Bilmem belki annem istedi diyedir
Emrivakilere gelemez
Ama allah büyük gecinden versin kp benden once olurse mezarina gitmemek icin direndigim kadar direnicem
Oyle bi durumu yok olsa bu kadar buyutmemNe buyutmussunuz. Kendiniz kalkin gidin annenizle. Adam gelmek istemiyor. Belki ölüm korkusu var. Belki cok etkileniyor, sordunuz mu bir gun boyle sorunlarinin olup olmadigini?
Ben de ailemin mezarina gitmiyorum, gidemiyorum mezarlara hastalaniyorum cok kotu oluyorum.
Evde aniyorum, duami ediyorum.
Bence konu sahini annesine mahcup olmamak icin diretiyor esine.
Hayır konustuk bunları yokMezarliktan korkuyor olabilir mi acaba.? Kulaga komik gelse de insansin yani olabilir
Ailesine gitmiyorum sık. Ve de gitmeyi düşünmüyorum zaten. Hayır karşısında aglamadim zaten yıllar oldu hem de yalnız ağlarım rüyamda görünce falan.Sen baban konusunda çok ağlar misin çok hassas misin esinin karsisinda?esin üzülmenimi istemiyor acaba dedim (benim eşim annemle ilgili konu açilinca konuyu değiştirir çok üzülür uzuldugume)ama eger onemsemiyorsa çok ayıp ediyor o senin baban toprağın altında da olsa
.....ben olsam ailesine gideceğimiz zaman rest çekerim sen gelmmdin ben de ailene gitmem diye.
5.aydayızBence anneni al git.
Ona yalvarma bile.
Ve sonrasında onun ailesiyle de görüşmeyi kes.
Daha kaç ay bekleyeceksin?
Hiç gitmemeni geçtim. Ayda bi gitmek istesen bile gelmesi gerekir.
Kaç aylık evlisin?
Belki de sizin yaptiginiza tepki veriyordur.Ailesine gitmiyorum sık. Ve de gitmeyi düşünmüyorum zaten. Hayır karşısında aglamadim zaten yıllar oldu hem de yalnız ağlarım rüyamda görünce falan.
Benim Anneme 12 yıl oldu agladigimda konuyu değiştirir hala...ama senin esin sanırım baya umursamaz .Ailesine gitmiyorum sık. Ve de gitmeyi düşünmüyorum zaten. Hayır karşısında aglamadim zaten yıllar oldu hem de yalnız ağlarım rüyamda görünce falan.
Hayır emir vermedi ricada bulundu. Ve hayır mezar korkusu yok konuştuk bunları.Emrivaki bende sevmemde bu öyle birsey değil kadın size "şu gün gitceksiniz" illa diyip plan yapmamış, emir vermemiş anladığım kadarıyla, birgun gidinde görsün demiş. Doğru muyum? Eğer böyleyse olayın emrivakiyle alakası yok eşin sana ve annene inanılmaz saygısız. Gitmek istedigin yer orasi burasi, gezme vs değil. Ölmüş babanızın mezarı, bu kadar hatırbilmezlik anca değer vermediğin insana yapılır. Mezar korkusu varsada konusmali bunu.
Bilerek yapmıyorum oyle denk geliyor. esim yalnız ugrar. sen de gel diyince giderdik.Belki de sizin yaptiginiza tepki veriyordur.
Hayir asla kotu anlamda degil. Hakkinizi helal edin. Demek istedigim acaba anneniz uzulmesin seni yalniz gormesin diye mi esinizi yaninizda istiyorsunuz diye yazdim bu sekilde. Sirf anneniz mutlu olsun bak damadimda gelmis dusunsun diye. Kotu anlamda asla yazmadim canim. Bu arada basiniz sagolsunBen kendim de gidebilirim eşime ihtiyacım yok. Ama normal olanı bu degil midir? Görürler mi gormezler mi hissedip uzulurler mi bilinmez ama bu kadar zor degil gitmek gerçekten. Hayatta olan bi annem bari uzulmesin. Bunu kötü anlamda mi söylediniz anlamadim.
Teşekkür ederim hem babam icin hem annem icin istiyorum gitmekHayir asla kotu anlamda degil. Hakkinizi helal edin. Demek istedigim acaba anneniz uzulmesin seni yalniz gormesin diye mi esinizi yaninizda istiyorsunuz diye yazdim bu sekilde. Sirf anneniz mutlu olsun bak damadimda gelmis dusunsun diye. Kotu anlamda asla yazmadim canim. Bu arada basiniz sagolsun
Evet yaşıyorAma esiniz sizin ahinizi aliyor bu gidisle. Ah sessiz olur beddua demiyorum. Onun babasi hayatta mi?
Motoru donar. Bizim yasadigimiz yer luleburgazdi ve asiri soguk. Babamda dolmus soforuydu ve arabayi geceleri kalkar calistirirdi.sirf motor donmasin diye. Hem dayimlarda gezmeye gelmisti bize o zamanda arbalari calismadi. Megerse motoru donmus.araba donar mı?
komik bir bahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?