Eşim beni sevmiyor sanki:(

Yok. Bişey yapmıyor. Erkenden eve geliyor. Bunalımda sanki
Maddi skntisimi var acaba. Sor eger isten ayrilmana bozulduysa acikca sor. Çalışmanızı mi istiyor. Valla boşver bence takma biraz dinlen sigorta ni dolduruncayA kadar yeni bu iste çalışmaya basla sonra cik yaşı bekle emekli ol. Ne diye kocanın eline bakcan 20 yıldır çalışmasınız zaten az kalmıştır sigortanın dolmasina.

Yapacağınız bir şey yok tabiki,eğer sebep oysa kendi öküzlüğü afedersin. Ama öncesinde de varsa belli etmeden araştırsa mısınız? Konuştunuz mu bu konuyu?
Her konuşmaya çalıştığımda kavga ediyoruz. Beni çok önemsemeyen tavırları var sanki. Off yine aynı diyor. Ve gidiyor başka odaya. Ya ben kendimi hiç böyle değersiz hissetmemistim. Şunu bile yazarken burnum sizliyo(((

Sigortam doldu hayatim. Birazda o yüzden çıktım. Yaşı bekliyorum.

Tek yapmadığım bu. Aklıma geldi aslında cesaret edemedim. Uzar konu iyice diye.
Ya evet riskli tabii.
Ama denemekte fayda var,diye düşündüm.
Tabii etkilemek de istemem.
Sonuçta yaşınız,tecrübeniz benden çok fazla.
Siz daha iyi bilirsiniz eşinizi,evliliğinizi,kendinizi...

Ya evet riskli tabii.
Ama denemekte fayda var,diye düşündüm.
Tabii etkilemek de istemem.
Sonuçta yaşınız,tecrübeniz benden çok fazla.
Siz daha iyi bilirsiniz eşinizi,evliliğinizi,kendinizi...
Bunu deneyeceğim Lalecim.

Bu arada bütün cvp yazan arkadaslara teşekkür ederim. Birilerinin duyuyor olması bile güzel. Yalnız değilim en azından.

Aslında daha öncesinde başladı. Ama şimdi daha net.

aklıma ilk olarak işten ayrılmanızdan dolayı rahatsız olduğu düşüncesi gelmişti ama belli ki başka şeyler var.
bu yazı iyi değerlendirin birlikte tatil yapın, haftasonu planları yapın, başbaşa güzel vakit geçirmeye çalışın,
siz de evde oturup sürekli bu konuları düşünüp kendinizi bunaltmayın, belki tamamen başka sorunları var ve genel ruh halindeki negatiflik size de yansıyor.

bence siz işi bıraktıktan sonra bi boşluğa düşüp böyle düşünüyor olabilirsiniz karamsarlık yaşamayın,eşinize verdiğiniz değeri hissettirin..mesela gün içinde msj atın güzel sözler gibi yada sevdiği yemeği yapıp güzel bi sofrayla onun sizin için özel olduğunu hissettirin.

Bunu deneyeceğim Lalecim.
Üzülmenizi istemem. Nolur dikkatli olun gene de.
Bazı erkekler bir yaştan sonra canları mı sıkılıyor nedir,aksiyon arıyorlar.
Çevremde de görüyorum.
İnşallah mutluluğu yakalarsınız.

Canım durum anladiginizdan daha bi vahim . Ben yanina yaklaştıkça kaciyo

kaç yıllık eşiniz,eskiden böyle değilse ne oldu da bu hale geldi düşünün bence...
ailevi sorunlar,iş stresi,maddi sorunlar,orta yaş bunalımı....bir sürü sebep olabilir.
ya da belki siz işten ayrılınca daha net görmeye başladınız??*

Benim hatalarimi daha bir görüyor ve yüzüme vuruyor. Buda ilişkimizi yipratti. Nasıl tamir edilir bilmemki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…