Eşim beni sahiplenmiyor

bu adamlar sizi evlenmeden önce görmedi mi? zayıf-dolgun olup olmadığınızı o zamanlar bilmiyorlar mıydı?
bir kere görüştük demiştiniz evlenmeden önce, 4 yıl ne konuştuuz peki?telefonla mı oldu, o zamanlar nasıldı?
sevdiğini söylemez miydi? sizi istediğini belli etmez miydi?
aşk olmadan mı evlendiniz diyeceğim ama anladığım kadarıyla siz seviyorsunuz eşinizi.
çok garip o kadar uzun süre sizi istememesi.:26:

eşim, ablam ve eniştemle birlikte çalışıyodu.devamlı görüyoduk birbirimizi ama yanlız kalmadık hiç.sadece telefonda görüşüyoduk....bilmiyorum uufff:((((((

eşim, ablam ve eniştemle birlikte çalışıyodu.devamlı görüyoduk birbirimizi ama yanlız kalmadık hiç.sadece telefonda görüşüyoduk....bilmiyorum uufff:((((((

Ne farkeder ki?
Adam babanızın yanında çalışıyor olsa sizle yalnız kalmak isteseydi zaten ortam ayarlardı di mi?
Akşamları,haftasonunda vs.
Demek ki onun dünyasında böyle bir şey yok.
Kabullenmek zorundasınız zaten başından belliymiş.

Zayıflıkla, şişmanlıkla alakası yok. Önce bunu atın kafanızdan bence. Adamın kendi sorunu bu. Sizde bir problem olduğunu düşünmüyorum.

canım gerçekten çok zor bi durum eşinle bu konu hakkında ayrıntılı bi şekilde konuştunmu neden sana böyle davranıyor derdi ne belki sorunları vardır mesela benim eşimin bi sorunu sıkıntısı olursa adam dünyadan kopuyo

konuşmuyo.ne var,bişey mi oldu diyorum.hayır diyo.kapanıp uyuyo.hiçbişeyini paylaşmıyo.bu benim canımı sıkıyo...bana hiçbişeyini anlatmıyo.bi olay oluyo.küsüyo konuşmuyo soruyorum anlatmıyo.aradan belli bi zaman geçiyo.sonradan anlatıyo.böyle böyle olmuştu diyo:(((

kendini suçlama canım
bu dış görünüşle alakası yok
sanki çıtıpıtı kadınlar başına gelmiyor mu ? geliyor
hayat bu kısa , uzun , şişman , zayıf , vs vs ayrımı yapmıyor :34::1:
kendinize güvenin :34:

en güzeli iletişim kurmak , üstüne gitmeden , utandırmadan
olmadı biraz kadınlığınızı kullanın
cilve işve filan :17:

ben eşimle 4 sene konuştuktan sonra evlendim ve şuan 3 senelik evliyim.23 aylık oğlum var..her ikimizde çalıştığımız için sadece akşamları biraraya gelebiliyoruz.ama eşim beni hiç sahiplenmiyo.1 kere olsun yanıma gelip elimi tutmadı.1 kere olsun arkamdan gelip kucaklayıp sarılıp öpmedi.1 kere olsun beni karısı olduğuma inandırmadı.beni hiçbir zaman kocam olduğuna inandırmadı.acaba bende mi bi sorun var diyorum.cinsellik olarak ayda en fazla 2 defa biraraya geliyoruz.çok çekici biri olduğumu düşünüyorum ama eşime yetmiyorum sanırım.o beni sevmiyo:(((((((([/QUOTE

aranızda baya bi iletişim kopukluğu var bence
sorun cinsellik değil birbirinize yaklaşma biçiminiz en başından bu güne kadar hep mesafeli olmuşsunuz
karı koca arasında olacak cilveleşmeler (başka bi laf bulamadım özür) yok sizde
ve şu anda da sizin bazı taleplerınız var
sızın tek yapmanız gereken kocanızla oturup konusmak bu ısteklerınızı dıle getırmek cınsellık demıyorum bakın tam tanımlayamıyorum ama anladınız sanırım bırbırınıze kur yapmanız el ele goz goze muhabbetler sakalasmalar vs vs
sız bunları anlatın esınıze benım gıbı su anda anlatamazsanız ertesı gun sız yapın demek ıstedıklerınızı sız sarılın ona arkasından opun vs
sankı esınız sıze yanasınca tepkı almaktan mı korkuyo ya da sızı kırmaktan terslenmekten falan
anlatabıldım mı tam bılmıyorum ama inşallah yardımcı olmusumdur

benim istediğimde bu zaten.herşey yatak değil.sadece elimi tutsun.gözüme baksın.aniden gelsin sarılsın.koklasın.başka bişey istemiyorum.bu şekilde davranmadığı için moralim çok bozuluyo.işime evime hayatıma etkisi oluyo:(((

Çok Can sıkıcı bi durum çokk.3 yıllık evliyim ve yaşadıklarının aynısını yaşıorum. ne sevdiğini söyler ne dokunur nede tatlı bi söz :/

evliliğimizde 3 sene bitti 3 gün önce...geçen ay spiral taktırdım.bu ay nerdeyse 3 haftaya yaklaştı hastayım zaten.hiçbi şekilde bi isteği olmadı...evlendiğimizden beri böyle.cinsellik olarakta böyleyiz.3 senede sadece 1 defa kendi isteğiyle geldi yanıma.her seferinde ben kendim gidiyorum.istiyo biliyorum ama söyleyemiyo.ben ısrar ediyorum gel hadi diye.ondan sonra geliyo...ama bende kadınım.bende ilgi istiyorum:(((((

Allah Allah ilginç.sıradışı bi kocan var.hayret ettim doğrusu inşaallalh düzelir.arkadaşların dediği gibi sen kendi haline bırak bakalım nolcak.hatta biraz özletmeye filan çalış kendini.sana ihtiyacı olduğu durumlarda kendi başına bırak.sensizliği öğrensin

canım belki eşinin psikolojik bi rahatsızlığı var konuşmuyomusun onunla

tamam benim eşimde konuşmaz sessiz kalır bazı şeylere bende o konuda çok çektim ama bu tamamen senin elinde al karşına konuş burda nasılki böyle bi konu açıyosak eşimizlede bu şekilde rahat konuşalım bende yaptım sonunda onu inan gerçekten çok faydası oldu belki sen bilmeden hissetmeden adamı kırıyosun oda konuşmuyo soğukluk giriyor. Al karşına çek konuş bu böyle olmaz olamaz de bende kadınım benimde isteklerim var de.

ayda iki kere birlikte oluyorsanız öpte başına koyy :)) kocan sana deliler gibi aşık ... ben hiç sesimi çıkarmadım bir buçuk ay elini sürmedi bana.... beterin beteri var şükret otur aşşağı ..:18::18::18::18::18:

arkadaşım sen rahat ol bu durumlar sadece senin başında değil. Bazı arkadaşlar uzak dur demiş bazıları yakınlaş demiş. eşini en iyi sen tanırsın uzak durursan ters tepebilir hepten soğuyabilir, çok sıkarsan da..eşinin yapısı gereği davran ben de aynı şeyleri yaşıyorum. ya artık eskisi gibi değil şimdi nedendir bilinmez erkeklerde isteksizlik var ama insan kendinde kusur arıyor hemen yok beğenmiyor mu yok başkası mı var gibi gibi. erkekler iş hayatndaki ufacık bir terslikten çok etkileniyor benim eşim de işinde bazı problemleri vardı adam resmen hayata küstü, bana karşı bi sıcak bi uzak. inan bir aydır hep şiş gözlerle geziyorum ama gel gör ki bizi anlayan yok

3 yildir kocaniz size yaklasmiyormus, daha fazla beklemek cozume ulastirmaz...kendinizi boyle ilgi ilgi diye yer durursunuz...
bence uzmandan yardim alinmali eger esinizde bir sorun varsa...psikologa gorunebilirsiniz...aile terapistine ya da...
eger sorunu yoksa size karsi sevgisinde problem var demektir...
ayda 1-2 defa cinsel iliski cok az sizin gibi yeni evli sayilan ciftler icin...

Son düzenleme:
Ben mi yazdım acaba bu konuyu
Canım aynı eşimi anlatmışsın
Senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum
Artık bende de isteksizlik oluştu
Bende yaklaşmıyorum 1 ay oldu hala tık yok adamda
Çıldırasım geliyor
İstemiyorum ama onunda beni neden istemdiğini düşündükçe kafayı yiyorum
Bi gün artık bitireceğim o olacak
Ne anlayış ,ne ilgi , ne sevgisini belli etme huyu var
Üstüne bi de kocalık görevini de yapmayınca
Ne işim var ki

Ben mi yazdım acaba bu konuyu
Canım aynı eşimi anlatmışsın
Senin yaşadığın duyguların aynısını yaşıyorum
Artık bende de isteksizlik oluştu
Bende yaklaşmıyorum 1 ay oldu hala tık yok adamda
Çıldırasım geliyor
İstemiyorum ama onunda beni neden istemdiğini düşündükçe kafayı yiyorum
Bi gün artık bitireceğim o olacak
Ne anlayış ,ne ilgi , ne sevgisini belli etme huyu var
Üstüne bi de kocalık görevini de yapmayınca
Ne işim var ki

Bu duyguları yaşayan tek benim sanıyordum insan hem utanıyor hem kızıyor. benimki de iki hafta oldu yaklaşmayalı

Son düzenleme:
konuyu okudum...
eşim beni sahiplenmiyor ifadesine takıldım sadece...
kızmayın ama sahiplenilme ihtiyacınız mı var?
ben bunu sanki siz eşyanızda ya da kendinize sahip olamıyorsunuzda eşinizin sahip çıkmasını istiyorsunuz gibi anladım:50: :(

Back
X