Esim beni oyalıyor

evi terkediyorum deme. birkaç gün yalnız kalıp düşüneceğini söyle. ya da onu eve alma.
evi ancak boşanmak isteyen terkeder. bununla blöf yapma.
Yok evi terketmiyorum
Mezara ayni gun gidip gelebilirim
Ailesiyle iletisimimi kesmek en doğrusu olacak ama bu bana yaptığı gibi koyar mi bilmiyorum

evi terkediyorum deme. birkaç gün yalnız kalıp düşüneceğini söyle. ya da onu eve alma.
evi ancak boşanmak isteyen terkeder. bununla blöf yapma.
Iletisimi kopardigimda elinden geleni ardina koyma istedigini yap cevabini aldim çünkü

Bu konuda sakin taviz verme sonuna kadar haklisin

Kendince illaki bi sebebi vardır. Benim kp vefat etmiş. Eşime gidelim dedim babanın mezarına gitmedi. Zorlamadim. Kocam demedi babamın mezarına gidelim diye ben dedim. Bir iki defa daha teklif edersiniz gitmeyi gelmezse siz gidersiniz. Eşinizin ailesi ile görüşmemek gitmemek vs. bu sebepten dolayı olmaz. Kp ölürse gitmem falan yazmissiniz yanlis hatirlamiyorsam bence yapmayin ne grek var. Esiniz boyle yapti ise siz yapmayin. Emin olun eşiniz birgün gidecektir.

cnm oncelikle mekani cennet olsun babanin. esinin babasi muhtemelen hayatta bu hissiyati bilmiyo. senin ne hissettigini anlamiyo. esine bu durumun sende cok derin yara actigini ve ne denli uzuldugunu tartismaya donusturmeden anlat.

Fobisi olsa soyler anlarsiniz resmen terbiyesizlik yapiyo her nefis olumu tadacaktir Allah bize bi kiz evlat verirse insallah esi senin mezarina getirecek kadar ahlakli olur de etme bulma dunyasi oo dunyaya kazik cakacam saniyo heralde bu lafi soyle ve bidaha anma kendin git evlatlik vazifeni yap dua et kardesim madem babamin mezarina gitmek sana zor geliyo banada senin ailenle gorusmek zor geliyo de Allahta sana sabir versin hic uzulme

Hiçbir korkusu yok.
Gideceğimi belirttim yalnız gidemezsin beraber gideriz dedi. Sonra tartıştık baya gelip gelmeyecegini sordum. Gelmiyorsan ailenle görüşmüyorum diye resti cektim.

Aklına geldikçe, 'dedenin mezarına gidelim' diyen bir eşim var. Şükürler olsun.

Bunlar önemli şeyler. Aşk, istek, arzu zamanla azalır belki... Fakat senin ölmüşlerine de saygı duyan bir ilişki herşeyden daha kıymetli.

Eşine açık açık kırıldığını, bunun sizi kötü etkilediğini, kafandaki herşeyi anlat

Baban senin için çok değerli evet ama o tanımadığı birinin mezar ziyaretini yapmak istemeyebilir. Kendisi de canının kanının acısını yaşamadıysa senin için ne anlama geldiğini anlamayabilir. Benim annem vefat ettiğinde kocamla annemin bi ilişkisi vardı Ramazan bayramında 12 saatlik yol olmasına rağmen ve hamile olmama rağmen hiç itiraz etmedi gidelim dedi, gittiğimizde köy uzaktı 2-3 kere gitmek istedim itiraz etmedi vs vs. Bence kesinlikle hiç tanımadığından manevi değerini anlayamıyo.

Gitmek istemiyor acik ve net. Adam daha ne kadar belli etsin ki? Biraz mesafeli dur derim. Yaptigi sey cok uzucu. Cok zor degil bir 10 dklik ziyaret. Ben cok uzulurdum boyle yapsa esim. -_-

bellıkı ben ölmüş gitmiş adamın mezarına gitsem ne olacak evdede oturur iki dua okurum , oraya gitmeme gerek yok diye düşünüyor...

sana şöyle bir örnek vereyim benim aile büyüklerimin çoğu vefat etti, her bayram mezarlık ziyareti yaparız evdende duamı okurum belli aralıklarla ama eşimin hiç akrabası vs vefat etmemiş ve böyle bir ziyaret ortamı olmamış, en son geçen bayram memlekette idik birlikte gittik dedemin falan mezarını ziyaret ettik oda duasını okudu eşlik etti, hatta onun için ilkti ...

ve birkaç gün sonra annesi rahatsızlandı ve 10 gün içindede vefat etti, annem ölse ağlamam diyen adam ağladı - gömüldüğünün ertesi günü mezarına gittik tutmasam yere yığılacaktı heleki o morgtaki halini falan hatırlamak istemiyorum...

benim o sırada anneannem hastaydı o da sonradan vefat etti, ben hasta diye üzülürken eşim normal birşey diyordu kendi anası için hastane kapılarında bekledi falan filan yani kendi canı yanınca işler değişiyor yoksa el olunca yada o gözle görünce önemsenmiyor...bende bak işte başına gelince şimdi beni anladın dedim...

ama ne oldu bir daha hiç ziyaretine gitmedi, dua bile okumuyor annesi için, babası tek kaldı şimdi ona bile haftada bir zoraki gidiyor ama ben her fırsatta duamı okuyorum-ziyaretlerine giderim... benim içinde ölmüşleri yeni mekanlarında ziyaret etmenin bir anlamı var ama onun için hala yok....

sizde kendiniz gidin, o da gelmiyorsa bir gün aynı şey onun başına gelirse sizde gitmezseniz olur biter..

Benimde babam vefat etti.. Yumusak karnım bu konu.. Bizde gidemedik ne zamandır.. Ama maddi meseleler.. Belki bunun gibi bir konu olabilir mi? Madem araba donar kendi arabanızla gitmeyelim deyin .. Yada kendiniz gitmek için alın biletlerinizi görebileceği bi yere bırakın.. Yine gelmek istemezse sizde bundan sonra onun isteklerine karşı mesafeli olursunuz.. Ailesine karşı değil ama.. Rica ettiği konu ne olursa olsun görmezden gelin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…