eşime göre ben iki üç günde bir tartışma çıkarmazsam olmazmış yani butun suç bende. Artık ben bile kendimden şüphelenir oldum bende psikolojik bir sorun mu var diye. Bugüne kadar aramız iyiydi tartışma şöyle başladı bi arkadaşı eşimi aradı akşama maç yapacaklarmış onu da çağırdı o da tamam gelirim dedi ben bana sormamasına çok bozuldum yani gitmem senin için sorun olur mu diyebilirdi. Neyse sonra ben yemek yapmaya mutfağa gittim ona da yardım etmesini soyledim geldi az da olsa yardım etti o sırada neden bana sormadan arkadaşına evet dedin dedim izin vermiyorum gidemezsin dedim o da gülerek ben evin reisiyim sana neden sorayım dedi şaka yaptı biliyorum ama çok sinirlendim iyi evde her işi ben yapayım sen rahatına bak dedim böyle başlar ve devam etti işte bilmiyorum suç bende mi? Tabi öncesinde hamilelik şüphelerimi dinlememesi de buna katkı sağladı
hayır gelip ozur falan dilemedi o kendini haklı görüyor biliyorum gelmez. Hamile olabilirimde olmaya bilirimde bilmiyorum şüphem var bunu ona soylediğimde konuşmak için erken ortada bşy yok dedi henüzcanım olabilir böyle şeyler , hemen sinirlenme ..
gelip özür dilemedi mi ? barısmadınız mı ?
kimse 4/4lük değil ki ..
maça gitmeni istemiyorum diyebilirsin ..
hamile misin anlamadım ama eşin anlayışsız mı ?
hayır gelip ozur falan dilemedi o kendini haklı görüyor biliyorum gelmez. Hamile olabilirimde olmaya bilirimde bilmiyorum şüphem var bunu ona soylediğimde konuşmak için erken ortada bşy yok dedi henüz
hayır gelip ozur falan dilemedi o kendini haklı görüyor biliyorum gelmez. Hamile olabilirimde olmaya bilirimde bilmiyorum şüphem var bunu ona soylediğimde konuşmak için erken ortada bşy yok dedi henüz
ben istemiyordum ama o istiyor bir kez korunmasız ilişkiye girdik ondan dolayı şüphelerim varbebek için ortak bi karar vermediniz mi ?
eşime göre ben iki üç günde bir tartışma çıkarmazsam olmazmış yani butun suç bende. Artık ben bile kendimden şüphelenir oldum bende psikolojik bir sorun mu var diye. Bugüne kadar aramız iyiydi tartışma şöyle başladı bi arkadaşı eşimi aradı akşama maç yapacaklarmış onu da çağırdı o da tamam gelirim dedi ben bana sormamasına çok bozuldum yani gitmem senin için sorun olur mu diyebilirdi. Neyse sonra ben yemek yapmaya mutfağa gittim ona da yardım etmesini soyledim geldi az da olsa yardım etti o sırada neden bana sormadan arkadaşına evet dedin dedim izin vermiyorum gidemezsin dedim o da gülerek ben evin reisiyim sana neden sorayım dedi şaka yaptı biliyorum ama çok sinirlendim iyi evde her işi ben yapayım sen rahatına bak dedim böyle başlar ve devam etti işte bilmiyorum suç bende mi? Tabi öncesinde hamilelik şüphelerimi dinlememesi de buna katkı sağladı
ben istemiyordum ama o istiyor bir kez korunmasız ilişkiye girdik ondan dolayı şüphelerim var
ben istemiyordum ama o istiyor bir kez korunmasız ilişkiye girdik ondan dolayı şüphelerim var
vazgwçmezdi bu onu alıkoymaz hatta şu anda kapıyı çekti ve gitti sesini duydumsana haber vermeden arkadaşına tamam demesi çok kötü.
bu akşam başka planlarımız vardı diye imada bulunup azıcık cilve yapsaydın vazgeçer miydi gitmekten?
iki aydır evliyiz eşim aslında iyi bi insan ama beni anlamıyor artık gerçekten bunaldm sıkıntılarımı paylaşmak anlatmak rahatlamak istiyorum ama beni ya dinlemiyor ya da yorgunum uykum var gibi şeyler söyleyerek geçiştiriyor evlilikten tüm beklentilerim yıkıldı sayesinde. Mesela bugün dedim ki hep ev işlerini yemeği bulaşığı ben hallediyorum sen hiç yardım etmiyorsun üstelik ikimiz de çalışıyoruz. Ben dışardan alınacak şeyleri alıyorum ya daha ne yapayım diyor. Başka Bi sıkıntımız da şu ben çocuk istemiyorum bir süre onu da ikna etmiştim ama iki hafta kadar önce korunmasız ilişkiye girdik adetim de iki gün gecikince ben şupheye duştum ve doğal olarak bunu onunla konuşmak istedim eğer hamile kalmışsam napıcam diye içim içimi yerken o beni dinlemek bile istemedi koltuğa uzandı açtı tv izledi. Neden beni dinlemyorsun diyorum bunun zamanı değil daha olmamış bşyi neden konuşalım diyor oysaki olmuşsa da olmamışsa da ondan sadece beni anlamasını belki bi kaç söz ile rahatlatmasını istemiştim. Sonra da senin çenen duşmuş diyor ne kadar konuşuyorsun diyor benim canımı sıkma diyor.napıcam ben kızlar artık gerçekten bunaldım ben onu hem eş hem arkadaş görmek istiyorum beni dinlesin anlasın rahatlarsın istiyorum çok mu şey istiyorum
aynısını sen ona yap bakalım ne dıcek te alam yaa bu bekar hayatını surdurcegını sanıyor herhalde
Belki sen takıntılı birisindir sorun yokken sorun çıkartıyosundur eşinde bu huyunu bildiği için konuyu açılmadan kapatıyordur olamaz mı? Erkekler bizim gibi değiller çok derin düşünmezler her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmemize anlam veremezleraslında konu evliliğimiz değilse dinliyor mesela canım başka bşye sıkılmışsa anlatınca dinliyor kendince onerilerde bulunuyor ama nasılsa konu o ve ben olduğumuzda hep ben bşyleri abartıyorum ortada bi sorun yok
madem erkeklerin hepsi böyle biz kadınlar niye evleniyoruz merak ediyorum madem benim gibi ince düşünemeyecek hatta benim düşünmemi bile anlamayacak az konuşacaktı hayatımız böyle bi rutinin içine saplanıp gidecekti de ben niye evlendim acabaBelki sen takıntılı birisindir sorun yokken sorun çıkartıyosundur eşinde bu huyunu bildiği için konuyu açılmadan kapatıyordur olamaz mı? Erkekler bizim gibi değiller çok derin düşünmezler her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmemize anlam veremezler
Gunaydin canim, hani dun aksam sormadan gitmisya arkadasiyla evet banada aynisi yapilmisti bozulmstum hic sormuyosun diye trip yapmstm sonra gonlumu almsti o ayri yine bi gun arkadasina tmm dedi snra bana sord bulundgumuz yerde ailemiz yok esimin gorevinden dolaui gurbet anliycan onun is arkadaslari ve bnm komsularim var sadece neyse dedim bnde arkadssm gelince izinden aksam kahveleri beni bekliyo demekki dedim cok sık olmasa haftada 1 bnde arkadasima giderim esi evde olmaynca benim esim yoksa o gelir falan yani sende aksamlari a4kadaslrnla nadir de olsa gorus hem kafa dagtrsnhayır canım demez geçmişteki tecrübelerime dayanarak söylüyorum hep ben gittim yanına arayı düzeltmeye çalıştım şimdi ben bıraksam bşy yapmasam böyle bi üç gün araya mesafeler koyarak hareket eder. Hoş ben yanına gitsem yine tartışabiliriz yada beni üzecek şeyler söyleyebilir çok alıngan ve inatçıdır kendisi
iki aydır evliyiz eşim aslında iyi bi insan ama beni anlamıyor artık gerçekten bunaldm sıkıntılarımı paylaşmak anlatmak rahatlamak istiyorum ama beni ya dinlemiyor ya da yorgunum uykum var gibi şeyler söyleyerek geçiştiriyor evlilikten tüm beklentilerim yıkıldı sayesinde. Mesela bugün dedim ki hep ev işlerini yemeği bulaşığı ben hallediyorum sen hiç yardım etmiyorsun üstelik ikimiz de çalışıyoruz. Ben dışardan alınacak şeyleri alıyorum ya daha ne yapayım diyor. Başka Bi sıkıntımız da şu ben çocuk istemiyorum bir süre onu da ikna etmiştim ama iki hafta kadar önce korunmasız ilişkiye girdik adetim de iki gün gecikince ben şupheye duştum ve doğal olarak bunu onunla konuşmak istedim eğer hamile kalmışsam napıcam diye içim içimi yerken o beni dinlemek bile istemedi koltuğa uzandı açtı tv izledi. Neden beni dinlemyorsun diyorum bunun zamanı değil daha olmamış bşyi neden konuşalım diyor oysaki olmuşsa da olmamışsa da ondan sadece beni anlamasını belki bi kaç söz ile rahatlatmasını istemiştim. Sonra da senin çenen duşmuş diyor ne kadar konuşuyorsun diyor benim canımı sıkma diyor.napıcam ben kızlar artık gerçekten bunaldım ben onu hem eş hem arkadaş görmek istiyorum beni dinlesin anlasın rahatlarsın istiyorum çok mu şey istiyorum
dun yaptığım yemeği yemedi gece başka odada uyudu sabah kahvaltı hazırladım ben aç değilim dedi gelmedi ben ne yapabilirim ozur dilesem bile hemen yumuşamaz biliyorum beni yalvartana kadar peşinde koşturur kusura bakmasın ama ben artık kendimi o kadar düşüremem kendisi bana ne zaman ozur dilemiş ne zaman onu affetmem için yalvarmış hep mi ben yapıcam bunları daha ne bekliyo ne kadar uzatmayı duşunuyo bilmiyorumÇok haklısın gerçekten senin yaşadıklarının 10 katini yasadim köy gibi bi ilçeye gelin gittim anne yok baba yok kimse yok akşama kadar eşimi beklerdim oda gelir gelmez tv açar izlerdi asla tek kelime konuşmaz derdini anlatmazdi bende duvarlarla konuşma derecesine gelmiştim şimdi 2 yil olacak evleneli daha yeni yeni bi şeyler konuşmaya anlaşmaya başlıyoruz inan hic bi evlilik 2 ayda düzene girmez asla en az 5 yıl belki daha fazla o yüzden sıkma canını zamanla düzelecek çok büyük sabır vezzahmet gerekiyor nolur sabret karşılığını bulacaksın inan bi hâlâ tam değil ama eskisinden iyiyiz pes etme kovsada git yılış yapış kendisine tv'yi kapat kaldır oynamaya çalış ne bilim esisin sen bi yerlerini mincikla fırsat verme az arsiz ol kovsada gitme bagirsada gül benim tavsiyem böyle inşallah düzelir Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?