eşim beni neden anlamıyor

Ya bak yemin ederim aynilarini yaşadım Özür dilemeyi bilmiyordu ben aglardim yatakta dönüp bakmazdi ki hâlâ öyle yani anlatsam roman olur derler ya benim ki o mesele o da cok ayri uyur çok fazla kavga ederiz ama erkek gelmiyo onlarn gururu bizimkinden fazla kadinligini kullan bak ne yap biliyor musun biraz ayip olacak ama essek gibi gelecek akşam işten gelince en seksi kiyafetini giy gecelik falan süslen parfm faln sık sen yemeğini yap ye mutfağa indir o gelince kapıyı ac hic ona bakma gec bi kahveni yap tv'yi ac ayak ayak üstüne at tv'ye gül taktigini bilmesin sana bakmazsa önünden git gel inan onun ici gider karakterini bilmiyorum belki dayanam hemen gelir baktin gelmiyor her gece yap gelene kadar o dayanamaz muhakkak gelcektir bak bende gelmez diyordum cok kati çünkü ama yeminle benim kocam gibi bi adam gelmisse seninki hayli hayli gelir ve gelince reddette ki baska zaman böyle olduğunda arada soğukluk olmasin gelmeyi öğrensin gelince ağla bak de ben sebi cok seviyorum ama sen beni çok üzüyorsun kiriyorsun sen beni sevmiyon mu de konuş işte bak o zmn gör utanma yaparım deme yap çok işe yarıyor yemin ederim

Valla canım aklın varsa ev işlerine yardım etmesini sağla nasıl başlarsa öyle gider...

Bak benim eşim Özür dilemeyi öğrendi ben hep böyle yaptım simdi en ufak birseyde Özür diliyor bende gurur yapmıyorum bende diliyorum sen görevini yap gerisi ona kalmış takarsan bile o anlamasiin beni seni çok iyi anlıyorum c

Valla canım aklın varsa ev işlerine yardım etmesini sağla nasıl başlarsa öyle gider...

Aynen ben bu konuya da kesinlikle katılıyorum nasıl başlarsa öyle devam eder yapamıyorum de yalnız baktın yapmıyor sende yapma bu ne böyle Hep kadın fedakâr olacak diye bi dünya yok

Aynen ben bu konuya da kesinlikle katılıyorum nasıl başlarsa öyle devam eder yapamıyorum de yalnız baktın yapmıyor sende yapma bu ne böyle Hep kadın fedakâr olacak diye bi dünya yok
Ben yaptırmadım her işe ben atladım. Şimdi çocuğum var ve çalışıyorum eşim sadece çalışıyor bilmem anlatabildim mi

Ben yaptırmadım her işe ben atladım. Şimdi çocuğum var ve çalışıyorum eşim sadece çalışıyor bilmem anlatabildim mi

Gayet iyi anladım valla ben yaptırıyorum hamileyken alistirdim cok olmasa da yardimcioluyor

benım tahmınım esınız bu durumu konuşmaya bile hazır değil.. sizi geçiştirmesi bu yüzden..

bir seyı anlamadığını ve dınlemedıgını gordugumuz zaman daha cok konuşup derdımızı anlatmaya calıstıgımızda erkek ıcın dırdır yapar konumuna düşüyoruz.. Kesın ve net kelimeler konuşmamız gerekli.. bende böyle davranmaktan kendımı erkek gıbı hıssetmeye başladım..

ev işlerine yardım etmeyişi ise ailelerin ogretisi.. tas devrınden beri erkek avlanır eve getirir ve kadın yemegı hazırlar yerler..bu erkegın doğasında var.. Biz erkek arkadaşımla bır yere mısafırlıge gıttıysek yardım et dedıgımde tamam der ; bizim işimiz bittikten sonraki süreçte bile halaaa yapacaktır onu :O) bu donguyu nasıl kırarsınız bilemiyorum tabi..

bunu deniycem canım haklısın zaten onun bu davranışını taktığımı ona hiiiç belli etmedim eve geldim yemeğimi yedim içeri geçtim tv izliyorum o da diğer odada uyuyakalmış hiçbşy olmamış gibi davranmaya karar verdim aynen onun yaptığı gibi. Önceden bunu yapabilmek bana çok zor gelirdi yani hiçbşy olmamış gibi davranamazdım ama zaman geçtikçe ben de alıştım

e
v işl ev işlei konusunda oyle çok da vurdumduymaz değil yani ben isteyince kendisi de yorgun değilse yardım ediyor ama ben demeden yardım etmiyor

Walla arkadasim yalniz degilsin ne temizlik konusu ne dir dir yapma.meselesi ne de konusma birbieini anlama konusunda benim.esimde robot gibi ise gider gelir yemek yer uyur çocuğu ya da ben hic birimizle ilgilenmez yada telle oymar nete girwr ben sana yemi ederim.1 aydir disari cikmadim bebekle iki kez markete gidip geldim tek basima hepsi bu bi gun demio ki sen evde yalnizsin cikalim.bi hava al demez konusmayi denerim.kafamı utuleme der vs. Svs. Arrik kafayi yemek uzereyim.bana da cozum lazim ama bulamadim

bu adam evlenmeden oncede boylmıydı? resmen kaba bır ınsan . nasıl evlenıosunuz oylelerıyle anlamıyorumkı

Aksam olsun bunları yap ve sonucu gör inşallah olacak onun en zayıf noktasından vur eşini bilmiyorum ama eğer kizmayacaksa yemek ve ütü de yapma ama kizarsa yap benim ki kizmiyor nispet olsun diye kendi yapiyor nolur ona fırsat verme bu taktik işe yararsa hep böyle yap köpek gibi gelmezse hic birsey bilmiyorum ye ic keyfine bak daima ben iyiyim de moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…