimdi bana desen ki boşver bırak gitsin ayrıl yapamam çunku onu çok seviyorum

peki ben ne yapabilirim beklentiye girip hayal kırıklına uğramaktan yoruldum hiçbşy beklememeli miyim
hayır tabii ki bekle ama hemen konuya girme
gününün nasıl geçtiğini sor yemeği mutlaka sofraya kur yani tv olmayan bir yere..

Bir kere nişanlıyken değişmeyen adamın bir deftere imza attıktan sonra değişmesini beklemeyin. Bundan sonra da biraz törpülenir ama başkalaşım geçirmez. Hani en azından tutup da siz konuşurken televizyon izlemek yerine, daha olmamış bir şey için konuşmaya gerek olmadığını söyler belki 3-5 cümle de sarfeder ama bütün gece dertleşmesi gibi bir şey olmaz bence. Ha ne olur. aynı evi paylaşan insanlar bir süre sonra birbirinden huy kapar. Belki o da biraz daha açılır konuşmaya ama bu yıllar alır ve siz o zaman ne halde olursunuz bilmiyorum.

İş konusunu ise asla zamana bırakmayın. Şu an nasıl giderse o olur. Siz ondan mutfağa gelip kendiliğinden yardım etmesini beklemeyin. Direk hayatım hadi mutfağa geçiyoruz yemek hazırlanacak diyin. Evdeki sorumluluğunun dışardan alınacakları almaktan ibaret olduğunu sanan birinden çok şey bekliyorsunuz. Siz dürteceksiniz biraz da.

evlilikle ilgili bi kitabım vardı eşler arasında sorunları iletişimi anlatan. Eşimden bunu okumasını rica etmiştim tamam dedi ama okumadı biraz usteleyince tamam şimdi gidip okuyacağm dedi gidip baktım eline başka Bi kitap almış onu okuyor yabi ben de sinirlendim neden verdiğin sozu tutmuyorsun bir sayfa bile okusan belki beni mutlu edecek işi bu kadar yokuşa surmeyecektin dedim o da sinirlendi al okumuyorum diyip kitabı yere fırlattı ben çık şey mi istedim ya da bir sayfa okuyup beni mutlu edemez miydi o zamamn bunca şey yaşamazdık ikimiz de uzulmezdik

Ah biz kadınlar neden hep biz dil döken konumundayız acaba. Sendeki yanlış şu bence sen yükü kendi omzuna almışsın adama taşıyacak yük kalmamış tabi yan gelip yatar. Bi kere tartışıp küs kalıp sonra zamanla kendiliğinden düzelmek nedir ya gelecek özür dileyecek sen naz yapacaksın bi kere gül diye şebeklikler yapacak yeni evli çiftlerde olması gereken bu. Hiçbişey için dil dökme ben napıyorum; acıktık mesela gidiyorum mutfağa ufaktan başlıyorum çağırıyorum eşimi gel yardım et diyorum gelmezse oturursa ben de oturuyorum yanına baya yorulmuşum diyorum e adam aç tutuyo elimden gel beraber yapalım bari diyo ne yapcak başka. Ev işleri de aynen böyle şekerim onunki can da benimki değil mi üstelik biz daha nariniz aç gözünü bacım konuşmakla anca dırdırcı olursun kulağını tıkar oturur böyle işte

Bu hissettilerinizi onunla guzel vakitler gecirirken ona aktarsaniz, belki daha anlayisli olur. Tepkisel degil de onlemsel davranmaktan bahsediyorum yani.

Hayattaki en büyük yanılgımız erkek bilmez erkek şöyle erkek böyle cümleleri. Öncelikle biri sizinle konuşurken duvar gibi durmak dönüp popoyu televizyon izlemek erkeklikle ilgili bir şey değil. Tamamen terbiye ve karşındakine saygıyla ilgili. Bir erkek olmamış bir şey için konuşmak istemeyebilir ama en azından hayatım bu henüz başımıza gelmedi, olursa o zaman konuşuruz. Dert edip şu anımızı da bozduğumuza değmez diyebilir.

ay canım o zaman ALLAH yardımcın olsun..
zaten doğru düzgün sadece yemekte konuşuluyor
oyle maalesef biz yemek yerken hiç konuşmayız sadece tv sesi duyulur odada. Bazen onun da canını sıkan bişy olur bana anlatır ben dinlerim yorgunum uykum var demem yani. Bunu ona da soyledim benim için uyku en onemli şey diyor sanki benim için değil. Ben insan değilim ya

b
beni gozlerime bakarak bana donerek dikkatle dinlesin istiyorum beni anladığını ifade etsin rahatlatsın onunla huzur bulayım ama olmuyor bilmiyorum acaba ben mi çok romantik davranıyorum

b

beni gozlerime bakarak bana donerek dikkatle dinlesin istiyorum beni anladığını ifade etsin rahatlatsın onunla huzur bulayım ama olmuyor bilmiyorum acaba ben mi çok romantik davranıyorum

Bir insanın bunu istemesi mantıklı ama tutup da nişanlılık zamanında bütün sinyalleri vermiş bir adamdan bunu istemesi kusura bakmayın ama hiç mantıklı değil. Bu yeşil gözlü eş isteyip de ee evlendim hala bunun gözleri kahverengi demek gibi bir şey nerdeyse.

bence benim eşim hala evli olduğunun farkına varamadı ya da evliliği maddi hesaplamalar yapıp ev geçindirmek ve bazı ihtiyaçlarını karşılamaktan ibaret sanıyor. Bazen şakayla karışık da olsa köy kızıyla evlenseydim o boyle olmazdı diyor. Yani çenesiyle onu bu kadar sıkmazmış

h
ıaın haklısın değişeceğini umdum belki de

bana iyi davranmıyorsun dedim eve sarhoş gelip seni dövüyor muyum sanki daha ne yapayım diyor

kızlar Bi yardım edin lütfen eşim şu an bana tavır yapıyor kendini odaya kapattı napıyor bilmiyorum belki de uyumuştur böyle küs kalmak beni çok üzüyor. Gidip gönlünü almayı deneyeyim mi sizce? Belki gerçekten üstüne fazla gitmişimdir. Ortada bişy yokken konuşmak gerçekten de anlamsızdı belki..ne yapmamı önerirsiniz

nne kadar suredir berabersiniz ve onceden.nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…