- 26 Mayıs 2020
- 101
- 83
- 48
- Konu Sahibi Hayalet orkide
-
Bende baktım bi kaçtan ev buldum eve eşime yollayacağım normalleşme sürecine giriyoruz artık bak bu evlerde tut kışı orda geçireceğizBu kadar sayfa ne yazılmış okumadım ancak sahibinden diye bir site var bilirsiniz, sırf meraktan girip baktım, gayet de kombili, merkezi sistemi evler var, eşiniz ayan beyan yalan söylemiş.
Ayrıca Artvin devlet hastanesi küçük değil, bu da yalan.
Yorum harika!Adi ustunde 'Eş' .Adı üstünde EŞ heryerde birlikte olmanız gerekmiyor mu evlenmeden önce seninle cehenneme gelirimlere ne oldu çok saçma ?
Lojman hakları oluyor ama daha çok güvenli olmayan yerlerde o hakkımızı kullanalım diye bekletiyorlar bizde trabzondayız Doğuya gidince kullanacağız inşallah bence Artvin için hiç gerek yok lojmana hem kiralar yüksek değil hem de huzurlu bir şehir sadece çok fazla imkan yok .lojman hakkını kullanınca bir daha başka yerde çıkması zor oluyormışE lojman hakkı da varsa neden çekiniyor ki güvenli bir yer orası. Uzman deyince asker olarak algıladım bu arada ben doğru mu ? Kaç yıl görevi peki yani kaç yıl farklı şehirlerde olmanızı göze alıyor
konu sahibi dunden razi zaten de eşi istemiyor gitmesiniEskiden insanlar savaşları, kıtlıkları atlatmış birlikte. Bu tarz korkuları genelde kadınlar yaşıyor ama biraz yenilikçi olun. Yeni bir yer göreceksiniz ailenizle beraber olacaksınız. Sürekli devam eden bir rahatsızlığınız vardır merkezi bir yerde yaşamanız gerekiyordur onu anlarım. Ama hayatı biraz macera gibi görüp zevk almak varken olumsuz düşünmeyin. Nihayetinde oradada başınızı sokacak bir ev elbet bulacaksınız.
Düzgün okumamışım demek ki konu sahibi günahını aldım pardonkonu sahibi dunden razi zaten de eşi istemiyor gitmesini
Merkez göreve yeni başladı lojman hakkı varmış bilmiyorum kim isterdi eşinden ayrı yaşamaya bebeğini yek başına büyütmeyı
Arkadaşları komutanları hep biliyor evli olduğunu yarın Mirgün ben gittiğimde bir şekilde öğrenmeyecek miyim hiç birşey gizli kslıyor çünkü
Önemli değilDüzgün okumamışım demek ki konu sahibi günahını aldım pardon
Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
3 yılKaç sene kalacak ? Ne olursa olsun kabul etmeyin, gidin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?