Ya bak yemin ederim aynilarini yaşadım Özür dilemeyi bilmiyordu ben aglardim yatakta dönüp bakmazdi ki hâlâ öyle yani anlatsam roman olur derler ya benim ki o mesele o da cok ayri uyur çok fazla kavga ederiz ama erkek gelmiyo onlarn gururu bizimkinden fazla kadinligini kullan bak ne yap biliyor musun biraz ayip olacak ama essek gibi gelecek akşam işten gelince en seksi kiyafetini giy gecelik falan süslen parfm faln sık sen yemeğini yap ye mutfağa indir o gelince kapıyı ac hic ona bakma gec bi kahveni yap tv'yi ac ayak ayak üstüne at tv'ye gül taktigini bilmesin sana bakmazsa önünden git gel inan onun ici gider karakterini bilmiyorum belki dayanam hemen gelir baktin gelmiyor her gece yap gelene kadar o dayanamaz muhakkak gelcektir bak bende gelmez diyordum cok kati çünkü ama yeminle benim kocam gibi bi adam gelmisse seninki hayli hayli gelir ve gelince reddette ki baska zaman böyle olduğunda arada soğukluk olmasin gelmeyi öğrensin gelince ağla bak de ben sebi cok seviyorum ama sen beni çok üzüyorsun kiriyorsun sen beni sevmiyon mu de konuş işte bak o zmn gör utanma yaparım deme yap çok işe yarıyor yemin ederim