eşim beni neden anlamıyor

canım olabilir böyle şeyler , hemen sinirlenme ..
gelip özür dilemedi mi ? barısmadınız mı ?
kimse 4/4lük değil ki ..

maça gitmeni istemiyorum diyebilirsin ..
hamile misin anlamadım ama eşin anlayışsız mı ?

hayır gelip ozur falan dilemedi o kendini haklı görüyor biliyorum gelmez. Hamile olabilirimde olmaya bilirimde bilmiyorum şüphem var bunu ona soylediğimde konuşmak için erken ortada bşy yok dedi henüz

hayır gelip ozur falan dilemedi o kendini haklı görüyor biliyorum gelmez. Hamile olabilirimde olmaya bilirimde bilmiyorum şüphem var bunu ona soylediğimde konuşmak için erken ortada bşy yok dedi henüz

bebek için ortak bi karar vermediniz mi ?

ilişkide hoşgörü olmazsa zor ..

Bu nasıl saçmasapan bir şey. Ne demek size sormadan evet demek. Üzgünüm ama eşiniz bir hayat arkadaşı aldığının farkına varamamış. Tek kişilik yaşayamayacağının artık bundan sonra iki kişilik kararlar alması gerektiğinin ayırdına varamamış. Yarın öbür gün misafir kabul ederken de size sormaz. Haydi şuraya tatile gidelim deseler size sormaz. Her şeye evet der. Buna nasıl çare bulursunuz bilmiyorum ama adam yerine konmamak çok incitici.

sana haber vermeden arkadaşına tamam demesi çok kötü.
bu akşam başka planlarımız vardı diye imada bulunup azıcık cilve yapsaydın vazgeçer miydi gitmekten?

sana haber vermeden arkadaşına tamam demesi çok kötü.
bu akşam başka planlarımız vardı diye imada bulunup azıcık cilve yapsaydın vazgeçer miydi gitmekten?
vazgwçmezdi bu onu alıkoymaz hatta şu anda kapıyı çekti ve gitti sesini duydum

İkinizde çalıştığınız için ev işleri konusunda eşinizden yardım beklemeniz normal. Yalnız eşinizin nasıl bir aileden geldiği çok önemli. Adamın annesi evde her işe koşturan bir kadınsa sizden de benzer şeyler beklemesi normal. Bu duruma alışması zaman alacaktır. Ayrıca yardımcı alabilirsiniz imkanınız varsa.

Çocuk istemiyorsanız korunmanız gerekir. İlaç kullanabilir yada spiral taktırabilir siniz. Sizden çocuk sahibi olmak isteyen bir adamdan korunmasını beklemek mantıklı mı sizce?

Evlilik farklı bir kurum. Mutlu olmak istiyorsanız beklentilerinizi şimdiden azaltın derim. Eşiniz eve geldiğinde dinlenmek istiyor. Erkeklerin çoğu böyle. Bence sosyal çevrenizi genişletin. Eşinize sizi rahatlatması gereken bir insan gözüyle bakmayın.

Bu arada eşinizde çok kaba. İnsan iki aylık evli olduğu karısının gözünün içine bakmalı.

Anlamazlaaaaar, genlerinde yokkk!

Belki sen takıntılı birisindir sorun yokken sorun çıkartıyosundur eşinde bu huyunu bildiği için konuyu açılmadan kapatıyordur olamaz mı? Erkekler bizim gibi değiller çok derin düşünmezler her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmemize anlam veremezler

madem erkeklerin hepsi böyle biz kadınlar niye evleniyoruz merak ediyorum madem benim gibi ince düşünemeyecek hatta benim düşünmemi bile anlamayacak az konuşacaktı hayatımız böyle bi rutinin içine saplanıp gidecekti de ben niye evlendim acaba

tam bir odunmuş kusura bakma da... ne demek ya eşini dinlemeyip tv izlemek.. ay ne vurdumduymaz, evlerden ırak..

Gunaydin canim, hani dun aksam sormadan gitmisya arkadasiyla evet banada aynisi yapilmisti bozulmstum hic sormuyosun diye trip yapmstm sonra gonlumu almsti o ayri yine bi gun arkadasina tmm dedi snra bana sord bulundgumuz yerde ailemiz yok esimin gorevinden dolaui gurbet anliycan onun is arkadaslari ve bnm komsularim var sadece neyse dedim bnde arkadssm gelince izinden aksam kahveleri beni bekliyo demekki dedim cok sık olmasa haftada 1 bnde arkadasima giderim esi evde olmaynca benim esim yoksa o gelir falan yani sende aksamlari a4kadaslrnla nadir de olsa gorus hem kafa dagtrsn

Çok haklısın gerçekten senin yaşadıklarının 10 katini yasadim köy gibi bi ilçeye gelin gittim anne yok baba yok kimse yok akşama kadar eşimi beklerdim oda gelir gelmez tv açar izlerdi asla tek kelime konuşmaz derdini anlatmazdi bende duvarlarla konuşma derecesine gelmiştim şimdi 2 yil olacak evleneli daha yeni yeni bi şeyler konuşmaya anlaşmaya başlıyoruz inan hic bi evlilik 2 ayda düzene girmez asla en az 5 yıl belki daha fazla o yüzden sıkma canını zamanla düzelecek çok büyük sabır vezzahmet gerekiyor nolur sabret karşılığını bulacaksın inan bi hâlâ tam değil ama eskisinden iyiyiz pes etme kovsada git yılış yapış kendisine tv'yi kapat kaldır oynamaya çalış ne bilim esisin sen bi yerlerini mincikla fırsat verme az arsiz ol kovsada gitme bagirsada gül benim tavsiyem böyle inşallah düzelir Allahın izniyle

dun yaptığım yemeği yemedi gece başka odada uyudu sabah kahvaltı hazırladım ben aç değilim dedi gelmedi ben ne yapabilirim ozur dilesem bile hemen yumuşamaz biliyorum beni yalvartana kadar peşinde koşturur kusura bakmasın ama ben artık kendimi o kadar düşüremem kendisi bana ne zaman ozur dilemiş ne zaman onu affetmem için yalvarmış hep mi ben yapıcam bunları daha ne bekliyo ne kadar uzatmayı duşunuyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…