Eşim beni video çekti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
“ Sana deli testi yaparlar ...” Deli testi nedir acaba, kan sayımı falan gibi bir şey mi? Çok cahil bir adamla muhatapsınız, ciddiye bile almayın. Ondaki akıl kendisine bile yetmiyor belli ki, bir de size akıl vermeye zahmet etmesin.

Bacım tek bi soru sorucam merak ettim o sana böyle muamele yaparken sen armut mu topluyordun?

10seneden fazladir ehliyetim var ve bana ne sinavda ne baska bi yerde sorulmadi bu. Fren mesafesi hava sartlarina gore degisiyor tabi ama o an sen ne yapicagini biliyorsun zaten. Ne formule ne hesaba bugune kadar hic ihtiyacim olmadi yani (ne bir kazam ne bir polislik durumum cezam hicbiseyimde olmadi)

Sanki kendi profesyonel surucude gelmis dalga geciyor seninle. Ilk defa yaptiysa boyle bir terbiyesizlik sende agzinin payini verdoysen soguk davran mesafeli davran anlasin hatasini. Herzaman bu sekilde davraniyorsa vur tekmeyi gitsin babasinin evine.

Ona fren mesafesi denmez takip mesafesi denir. O konuya geldiginde sen bunumu demek istemiştin bay bilmiş dersin. Takip mesafesi ne dersen de formüle felan pek gerek yok acıkcası... Araç hızının yarısı olmalıdır. Atıyorum 120 km le gidiyorsa bi araç 60 metre mesafe ara olmalıdır. Kocana inat al bu ehliyeti.

Herif bir hata eder de sosyal medyaya yüklerse videoyu, sağlam bir lince uğrayacak haberi yok. Nereden geldiği belli olmayan bir aşırı özgüven sezdim adamda.

O ehliyeti, alırsın ya da almazsın, bu hiç önemli değil, ama eşinin yaptığı hareket çok çirkin ,ayrıca bunun meslekle ,mezuniyetle alakası yok ,şimdi çok zorluyorlar, ben arabayı kaldiramiyorum kullanmıyorum yani ilk girişte aldim,o zamanlar basitti,bi kardeşim matematik öğretmeni 4.girişte aldi diğeri mühendis 3.ye kaldı direksiyonda ha araba kullanıyor ikisi de tamamen heyacanla alakalı, çok takılmayın derim

Şiddete karşıyım ama eşinize ne desem bilemedim.
Madem ehliyetli matematik öğretmeniyle evlenseymis.. Daha zeki biri bulabilseymis o zaman. Tutan yok onu. Nerden buluyor bu hakkı da aşağılıyor. Kendinizi lütfen ezdirmeyin

Canım mat.ogretmenleri de hemem alamıyor, kardeşim matematikçi 4.de aldı direksiyonda :))saçmalamış eşiniz

80 km de 40 metre mesafe 90 Km 45 100 km 50 metre.. Yarısı kadar dır. Bunun için insana hakaret edilmez. Eşin egoist bir şahsiyet

Kimin duası kabul olur belli olmaz kizlar ben çok çalışıyorum sizde dua edin ağustos sonunda sınava giricem sonuç ne olursa olsun haberdar edicem burdan sizi
Bende ya alamazsam diyordum panik yapıyordum.ilkinde aldım ehliyeti , sende alırsın arkadaşım kendine güven , bi numara yok olmadı 2.de alırsın dünyanın sonu değil. Eninde sonunda alınıyor yani takma kafana

Covid olmasaydı ben de ehliyet sınavına girecektim, çalıştığım kadarıyla formülü falan yok hızın yarısı kadar takip mesafesi olacak. Eşiniz ne akla hizmet bunları söylüyor ki. Gerçekten çok terbiyesiz.

aynen
10 seneye yakındır araç kullanıyorum, üstelik ayda 2-6 bin km yaptığım bir işim vardı ve 3 yıl sürekli tek başıma uzun yol yaptım, 18 saatlik yalnız seyahatlerim oldu. diyeceğim şey şu. pratikte fren mesafesi hesaplanmaz, bunu araç kullanmaya başladığınızda otomatik olarak öğrenirsiniz, şoförlerin %90 ı da bahsettiğiniz formülü kullanmaz. takip mesafesi önemlidir ama şehir içinde buna uymaya kalkarsanız hele ki büyükşehir kavşaklarında bol bol korna yersiniz, takip mesafesi şehir içinde trafiğin akışına göre sürücü tarafından belirlenir, kitapta yazıldığı gibi olmaz. Şehirlerarasında ben hızımın yarısından fazla takip mesafesi bırakırım, özellikle yağışlı veya karlı yollarda öndeki veya karşıdan gelen araç kayabilir, salak salak konuşmasın eşiniz

Kocanıza kızmayın nedense kocanız ben de zeki bir erkek izlenimi uyandırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…