eşim beni terketmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum

kızlar eşim aradı. önce açmadım sonra tekrar aradı açtım dedim hazırlanıyordum duymamışım hayırdır dedim dışarı çıkcam kuaföre falan gitcem dedim niye dedi öylesine dedim. ben akşam gelirken pasta alırım dedi ben de sen bilirsin benim için farketmez dedim ne demek farketmez falan dedi neyse tamam hadi görüşürüz dedi ben de görüşürüz dedim kapattık telefonu. bir gelişme değil mi bu

Süpersin..Büyk gelişme hemde

Gözün aydın :)

Akşama süslen,kuaföre git,güzel giyin.
Pastaya da teşekkür et.Çok düşüncelisin filan de işte...
İyi davranış,mükafatlandırılıp değer görürse,tekrarı gelir.
Bu akşam sitem veya şikayet olmasın.Tadını çıkar.

Ama hala buradasın ! Hadi kuaföre :)

Ah ya işte bu siz dediğimden daha iyisini yapmışsınız kendi kendinizin doktoru olmuşsunuz

Konunu baştan beri takip ediyorum..Bak doğum günün için pasta falan alırım demesi gerçekten büyük bir gelişme ama hemen yelkenleri suya indirme tamam mı?hemen yine çok sarılmaya yaklaşmaya çalışma bırak bundan sonra o öyle yaklaşsın sana.Tavrını anlasın.

Bu Arada doğum günün kutlu olsun. ^__^

kızlar kuaföre gittim kuaförümde çok tatlı bir insan biraz konuştuk eşim aradı ve ben çıkıyorum dedi ben de benim işim uzun sürebilir yarım saat falan dedim olsun ben gelir beklerim dedi geldi ben hiç konuşmadım onunlaişim biraz da uzun sürdü bu da sinirlendi beklemekten sıkılmış yok işi varmış falan sanki ben gel dedim ona neyse işim bitti bindik arabaya gidiyoruz dedi şuradan gidip pasta alalım ben sana hediye almadım ne istiyorsan gidelim beğen alyım dedi hiç ses çıkarmadım sonra beni eve bıraktı işi varmış gitti. birazdan gelir nasıl tavır alayım bilemedim yaaa

tamam canm,tamam hayatım cümleleri eşliğinde sohbet açmama, ilgilenmeme ama o sohbet kurmaya çalştığında kısa kısa ama olumlu cevaplar vererek süper idare edersin

üstüne gitme bence başka şeylerle ilgilen, soğuk davran ama trip atma kesinlikle. onu tepkili oldugunu belli etme sadece umursamıyormuşsun gibi yap. hatta onun geliş saatinden sonra gel eve.

kızlar eşim ezan okunduktan sonra geldi orucunu açtı sonra balkona çıktı. ben de masayı topladım gittim yanına kuaför arkadaştan falan bahsettik. sonra annem aradı babam bana doğum günü hediyesi olarak cüzdanında taşıdığı bebeklik resmimi büyütmüş çerçeve yaptırmış canım babam gelseydiniz verecektim diyor artık bir dahaki doğum gününe falan dedi. tabi ben başladım ağlamaya onlara belli etmedim ama. eşim ne oldu dedi anlattım demek öyle giderdik ama yarına dönmemiz lazım dedi boşver gitmeyelim dedi. çok sıkılıyorum ben hiç iyi değilim oruç bana iyi gelmedi tutmayayım dedi ben de sen bilirsin dedim. gel dışarı çıkalım dedim yok dedi anlamıyor musun çok sıkılıyorum hem de çok of pof falan sıkılma dedim istersen doktora gidelim herkes böyle dönemden geçer kendini yıpratma falan dedim. aşağı inicem dedi orada oyalanıyor biraz arabasıyla falan.kendimi tutamadım dedim gel yatağa gidelim hiç canım istemiyor çok sıkılıyorum anlamıyorsun beni sıkılıyorum ya dedi ben de tamam dedim işin bitince pastayı keseriz dedim bir şey demedi gitti.ne oluyor anlamıyorum yaaaa

bunu sormak istemezdim ama balka biri olabilir mi ya aslında aklına koymak istemiyorum bunu ama soramadan edemeyeceğim bi de kaç yıllık evlisiniz

bunu sormak istemezdim ama balka biri olabilir mi ya aslında aklına koymak istemiyorum bunu ama soramadan edemeyeceğim bi de kaç yıllık evlisiniz

araması, pasta alması şuan için güzel gelişme ama yapma be güzelim alsın yatağa kendi götürsün.. bu hareketi o yapana kadar ağzına bile alma yatak olayını sık dişini artık yaaa :)) herşey güzel olacak azcık tutabilsen kendini ama...

şifreni değiştir ve kullanmıyorum artık de yanındada açma k.k yı mümkünse o yokken aç

canim dogum gunun kutlu olsun!! esin tam olarak neyden sikiliyor ya? senden mi? surekli agzinda bi sikiliyorum lafi... ara ara bakiyorum konuna butun sayfalari okumadim ama bence iyice geri cek kendini. o konustugunda konus sadece.. yataga gidelim mi de deme kendisi ne zaman yatmak isterse yatar sen kendin ne zaman yatiyosan yat canim.

o kadar garip geldi ki buyu yapilmis olabilir mi dicem artik... kisa bi ayriliktan sonra bu kadar sogumasi degil ozlemesi gerekirdi cok anormal

Tekrar doğum günün kutlu olsun bişeyi merak etim eşin ne iş yapıyor?çalıştığı ortam nasıl?bayan filan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…