- 30 Nisan 2016
- 1.473
- 3.287
- 133
Yapıyorum valla ben ona yalvarmiyorum gelmesi icin ama bu konunun ciddiyetini kavrayamadi. Bana da onun ailesiyle gorusmek zor geliyor.onu istiyor madem öyle yap.
erkeklik taslamış sana nedense.
Benimde babam vefat etti.. Yumusak karnım bu konu.. Bizde gidemedik ne zamandır.. Ama maddi meseleler.. Belki bunun gibi bir konu olabilir mi? Madem araba donar kendi arabanızla gitmeyelim deyin .. Yada kendiniz gitmek için alın biletlerinizi görebileceği bi yere bırakın.. Yine gelmek istemezse sizde bundan sonra onun isteklerine karşı mesafeli olursunuz.. Ailesine karşı değil ama.. Rica ettiği konu ne olursa olsun görmezden gelin..
Teşekkür ederim evet inada bindi. Onun ailesinin ricasina da benim onem vermemem gerekiyormus.Ben de bir tuhaflık var galiba. Benim de babam vefat etti. Eşim toplasan ya 2 gitmiştir. ya da 3 . Babamın vefat edeli 5 sene oldu.Kaldı ki hiç gel demem gideceğimi bilir gelmek isterse gelir. Bu konuda ısrarcı da olmam. Gitmeme de karışmaz. Gidebilir miyim diye bile sormam. O benim babam. Onun kayınpederi . Ayrıca gelmediği için de onu ailesine gitmeyeceğim konusun da tehtit etmem. Ben babama ve tüm ölmüşlerimize dua ederim. O yeter yaşadığım sürece aklım el verdiğince bu böyle de gidecek. Bazıları böyle benim eşim de. Ben onu öyle kabullendim. Böyle sevdim. Yapmıyacağını bildiğim konularda ısrar etmek sadece beni ve onu mutsuz eder. Sonuç mutsuz bir aile. Koca adam neticede .Israr etmeyin sanki iş biraz inada binmiş .Gelmiyorsa gelmesin .Ama sizede karışmasın. Babanıza ve tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin.
Siz mezarliga eşinizle gitmek istediğiniz için mi anneniz öyle istiyor diye mi anlamadım ?
Sadece anneniz istiyor diyeyse bence bu kadar dert etmeyin . .
Araniz açılıyor bu sefer..
Ve neden gelmiyorsan ailenle görüşmüyorum gibi saçma bir şey söylediniz onu da anlamadım .
Eşiniz babanızı tanımıyor sanırım . ailesi ile goruseceksiniz sonuçta , bosyere lafinizi yere sermissiniz
Hayır yanlış anlamadım olması gereken budur. toprağı bol olsun babanızın mezarına gitmeseydi esiniz ne yapardınız ? ama buna oyle bahaneler siraliyor ki oyalandiginizi hissediyosunuz.haklısınız. bu çok hassas bir konu. biz babamın mezarına gidince eşim onarıyor, suluyor falan. inan annem, kardeşlerim ve ben çok gurur duyup onurlanıyoruz. biz de erkek çocuk da yok böyle anlayıp uğraşacak. Allah razı olsun eşimden. bunu size nispet olsun diye yazmadım sakın yanlış anlamayın size çok fazla hak verdiğim için yazdım.
amin sizin babanızın da tüm ölmüşlerimizin de toprağı bol olsun inş. Allah gecinden versin benim eşimin bir yakını olsaydı diye kendimi koyuyorum o yere. kesinlikle giderdim. mezar ziyareti çok başka. hayat mevat meselesi hariç hiçbir iş ondan önce gelmemeli. evet gitmiyorsam ya önem vermiyorumdur bunu benden isteyene ya da ciddi anlamda korkularım vardır. ha korksa takıntısı olsa belki anlardım da o da yokmuş. bir de benim eşimin tek korktuğu şey mezarlıkmış. küçükken korkutmuşlar öyle demişti.Hayır yanlış anlamadım olması gereken budur. toprağı bol olsun babanızın mezarına gitmeseydi esiniz ne yapardınız ? ama buna oyle bahaneler siraliyor ki oyalandiginizi hissediyosunuz.
Gidiyoruz yarınAnnenize ne diyeceksiniz
elinden geleni ardına koyma derken blöf yapmış. yemediğini görünce geri adım atmış. güzel aynen devam :)Gidiyoruz yarın
Esim benimle gelmezse gorusmeme konusunda cok ciddiyim. babamı tanımadı ben bile bebektim. hayatta olan annemi kirmasina göz yumamam.
Gidiyoruz yarın
EvetEsinizle mi?
Aaa cok guzel bir haber. Nasil ikna oldu ne dediniz o ne dedi
Ailesiyle gorusmeyecegimi belirtmistim dün. Yarın gidelim dedi kendisi.Aaa cok guzel bir haber. Nasil ikna oldu ne dediniz o ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?