Esim beni oyalıyor

Bu erkekler neden boyle kendi aileleri gezme veya baska bişey icin beni oraya buraya gotur deseler hic durmazlar ama esleri bisey isteyince hep bahane gezmek eglenmek degil sonucta yaptigi saygisizlik siz ailesine gitmek istemeyince hemen sen benim ailemi istemiyosun olur esimin arkadasinin annesi vefat etmisti evlendigi gun nikahtan once mezarliga gitmislerdide salona oyle gelmislerdi kizin ince dusuncesi beni bile duygulandirmisti sizde onun ailesi ile gorusmeyin o sizinle gelene kadar

Ben de bir tuhaflık var galiba. Benim de babam vefat etti. Eşim toplasan ya 2 gitmiştir. ya da 3 . Babamın vefat edeli 5 sene oldu.Kaldı ki hiç gel demem gideceğimi bilir gelmek isterse gelir. Bu konuda ısrarcı da olmam. Gitmeme de karışmaz. Gidebilir miyim diye bile sormam. O benim babam. Onun kayınpederi . Ayrıca gelmediği için de onu ailesine gitmeyeceğim konusun da tehtit etmem. Ben babama ve tüm ölmüşlerimize dua ederim. O yeter yaşadığım sürece aklım el verdiğince bu böyle de gidecek. Bazıları böyle benim eşim de. Ben onu öyle kabullendim. Böyle sevdim. Yapmıyacağını bildiğim konularda ısrar etmek sadece beni ve onu mutsuz eder. Sonuç mutsuz bir aile. Koca adam neticede .Israr etmeyin sanki iş biraz inada binmiş .Gelmiyorsa gelmesin .Ama sizede karışmasın. Babanıza ve tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin.

Siz mezarliga eşinizle gitmek istediğiniz için mi anneniz öyle istiyor diye mi anlamadım ?

Sadece anneniz istiyor diyeyse bence bu kadar dert etmeyin . .
Araniz açılıyor bu sefer..

Ve neden gelmiyorsan ailenle görüşmüyorum gibi saçma bir şey söylediniz onu da anlamadım .

Eşiniz babanızı tanımıyor sanırım . ailesi ile goruseceksiniz sonuçta , bosyere lafinizi yere sermissiniz

Bilmiyorum ne düşünüyor ne yapmayı planlıyor ama ben diyecegimi dedim. Sanırım yalnız gidicem.

Teşekkür ederim evet inada bindi. Onun ailesinin ricasina da benim onem vermemem gerekiyormus.

Esim benimle gelmezse gorusmeme konusunda cok ciddiyim. babamı tanımadı ben bile bebektim. hayatta olan annemi kirmasina göz yumamam.

haklısınız. bu çok hassas bir konu. biz babamın mezarına gidince eşim onarıyor, suluyor falan. inan annem, kardeşlerim ve ben çok gurur duyup onurlanıyoruz. biz de erkek çocuk da yok böyle anlayıp uğraşacak. Allah razı olsun eşimden. bunu size nispet olsun diye yazmadım sakın yanlış anlamayın size çok fazla hak verdiğim için yazdım.

Hayır yanlış anlamadım olması gereken budur. toprağı bol olsun babanızın mezarına gitmeseydi esiniz ne yapardınız ? ama buna oyle bahaneler siraliyor ki oyalandiginizi hissediyosunuz.

Hayır yanlış anlamadım olması gereken budur. toprağı bol olsun babanızın mezarına gitmeseydi esiniz ne yapardınız ? ama buna oyle bahaneler siraliyor ki oyalandiginizi hissediyosunuz.
amin sizin babanızın da tüm ölmüşlerimizin de toprağı bol olsun inş. Allah gecinden versin benim eşimin bir yakını olsaydı diye kendimi koyuyorum o yere. kesinlikle giderdim. mezar ziyareti çok başka. hayat mevat meselesi hariç hiçbir iş ondan önce gelmemeli. evet gitmiyorsam ya önem vermiyorumdur bunu benden isteyene ya da ciddi anlamda korkularım vardır. ha korksa takıntısı olsa belki anlardım da o da yokmuş. bir de benim eşimin tek korktuğu şey mezarlıkmış. küçükken korkutmuşlar öyle demişti.

Kocanız bahane yaratıyo bencede.Benim babam vefat edeli 2 sene oldu iki haftada bir nişanlım götürür beni hatta ben demeden o sorar gidelim mi diye.Sevgililik döneminde de böyleydi.Ayrıca araba nasıl donacakmış anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…