Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

Haklısın yazdıklarınız da herkes fikrini söylüyor çoğunda da haklılar

Be
n kimsey kurmak yada incitmek istemedim yanliş anlattım galiba kendimi

Burda gelişmeleri yaz lütfen ara saydir hatta ne bu sakinlik

Artvin merkez mi herhangi bir ilçesi mi söylerseniz yardımcı olmaya calisiyim

Çok sağolun her detayına kadar yazmışsınız eşim sözleşmeli bakalı çocuk büyüdü bıraz bırakmak zor gelir bu geldiğin de

Çocuğunuzu bırakmak elbet zor gelecektir ancak sizi bırakmak zor gelecek mi? Asıl önemli olan bu ilişkiniz açısından.
Aslında insan evlilikte daha rahat kükreyebilir.illa kükremeye de gerek yok, isteklerinizi net bir şekilde söyleyip aksini kabul etmediğinizi söyleyeceksiniz.

Tekrar yazıyorum artvin batı diye geçiyor sistemde, yani görev süresi 5 yıl, 4 yıl değil. Sonrasında 4 yıl da doğu görevi diye götürmezse sizi 9 yıl ayrı mı yaşayacaksınız? Sonuçta batı şehrini kötüleyen adam doğuya hiç götürmez. Sebebi arkadaşların daha açık yazdığı konu değilse.

Çoğu arkadaş aldatma durumundan bahsetmiş, oradaki rahatı derken söylemek istediğim buydu ama açık yazmak istememiştim başta. şimdi bu durumu sorgulamanız adına birkaç şey eklemek istiyorum:

Soruların cevabını yazmanızı beklemiyorum tabi ki özel hayatınızı sorgulamak haddime değil, kendi kendinize sorarak değerlendirebilirsiniz belki biraz. O yüzden yazıyorum.

Cinsellik durumunuz nedir? O kadar uzun ayrılıktan sonra bir araya geldiğiniz kısa dönemde saniye ayrı geçirmek istemez muhtemelen.
Oradayken de aylarca ayrısınız, konuşmalarınız nasıl? Sizi özleyip görmek istiyor mu(yüzünüzü kastetmiyorum tabi ki)? Bunun sıklığı ne? (Ailesinin yanında olmanız bahane değil buna da).
İnsanlar internetten tanıştıklarıyla bu tarz sohbetler ederken eşlerin arasında bu tarz muhabbetler çok normal.
Her gece uyumadan önce en son sizinle mi konuşuyor? Başka bir telefon hattı ve telefonu olmadığından emin misiniz? Görevde olsa bile arıyor mu? İstediğiniz saatte arayabiliyor musunuz, cevap alabiliyor musunuz? Çok sık aradığınızda sizi terslediği oluyor mu çalışıyorum diye?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Tekrar söylüyorum soruların cevabını beklemiyorum kendi kendinize sorup değerlendirebilirsiniz.

Eşiniz abartmış, bende asker kökenli bir aileden geliyorum, bazı askerler eşlerini yanlarında götürmek istemezler ama bu çoğunlukla Şırnak, Hakkari, Van gibi doğu illerinde olur, o da çocuğunun okul durumundan kaynaklı olur genelde, eğitim seviyesi düşmesin vs diye

Bana sadece yalnız kalmak, kafa dinlemek istiyormuş gibi geldi, yanlış anlamayın ama yorumumu söylüyorum, doğu illerinde oturup küçük bebek büyüten iki arkadaşım var, eşleri orada görev yaptığı için ama ikiside esinin yaninda

Çok sağolun her detayına kadar yazmışsınız eşim sözleşmeli bakalı çocuk büyüdü bıraz bırakmak zor gelir bu geldiğin de
ya kıyamam ben sana...çocuğu birakması zor gelsin de beni de gotürsün diye umut ediyorsun, ağlıycam aksam aksam yeminle, kizım senin bi baban abin, bi sahip çıkanın yok mu birakmıslar seni bunların eline, agzın var dilin yok,kıymetini de bilmezler ki senin...of içim şişti....

bana bak kuzu, eger yine mırin kirin ederse, madem oyle ben burda calısıp kendime harclık veya ev icin birikim yapicam de, git halkegitimin kurslarina yazıl,hazir kv ile yasıyorsun baksinlar cocuga, meslek sahibi ol, ise gir, sen disarı çikinca eskisi gibi rahat olmaz kafası , ya seni de alir yanina ya da alir cocugunu çıkarsin kendi evine

Çocuğuma kıyamam demiş ama bildiğim kadarıyla şarkta cocuk büyütmek daha kolay. Hem lojmanda arkadaş çevresi olur çocuğun hem maddi acıdan rahat edersiniz hemde cocuk sokakta rahat rahat oynar. 3 sene de cokmus.

Sana tek ve emin bir sey söyleyeyim eşin yanında sizi istemiyor net. Ne söylerse söylesin inanma. Ona bu hayat daha cazip geliyor cünkü evlenmiş cocuk yapmıs bide kendi anasının evine sizi koymus oh mis.. Kendisinde Orda bekar hayatı yasıyor karıkız muhabbeti. Kim istemez böyle hayatı. Zor olan doğalgazlı ev hastane değil. Sizinle yaşam zor bunlara. Ne yap et dişini göster ya yanına al bizi yada unut de. Evli olmak bu değil. Orda her gece bir kadınla beraber bununda yaz biryere

Bence eşiniz sizi yanında istemiyor. Doğuda sınırda olsa anlarım ki ona rağmen eşini yanında isteyenler var ki Artvin ya nebilim Karadeniz yani. En fazla sobalı ev olur bir tanıdığım oturuyor yıllardır ki bayan metropolde yaşıyordu normalde hiçte zor gelmedi ona gayet mutlu. Eşin nşr haltlar yiyecek gibi geldi bana

Tam merkezde imkanlar kısıtlı evet sahil kesimine göre ama dediği gibi ev sıkıntısı olmaz doğalgaz yok ama kaloriferleri çayır cayır yanan evleri var doğası harika. Hastane işine gelince orda da insanlar yasiyo bulunan hastane çok ağır durumlar dışında gayet de tatmin edici daha sıkıntılı durumlarda insanlar çevre şehirlerdeki büyük hastanelere gidiyolar. Doğu gibi düşünme asker polis için çok rahat bı bölge. Batum konusunu da soyliyim hastalık sebebiyle giriş çıkış yasak ama özellikle sınırın olduğu bölgede otel bar pavyon bolca var. Alışveriş merkezi yok mesela bazı giyim markalarının ufak tefek dükkanları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…