Eşim beni terketmek istemiş

O sıkıntıları beraber yaşadık. O sıkıntıda aklına ilk gelen terketmekse o kadar masum göremiyorum.
İnsanların sıkıntılarla baş etme biçimi farklıdır siz kaldirabilirsiniz belki o kaldıramadı.erkekler bu durumda daha farklı düşünüyor biz kadınlar kuru soğan olsun yeriz deriz.. Nacizane fikrim tabiki katılmak zorunda değilsiniz .

Geçende aklıma siz geldiniz
B Began
Önceki konunuzu bildiğim için
Acaba nasıl gidiyor diye
Gerçekten kadınlar hissediyor
Bu duruma gelince erkekler çok patavatsiz ve zoru görünce kacmayi tercih ediyorlar

Ne gerek var? 10 sene içinde tutmuşsun, tutmaya devam et, niye söylüyorsun?
Bir de falanca seni tuttu diye anlatıyor hala.
Evet kesinlikle. Aranızda bir sorun var mı bilemiyorum ama acaba 'bak seni bırakmadım ben bunlara rağmen' izlenimi vermeye çalışıyor olabilir mi ?
Her türlü onur kırıcı tabi..

Geçende aklıma siz geldiniz
B Began
Önceki konunuzu bildiğim için
Acaba nasıl gidiyor diye
Gerçekten kadınlar hissediyor
Bu duruma gelince erkekler çok patavatsiz ve zoru görünce kacmayi tercih ediyorlar
Aramızdaki bağın bu kadar zayıf olmasını beklemiyordum.

Evet kesinlikle. Aranızda bir sorun var mı bilemiyorum ama acaba 'bak seni bırakmadım ben bunlara rağmen' izlenimi vermeye çalışıyor olabilir mi ?
Her türlü onur kırıcı tabi..
Aksine aramız çok iyi. Yani ben öyle sanıyordum.

Ben de aynı şekilde davranacağım. Katlandım ama değmezmiş.
Kesinlikle erkeklere yaranılmıyor.

Gün geçmiyor ki KK'da ki bir konu erkeklerdeki beyin tutulmalarının kara delikler kadar derin ve akıl almaz olabileceğini kanıtlamasın.

Yaw adam, hadi aptallığın daniskasını zaten "seni terketmeyi bile düşündüm" diyerek yapıyorsun, bari bırak doğru karara vardın sansın kadın. Olduramadığım için gidedim detayını niye ekliyorsun! Saf kütük yaa. Ben olsam en az 1 hafta ağzımdan tek kelime duyamazdı, o dert etsin şimdi sizin kafanızda ne planlar dönüyor dicem de, var mı böyle bi kapasite?

Son düzenleme:
Çok gurur kirici gerçekten...Yaşadığı ilk zorlukta terkedip gitmeyi düşünmüş.Ne yaşarsan yasa insan bunu neden ve nasıl düşünebilir.Yani sizde ki güvenini yerle bir etmiş inşallah toparlayabilir.

Ben çok ciddiye almazdım bu konuşmayı. Canım da sıkılmazdı.

İnsanlar böyle şeyler düşünebilir, daha az önce bir başka konuda gördüm ev kredisi kocanın adına olsun diye, onda bile insan tam güvenemeyebiliyorken bunda sizden gelmese de sizin ailenizden dolayı kazık yemiş. İkileme düşmesi normal.

Bence aradaki bağı irdeleyecek bir şey yok.
Boşboğazlık etmiş.

"inşallah bir daha kimseye kefil olmamayı öğrenmişsindir enayi, al sana hayat dersi on sene de bunu düşün şimdi" der geçerdim.

Güzel demişsiniz bence tam cuk

Yalnız 10 senelik mesele falan diye geçiştirmenin alemi yok bence. Adam resmen iyi gün dostuymuş. İş tutsa parsayı toplayacaktı, tutmayınca karısını terkedip kaçmayı düşünmüş. Becerebilse kaçacakmış demek ki. Üzgünüm bunu hesaplayan biri sizi seviyor olamaz.
Kolay kolay boşanma lafını kullanmam ama bu durumda boşanmayı düşünürdüm. Bir ilişkideki en önemli şey güven. Kötü anımda olmayan adamı iyi günde ne yapayım ben

Bu adam söylemiş boş anına gelmiş belki de
Tamam da bunu planlayan kadın veya erkek cok
Çoğu kisi kurnaz söylemiyor

Keşke. Ben onu zorlasam haklıydı. Aksine kardeşimi çok severdi o dönem. Yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi.
Sonrasında borcu kim ödedi peki. Eşiniz mi ? Belki ondan sebep içinde kalmıştır diyicem de 10 yok da az değil

Yani oldurabilse sizi terk edip gidecekmiş öyle mi?
Hayır efendim bunun zaman aşımı falan olmaz. İmkanım varsa boşardım bile zaman aşımı dinlemem. İnsana geçen onca yılı, evliliği, aradaki olmayan bağı sorgulatır. Tam iyi gün adamıymış.
Bundan sonra bir sıkıntı yaşasanız yine terk etmek ister, neden etmesin. Bir de anlatmış marifet gibi. Ayy çok sinirlendim.

Çocuklar var, şu an hiçbir şey yapamam. Çocuklar olmasa fitil fitil getirirdim burnundan.

Sonrasında borcu kim ödedi peki. Eşiniz mi ? Belki ondan sebep içinde kalmıştır diyicem de 10 yok da az değil
Eşimin maaşından kesinti yapılıyor, kardeşim de ödüyor.

Ben de çok sinirlendim ama arada çocuklar var. Biraz büyüsünler o zaman yapacağımı biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…