Eşim beni sahiplenmiyor

bebek uyuduktan sonra yanına gidiyorum.genelde ayrı odalarda takıldığımız için.....bekleyim mi uyuyum mı diyorum.uykun var mı istiyomusun diyorum.eğerki istiyosa 2 3 5 defa tekrarlatıyo.sonrada sen bilirsin diyo.yok canı istemiyosa yok benim uykum var uyuycam diyo.

bebek uyuduktan sonra yanına gidiyorum.genelde ayrı odalarda takıldığımız için.....bekleyim mi uyuyum mı diyorum.uykun var mı istiyomusun diyorum.eğerki istiyosa 2 3 5 defa tekrarlatıyo.sonrada sen bilirsin diyo.yok canı istemiyosa yok benim uykum var uyuycam diyo.

Arkadaşım bunun altında birşey var bence bırak ısrar etme aman kadın yapmadanda durabilir o nasıl duruyor bence kesin birşey var fiziksel olabilir dış etken olabilir bence bunu araştır:17:

Anlamadığım tek şey ben yanına gidiyorum istiyorum diyormuşsunuz ya ..yani ne diyorsunuz ki eşinize..hadi gel birlikte olalımmı..?
eğer öyle ise gerçekten tüyler ürpertici..

Ee tabi ki de öyle söylenmez,bunun da bi seyri vardır, yakınlaşırsın zaten istediğin belli olur. Karşı koyamaz olur v.s. ama bunur ürpertici bi yanı olduğunu düşünmüyorum. İlla erkek ilk hamleyi yapacak diye bişi yok ki...3 yıllık çok güzel giden bi evliliğim var yaklaşık da 10 yıldır birlikteyiz. Sadece tek taraftan beklemiyoruz hiç birşeyi. Sadece erkekten beklemek de çok yanlış olur,ki saçma olur..

Back
X