- 2 Ağustos 2018
- 573
- 497
- 103
- Konu Sahibi Hayalet orkide
-
Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
Evet bi kursa gitmeyı düşünüyorumbana bak kuzu, eger yine mırin kirin ederse, madem oyle ben burda calısıp kendime harclık veya ev icin birikim yapicam de, git halkegitimin kurslarina yazıl,hazir kv ile yasıyorsun baksinlar cocuga, meslek sahibi ol, ise gir, sen disarı çikinca eskisi gibi rahat olmaz kafası , ya seni de alir yanina ya da alir cocugunu çıkarsin kendi evine
Alışveriş merkezi falan istemiyorum ben ayrı bi ev ve eşimle çocuğumla oluyum istıyorumTam merkezde imkanlar kısıtlı evet sahil kesimine göre ama dediği gibi ev sıkıntısı olmaz doğalgaz yok ama kaloriferleri çayır cayır yanan evleri var doğası harika. Hastane işine gelince orda da insanlar yasiyo bulunan hastane çok ağır durumlar dışında gayet de tatmin edici daha sıkıntılı durumlarda insanlar çevre şehirlerdeki büyük hastanelere gidiyolar. Doğu gibi düşünme asker polis için çok rahat bı bölge. Batum konusunu da soyliyim hastalık sebebiyle giriş çıkış yasak ama özellikle sınırın olduğu bölgede otel bar pavyon bolca var. Alışveriş merkezi yok mesela bazı giyim markalarının ufak tefek dükkanları var.
Daha bugun yeni biri geldi buraya 10-15 gun oldu gelelj hemen ailesini yanina almak icon ev tuttu. Esiniz baska isler karistiriyor istemiyor besbelli. 3 ay gibi az bi zaman degil 3 yil duracak orda. Net olun susmayin
[/QUO
Susmayacağım konuşmak için aradım nöbetteydi konuşacağım tekrar dedim en son bu konuyu konuştuğumuzda ben bu kışıda burda geçirmek istemiyorum diye baktım olmuyor gideceğim ailemin yanına maden öyle bende ailemle kalırım artık bizi yanına kana kadar
Tabiki bu konuya kükrenir ben ufak tefek şeyler için demiştim askerdi sustum egitım deydi sustum göreve yeni başladı bi gitsin görsün yerleşsin Bende Doğum yapıyım dedim sustum ama artık susmak Yok kükremek varBen evliyim. Kriterlerinizi sağladığıma göre cevap yazayım. Eşimle evliyim anne babasıyla değil. 3 sene yaşamaya gittiği yerde sizi yanında istememesi sizce normal mi? Her şey ile kıyaslayacak kadar basit mi görüyorsunuz? Dahası eşinizin öne sürdüğü sebeplerin hepsi bahane. Okul çağında çocuğunuz olsa zor olabilirdi ama daha çok küçükmüş, temiz hava iyi gelir ona. Küçücük bir köye değil merkeze gidiyormuşsunuz üstelik. Eşiniz yerleştirmiş sizi anne babasının yanına orda sorumluluk olmadan rahat rahat yaşamaya gidiyor. Buna da kükremeyecekseniz ki öyle gözüküyor acaba sizin için kükrenecek şey nedir merak ettim
Alışveriş merkezi falan istemiyorum ben ayrı bi ev ve eşimle çocuğumla oluyum istıyorum
[/QUOT bunu kocana anlatmalisin ben sadece sorduğun yeri anlattım umarım istediğin gibi olur
Benim kardeşimin düğüne bir ay kala Şırnak a tayini çıktı. Güneydoğu da o yaşanan olaylar yeni bitmişti. Yerleri kazıp bir sürü şehit verdiğimiz dönemde. Önce ortama bakayım dedi. Birkaç aylığına da olsa eşine ev açtı. Yeni gelin eşyalar dizildi kendi gitti. Lojman daha sıkıntılıydı normal ev tuttu. İki ay sonra gelin yanına gitti iki yerde ev oldu. Masrafa rağmen gözü görmedi annemler taşındı eşyalarını bir odayı toplayıp onlar gelene kadar oturdular. Boşa iki kira vermesin diye. 9 ay sonra hamile kaldı. Şırnak merkezde doğru düzgün doktor yoktu Cizre ye gidiyordu. Çok şükür doğumu annemlerde yaptı minik kuş büyüdü Eylül de şark görevi bitti geldiler. Senin yerinde olsam giderdim peşinden Artvin mis gibi yerdir. Herkes olaylı yerlere gidiyor.Tabiki bu konuya kükrenir ben ufak tefek şeyler için demiştim askerdi sustum egitım deydi sustum göreve yeni başladı bi gitsin görsün yerleşsin Bende Doğum yapıyım dedim sustum ama artık susmak Yok kükremek var
Öylemi diyorsunuzSanki kocanız orada başkasıyla bir hayat kurmuş gibi
Komutanlar kışla içini bilir kışla dışından kime ne.Arkadaşları komutanları hep biliyor evli olduğunu yarın Mirgün ben gittiğimde bir şekilde öğrenmeyecek miyim hiç birşey gizli kslıyor çünkü
Neden yanına almasın ki sizi? Benim aklıma direk gelen bu.Öylemi diyorsunuz
Annemlerde kalırım sen gelene kadar demeyeceksin ya şimdi bizi de götür yanında yâda bu evlilik an itibari ile bitmiştir diyeceksin. Ne münasebet sen annende yâda kayinvalidende kalıyorsun. Tek takınmaya alişan adam evliliğe de külfet gözü ile bakar
[/
Neden yanına almasın ki sizi? Benim aklıma direk gelen bu.
Hani adamlar Almanya'ya çalışmaya giderler. Eşine sürekli yanına aldıracağını söyler. Böylece yıllar geçer. Adam bir gün yanında bir kadın bir çocukla çıkagelir.
Sizinki de o hesap gibi
Arkadaşları komutanları hep biliyor evli olduğunu yarın Mirgün ben gittiğimde bir şekilde öğrenmeyecek miyim hiç birşey gizli kslıyor çünkü
Komutanında işi yoktu gelip sana eşinin yediği naneleri anlatacaktı. Ha eşlerinden falan duyarım diyorsan da ilerde ya ben yaparım düşüncesiyle çevresindekileri de anlatmazlar.. ha anlatan da çevresinde öyle karaktersiz barındırmaz.Arkadaşları komutanları hep biliyor evli olduğunu yarın Mirgün ben gittiğimde bir şekilde öğrenmeyecek miyim hiç birşey gizli kslıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?