- 26 Mayıs 2020
- 101
- 83
- 48
- Konu Sahibi Hayalet orkide
-
dogalgaz yoksada merkezi sistem komur yaniyordur sanirim
agrida bile boyleydi yani kaldiki artvin agriya gore yasam sartlari daha uygun bir sehir bence
nişanlandık üniversite bitince evlendik bi yıl sürer ataması falan derken oldu 3 yıl pişmanım keşke bi yıl saha bekleseydik de öyle evlenseydikkardes adam işsiz güçsüzken evlenmiş, ev kurmamış, kv ile yasamaya başlamışsın, çocuk yapmışsın, sonra adam iş bulmuş, bırakmış seni gitmiş, hayatıñı yaşıyor , yeni iş, yeni ortam yeni arkadaslar...belli ki memnun halinden, ev de kurmadığı için istanbulda boşa giden kira filan yok, kv memnun, adam memnun seni niye alsın yanına...zaten bastan beri hiç aile olmamışsıniz ki, kuluçka tavuk gibisin onlarin gözünde, bu koşulları baştan kabul etmişsin, şimdi diklenirsen görürsün gercek yüzünü, ama tavsiye etmem, belli ki sen de memnunsun, bunca zaman yaşamışsın el evinde, hiç bozma düzenini
Hala patlamadınız yani..Zaten patlamak üzereyim
Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibiArkadaşım inanılmaz sakinsin
Ben gerildim sakinliğinden
Adam işsizken evlenmişsin kv evinde yaşamışsın yetmemiş evini düzenini kurmadan çocuk yapmışsın adam hayatını yaşıyor şimdi. Sen sesini çıkarınca da azarlıyor sende peki diyip susuyorsun eh devam et böyle. Kocan incinmesin
Çok haklısınız herşey başta gerekli ayrı eve çıktınız çıktınız sonra sıkıntıGenç kızlar evlenirken ayrı eve taşındı taşındı yoksa her türlü sorun
Evlenen adam sorumluluk alacak.
Adam İstanbul'da kira ödeseydi 2 ayrı yere elektrik su faturası ödeseydi tayini çıkar çıkmaz 15 gün içinde bir ev bulup, evi taşımıştı.
Ama nasıl olsa kadın anasının babasının yanında ne gözü çocuk kadın için arkada kalıyor.
Başlarında bekçi var nasıl olsa
ne annesi babası için bakan var nasıl olsa
Adam baştan sorumluluk almamış şimdi hiç rahatı bozulmasın istiyor.
Evet şakın ve sessiz biriyim artık sesim i çıkardığım zaman da değiştin diyorlarNe kadar sakin bir konu sahibi
Eşiniz sıraladığı şeyler bahane olamayacak kadar saçma şeyler.
Genelde böyle sakin sessizsiniz ki eşiniz gelmeyin diyebiliyor bu sebeplerle.
Biraz sesiniz çıksın.
Evli değilimSiz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
sen de pek evli gibi değilsin be yavrumSiz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
Desinler, değişin zaten.Evet şakın ve sessiz biriyim artık sesim i çıkardığım zaman da değiştin diyorlar
Bebeğimle zor gitmek bende huylanıyorum
Evlendikten sonra değişiyorlarEvli değilim
Eşim olcak insan bana annemlerle yasıcaz he dese daha da ertelerim mesela
Evlenmeden önce istediklerim sağlanırsa evlendikten sonra kükrememe gerek kalmaz
İnşallah bekliyorum bakalımŞu pandemi sürecinde yola düşmenizi kimse bekleyemez. Ama fırsatınız olunca gidin
Konu sahibi siz biraz safsınız galiba ,Merhaba arkadaşlar Eşim uzman ve görev yeri Artvin. Artvin nasıl bir yer hayat şartları nasıl yardımcı olursanız sevinirim. büyük hastane Yok muş doğalgazlı ev pek yokmuş kiralik ev bulmak zormuş gerçekten öylemi bilgisi olan arkadaşlar varmı
Oyle bir kukrersin ki,senin canin yanmamis daha:)Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?