10 yıl önce olmuş bitmiş. Durduk yerde niye anlatıyor o zaman bu planını? Sabah kahvaltıda söyledi.O an orda tepkimi koyar yoluma bakardım** yazacaktım
Çok da yeni sayılmaz, 6 yıllık evliydik.10 yıl öncesi demekki yeniymişsiniz size tam guvememediği için böyle bir şey düşünmüş .. tepkinizi vermişsiniz zaten
Neden şimdi qnlatma gereği duymuş o zaman vicdan mı yapmış ben kırılırdım ve sessizliğimden bnu belli ederdim sanırımÇok da yeni sayılmaz, 6 yıllık evliydik.
10 yıl sonra neden ortaya döküldü ki bu konuşmaGünaydın hanımlar
Eski konularımı az çok bilenler var. Eşim kardeşime -kendi isteğiyle, ben asla zorlamadım- kefil olmuştu. Kardeşim iflas edip, borçları ödeyemez hale gelince eşim kefil olduğu için alacaklılar bizim kapımızı çalmaya başladı. İşte o günlerde eşim, beni terkedip yurt dışına gitme planları yapmış ama olmamış. Bahanesi de şu; ben onu boşarmışım, borçlar ona kalırmış. Arkadaşları "Began asla öyle bir şey yapmaz. Aranızda sorun yok ki" demiş.
Geçmiş zaman (10 yıl önce) olsa da çok sinirlendim. "Arkadaşların bile beni senden iyi tanıyormuş, keşke gitseydin" dedim.
Hala çok kırgın ve sinirliyim.
Ben de sordum aynı soruyu. Keşke gitseydin dedim. Çok çok kırıldım.Neden şimdi qnlatma gereği duymuş o zaman vicdan mı yapmış ben kırılırdım ve sessizliğimden bnu belli ederdim sanırım
Öyle genel ailevi meselelerden bahsederken söyledi.Gereksiz yani ne diye söyler ki bir insan bunu ?
Allah razı olsun gitmediğin için deseydin de sevinseydi.
Bence uzun bir zaman yani kırgınlığınıZ gecene kadar sessiz kalın dank etsin . 10 yıl sonra neden söylersin ki be adam sus işteBen de sordum aynı soruyu. Keşke gitseydin dedim. Çok çok kırıldım.
niye anlattı bunu? konu nasıl açıldı?
Kahvaltıda ailelerimizden bahsediyorduk. Genel durumlardan yani. Sonra bunu söyledi. Neden şimdi söyledi, bilmiyorum. Keşke o zaman söyleseydi.10 yıl sonra neden ortaya döküldü ki bu konuşma
Zor bir durum. Çünkü tavır yapsan geçmiş zaman diyecek. Yapmasan senin kalbin doğrulmayacak.Kahvaltıda ailelerimizden bahsediyorduk. Genel durumlardan yani. Sonra bunu söyledi. Neden şimdi söyledi, bilmiyorum. Keşke o zaman söyleseydi.
Kahvaltıda ailelerimizden bahsediyorduk. Genel durumlardan yani. Sonra bunu söyledi. Neden şimdi söyledi, bilmiyorum. Keşke o zaman söyleseydi.
Evet üzgün gibi söyledi ama ben şaşkınlıktan ne düşüneceğimi, ne diyeceğimi şaşırdım. Arkadaşların kadar beni tanımamışsın , keşke ayrılsaydım dedim.Zor bir durum. Çünkü tavır yapsan geçmiş zaman diyecek. Yapmasan senin kalbin doğrulmayacak.
Vicdan yaptı ki besbelli sana söyledi
Olduramamış. Muhtemelen yapabilse giderdi.peki neden olmamış.
neden gitmemiş yani kendi mi vazgeçmiş yoksa dediğiniz gibi olmamış mı?
"Değerimi bil haaaaaa "diye galiba10 yıl sonra neden ortaya döküldü ki bu konuşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?