Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi

Ben evliyim. Kriterlerinizi sağladığıma göre cevap yazayım. Eşimle evliyim anne babasıyla değil. 3 sene yaşamaya gittiği yerde sizi yanında istememesi sizce normal mi? Her şey ile kıyaslayacak kadar basit mi görüyorsunuz? Dahası eşinizin öne sürdüğü sebeplerin hepsi bahane. Okul çağında çocuğunuz olsa zor olabilirdi ama daha çok küçükmüş, temiz hava iyi gelir ona. Küçücük bir köye değil merkeze gidiyormuşsunuz üstelik. Eşiniz yerleştirmiş sizi anne babasının yanına orda sorumluluk olmadan rahat rahat yaşamaya gidiyor. Buna da kükremeyecekseniz ki öyle gözüküyor acaba sizin için kükrenecek şey nedir merak ettim

Evet bi kursa gitmeyı düşünüyorum

Alışveriş merkezi falan istemiyorum ben ayrı bi ev ve eşimle çocuğumla oluyum istıyorum

Bu kadar şey yazıldı ona rağmen bugün eşini arayıp biseyler söylemediysen gelince de söylemeyeceksin 3 yıl o orda gününü gün edecek sende kayınvalide kayınpeder kahri cekeceksin. Burdan sonra da doğuya gidecek orada rahat olmayacak tabiî daha fazla ayrı kalmayalım bahanesi ile yanına alır sizi o zaman. Çünkü bu defa da kendine hizmetçi gerek doğunun zor şartlarında.

benim 4 buçuk yaşında kızım var ve şuan 18+3 hamileyim şark yerimiz siirte çıktı.biz hep beraber gideceğiz siirte zamanıda belli olunca.o önce gidip lojman yada ev ayarlayacak sonra gelip eşyalarla bizi alıp götürecek.ne olursa olsun yalnız bırakmayın.üzerine gitmeyeyim demeyin ve gidin.ben hamile halimle virüse rağmen gideceğim ve hiç gelme demedi.

Tabiki bu konuya kükrenir ben ufak tefek şeyler için demiştim askerdi sustum egitım deydi sustum göreve yeni başladı bi gitsin görsün yerleşsin Bende Doğum yapıyım dedim sustum ama artık susmak Yok kükremek var

Benim kardeşimin düğüne bir ay kala Şırnak a tayini çıktı. Güneydoğu da o yaşanan olaylar yeni bitmişti. Yerleri kazıp bir sürü şehit verdiğimiz dönemde. Önce ortama bakayım dedi. Birkaç aylığına da olsa eşine ev açtı. Yeni gelin eşyalar dizildi kendi gitti. Lojman daha sıkıntılıydı normal ev tuttu. İki ay sonra gelin yanına gitti iki yerde ev oldu. Masrafa rağmen gözü görmedi annemler taşındı eşyalarını bir odayı toplayıp onlar gelene kadar oturdular. Boşa iki kira vermesin diye. 9 ay sonra hamile kaldı. Şırnak merkezde doğru düzgün doktor yoktu Cizre ye gidiyordu. Çok şükür doğumu annemlerde yaptı minik kuş büyüdü Eylül de şark görevi bitti geldiler. Senin yerinde olsam giderdim peşinden Artvin mis gibi yerdir. Herkes olaylı yerlere gidiyor.

Arkadaşları komutanları hep biliyor evli olduğunu yarın Mirgün ben gittiğimde bir şekilde öğrenmeyecek miyim hiç birşey gizli kslıyor çünkü

Annemlerde kalırım sen gelene kadar demeyeceksin ya şimdi bizi de götür yanında yâda bu evlilik an itibari ile bitmiştir diyeceksin. Ne münasebet sen annende yâda kayinvalidende kalıyorsun. Tek takınmaya alişan adam evliliğe de külfet gözü ile bakar

Öylemi diyorsunuz
Neden yanına almasın ki sizi? Benim aklıma direk gelen bu.
Hani adamlar Almanya'ya çalışmaya giderler. Eşine sürekli yanına aldıracağını söyler. Böylece yıllar geçer. Adam bir gün yanında bir kadın bir çocukla çıkagelir.
Sizinki de o hesap gibi

güzel benzetme hep bi bafanesi çar ama son noktayı koyacağım inşallah

Bu kadar sayfa ne yazılmış okumadım ancak sahibinden diye bir site var bilirsiniz, sırf meraktan girip baktım, gayet de kombili, merkezi sistemi evler var, eşiniz ayan beyan yalan söylemiş.
Ayrıca Artvin devlet hastanesi küçük değil, bu da yalan.

Arkadaşları komutanları hep biliyor evli olduğunu yarın Mirgün ben gittiğimde bir şekilde öğrenmeyecek miyim hiç birşey gizli kslıyor çünkü

Öğrenmeyeceksin maalesef. Bilen arkadaşlarının eşleri bilse bile kadının yüzüne söylemezler sadece eşine çok kızıp kadın için üzülürler.

Komutanında işi yoktu gelip sana eşinin yediği naneleri anlatacaktı. Ha eşlerinden falan duyarım diyorsan da ilerde ya ben yaparım düşüncesiyle çevresindekileri de anlatmazlar.. ha anlatan da çevresinde öyle karaktersiz barındırmaz.
Komutanı numara verip ayarlamıyorsa da iyi yaniiii...
Bütün yanıtları ve cevapları tek tek okudum rica ediyorum artık gözün açıldıysa harekete geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…