Esim beni oyalıyor

Erkekler bu konuda cok nankörler biz kadınlar cok fedakariz esinin ailesine elinden geldiğince ince davranırız ama onlar genelde aramaya bile usenirler... anlayabiliyorum sizi haklısınız.!

Motoru donar. Bizim yasadigimiz yer luleburgazdi ve asiri soguk. Babamda dolmus soforuydu ve arabayi geceleri kalkar calistirirdi.sirf motor donmasin diye. Hem dayimlarda gezmeye gelmisti bize o zamanda arbalari calismadi. Megerse motoru donmus.
donmadan götürsün o halde.

Motoru donar. Bizim yasadigimiz yer luleburgazdi ve asiri soguk. Babamda dolmus soforuydu ve arabayi geceleri kalkar calistirirdi.sirf motor donmasin diye. Hem dayimlarda gezmeye gelmisti bize o zamanda arbalari calismadi. Megerse motoru donmus.
Donuyor şahit oldum ben de ama bunun bi iki ay oncesi de vardi. o zaman da müsait olunca cevabini aliyordum.

Canım kusura bakma ama eşin mi diyeyim evlendini mi nisanlı mi? Fark etmez benim annem vefaay edeli yakında iki sene olacak. Nisanlandigimi gun, nikah kiydigimiz gun, dugun gunu gelinlikle damatlikla eşimi mezarliga goturdum anneme.. ne kadar zor olabilir ki bu? Ve hayirlisi ile bebegimde dogunca evladimi da goturucem anneme. Bu cok hasass bi konu bence. Neden boyle yaptigini ona sormalı ve konusmalisin...

Açıkladığım gibi bahaneleri yaziyor konuda

Arkadasim. Esinize ben haftasonu gidiyorum, gelirsen gelirsin gelmezsen sen bilirsin de. Ama tavirlu bir sekilde. Sonrada birsey deme. Yok mok gidemezsin derse. Gidiyorum o benim babam kac ay oldy. Senin babanin basina gelirse sende gorursun de. Ama tartisirsada ses cikarmayin. Anneninzdee kalmak icin valizinizi hazirlayin gorsun isin ciddiyetini. Gercekten ise yarayacak.

Bunu yapmayi düşünüyorum daha da harekete gecmezse ama gidip gelince bana saygisizligini kim telafi edecek? nasıl olacak ? cok zor.

Valiz falan o konulara giripte arkadasimizin aklini çelmeyelim bence canim. Eşini bilmiyoruz tanimiyoruz belki kotu bi davranış sergiliyebilir.. çok ta takip kavga etme sen canım konuşun sorunu anla konuş tur

Valiz falan o konulara giripte arkadasimizin aklini çelmeyelim bence canim. Eşini bilmiyoruz tanimiyoruz belki kotu bi davranış sergiliyebilir.. çok ta takip kavga etme sen canım konuşun sorunu anla konuş tur
Çok tartıştık bu konuda. Daha da yalvaracak konuma dusuremem kendimi gercekten. Kopardim iletisimi.

Valiz derken uc saatlik mesafede kaliyormus annesi. Gidince haliyle bir iki gece kalmaz mi?

Bilmiyorum vefat edenlerin ruhlari dolasirmis izlerlermis yakinlari..acaba dogruysa rahmetli babaniz sizin icin uzuluyordur.

Adam daha önce hiç mezarlık ziyareti yapmış mı

ben ilk ve son defa 28 yaşında arkadaşımın babası vefat edince defnederken gitmiştim

orada da zaten arkadaşım ile ilgileniyorduk ağlamaktan içimiz çıktı

hiç yakının mezarına gitmedim

adamın da vardır belki böyle bir durumu

Hayır yok konuştum. Hatta bazen hususi sehit mezarlarına gidip dua ettigini soyledi.

evi terkediyorum deme. birkaç gün yalnız kalıp düşüneceğini söyle. ya da onu eve alma.
evi ancak boşanmak isteyen terkeder. bununla blöf yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…