eşim beni terketmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum

Siz eşinizle uğraşmaktan kendinizi unutmuşsunuz,hayatınızın merkesi o olmuş
tmam belki çok seviyorsunuz ama bu kadar belli edilir mi,bu kadar ilgi insanı hem şimartır hem bunaltır
böyle davranarak ona çekici gelmiyorsunuz artık
kendinizle ilgilenin uğraşlar bulun,sizin kendinize ne kadar değer verdiğini başka uğraşlarınız olduğunu görünce o size gelecektir.
''ben bekar hayatı yaşamaya alıştım''demesi düşündürücü ama umarım altında kötü birşey yoktur.
tutun artık kendinizi ve harekete geçin bence,onsuzda yaşayabileceğinizi mutlu olabileceğinizi gösterin

Bence biraz ayrı kalmaya ihtiyacınız var. İnsanların biraz nefes almaya ihtiyacı olabilir. İkinizde değişik şeyler yapsanız. siz kız arkadaşlarınızla alışverişe gitseniz, o erkek arkadaşlarıyla balığa gitse akşam eve döndüğünüzde konuşacak konunuz olur.

Allahtan karşıma benim gibi biri çıktı sürekli eşimle alışverişe, yürüyüşe, arkadaşlara, bakkal, çakkala, sinemaya vs beraber gitsem imdat diye bağırırdım herhalde. Kola takılmış sepet gibi ne ben onu gezdiririm, ne de o beni. Birlikte yapacaklarımız vardır, yapmayacaklarımız vardır.

Bence siz boğduğunuzun farkında olmadığınız için eşiniz, imdat deme noktasına gelmiş.

Az serbest bırakın birbirinizi.

salak diyerek kendinize haksızlık etmeyin..bir daha arama ihtiyacı duyduğunuzda hemen başka işle ilgilenin,sarılma ihtiyacı duyduğunuzda mesela banyoya,tuvalete gidin.yani yapmak istediğiniz hareketlerinizi erteleyin..

arkadaşlar ben onu görünce sakin kalamıyorum ve sinirlerim çok yıpranmış olduğundan çaresiz ona sarıyorum. eczaneye gittim durumu anlattım dedim kocamın üstüne gidiyorum sakin kalamıyorum konuşuyorum sürekli o da bana xxxx diye bir sakinleştirici verdi iç rahatlarsın dedi bağımlılıkta yapmaz dedi ben de aldım. artık bir süre böyle idare edeyim bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
salak diyerek kendinize haksızlık etmeyin..bir daha arama ihtiyacı duyduğunuzda hemen başka işle ilgilenin,sarılma ihtiyacı duyduğunuzda mesela banyoya,tuvalete gidin.yani yapmak istediğiniz hareketlerinizi erteleyin..

evet düşünceyi değiştirme yöntemi ben bunları yapmayı çok istiyorum ama olmuyor ki yaaaaa sakinleştirici kullansam ne olur ki bir hafta kendimi çeksem o zaten hemen yelkenleri suya indirir

bence onu biraz kendi ahline bırak tabi bu arada kendine bakmayı da unutma sendeki değişimi farketsin o senin peşinden koşar

arkadaşım ilk larak şunu belirtmeliyim ki emin olıun eşiniz siz onu bıraksa bile bırakmaz. şu an onun sizi bırakması korkusu ile panikten işi zora sokuyorsunuz. tabiri caizse çırpındıkça batıyorsunuz. ama emin olun ki eşiniz çok akıllı bir adam. bu durumun farkında ve bunu kullanıyor. size tavsiyem kendinize şunu sık sık hattırlatın. uğruna ayaklarına kapanacak kadar eğildiğim bu adam bana ne kadar değer veriyor ki bu halimi görüp de benden hoş bir sözü esirgiyor. bu onun vicdan ve merhametini gösteriyor. size karşı tahammülü tükenmiş olabilir ama bu ayaklarına kapanıp ağlayan kadına ki o kadın aynı yastığa baş koyduğu insan bi hoşgörüyüçok göreceği anlamına gelmez. insan içinden bile gelmese bunca yılın hatrına sevgi gösterir. bu onun yanlışı

gelelim size... siz de kendinizi size merhamet bile etmeyen, yalandan olsun size tahammül göstermeyen bi adam için bu kadar küçültürseniz bu tavırlarına devam eder. kendime engel olamıyorum diyorsunuz. benim size tavsiyem onunla her konuşmak istediğinizde bi ajandaya duygularınızı yazın. insan cuşu huruşa gelince kenbdine engel olması mümkün değildir bilirim fakat, madem ki durduramıyorsunuz öyleyse ona anlatacaklarınızı bi deftere anlatın. bırakın sensizliğe alıştım desin. bi süre sonra siz olmadan yarım kaldığını anlar. bensizliği benimser diye korkmayın. kesinlikle sizden daha bağlı ama ona fırsat vermiyorsunuz. umarım her şey düzelir. sevgiiler..

evet düşünceyi değiştirme yöntemi ben bunları yapmayı çok istiyorum ama olmuyor ki yaaaaa sakinleştirici kullansam ne olur ki bir hafta kendimi çeksem o zaten hemen yelkenleri suya indirir

MANTIKLI DÜŞÜNEMİYORSUN GİBİ GELDİ BANA...sakinleştirici kullanmak mı ? şakamısın sen ?

kendini çektiğinde , eşinin yelkenleri suya indireceğinden eminsen bunu yap ozaman..doğru varken neden hala eğriyi yapmakta ısrarcısın anlamadım ki .

çok mu zor ilgisiz kalabilmek..eğer zor geliyorsa senin kişiliğinde bir sıkıntı var demektir..
hatta hissettiğin şeyede sevgi demem tamamen saplantı derim..normal davransana yani doğal olsana zira olması gereken bu..

ayrıca eşini aradığın için neden salak diyorsun kendine ? git tavuğu kendin al diyen kocan salaktır sen değil..

kendini geri çekmekte kocayı hiç aramamak onunla küs kalmak hiç konuşmamak değildir..gerektikçe konuşursun..onun dışanda takıl kafana göre..bukadar basit..

ya benim yazdıklarımın altında neden bu reklamlar çıkıyor..sinir oldum iyice

Son düzenleme:

ne güzel de söylemişsiniz bu ajanda mantığı güzel yani beni bu duruma düşürmesine kızıyorum hem de çok ama hatanın ben de olduğunu da anladım artık biraz sakinleşmeliyim

bence ajanda ters tepebilir eşinin görmesi durumunda canın sıkıldı tüm kinini o an için kustun ama daha sonra öfken geçti eşinin bunun üzerine onu göermesi herşeyi daha kötü yapar sen benim yöntemimi kullan ve yaz ve yırt at

kaçan kovalanır derler, o kaçan olmuş sen kovalayan... yeniden kaçan durumuna geçmelisin... yoksa çok üzülürsün..

kızlar ne güzel bir site bu yaaa nasılda rahatladım. ama o gelince girecek nete ben boş kalacağım. en iyisi şu sakinleştirici lustralı da içeyim ben ne dersiniz içsem mi

5 yıllık evliyiz ve bir gün bile küsmedik. ama bir aydır bana sevgisini belli etmesini söylemesini istiyorum ama yapmıyor. iş inada bindi ve gittikçe uzaklaşıyor benden çok çaresizim

bence sizde aynisini ona uygulayin calisma sartlarini bilemiyorum ama erkekler stresli olduklarinda hic cekilmiyorlar. baska seylerle ilgilenmelisin bence birkac gun konusma ve sessiz kal umursamiyormus gibi yani bunu yapmak kolay olmuyor ama bence oda farkina warir

5 yıllık evliyiz ve bir gün bile küsmedik. ama bir aydır bana sevgisini belli etmesini söylemesini istiyorum ama yapmıyor. iş inada bindi ve gittikçe uzaklaşıyor benden çok çaresizim

bence sizde aynisini ona uygulayin calisma sartlarini bilemiyorum ama erkekler stresli olduklarinda hic cekilmiyorlar. baska seylerle ilgilenmelisin bence birkac gun konusma ve sessiz kal umursamiyormus gibi yani bunu yapmak kolay olmuyor ama bence oda farkina warir
.erkekler sewildigini anlayinca 190 derece degisiyorlar

kızlar ne güzel bir site bu yaaa nasılda rahatladım. ama o gelince girecek nete ben boş kalacağım. en iyisi şu sakinleştirici lustralı da içeyim ben ne dersiniz içsem mi

normal ol lütfen ya..lustral neden içiyosun..kafayımı yedin sen...boş kal ne olcaka ölcekmisin..aç bi kanalı televizyon izle..kitap oku..bir eğlence bul ya..yada al şişleri eline örgü ör nebiliyim..yada geç mutfağa pasta kek filan yap..koy kendine bi tabak ohhh afiyetle ye...

komşuna git.çarşıya çık..hiçmi yok oyalanacağın bişey..tek çözüm lustralı içip oratalıkta saf saf dolaşmakmı yani...allaamm yaaa

.erkekler sewildigini anlayinca 190 derece degisiyorlar

ayrica bende 2 senelik ewliyim bu taktik ise yariyor

kocana takmış durumdasın...bu takıntından vazgeçsen, eminim dünyanın döndüğünün farkına varacaksın..

yada akşam bana gel..çay demlerim kek yaparım..laflarız biraz..

bende ikiz ebebklerde var..birini sana veririm ilgilen diye..bakalım koca aklına geliyormu ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…