- Konu Sahibi musmutlu83
-
yatağa yatıyorum sarılmak istiyorum sarılınca kızıyor ben de sıkıldım diyor. ne bu böyle çok üstüme geliyorsun git git git diyor sonra da şaka yapmış güya öyle diyor beni sinirlendiriyor ne bu böyle hep ağlıyorsun diyor. her akşam dışarı çıkıyor ben de kendime ilgilenecek başka şeyler bulacakmışım her yere benimle mi gidecekmiş ama 5 yıldır her yere beraber gideriz biz
ya gece yattım tamam görür o gününü deyip uzak durcam dedim şimdi aradım salak salak eve geç mi geleceksn gelirken tavuk al dedim o da sen çık al marketten dedi. salak gibi aradım yine ya içim yanıyor arkadaşlar tutamıyorum kendimi
salak diyerek kendinize haksızlık etmeyin..bir daha arama ihtiyacı duyduğunuzda hemen başka işle ilgilenin,sarılma ihtiyacı duyduğunuzda mesela banyoya,tuvalete gidin.yani yapmak istediğiniz hareketlerinizi erteleyin..
arkadaşlar ben onu görünce sakin kalamıyorum ve sinirlerim çok yıpranmış olduğundan çaresiz ona sarıyorum. eczaneye gittim durumu anlattım dedim kocamın üstüne gidiyorum sakin kalamıyorum konuşuyorum sürekli o da bana lustral diye bir sakinleştirici verdi iç rahatlarsın dedi bağımlılıkta yapmaz dedi ben de aldım. artık bir süre böyle idare edeyim bakalım
evet düşünceyi değiştirme yöntemi ben bunları yapmayı çok istiyorum ama olmuyor ki yaaaaa sakinleştirici kullansam ne olur ki bir hafta kendimi çeksem o zaten hemen yelkenleri suya indirir
arkadaşım ilk larak şunu belirtmeliyim ki emin olıun eşiniz siz onu bıraksa bile bırakmaz. şu an onun sizi bırakması korkusu ile panikten işi zora sokuyorsunuz. tabiri caizse çırpındıkça batıyorsunuz. ama emin olun ki eşiniz çok akıllı bir adam. bu durumun farkında ve bunu kullanıyor. size tavsiyem kendinize şunu sık sık hattırlatın. uğruna ayaklarına kapanacak kadar eğildiğim bu adam bana ne kadar değer veriyor ki bu halimi görüp de benden hoş bir sözü esirgiyor. bu onun vicdan ve merhametini gösteriyor. size karşı tahammülü tükenmiş olabilir ama bu ayaklarına kapanıp ağlayan kadına ki o kadın aynı yastığa baş koyduğu insan bi hoşgörüyüçok göreceği anlamına gelmez. insan içinden bile gelmese bunca yılın hatrına sevgi gösterir. bu onun yanlışı
gelelim size... siz de kendinizi size merhamet bile etmeyen, yalandan olsun size tahammül göstermeyen bi adam için bu kadar küçültürseniz bu tavırlarına devam eder. kendime engel olamıyorum diyorsunuz. benim size tavsiyem onunla her konuşmak istediğinizde bi ajandaya duygularınızı yazın. insan cuşu huruşa gelince kenbdine engel olması mümkün değildir bilirim fakat, madem ki durduramıyorsunuz öyleyse ona anlatacaklarınızı bi deftere anlatın. bırakın sensizliğe alıştım desin. bi süre sonra siz olmadan yarım kaldığını anlar. bensizliği benimser diye korkmayın. kesinlikle sizden daha bağlı ama ona fırsat vermiyorsunuz. umarım her şey düzelir. sevgiiler..
5 yıllık evliyiz ve bir gün bile küsmedik. ama bir aydır bana sevgisini belli etmesini söylemesini istiyorum ama yapmıyor. iş inada bindi ve gittikçe uzaklaşıyor benden çok çaresizim
5 yıllık evliyiz ve bir gün bile küsmedik. ama bir aydır bana sevgisini belli etmesini söylemesini istiyorum ama yapmıyor. iş inada bindi ve gittikçe uzaklaşıyor benden çok çaresizim
kızlar ne güzel bir site bu yaaa nasılda rahatladım. ama o gelince girecek nete ben boş kalacağım. en iyisi şu sakinleştirici lustralı da içeyim ben ne dersiniz içsem mi
bence sizde aynisini ona uygulayin calisma sartlarini bilemiyorum ama erkekler stresli olduklarinda hic cekilmiyorlar. baska seylerle ilgilenmelisin bence birkac gun konusma ve sessiz kal umursamiyormus gibi yani bunu yapmak kolay olmuyor ama bence oda farkina warir
.erkekler sewildigini anlayinca 190 derece degisiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?