Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

dogalgaz yoksada merkezi sistem komur yaniyordur sanirim
agrida bile boyleydi yani kaldiki artvin agriya gore yasam sartlari daha uygun bir sehir bence
nişanlandık üniversite bitince evlendik bi yıl sürer ataması falan derken oldu 3 yıl pişmanım keşke bi yıl saha bekleseydik de öyle evlenseydik

Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi

Çok haklısınız herşey başta gerekli ayrı eve çıktınız çıktınız sonra sıkıntı

Ne kadar sakin bir konu sahibi
Eşiniz sıraladığı şeyler bahane olamayacak kadar saçma şeyler.
Genelde böyle sakin sessizsiniz ki eşiniz gelmeyin diyebiliyor bu sebeplerle.
Biraz sesiniz çıksın.
Evet şakın ve sessiz biriyim artık sesim i çıkardığım zaman da değiştin diyorlar

Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
Evli değilim
Eşim olcak insan bana annemlerle yasıcaz he dese daha da ertelerim mesela
Evlenmeden önce istediklerim sağlanırsa evlendikten sonra kükrememe gerek kalmaz

Evet şakın ve sessiz biriyim artık sesim i çıkardığım zaman da değiştin diyorlar
Desinler, değişin zaten.
Bir arkadaşa evli değilsiniz galiba demissiniz ama sizin yaşadığınız şeyde pek evlilik gibi değil zaten.
Asıl evlilikte daha çok söz hakkın olur "normal" şartlarda.

Ses cikarmadikca seni rahatça aldatır ohh be ne rahat neden bu kadar korkaksin... Deki o zaman madem 3 yıl oradan kalacaksın bana burda ev aç ben seni ıssız zamanında kabul ettim şimdi işin var artık bende rahat nefes almak istiyorum de o zaman yanına alır seni..sinir oldum ya

Artvin güzel yer. Karadeniz güzel olmaz mı hiç. Bir kaç artvinli tanıyorum gayet medeni insanlar. Biraz fazla yağış olabilir. Biraz dağlık bir yer. Yaşamak istediğim bir yer.

Son düzenleme:
Konu sahibi, bu iş böyle olmaz ben seni kendi başına yollamıyorum. Bebeğimi babasız büyütmek istemiyorum. Koca Artvin'e beni sığdıramıyor musun diyip ayak diretmezseniz eşiniz bildiğini okuyacak haberiniz olsun. Yoksa her tayini çıkan memur eşini arkada bıraksa aile diye bir şey kalmaz zaten.

Şaka gibi ya insan karısıyla birlikte olabilmek için olamayanı oldurur sizinkinin söyledikleri baştan aşağıya BAHANE çok net söyleyeyim. Bir askerin şark görevinde eşini yanında en rahat götürebileceği şehirlerden biridir diyebilirim artvin için. Hastane yok demesini anlamadım incik cincik birsürü yandalı olan kocaman devlet hastanesi var. Doğudaki güneydoğudaki gibi terör olayları asayiş problemleri yaşanmaz. Hayat sakindir. İnsanı anlayışlıdır bağnazlık azdır. Merkezi sahil ilçelerine göre çok diktir ve daha az gelişmiştir sosyal aktivite alanları vs pek yoktur ama insan bunlar yok diye eşini arkasında bırakmaz. En basiti haftasonu 1 saate sahil ilçelerine gider denize nazır çay kahve içebilirsiniz piknik yapabilirsiniz biryerlerde. Eşiniz resmen ipe un sermiş

Konu sahibi siz biraz safsınız galiba ,
Hani eline vur ekmeğini al cinsinden saf.

Ya da ev kurmak mı zor geliyor , nasıl böyle kolay kabullendiniz bu durumları ?

Ya da yaşınız 18 , 19 .
Kaçarak evlendiniz , her şeye razı oldunuz.

O çocuğun babaya ihtiyacı var.
Çocuğunuza nasıl yapıyorsunuz bu kötülükleri ?
Karı koca birleşip , çocuğunuzu "aile birliği"nden mahrum ediyorsunuz .!.

Ek olarak ,
Gürcistan - Artvin arasında bol miktarda cinsellik döner. Açık açık yazmayayım ,
Hemen hemen herkesin ikinci bir eşi vardır diyeyim. - olmayanları tenzih ediyorum-

Eşiniz gayet bekar hayatı yaşıyor ve bu alıştığı rahatlığı bozmak istemiyor.

Ben evliyim. İşime gelmeyen her şeye de kükrerim.

Eşiniz sizi çocukla annesinin evinde bırakıp gitmiş. Buna yorum hakkınız yoksa, neye var?

Ben zaten işimi başkalarının keyfine de bırakmam. Yerinizde olsam internetten araştırır, söz konusu şehrin hastane, postane gibi koşullarını öğrenirim. Kiralık ev ilanlarını sürekli takip ederim. Gerekirse ev sahipleriyle iletişime geçer evler hakkında bilgi alırım. Eşimi bakıp tutması için gönderirim.

Biraz dişli olun yahu. Kaderinizi başkalarının eline bırakmayın. Değiştin derlerse de desinler. Bu genellikle sizin doğru yolda olduğunuzun işaretidir, emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…