• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni terk etti :(

benm bir dayım var iki ayağını birden kestiler ve karısı onu terk etti ve çok acılar çekti bigün biri onu yolda görüp dilenci sanmış 1 ,2 lira para vermiş o an dayım beynnden vurulmuşa dönmüş ve kendine gelmiş.simdi küçük bi dükkanı var ve çok lüks bi yaşantı yasıyo...kendine 1 gürcistanlı bakıcı tuttu birde şöförü var
bunu neden anlattım arkadaşım biliyomusun belki eşin bir daha dönmeye bilir ama bu dünyanın sonu değil lütfen dik dur dünya kocann etrafında dönmüyo bu evliliğin ne tadı ne tuzu kalmış bırak inceldiği yerden kopsun

arkadaşım eski açtıgın konularada baktımda çok tutarsız davranışlarınız var..:19::19::19::19:.:37::37::37:..yardım almanızda fayda var ....:50::50::50:

benm bir dayım var iki ayağını birden kestiler ve karısı onu terk etti ve çok acılar çekti bigün biri onu yolda görüp dilenci sanmış 1 ,2 lira para vermiş o an dayım beynnden vurulmuşa dönmüş ve kendine gelmiş.simdi küçük bi dükkanı var ve çok lüks bi yaşantı yasıyo...kendine 1 gürcistanlı bakıcı tuttu birde şöförü var
bunu neden anlattım arkadaşım biliyomusun belki eşin bir daha dönmeye bilir ama bu dünyanın sonu değil lütfen dik dur dünya kocann etrafında dönmüyo bu evliliğin ne tadı ne tuzu kalmış bırak inceldiği yerden kopsun

çok haklısın
belki de ilk eşimin bedduası tuttu

sen benm kader ortağımsın arkadaşım benmde ikinci evliliğim benimkide dün beni hasta hasta bıraktı gitti sağda solda gezdi ben evi terk etti sandım ama ama bu defa hiç umursamadım inşallah gitmiştir dedim

arkadaşım aynısını tıpkısını ben yaşıyorum bende sadece benm kocam evi terk eder sanıyodum.arkadaşım lütfen benm yaptığım yanlışı yapma sonra en ufak kavgada yine terk eder evi alışkanlık halıne getirir sen asilliğini bozma nolur o mutlaka eve geri gelecek bu defa senn sesin daha çok değerini anlayacak benm kocamı evi terk ettiğinde ben gidip geri getirdim şimdi en ufak bi kavgada evi terk ediyo

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Canım durumuna çok üzüldüm, benimde ablam var 9 aylık evliyim ablam eşimle tokalaşır öperek selamlaşmaz yanında bacak bacak üstüne atmaz bile hareketlerine çok dikkat eder

asla benim bilgim dışında telefonda bile konuşmaz, senin ablan normal değil ben söyliyeyim birkere sen onun canısın, benim ablamla aramda 3 yaş var 26 yaşında
bekar hergün arar dertleşirizbence ablan büyük ihtimalle senin psikolojik sorunun vs. şeylerle ilgili eşini dolduruyor durum buradan öyle görünüyor, evliliğindeki temellerin sarsılmasının bir nedeni ablan gibi geliyor bana, seni koruyup kollayacağına, eşinle muhabbet ediyor:(:( kendini üzme kimse vazgeçilmez değil

Bugün boşanır 2 haftaya unutur 2 ayada başkasını seversin daha gençsin anladığım kadarıyla

psikolojim o kadar bozuk ki kaçkere ilaç içtim bi seferinde ilaçla çamaşır suyu içtim ertesi günü çok kötüydüm başım döndü midem bulandı evde kaç kere düştüm kafamı çarptım bana inanmamış numara yapıyorum sanmış ve kafamı çarptıktan sonra hiçbişey hatırlamıyorum ne kadar süre kaldım öyle düştükten sonra kaç gün öyleydim hiç bilmiyorum halada o gün öyle olduğuma inanmaz

Nedeeen çamaşır suyu içtin :50: İntihar etmeye mi çalıştın :50: ahh canım yaa hiçbir şey senden kıymetli mii evladın yok, bir şey yok :50: Çok üzüldüm yapma böyle şeyler bir kendini düşün :50: Giderse gitsin yaa o ne öyle emrivaki davranışlar çekilir mi öyle insan..Sen de keşke tedavi olmayı bırakmasaymışsın bu fevri davranışların ondandır işte..Eşine desen tamam tedavime devam edeceğim desen düzelcm desen¿ Artık öyle sinirlenmicem desen eğer evliliğini kurtarmayı istiyorsan tabi¿

arkadasım aynı hatayı bende hep yaptım.aman bi defa boşandım bi daha boşanmayım diye hep hayatımdan ödün verdim baktımki sonu yok artık ben kendi çizgimi koruyorumşimdi.çünkü bende bi ana kuzusuyum ne yapayım çok zor ama ikinci evlilik bunun farkındayım :( senn eşinin ilk evliliğimiydi

Canım durumuna çok üzüldüm, benimde ablam var 9 aylık evliyim ablam eşimle tokalaşır öperek selamlaşmaz yanında bacak bacak üstüne atmaz bile hareketlerine çok dikkat eder

asla benim bilgim dışında telefonda bile konuşmaz, senin ablan normal değil ben söyliyeyim birkere sen onun canısın, benim ablamla aramda 3 yaş var 26 yaşında
bekar hergün arar dertleşirizbence ablan büyük ihtimalle senin psikolojik sorunun vs. şeylerle ilgili eşini dolduruyor durum buradan öyle görünüyor, evliliğindeki temellerin sarsılmasının bir nedeni ablan gibi geliyor bana, seni koruyup kollayacağına, eşinle muhabbet ediyor:(:( kendini üzme kimse vazgeçilmez değil

Bugün boşanır 2 haftaya unutur 2 ayada başkasını seversin daha gençsin anladığım kadarıyla

aynen benim ablamda benden 3 yaş büyük 26 yaşında bide yememişler içmemişler ilk evliliğimi anlatmışlar ona Allahtan ben ne oldu bitti herşeyi anlattım yoksa daha kötü olucaktı

aynen benim ablamda benden 3 yaş büyük 26 yaşında bide yememişler içmemişler ilk evliliğimi anlatmışlar ona Allahtan ben ne oldu bitti herşeyi anlattım yoksa daha kötü olucaktı

Nedeeen çamaşır suyu içtin :50: İntihar etmeye mi çalıştın :50: ahh canım yaa hiçbir şey senden kıymetli mii evladın yok, bir şey yok :50: Çok üzüldüm yapma böyle şeyler bir kendini düşün :50: Giderse gitsin yaa o ne öyle emrivaki davranışlar çekilir mi öyle insan..Sen de keşke tedavi olmayı bırakmasaymışsın bu fevri davranışların ondandır işte..Eşine desen tamam tedavime devam edeceğim desen düzelcm desen¿ Artık öyle sinirlenmicem desen eğer evliliğini kurtarmayı istiyorsan tabi¿

söylerim de kabul etmez dostça ayrılalım dedi

arkadasım aynı hatayı bende hep yaptım.aman bi defa boşandım bi daha boşanmayım diye hep hayatımdan ödün verdim baktımki sonu yok artık ben kendi çizgimi koruyorumşimdi.çünkü bende bi ana kuzusuyum ne yapayım çok zor ama ikinci evlilik bunun farkındayım :( senn eşinin ilk evliliğimiydi

haklısın Allah kimseyi bu durumlara getirmesin çok zor

Senin bu ablan seni kıskanıyor galiba neden senin geçmişini eşine anlatıyor, benim mantığım almıyor insan kardeşinin eşiyle arası iyi olsun diye herşeyi yapar

seninki tam tersi, eşindede hata var ablanla neden konuşuyo bu kadar, ben kötü bir mana çıkartmadım aralarında birşey olduğunu sanmıyorum ama ablan haset o kesin:(

Allah yardımcın olsun canım

Kusura bakma ama ablanda da çok hata var..Hiçbir şekilde sen bin tane hata yapsan da eşine de ablana da, hatta atıyorum ablanla eşin önceden tanışıyor bile olsalar kesinlikle ve kesinlikle sen evlendikten sonra artık bu şekilde bir diyaloglarının olması normal değil :50:

Senin bu ablan seni kıskanıyor galiba neden senin geçmişini eşine anlatıyor, benim mantığım almıyor insan kardeşinin eşiyle arası iyi olsun diye herşeyi yapar

seninki tam tersi, eşindede hata var ablanla neden konuşuyo bu kadar, ben kötü bir mana çıkartmadım aralarında birşey olduğunu sanmıyorum ama ablan haset o kesin:(

Allah yardımcın olsun canım

valla hiç bilmiyorum ama anlatması çok saçma

evet 14 haziran 2011 de tanıştık 23 temmuz 2011 de evlendik kendisi benden 10 yaş büyük 33 yaşında

Temmuz'da imam nikahı mı yaptınız ?

Kasım-Aralıkta açtığın konular,gelinlik,damatlık ve düğün fikri soruyor.
Kaçarak evlendim dediğin,ilk eşinden kaçıp bu eşine mi geldin ?

Davayla ilgili açtığın bir konu,sanıyorum bu eşinle ilgili.Eşin de aralıkta hala davalıymış.

Yanlış üstüne yanlışlar....
Herkes hata yapar.İlk evliliğin hataydı diyelim.2. adımı daha düşünerek atamaz mıydın ?

Bir de bebek konusunda konuların var ki....Aman diyorum sakın bebek düşünme,en azından düzgün bir hayat kurana kadar.
İlaç ve alkol kullanıyorsun,kendine zarar veriyorsun,eşinle sorunların var.Bebek konusunda çok dikkat etmen lazım.

Ben senin yerinde olsam ayrılırım.Tedavimi aksatmam.Kendime çeki düzen verip bir iş bulurum.Ve 3. adımımı akıllıca atmaya çalışırım.

Back
X