Hadi ya uzuldum. Hakkinda hayirlisi olsunEvleneli daha iki ay olan yakın bir kız arkadaşımla bu gün boşanma davası açmaya gittik. Konular öyle böyle değil, damadı boğmak istiyorum CeYz.Sorduğun için teşekkür ederim...
Tam dediğin gibi.Süper valla uzat bacaklarını keyfine bak baksın sana az da sen rahat et
Kendinde biraz değişiklikler yap saç baş imaj adama bi farklı görün ne yapacak bakalım.
Kendi haline bırak biraz antropoz mu ne ona mi girdi acep. Bi arastir bakalım internetten nasıl olurlar is o yaşlarda bu garip yaratiklar
Calisma manada suratlanmasin hiç eğer ona tripliyse millet hep oyle yapiyo özel sektör seni kac yasina kadar calistiracakti evlenirken sana mi guvenmis.
kadinlar neden bu erkekleri dert ediyor anlamiyorum.ben hic esim benden sikildi mi diye dert eden erkek gormuyorum.siz neden hayatinizin merkezine kendinizden baskasini koyup onun davranislarina gore mutlu ya da mutsuz oluyorsunuz.onun tavrina gore neden kendinizi degerli ya da degersiz hissediyorsunuz?
istediginiz seyleri yapin.sizinle olan olsun olmayani da zorlamayin.ve istemediginiz sikildiginiz bir evliligi surdurmeyin.
İnsanız sonuçta dimi.ama karşılıklı işte bazı şeyler
yani o fasıllar evet sizin açınızdan uzun olmamıştır
ama arada tekrarlayın ilişki nefes alsın
ufak tatil süprizleri yapın
3,5 yıllık evliyim inan ben bile sıkıldım
işte zamanla o ten o koku çok alışık geliyor.
Canım hayal etmekte kastım böyle ev kadınlığı idi.Işten ayrildiginiz icin bosluga dusmussunuz sanki, kendinize sizi hem kafa olarak hem bedenen yoracak mesguliyetler bulun, bana kalirsa esiniz artik evliliginizde ispat edilmesi gereken seyler kalmadigini, her seyin yolunda oldugunu dusundugu icin rutine bindirmis hayatini, 14 yil sonra tam da isten ayrildiktan 2 ay sonra boyle hayal etmemistim demeniz tuhaf geldi inanin, bu kadar yil hayal etmediginiz sekilde iyi devam etmissiniz ya da bunu yeni yeni sorun etmeye baslamissiniz, dedigim gibi bos kalmamaya ozen gosterin!
O da olabilir.Eskiden de böyleydi de siz şimdi evde olduğunuz için mi farkediyorsunuz acaba ?
Amin canım, amin...Hadi ya uzuldum. Hakkinda hayirlisi olsun
Hepsi doğru dediklerinin de. En sikilmadim. O sıkıldı sanki.kadinlar neden bu erkekleri dert ediyor anlamiyorum.ben hic esim benden sikildi mi diye dert eden erkek gormuyorum.siz neden hayatinizin merkezine kendinizden baskasini koyup onun davranislarina gore mutlu ya da mutsuz oluyorsunuz.onun tavrina gore neden kendinizi degerli ya da degersiz hissediyorsunuz?
istediginiz seyleri yapin.sizinle olan olsun olmayani da zorlamayin.ve istemediginiz sikildiginiz bir evliligi surdurmeyin.
Bu güzeldi.Eşiniz orta yaş bunalımı geçiriyor olabilir mi ya da siz evde olacağınız için üzerine daha fazla düşüp yaşam alanını kısıtlayacağınızı düşünüp uzak durarak, size yaşantısına müdahale etme mesafesi yaratmamaya çalışıyor olabilir mi?
Bu yaşlarda erkeklerle kadınların genelde farklı sosyal yaşantıları olur. Eşiniz anlattığınız kadarıyla sizi sevmemek değil kendi hayatıyla alakalı bir mutsuzluk içinde ve farklı bir şeyler arıyor gibi. Şu anda siz ne yaparsanız yapın, farkında olacağını sanmıyorum.
Bence kendinizi tutun ve "Yine aynı şey. " diye düşüneceği durumlara mahal vermeyin. Kendinizde radikal bir değişikliğe de gitmeyin bana göre çünkü bunun altında da muhtemelen bir şey arayacak ve zihniyet, duygu durumu değişmediği sürece fiziksel ya da imaj değişikliğinin bir anlamı olmayacak. Bunu ilişkinizin daha iyi olduğu ve sizi fark edeceği bir zamana saklayın.
Şu an yapabileceğiniz en iyi şey, kocanizin ilgisine bağımlı biri gibi davranmayip münakaşadan uzak ve mesafeli durmak. Bu arada kendi sosyal yasantiniza ağırlık verebilirsiniz. Ona mecbur olmadığınızı görsün.
sıkılan düşünsün.sen kendine bak bosver.önce senin mutlulugun.mutlu olacaksın ki mutlu edesin etrafını da.kendin mutlu olmadan o sıkıldı mı bu bunalďımı gerek yok.seni de sıkmasına izin verme bu durumun.onun sıkılmasını dert etme kendine.Hepsi doğru dediklerinin de. En sikilmadim. O sıkıldı sanki.
Çok doğru. Uygulamak kaldı bana bakalım.sıkılan düşünsün.sen kendine bak bosver.önce senin mutlulugun.mutlu olacaksın ki mutlu edesin etrafını da.kendin mutlu olmadan o sıkıldı mı bu bunalďımı gerek yok.seni de sıkmasına izin verme bu durumun.onun sıkılmasını dert etme kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?