Eşim beni yine reddetti.

Peki 7 ay öncesinde düzenli bi birlikteginiz var mıydı? Herhangi bi cinsel sorun yaşıyo muydu eşiniz. 7 ay önce istiyot muydu sizi?
Yani aslında hep uzun aralıklı oluyordu ama ilk kez bu kadar uzadı ve iki kez reddedildim. Bundan öncesi de 2 aydı. Öncesi bir ay. Yani zamanla arası açılmaya devam etti. Bir de ilişki öncesi kendi kendine birşeyler yapıp geliyordu. Erken boşalmamak için. Buna hiçbirşey demiyorum. Saçma geliyor bana aslında. Erken boşalmamak için ilişki öncesi masturbasyon yapması normal değil dir sanırım. Böyle olan var mı

Ben de horlayan bir insanim. Hamileyken ozellikle fazla kilo alinca daha siddetli olmustu. Biz hic ayri yatmadik. Hatta buna bir arkadasimizin basindan gecen bir olay sebep olmustu. Bir gun bunlar kavga ediyorlar kari koca ve kadin yatak odasinda adam da salonda yatiyor. 1 hafta boyle gidiyor bu durum. Bir aksam eve hirsiz giriyor. Kadina tecavuz etmeye calisiyor. Agzini kapatiyor. Icerde bir arkadasim esinin basinda silahla bekliyor, sakin bagirma eger bagirirsan onu vuracak diyor. Halbuki yalan. Oyle biri yok bile. Zavalli kadin o kadar korkuyor ki ses cikaramiyor. En son itisme kakisma sesine esi geliyor odaya. Polis oldugu icin de orada mudahale edebiliyor tabi. O gunden beri kanli bicakli da olsak yatak ayirmadik diyor kiz. Hala olayin etkisinde ve tedavi goruyor. Biz bu olayi dinledikten sonra asla yatak ayirmadik. Horladigimi bildigim icin de genelde benden once uyu derim esime. Ben mutfakta oyalanirim biraz. O dalinca giderim.

Y
Ayakli basli mi? Affina siganarak soruyorum agiz kokun falani var acaba? Ondan mi rahatsiz oluyor ki? Sadece horlamadan oturu yastigin yerini degistirmek bana mantikli gelmiyor. Sonucta ayak ucunda da yatsa horlaman rahatsiz eder onu.
Öyle bir sorunum yok. Olsa söylerdi. O hep horlamamdan rahatsız olur. Dediğiniz gibi girşey farketmedi. Yine rahatsız oluyor. Zaten birkaç gündür kızımla yatıyor ben de onun yatağında. Ben yine onu düşündüğüm için yatağımdan uzaklaştım. O uyusun diye. Yani bununla ilgisi varımdır bilmiyorum.

Aldatma da yok diyosun. O zaman bence ya sertlesmede sorun var ya da erken bosalma sorunu var ve senin bunu bilmeni istemiyor. Bunlar erkekler icin gurur meselesi. Onemli mevzular. Gerci kadin icin de sorun. Kimse erken bosalan bir partner istemez diye dusunuyorum. Belki de bunu sana gostermek istemiyordur isini kendi goruyordur.

Uykusu çok hafif. Ben sonra yatsam da hemen uyanır.

Hep yatak ayırmakdan oluyor bunlar.Cocuk kaç yaşında sobalı odada tek yatirin siz gidin esinizle yatin.Ayri yatinca temas olmayinca bence hersey kopuyor.
Konu sahibi ben değilim yanlışlık oldu sanırım ama bu cevabı bana yazdığınızı düşünüyorum biziz sobalı odada yatan Bebeğim daha 9.5 aylık ondan ayırma gibi bi imkanım yok ek gıdayı reddediyo sürekli anne sütüyle besliyorum aç kalmasın diye gece de hep emziriyorum

Uykusu çok hafif. Ben sonra yatsam da hemen uyanır.
Ne olursa olsun ya insan neden esinin horultsundan rahatsiz olur ki? Insanlik hali bu. Benim horlamam kilomdanmis. Kilo verdikce azaldi. Siz de bir kbbye gorunun bu konuda. Onlem alin. Ablam ve annem de horluyordu. ablaminki alerjidenmis. Doktor sprey verdi. Her gece sıkıp yatiyor. Horlamasi bitti gibi bisey. Annemin de burnundaki bir kemik egriymis. Dr onu duzeltti ufak bi operasyonla o artik hic horlamiyor. Bu sekilde onlem almaya calissaniz. Belki sizinki de tedavisii olan birseydir.

KBB ye gittim. Burnumda sıkıntı yok. Gırtlakta varmış. Birşey yapılamazmış. Yan yatınca geçiyor am nedense hep sırt üstü dönüyormuş. Başka bir KBB doktoruna da gitmeliyim belki de. Am bizim iletişim sorunumuz var sanırım.

Normal değil. Halı hazirda erken boşalma da bir sorun zaten.
Ya da siz erken bosalmamak için yaptığını saniyordunuz ama adam belki ereksiyon olmakta zorluk çektiği için once kendisi uğraşıyodur?
Bence ereksiyon sorunu var söyleyemiyör gibi.

Eşinizin kendine güveni yok galiba. Kadını yanındayken birleşme sürecini uzun tutmak adına mast yapması çok saçma. Netice de onu isteyen bi kadını var ve ilki de beraber olur, 2.de sizin açınızdan bi sorun yok ne de olsa, dimi? Reddedilmek kötü bi duygu. Ne istiyo eşiniz ne bekliyo çözemedim çok mu inat.

Evet oldukça inat biri.

Ben de çözemedim valla. İlk baştan kendi kendine yapmasına tepki mi vermeliyim acaba. Dolaylı olarak Dr a gitmesini söyledim. Ürolojiye gitmişti başka bir şey için. Ona başka Dr a söyleyeceğin şey varsa söyle demiştim. Daha sonra biz beraberken. Yok dedi. Açıkça konuşamıyoruz yani. 5 sene çıkmış birileri olarak konuşamıyoruz malesef.

Onunla asla ılgılenme ve ılgısını sana cekecek bırseyler yap gızem yarat kendıne daha fazla bakım yap gündemi onun üzerinden çek yani. Daha fazla alımlı ve bakımlı ol cocuklarında kucuk degıl yanı. Onlar uyudugu zaman telefonunla ılgılen tv ızle haha hıhıhı erkekler gızemı sevıyor malesef. Bende bı donem boyle taktıklere basvurmustum yani herkes farklıdır tabi de tıbbi ve psıkolojık bır problemı yoksa esının sana yaklasmaması cok mantıklı gelmedı bana. Ya arkadasların dedıgı gıbı bu adamın sana karsı ılgılısı heyecanı sevgısı bıttı ya kendını tatmım edıyor ya testosteron yerlerde yada ılgısını ceken baska bırı var. Aklıma baska bırsey gelmıyor umarım cozersın

Hay ağzına sağlık vallahi öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…