Eşim beni sevmiyor sanki:(

Evleneli daha iki ay olan yakın bir kız arkadaşımla bu gün boşanma davası açmaya gittik. Konular öyle böyle değil, damadı boğmak istiyorum CeYz. Sorduğun için teşekkür ederim...
Hadi ya uzuldum. Hakkinda hayirlisi olsun

kadinlar neden bu erkekleri dert ediyor anlamiyorum.ben hic esim benden sikildi mi diye dert eden erkek gormuyorum.siz neden hayatinizin merkezine kendinizden baskasini koyup onun davranislarina gore mutlu ya da mutsuz oluyorsunuz.onun tavrina gore neden kendinizi degerli ya da degersiz hissediyorsunuz?
istediginiz seyleri yapin.sizinle olan olsun olmayani da zorlamayin.ve istemediginiz sikildiginiz bir evliligi surdurmeyin.

Tam dediğin gibi.

+1

İnsanız sonuçta dimi.

Canım hayal etmekte kastım böyle ev kadınlığı idi.

Belki eşiniz kendi dünyasında sorunlar yaşıyordur.çokta kafanıza takmayın belki de eşiniz hep böyleydi siz iş yoğunluğundan stresinden göremediniz.

siz şimdi boşluğa evde oturmaya alışkın değilsiniz ya kocaya sarmış olabilirsiniz, siz taktıkça oda bunalmş iyice uzaklaşmıştır belki. evli kadınların ortak derdi zAten bu soğuk kocalar. hepsini kadınlardan afaroz etmek lazım

Eşiniz orta yaş bunalımı geçiriyor olabilir mi ya da siz evde olacağınız için üzerine daha fazla düşüp yaşam alanını kısıtlayacağınızı düşünüp uzak durarak, size yaşantısına müdahale etme mesafesi yaratmamaya çalışıyor olabilir mi?

Bu yaşlarda erkeklerle kadınların genelde farklı sosyal yaşantıları olur. Eşiniz anlattığınız kadarıyla sizi sevmemek değil kendi hayatıyla alakalı bir mutsuzluk içinde ve farklı bir şeyler arıyor gibi. Şu anda siz ne yaparsanız yapın, farkında olacağını sanmıyorum.
Bence kendinizi tutun ve "Yine aynı şey. " diye düşüneceği durumlara mahal vermeyin. Kendinizde radikal bir değişikliğe de gitmeyin bana göre çünkü bunun altında da muhtemelen bir şey arayacak ve zihniyet, duygu durumu değişmediği sürece fiziksel ya da imaj değişikliğinin bir anlamı olmayacak. Bunu ilişkinizin daha iyi olduğu ve sizi fark edeceği bir zamana saklayın.

Şu an yapabileceğiniz en iyi şey, kocanizin ilgisine bağımlı biri gibi davranmayip münakaşadan uzak ve mesafeli durmak. Bu arada kendi sosyal yasantiniza ağırlık verebilirsiniz. Ona mecbur olmadığınızı görsün.

eşiniz çok büyük bir boşlukta.Allah muhafaza gözü gönlü kaymasın dikkatli olun.açıkça konuşup sordunuz mu bu arada.erkeğin ketumu da hiç çekilmiyor be.işiniz zor

Hepsi doğru dediklerinin de. En sikilmadim. O sıkıldı sanki.

Bu güzeldi.

Hepsi doğru dediklerinin de. En sikilmadim. O sıkıldı sanki.
sıkılan düşünsün.sen kendine bak bosver.önce senin mutlulugun.mutlu olacaksın ki mutlu edesin etrafını da.kendin mutlu olmadan o sıkıldı mı bu bunalďımı gerek yok.seni de sıkmasına izin verme bu durumun.onun sıkılmasını dert etme kendine.

Çok doğru. Uygulamak kaldı bana bakalım.

Zamana bırakın eşinizi ve kendinize odaklanın mutlu olduğunuz şeylerle ilgilenin evinizin tadın çıkarın.
Düzelmezse bakarız bir çaresine....

Acaba oncesindede problemler vardida calisirken siz fark etmemis olabilirmisiniz evde olunca daha cok gozunuze batmistir belki. Calismamaniza bu kadar bozulup soguyacaksa isten cikmaniza illa ufakta olsa bir tepki verirdi diye dusunuyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz. Bence bunlar cinsellikle, tatille hoop duzelecek seyler degil. Cinsellik evliligin olmazsa olmazı ama erkekleri bu kadar basite indirgeyip fantazi yap gecer moduna girmekte bana sacmalik geliyor acikcası. Önce iletisim probleminizi cozmeniz gerek belki bir uzman yardimi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…