- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
İnsanların sıkıntılarla baş etme biçimi farklıdır siz kaldirabilirsiniz belki o kaldıramadı.erkekler bu durumda daha farklı düşünüyor biz kadınlar kuru soğan olsun yeriz deriz.. Nacizane fikrim tabiki katılmak zorunda değilsiniz .O sıkıntıları beraber yaşadık. O sıkıntıda aklına ilk gelen terketmekse o kadar masum göremiyorum.
Evet kesinlikle. Aranızda bir sorun var mı bilemiyorum ama acaba 'bak seni bırakmadım ben bunlara rağmen' izlenimi vermeye çalışıyor olabilir mi ?Ne gerek var? 10 sene içinde tutmuşsun, tutmaya devam et, niye söylüyorsun?
Bir de falanca seni tuttu diye anlatıyor hala.
Aksine aramız çok iyi. Yani ben öyle sanıyordum.Evet kesinlikle. Aranızda bir sorun var mı bilemiyorum ama acaba 'bak seni bırakmadım ben bunlara rağmen' izlenimi vermeye çalışıyor olabilir mi ?
Her türlü onur kırıcı tabi..
Ben de aynı şekilde davranacağım. Katlandım ama değmezmiş.İnsanların sıkıntılarla baş etme biçimi farklıdır siz kaldirabilirsiniz belki o kaldıramadı.erkekler bu durumda daha farklı düşünüyor biz kadınlar kuru soğan olsun yeriz deriz.. Nacizane fikrim tabiki katılmak zorunda değilsiniz .
Güzel demişsiniz bence tam cukGünaydın hanımlar
Eski konularımı az çok bilenler var. Eşim kardeşime -kendi isteğiyle, ben asla zorlamadım- kefil olmuştu. Kardeşim iflas edip, borçları ödeyemez hale gelince eşim kefil olduğu için alacaklılar bizim kapımızı çalmaya başladı. İşte o günlerde eşim, beni terkedip yurt dışına gitme planları yapmış ama olmamış. Bahanesi de şu; ben onu boşarmışım, borçlar ona kalırmış. Arkadaşları "Began asla öyle bir şey yapmaz. Aranızda sorun yok ki" demiş.
Geçmiş zaman (10 yıl önce) olsa da çok sinirlendim. "Arkadaşların bile beni senden iyi tanıyormuş, keşke gitseydin" dedim.
Hala çok kırgın ve sinirliyim.
Sonrasında borcu kim ödedi peki. Eşiniz mi ? Belki ondan sebep içinde kalmıştır diyicem de 10 yok da az değilKeşke. Ben onu zorlasam haklıydı. Aksine kardeşimi çok severdi o dönem. Yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi.
Çocuklar var, şu an hiçbir şey yapamam. Çocuklar olmasa fitil fitil getirirdim burnundan.Gün geçmiyor ki KK'da ki bir konu erkeklerdeki beyin tutulmalarının kara delikler kadar derin ve akıl almaz olabileceğini kanıtlamasın.
Yaw adam, hadi aptallığın daniskasını zaten "seni terketmeyi bile düşündüm" diyerek yapıyorsun, bari bırak doğru karara vardın sansın kadın. Olduramadığım için gidedim detayını niye ekliyorsun! Saf kütük yaa. Ben olsam en az 1 hafta ağzımdan tek kelime duyamazdı, o dert etsin şimdi sizin kafanızda ne planlar dönüyor dicem de, var mı böyle bi kapasite?
Gidecekmiş ama gidememiş.Adam istese giderdi...
Eşimin maaşından kesinti yapılıyor, kardeşim de ödüyor.Sonrasında borcu kim ödedi peki. Eşiniz mi ? Belki ondan sebep içinde kalmıştır diyicem de 10 yok da az değil
Ben de çok sinirlendim ama arada çocuklar var. Biraz büyüsünler o zaman yapacağımı biliyorum.Yani oldurabilse sizi terk edip gidecekmiş öyle mi?
Hayır efendim bunun zaman aşımı falan olmaz. İmkanım varsa boşardım bile zaman aşımı dinlemem. İnsana geçen onca yılı, evliliği, aradaki olmayan bağı sorgulatır. Tam iyi gün adamıymış.
Bundan sonra bir sıkıntı yaşasanız yine terk etmek ister, neden etmesin. Bir de anlatmış marifet gibi. Ayy çok sinirlendim.
Hâlâ borç oduyorlarmis .Sonrasında borcu kim ödedi peki. Eşiniz mi ? Belki ondan sebep içinde kalmıştır diyicem de 10 yok da az değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?