Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
Ben evliyim. Hakkımı yedirmem hakta yemem. Siz ailesine hizmet edin, tek başınıza çocuk büyütün oda bekar gibi takılmaya devam etsin.
Benimde kızım var. Allah bahtını güzel etsin inşallah. Sizin gibi gözünde perdeyle hareket edenleri gördükçe korkuyorum. Sadece 6 yaşında ama bu yaşa bile nasıl getirdim bir ben bir Allah bilir.
O kadar emek ver, okut, güzel bir hayat yaşasın diye uğraş ama kızın gitsin el oğlunun anasına babasına bakıcı olsun. Kocası bekar gibi yaşasın, çocuğun sorumluluğunu almasın.
Allah aşkına açın gözünüzü. Hangi devirdeyiz. Anne babalarımızın zamanındaydı eşi aile yanına bırakıp çalışmaya gitmek

Eşiniz parayı çok sever mi bana nedense ailemle kalsın masraf olmasın bende 3 5 bekar ev kurarız rahat rahat takilirim kafasında geldi.
Artvin türkiyenin okuma yazma oranı en yüksek illerinden biri evet avm falan yoktur ama.müthiş bir doğası var.kıyaslama yapacak olursak ben çocuğumu kesinlikle Artvin de büyütmek isterim.
Artvin de 1 haftadır vaka yokmuş haberlerde söylüyorlardı.
Sizi götürmek istemiyorsa ayrı bir ev tutsun yaşayinçocuğunuzla o ne öyle başka insanlarla aynı evde yaşamak.

Ben küçük bir ile atandim üstelik kronik hastaligim var. Devlet hastanesi küçük, koridorlar.tiklim.tiklim ama hic sorun etmedim.bugune kadar. Çocuk için de illa üniversite hastanesi mi gerekli? Ben kontrol için 700 km yol gidiyorum ara tahlilleri de saglik.ocaginda ya da devlet hastanesinde hallediyorum. Çocuğum olsa ozel doktor bile.yok ama bunlar engel.degil.ki. Ben de sanki.bekar hayatı yasamak istiyor ev kira cocuk sorumluluğu almadan keyfine bakmak istiyor gibi geldi. Hem nasilsa ayri eve kira da vermiyor karisi cocugu anasinda, ekmek elden su gölden, sorumluluk yok, eşi cocuga baksin annesinde idare etsin sesi çıkmasın! Çıkarsa da anlayissizdir!
Valla evli.olsam ben dogu bati ayirt etmem giderdim.

Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
Bu herbirsrey mı.. öyle ay eşim çorabını yerlere atıyor, kili dökülüyor vb basit bir sorun mu..bir-kac yıla boyle ufak 3 5 esinciklerin haberini alirsan gorursun herbirseyi

Çok haklısını artık noktayı koyacağım olmuyor çünkü ben bu zamana kadar kendi anneme babama nasıl davranılmasını istediysem öyle davrandım ama Yok yani sen fedakar oldukça daha fazlasını istıyorlae

.
İşte tam ondan emin değilim bu kadar yorumu okuduktan sonra da erkek sonuçta neden yapmasın diyorum

Başlıkta yanlışlık olmuş kusura bakmayım tabiki giderim de eşim sıkıntı yapıyor onu bebeğim küçük
Küçük bebekli kadının yeri kocasının yanıdır.ne saçma konuşmuş eşiniz.
Ben de Karadenizliyim, Artvin'de de turistik amaçla gitmiştim. Gayet yaşanacak yerler. Belki her yerde Hastane yok ama Karadenizde ambulanslar çok hızlı ve yaygın. Bizim köyde kim fenalassa hemen ambulans çağırırlar (genelde yaşlılar yaşadığı için)
Ben normalde büyük şehirde yaşıyorum, olmedikten sonra kimse kolay kolay ambulans çağırmıyor yani. Ama Karadenizde bu normal. O yüzden bence hastaneyi çok dert etmeyin.
ayrıca tehlikeli bir yer de degil Artvin bölgesi.teror sempatizani insanı bile barındırmaz kimse. Minibüse binip köye gitmek istesen 'kime gidiyorsun?' diye sorar minibüs şoförü. Cevap almadan bindirmez (çok defa başıma geldi). Öyle ipsizi sapsizi barindirmazlar yani bünyesinde.
Bana şey gibi geldi,siz gelirim dedikçe ısrarla 'sen kal' diyorsa... Artvin ve Batum arası bir minibus. Üstelik vize pasaport falan da istemiyorlar. Ve (bu tarz yakıştırmalari hiç sevmem. Benim de sevgilim eski Sovyet ülkelerinde birinde ama) o bölgenin kadinlari daha 'rahat' olduğuna dair bir söylem var Türkiye'de, yaygın. Acaba çapkın biri de Gürcistan geceleri hayaliyle mi size 'sen kal' diyor?

Ben onun ailesının yanındayım yoksa tabiki aklı burda kalırdı bellide buna güveniyor bilemiyorum ama ayrı olmak çok zor
Ne ala memleket. Karisi adamın annesinin babasının yaninda, aklı kalacak bir durum yok-yeterince baskı altında ve güvende. Ama kendisi....
Valla bu zihniyete ne denir bilemedim

.
İşte tam ondan emin değilim bu kadar yorumu okuduktan sonra da erkek sonuçta neden yapmasın diyorum
Mesele o da degil sadece o bekar hayati yasayacak sen bakici gibi anasina babasina bakacaksin.. sanki evlenmemis de anasina bakici tutmus ki bakicilar istedigi gibi harcayabildigi bi maas aliyorlar en azindan

Artvin merkezi gördüğüm de çok şaşırmıştım ben. İlden daha çok kasabaya benziyordu.Kuzenimin daha sonra tayini çıktı oraya. Hatırladigim kadarıyla ev falan bulmak sıkıntılıydi. Yani eşiniz haklı olabilir ama ayrı kalmak için bir sebep midir bilmiyorum

Gercekten yorumlara verdiğin cevaplar esine verdigin cevaplardan daha sert konu sahibi
Ben de sabırlı bir insanim ama mesela uzaktan iliskiye bile karşıyım
Yanimda olmayan bir insanin hayatımda sevgili diye olmasina gerek yok, ayda yilda bir göreyim adamin ne haltlar yediğini bilmeyeyim ama adı sevgili/eş/nişanlı olsun!
Ayrica içimden bosan bile demek geçmişti ama bosver dedim kendime.
Hukuken de ayri ev acamamak bosanma sebebi.
Şayet çözüm arıyorsan annenin evine gitmek çare olmamalı. Ya ev bul bizi yanina aldir ya da bana buradan ev tut ben kendi evim düzenim olsun istiyorum ama tek de yasamak istemiyorum diyeceksin. Gerekirse resti cek, ya bu şartları kabul edeceksin ya bosanirim de, nafaka ödemek de zorunda!
Ayrıca sen kac sene esini evde beklerken, o adam nefsine nasıl sahip çıkıyor? Madem o kadar sabırlı neden evlenmek icin acele etmiş? Arkadaşlar Batum demisler, bekar hayatı yasamak istedigini ve sıkıya gelemediğini de göz önüne alirsak cok da masumca sizi düşündüğünü söyleyemeyecegim

Bir erkek imkanı varken seni yanında istemiyorsa, yanında gelmek için bahane buluyorsa mutlaka senin yerine koyduğu başka birisi vardır, artık onun için sadece seçeneksindir diye bir laf vardır. Çok severim. Genç bir erkek karısını yanına alma imkanı varken yanına almıyorsa mutlaka karısının yerini dolduran birileri hayatındadır. Aileniz birşey demiyor mu ben onuda anlamadım. Kocaya rest çekilmiyor diye söylüyorsunuz ama ben ortada bir koca göremiyorum. Siz sadece sığıntı gibi kaynana evinde yaşıyorsunuz, kocanızda bekar gibi hayatını yaşıyor. Bence siz evliliği çok yanlış anlamışsınız, evlilik bir olmaktır, beraber olmaktır, beraber karar almaktır. Sizin evliliğinizde bunun hangisi var? Ben hiçbirini göremedim. İki gün sonra kocanız oradan bekar bir birini bulup size kapıyı gösterince evliliğinizin bitmesi kadar, senelerce el kapısında sığıntı gibi yaşadığınıza üzülürsünüz. Ayrı ev sizin kırmızı çizginiz olsun , madem orada kurmuyor göndersin maaşının 2/3 sini sizde bulunduğunuz yerde ayrı eve çıkın. Eşiniz maaşını ne yapıyor, size ne kadar gönderiyor?

Al işte bu cevabın üstüne ben zerre birşey yazmazdım. Kükreyemyormuş sen kükreme kardeşim zaten o potansiyel yok sende. Yorum yazan insana niye kırıcı konuşuyorsunuz. Belki evlilik adına tatsız bir anısı vardır. Siz evlenmeden önce de pasif insansınız ne gerek var şimdi diklenmeye. Vallahi sinir oldum ya millet yardım etmeye çalışıyor bu hala kemalim de kemalim.

Başkasi oluo rahati bozulsun istemeyebilir sizi yeterince önemsemiyor da olabilir

Mesele o da degil sadece o bekar hayati yasayacak sen bakici gibi anasina babasina bakacaksin.. sanki evlenmemis de anasina bakici tutmus ki bakicilar istedigi gibi harcayabildigi bi maas aliyorlar en azindan
sadece ana -baba olsa iyi, bir de çocuk var, adam kurmuş düzenini, hem bedavadan anasina babasina baktirıyor, hem baba oldum diye geriniyor, hem de bekar hayatı yaşıyor, sorumluluk yok masraf yok risk yok, ben takdir ettim sahsen, eski romada kole sahiplerinin bile daha fazla risk ve sorumluluğu vardı valla, inanmayan baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…