Valla bende gamsız değilim bende çok özenirim öyle insanlara ya. Ama arkadaşa öneriydi sadece ,=)Şöyle polyanna şöyle gamsiz olamadim ya ona yanarım ouff((
Maddi skntisimi var acaba. Sor eger isten ayrilmana bozulduysa acikca sor. Çalışmanızı mi istiyor. Valla boşver bence takma biraz dinlen sigorta ni dolduruncayA kadar yeni bu iste çalışmaya basla sonra cik yaşı bekle emekli ol. Ne diye kocanın eline bakcan 20 yıldır çalışmasınız zaten az kalmıştır sigortanın dolmasina.Yok. Bişey yapmıyor. Erkenden eve geliyor. Bunalımda sanki
Doğrudur.Yaptığım şakalara bile gülmüyor .İnanın çok kötü bir duygu.
Her konuşmaya çalıştığımda kavga ediyoruz. Beni çok önemsemeyen tavırları var sanki. Off yine aynı diyor. Ve gidiyor başka odaya. Ya ben kendimi hiç böyle değersiz hissetmemistim. Şunu bile yazarken burnum sizliyoYapacağınız bir şey yok tabiki,eğer sebep oysa kendi öküzlüğü afedersin. Ama öncesinde de varsa belli etmeden araştırsa mısınız? Konuştunuz mu bu konuyu?
Peki açık açık konuştunuz muİstemiyor ki. Arkadaşlarıyla buluşuyor hep.
Sigortam doldu hayatim. Birazda o yüzden çıktım. Yaşı bekliyorum.Maddi skntisimi var acaba. Sor eger isten ayrilmana bozulduysa acikca sor. Çalışmanızı mi istiyor. Valla boşver bence rakam biraz dinlen sigorta ni dolduruncatA kadar yeni bu iste çalışmaya vadla sonra cik yaşı bekle emekli ol. Ne diye kocanın eline bakcan 20 yıldır çalışmasını zaten az kalmıştır sigortanın dolmasina.
Kavga ediyoruz olmuyor.. sıkılıyor gidiyor.Peki açık açık konuştunuz mu
Tek yapmadığım bu. Aklıma geldi aslında cesaret edemedim. Uzar konu iyice diye.Doğrudur.
Bir de çekseniz kendinizi tamamen.
Siz de soğuk durun bakalım.
Hemen pes etmeyin. Bakalım ne kadar dayanacak?
Ya evet riskli tabii.Tek yapmadığım bu. Aklıma geldi aslında cesaret edemedim. Uzar konu iyice diye.
Bunu deneyeceğim Lalecim.Ya evet riskli tabii.
Ama denemekte fayda var,diye düşündüm.
Tabii etkilemek de istemem.
Sonuçta yaşınız,tecrübeniz benden çok fazla.
Siz daha iyi bilirsiniz eşinizi,evliliğinizi,kendinizi...
Aslında daha öncesinde başladı. Ama şimdi daha net.
Üzülmenizi istemem. Nolur dikkatli olun gene de.Bunu deneyeceğim Lalecim.
Canım durum anladiginizdan daha bi vahim . Ben yanina yaklaştıkça kaciyobence siz işi bıraktıktan sonra bi boşluğa düşüp böyle düşünüyor olabilirsiniz karamsarlık yaşamayın,eşinize verdiğiniz değeri hissettirin..mesela gün içinde msj atın güzel sözler gibi yada sevdiği yemeği yapıp güzel bi sofrayla onun sizin için özel olduğunu hissettirin.
bir program yapsanız mesela arkadaşlarla falan ya da ne bileyim başbaşa ona da itiraz edior mu,ya da gelse bile zevk mi almıyor*Canım durum anladiginizdan daha bi vahim . Ben yanina yaklaştıkça kaciyo
Benim hatalarimi daha bir görüyor ve yüzüme vuruyor. Buda ilişkimizi yipratti. Nasıl tamir edilir bilmemki.kaç yıllık eşiniz,eskiden böyle değilse ne oldu da bu hale geldi düşünün bence...
ailevi sorunlar,iş stresi,maddi sorunlar,orta yaş bunalımı....bir sürü sebep olabilir.
ya da belki siz işten ayrılınca daha net görmeye başladınız??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?