Eşim beni sahiplenmiyor

Bu erkeklere noluyor anlamıyorumki ne kadar çoğaldı böyle sorun yaşayanlar. Eşinizin bir terapiste gitmesini sağlayın belki bir faydası olur. Evlilikte herşey cinsellik değil ama temel taşlarından biri.İnsanlar ev arkadaşı olmak için evlenmiyorlar sanırım.

konuyu okudum...
eşim beni sahiplenmiyor ifadesine takıldım sadece...
kızmayın ama sahiplenilme ihtiyacınız mı var?
ben bunu sanki siz eşyanızda ya da kendinize sahip olamıyorsunuzda eşinizin sahip çıkmasını istiyorsunuz gibi anladım:50: :(

sanırım ben yanlış ifade ettim.olay senin dediğin gibi değil..başkalarının yanında asla yanıma gelmiyo.elimi tutmuyo.gözlerimin içine bakmıyo artık.sanki öğrenci evinde yaşıyomuşum gibi geliyo.o ayrı ben ayrı odada yatıyoruz.odalarımız ayrı.sadece özel durumlarda biraraya geliyoruz ve işimiz bittikten sonra yine herkes kendi yatağına geçiyo.bazen kendimi kötü kadınlar gibi hissediyorum.sadece cinsellik için biraraya geliyo benimle.ayda 1 en fazla2 :((

Adamlarada bir haller olmuş
isteksiz erkekler arttı
ben ayrıldıgımda aılemı zar zor güc bela ıkna ettım kı hala bazen nasıl ya nasıl ya derler ama harbiden
erkeklerdede iş yok pehh

yok arkadaş hayat arkadaşını
sevgılını anlaşıcan sevıcende
arzulamanda onemlı ya
kımse kımsenın basını yakmasın
gerçekten bırde hep kadına yıkılıyor boyle seyler dıye dusunuyorum benım bebegım var (tüp bebek),
bekaret yerinde duruyor
valla cok var artık cok
tedavıde olsa adama ıstekmı gelecek ya
erkek olsam esımı cok mutlu ederdim dıyorum

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Burada yazılanları okuyunca hergün daha çok aşık oluyorum eşime. 10 ay flört 6 ay nişanlılık ve 10 aydır evliyiz. Çok şükür en başından nasılsak öyleyiz. Birbirimize aşk mektupları yazıp sürpriz yapıp postaladık, baharda kırlarda koştuk (şaka değil gerçekten), yolda çiçekler topladı bana, vs.. aslında tam manasıyla bir aşk hikayesi derler ya öyle. Allah ihtiyazı olan herkese yardım etsin, benim gibi mutlu evliliklere sahip olanların evliliğini korusun, olmayanlara da en kısa zamanda mutluluk getirsin..

yok arkadaş hayat arkadaşını
sevgılını anlaşıcan sevıcende
arzulamanda onemlı ya
kımse kımsenın basını yakmasın
gerçekten bırde hep kadına yıkılıyor boyle seyler dıye dusunuyorum benım bebegım var (tüp bebek),
bekaret yerinde duruyor
valla cok var artık cok
tedavıde olsa adama ıstekmı gelecek ya
erkek olsam esımı cok mutlu ederdim dıyorum

karı kocanın hastalık dısında yatağını ayırması cok mantıksız geliyor bana eşinle konustunmu bunu ancak onunla cözebilirsin kendi kendine kuruntu yaparak bısey elde edemezsın

yatak odası sıcak olduğu için ayrı yerde yatıyomuş.ozaman ben geliyim yanına diyorum.onuda istemiyo.ben yatak odasında uyuyorum o oturma odasında...ben evde devamlı yarı çıplak gezdiğim için eşimin ilgisini çekecek bişey bulamıyorum.onu cezbedecek,kışkırtacak bişey yok:(...bi süre kapalı giyip sonra bi anda onu tahrik edici şeyler giysem acaba bana yeniden kapılırmı.uuuufffff ne saçma şeyler düşünüyorum ben:(((((((

yatak odası sıcak olduğu için ayrı yerde yatıyomuş.ozaman ben geliyim yanına diyorum.onuda istemiyo.ben yatak odasında uyuyorum o oturma odasında...ben evde devamlı yarı çıplak gezdiğim için eşimin ilgisini çekecek bişey bulamıyorum.onu cezbedecek,kışkırtacak bişey yok:(...bi süre kapalı giyip sonra bi anda onu tahrik edici şeyler giysem acaba bana yeniden kapılırmı.uuuufffff ne saçma şeyler düşünüyorum ben:(((((((

cnm açıkcası klima lı ortamda olmasamda ya eşimle yanmalıyım eğer sıcağa dayanamıyorsada o yine tek gitmez diğer odada uyuyalımmı diye rica eder. Eğeer öyle birşey yapmıyosa en tatlı dilinle bu akşam yemekten sonra serin dediği odayı havalandır bir güzel vileda ile yeri sill havalandır odayı kocamaaan ama büyük yer yatağı yaappp küçük olmasın onada mırmır etmesin. Soruncada çocukmuyuz biz sen orda ben burda böyle olmaz günah canım cım diyede naz yap sert değil ama.bu erkekler gerçekten çocuk çünküü. Sonra hadi sıcak duş yap de sende duş yap nisss gibi uyuyunn olayıda büyütmeyinn.

bence oturup eşinizle konuşmalısınız saçma cevaplar vermesine engel olun
eşiniz hangi tür giyinilmesini sever bunları ogrenin bence .
saç renginizi değiştirin biraz onu mutlu etmeye çalışın bence.
yok hala laftan anlamaya başlmazsa ozaman hiç ilgilenmeyin bakalım ne yapacak.

aşabildinmi canım sorunlarını çok merak ettim

bende çok istekli bi hatunum ama kocam o kadar değil ama Allah ı var şimdi haftada en az 3 veya 4 kez olur bazen hergün ama ben çok istekli olduğum zaman o yorgunum diyo ve çıldırıyorum erkekliğine laf ettiğim için kavgaya kadar gidiyo ve o istemeyince ben yatarken onu baştan çıkarıyorum bu sefer o istiyo istersen yapmayalım diyorum hergün geceliklerimi giyiyorum sonra ayna karşısına geçip kendime bakıyorum onun yanında (mahsustan ) diyoki ben bi mankenle evliyim maşallah diyo çok hoşuma gidiyo bazen de sadece sarılıp uyumak istiyo ama ben istiyorum ki günde 2 kere olsun :)

Ayda iki kez beraber olmakmı ay kız ben bana yatakta bı dokunsa soyle ayagıyla ucundan fena olurum oda aynı sekılde 2 gun gecse arada kavga ederız nıye beraber olmadık dıye ama sakadan.. Kuzum senın eşinde bir sorun var bence sen gerı cekıl kendıne bak gece soyle guzel seyler gecır ustune sık guzel parfumunu don arkanı yat bı gun gelmez ıkı gun gel sonunda dayanamaz eğer sağlıklı bi erkekse :78:

aşabildinmi canım sorunlarını çok merak ettim

bende çok istekli bi hatunum ama kocam o kadar değil ama Allah ı var şimdi haftada en az 3 veya 4 kez olur bazen hergün ama ben çok istekli olduğum zaman o yorgunum diyo ve çıldırıyorum erkekliğine laf ettiğim için kavgaya kadar gidiyo ve o istemeyince ben yatarken onu baştan çıkarıyorum bu sefer o istiyo istersen yapmayalım diyorum hergün geceliklerimi giyiyorum sonra ayna karşısına geçip kendime bakıyorum onun yanında (mahsustan ) diyoki ben bi mankenle evliyim maşallah diyo çok hoşuma gidiyo bazen de sadece sarılıp uyumak istiyo ama ben istiyorum ki günde 2 kere olsun :)

Ayy biz senle kardeşmiyiz yoksa :D haha :1::1::21:

Anlamadığım tek şey ben yanına gidiyorum istiyorum diyormuşsunuz ya ..yani ne diyorsunuz ki eşinize..hadi gel birlikte olalımmı..?
eğer öyle ise gerçekten tüyler ürpertici..

Back
X