Eşim beni sevmiyor sanki:(

bir program yapsanız mesela arkadaşlarla falan ya da ne bileyim başbaşa ona da itiraz edior mu,ya da gelse bile zevk mi almıyor*
Zorlayinca geliyor ama çok durmuyor.
Lale arkadaşımın dediği gibi bende araya soğukluk koysam diyorum. Biraz rahatlar hem.

Şöyle bir şey olabilir mi; kadınlarda nasıl ki regl dönemi, menopoz dönemi,hamilelik dönemi vb bir yığın dönem oluyor, belki eşiniz de yaşı gereği öyle bir dönemden geçiyordur?

Benim hatalarimi daha bir görüyor ve yüzüme vuruyor. Buda ilişkimizi yipratti. Nasıl tamir edilir bilmemki.
biraz daha ayrıntı verirseniz...bir örnek mesela??çünkü ilgi sevgi göstermemesi başka eleştirip beğenmmesi başka..
ayrıca bana ilgi göster diye açıkça konuşulmasını abes buluyorum..sadece ilgi göstermesini sağlayacak yer yapmayı uygun buluyorum şahsen.

Zorlayinca geliyor ama çok durmuyor.
Lale arkadaşımın dediği gibi bende araya soğukluk koysam diyorum. Biraz rahatlar hem.
bu durumda belki, evliliği aşkı biraz canlandırmak lazım.malum uzun yıllardır evlisiniz..önce kendinize odaklanın bence,adama sarmayın hiç.işe gitmiyor olmanın tadını çıkarın..hobiler bulun,birşeylerle meşgul olun,arkadaşlarla çıkın,kendinize bakım yaptırın vs...
flört dönemndeki gibi mesela evde bile bakımlı olun..bu durum ilgisini çekecektir mutlaka..sonra da flört edin..

Çok haklısın. Bana ilgi göster denmez. Çok itici. Ben onu istedikce o kaçtı. Şunu niye böyle dedin şunu duzelt vs. diyor. Kavgalarimiz bile sıkıcı.

Çok haklısın. Bana ilgi göster denmez. Çok itici. Ben onu istedikce o kaçtı. Şunu niye böyle dedin şunu duzelt vs. diyor. Kavgalarimiz bile sıkıcı.
umursamayın o zaman.üstüne düştükçe kaçıyor işte.tam tersi davranın..düzelt dedikçe tamam cnım oldu diyip gülümseyin.konuyu değiştirin..

Sigortam doldu hayatim. Birazda o yüzden çıktım. Yaşı bekliyorum.
Süper valla uzat bacaklarını keyfine bak baksın sana az da sen rahat et
Kendinde biraz değişiklikler yap saç baş imaj adama bi farklı görün ne yapacak bakalım.
Kendi haline bırak biraz antropoz mu ne ona mi girdi acep. Bi arastir bakalım internetten nasıl olurlar is o yaşlarda bu garip yaratiklar
Calisma manada suratlanmasin hiç eğer ona tripliyse millet hep oyle yapiyo özel sektör seni kac yasina kadar calistiracakti evlenirken sana mi guvenmis.

O fasillari denedim. Yine aynı yere döndük uzun sürmedi
ama karşılıklı işte bazı şeyler
yani o fasıllar evet sizin açınızdan uzun olmamıştır
ama arada tekrarlayın ilişki nefes alsın
ufak tatil süprizleri yapın
3,5 yıllık evliyim inan ben bile sıkıldım
işte zamanla o ten o koku çok alışık geliyor.

Işten ayrildiginiz icin bosluga dusmussunuz sanki, kendinize sizi hem kafa olarak hem bedenen yoracak mesguliyetler bulun, bana kalirsa esiniz artik evliliginizde ispat edilmesi gereken seyler kalmadigini, her seyin yolunda oldugunu dusundugu icin rutine bindirmis hayatini, 14 yil sonra tam da isten ayrildiktan 2 ay sonra boyle hayal etmemistim demeniz tuhaf geldi inanin, bu kadar yil hayal etmediginiz sekilde iyi devam etmissiniz ya da bunu yeni yeni sorun etmeye baslamissiniz, dedigim gibi bos kalmamaya ozen gosterin!

Sorun erkek uzaklaştıkça kadın üzerine düşüyor. Neden herşeyi evliliğini kurtarmak için kadın yapmak zorunda? Ateşli geceler, güzel yemekler, renkli iç çamaşırlar... Herşey bir yere kadar... İlgisiz mi, daha ilgisiz ol, iğneliyor mu daha çok iğnele... Madem savaşmak istiyor o halde savaş, biz düzeltmeye çalıştıkça bunlara bir hal oluyor iyice...İyisi mi hiç üzerine gitmeyip aman be seninle mi uğraşacağım, beğenmiyorsan kapı orada diye göstermek! Yok yok, zaten kafam bozuk bu konu da tam denk geldi ateş psükürüyorum resmen... Sen beni dinleme konu sahibi...

Dinlesin dinlesin,doğru dedin.
Kafan niye bozuk hayırdır?

Evlilikler belli bir zaman sonra monotonlasiyor ve bu çok normal.Ama sizin bahsettiğiniz sorun bana sanki eşinizde kafasına taktiği bir problem var gibi hissettirdi.Yada orta yaş bunalımı olabilir. Keske bir uzmandan yardım alma konusunda ikna edebilseniz.Çünkü anladığım kadarıyla ortada bir sorun olduğunu kabul etmiyor eşiniz. Siz sordukca yada bu konuda konuşmak istedikçe kaçıyor ve dahada bunalıma girdiği için size kızıyor. Evlilik terapisti iyi fikir olabilir belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…