Eşim beni sevmiyor sanki:(

Isten cıktın ya bslıktan esıne kuruşuyon bence bırde zamanla hersey monotonlsır sureklı mıc mıc olms ama bence sen bsluktan kafana ck takıyrsun bu durum senınle alakalı olblr

Benim bakımda fark yok pek. O sıkıldı işte. Birakmasaydim işi keşke diyorum bazen.

Sen şimdi niye bıraktın işi. Emekli falan mı oldun. Bence is aramaya başla. Biraz daha rahat bir pozisyon daha rahat saatler vs olabilir.

Sen eskiden çalışırken böyle hissetmiyorum muydun? İşi bırakınca mi bu adamın böyle davrandığını fark ettin acaba?

Canım durum anladiginizdan daha bi vahim . Ben yanina yaklaştıkça kaciyo

Sen biraz örnek ver. Anladım ben seni. Ona göre yorum yapalım. Böyle çok anlaşılmiyor. Yani söyle yaptı o zaman sen de şöyle hareket et gibi.

Mesela yaz geldi. Sizin ailece tatile gitme adetiniz var mı? Yoksa bile internetten bir kaç lokasyon Otel vs bak. Tatile gidelim istiyorum şu şu tarihler sana uyar mi falan gibi. Sor bakalım ne diyecek?

Adam bence kiskaniyor olabilir. Ben calisiyorum, ucu dibi gorunmuyor, hanim evde keyif catiyor kafasinda mi acep?

Antropoza girmiş olabilirmi

Bi yarden sonra monotona bağlıyor gzl bi sofra romantk bi yamek denesen

Hicbirsey yapma cek kendini ne oldu diye sorma gec baska oda ac tv izle kitap oku cocukla ilgilen yalni kalsin ustune dusen yok gorsun.durduk yere sorun varnis gibi davranip birde aciklamsi olmayan adami ustune dustukce kacirirsin.

Hicbirsey yapma cek kendini ne oldu diye sorma gec baska oda ac tv izle kitap oku cocukla ilgilen yalni kalsin ustune dusen yok gorsun.durduk yere sorun varnis gibi davranip birde aciklamsi olmayan adami ustune dustukce kacirirsin.
Halam da aynı böyle dedi. Doğrusu bu sanki.

sayfaları okumadım ama bence ev size yaramamış bunalmışsınız

eşiniz iki ayda böyle olmamıştır

o zaten böyledir de siz kendi koşturmacanızda fark etmemişsinizdir

adam bir de belki yoğundur belki bahar yorgunluğunu atamamıştır vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…