Eşim beni terketmek istemiş

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.972
798
Günaydın hanımlar

Eski konularımı az çok bilenler var. Eşim kardeşime -kendi isteğiyle, ben asla zorlamadım- kefil olmuştu. Kardeşim iflas edip, borçları ödeyemez hale gelince eşim kefil olduğu için alacaklılar bizim kapımızı çalmaya başladı. İşte o günlerde eşim, beni terkedip yurt dışına gitme planları yapmış ama olmamış. Bahanesi de şu; ben onu boşarmışım, borçlar ona kalırmış. Arkadaşları "Began asla öyle bir şey yapmaz. Aranızda sorun yok ki" demiş.

Geçmiş zaman (10 yıl önce) olsa da çok sinirlendim. "Arkadaşların bile beni senden iyi tanıyormuş, keşke gitseydin" dedim.
Hala çok kırgın ve sinirliyim.

Yani evet üzülürdüm böyle bişi duysam.
O an orda ve de muhtemelen şayet güncelde razıysam eşimden.
Ama on yıl yani.
İnsanoğlu üzülmek isterse kavimler göçü, mohaç meydan muharebesi falan düşünüp bi şekilde bunu başarıyo demekki

O an orda tepkimi koyar yoluma bakardım** yazacaktım

10 yıl öncesi demekki yeniymişsiniz size tam guvememediği için böyle bir şey düşünmüş .. tepkinizi vermişsiniz zaten

O an orda tepkimi koyar yoluma bakardım** yazacaktım
10 yıl önce olmuş bitmiş. Durduk yerde niye anlatıyor o zaman bu planını? Sabah kahvaltıda söyledi.
O yüzden şimdi öfkelenebiliyorum, yeni haberim olduğu için.

10 yıl sonra neden ortaya döküldü ki bu konuşma

Ben de sordum aynı soruyu. Keşke gitseydin dedim. Çok çok kırıldım.
Bence uzun bir zaman yani kırgınlığınıZ gecene kadar sessiz kalın dank etsin . 10 yıl sonra neden söylersin ki be adam sus işte

Kahvaltıda ailelerimizden bahsediyorduk. Genel durumlardan yani. Sonra bunu söyledi. Neden şimdi söyledi, bilmiyorum. Keşke o zaman söyleseydi.
Zor bir durum. Çünkü tavır yapsan geçmiş zaman diyecek. Yapmasan senin kalbin doğrulmayacak.
Vicdan yaptı ki besbelli sana söyledi

Zor bir durum. Çünkü tavır yapsan geçmiş zaman diyecek. Yapmasan senin kalbin doğrulmayacak.
Vicdan yaptı ki besbelli sana söyledi
Evet üzgün gibi söyledi ama ben şaşkınlıktan ne düşüneceğimi, ne diyeceğimi şaşırdım. Arkadaşların kadar beni tanımamışsın , keşke ayrılsaydım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…