- 26 Mayıs 2020
- 101
- 83
- 48
- Konu Sahibi Hayalet orkide
-
Haklısın yazdıklarınız da herkes fikrini söylüyor çoğunda da haklılarGercekten yorumlara verdiğin cevaplar esine verdigin cevaplardan daha sert konu sahibi
Ben de sabırlı bir insanim ama mesela uzaktan iliskiye bile karşıyım
Yanimda olmayan bir insanin hayatımda sevgili diye olmasina gerek yok, ayda yilda bir göreyim adamin ne haltlar yediğini bilmeyeyim ama adı sevgili/eş/nişanlı olsun!
Ayrica içimden bosan bile demek geçmişti ama bosver dedim kendime.
Hukuken de ayri ev acamamak bosanma sebebi.
Şayet çözüm arıyorsan annenin evine gitmek çare olmamalı. Ya ev bul bizi yanina aldir ya da bana buradan ev tut ben kendi evim düzenim olsun istiyorum ama tek de yasamak istemiyorum diyeceksin. Gerekirse resti cek, ya bu şartları kabul edeceksin ya bosanirim de, nafaka ödemek de zorunda!
Ayrıca sen kac sene esini evde beklerken, o adam nefsine nasıl sahip çıkıyor? Madem o kadar sabırlı neden evlenmek icin acele etmiş? Arkadaşlar Batum demisler, bekar hayatı yasamak istedigini ve sıkıya gelemediğini de göz önüne alirsak cok da masumca sizi düşündüğünü söyleyemeyecegim
n kimsey kurmak yada incitmek istemedim yanliş anlattım galiba kendimiAl işte bu cevabın üstüne ben zerre birşey yazmazdım. Kükreyemyormuş sen kükreme kardeşim zaten o potansiyel yok sende. Yorum yazan insana niye kırıcı konuşuyorsunuz. Belki evlilik adına tatsız bir anısı vardır. Siz evlenmeden önce de pasif insansınız ne gerek var şimdi diklenmeye. Vallahi sinir oldum ya millet yardım etmeye çalışıyor bu hala kemalim de kemalim.
Şaşirdim dogalgazin olmadigi yer kalmadi saniyodumYok değilim ama artvinde gerçekten doğalgaz yok niye ki
Şaşirdim dogalgazin olmadigi yer kalmadi saniyodum
Burdurun bazı ilçelerine geleli bir iki yıl oldu. Fethiye taraflarında hala yok, gelmesiyle ilgili bir çalışma bile yok.Şaşirdim dogalgazin olmadigi yer kalmadi saniyodum
Ne uzmanı?Biz hataydayiz bati karadenizden hataya geldik, benim esimde uzman
Artvin merkez mi herhangi bir ilçesi mi söylerseniz yardımcı olmaya calisiyimMerhaba arkadaşlar Eşim uzman ve görev yeri Artvin. Artvin nasıl bir yer hayat şartları nasıl yardımcı olursanız sevinirim. büyük hastane Yok muş doğalgazlı ev pek yokmuş kiralik ev bulmak zormuş gerçekten öylemi bilgisi olan arkadaşlar varmı
Çok sağolun her detayına kadar yazmışsınız eşim sözleşmeli bakalı çocuk büyüdü bıraz bırakmak zor gelir bu geldiğin de
MerkezArtvin merkez mi herhangi bir ilçesi mi söylerseniz yardımcı olmaya calisiyim
Ne uzmanı?
Jandarma uzman
Eşiniz abartmış, bende asker kökenli bir aileden geliyorum, bazı askerler eşlerini yanlarında götürmek istemezler ama bu çoğunlukla Şırnak, Hakkari, Van gibi doğu illerinde olur, o da çocuğunun okul durumundan kaynaklı olur genelde, eğitim seviyesi düşmesin vs diyeLojman hakkı varmı bilmiyorum yanlış yazmısin canm. 3 yıl görevi bellide olmaz diyo beni bunaltma bende istiyorum çocuğum eşim yanımda olsun diyor burayı bilmiyorsun sen ben çocuğumu düşünüyorum diyor
ya kıyamam ben sana...çocuğu birakması zor gelsin de beni de gotürsün diye umut ediyorsun, ağlıycam aksam aksam yeminle, kizım senin bi baban abin, bi sahip çıkanın yok mu birakmıslar seni bunların eline, agzın var dilin yok,kıymetini de bilmezler ki senin...of içim şişti....Çok sağolun her detayına kadar yazmışsınız eşim sözleşmeli bakalı çocuk büyüdü bıraz bırakmak zor gelir bu geldiğin de
bana bak kuzu, eger yine mırin kirin ederse, madem oyle ben burda calısıp kendime harclık veya ev icin birikim yapicam de, git halkegitimin kurslarina yazıl,hazir kv ile yasıyorsun baksinlar cocuga, meslek sahibi ol, ise gir, sen disarı çikinca eskisi gibi rahat olmaz kafası , ya seni de alir yanina ya da alir cocugunu çıkarsin kendi evineya kıyamam ben sana...çocuğu birakması zor gelsin de beni de gotürsün diye umut ediyorsun, ağlıycam aksam aksam yeminle, kizım senin bi baban abin, bi sahip çıkanın yok mu birakmıslar seni bunların eline, agzın var dilin yok,kıymetini de bilmezler ki senin...of içim şişti....
Tam merkezde imkanlar kısıtlı evet sahil kesimine göre ama dediği gibi ev sıkıntısı olmaz doğalgaz yok ama kaloriferleri çayır cayır yanan evleri var doğası harika. Hastane işine gelince orda da insanlar yasiyo bulunan hastane çok ağır durumlar dışında gayet de tatmin edici daha sıkıntılı durumlarda insanlar çevre şehirlerdeki büyük hastanelere gidiyolar. Doğu gibi düşünme asker polis için çok rahat bı bölge. Batum konusunu da soyliyim hastalık sebebiyle giriş çıkış yasak ama özellikle sınırın olduğu bölgede otel bar pavyon bolca var. Alışveriş merkezi yok mesela bazı giyim markalarının ufak tefek dükkanları var.Merkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?