- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi melodysilk
-
5ay boyunca bu adamın canı hıcmı bısey ıstemedı yanı. 5ay hıc cınsel ılıskınız yoksa bence bıyolojık bır problemden once psıkolojık olanı bulun. Yanı problem yasasa bıle hıc mı canı ısteyıpte yeltenmedı bı atakta bulunmadı 5ay boyunca. Sızı normal zamanda sarılıp opuyormu yada hıc ondan bı teklıf aşdınızmı bu sure boyunca++++++++
Tüylerim ürperdi resmen gercekten korkuyorum artik insanlardanBen de horlayan bir insanim. Hamileyken ozellikle fazla kilo alinca daha siddetli olmustu. Biz hic ayri yatmadik. Hatta buna bir arkadasimizin basindan gecen bir olay sebep olmustu. Bir gun bunlar kavga ediyorlar kari koca ve kadin yatak odasinda adam da salonda yatiyor. 1 hafta boyle gidiyor bu durum. Bir aksam eve hirsiz giriyor. Kadina tecavuz etmeye calisiyor. Agzini kapatiyor. Icerde bir arkadasim esinin basinda silahla bekliyor, sakin bagirma eger bagirirsan onu vuracak diyor. Halbuki yalan. Oyle biri yok bile. Zavalli kadin o kadar korkuyor ki ses cikaramiyor. En son itisme kakisma sesine esi geliyor odaya. Polis oldugu icin de orada mudahale edebiliyor tabi. O gunden beri kanli bicakli da olsak yatak ayirmadik diyor kiz. Hala olayin etkisinde ve tedavi goruyor. Biz bu olayi dinledikten sonra asla yatak ayirmadik. Horladigimi bildigim icin de genelde benden once uyu derim esime. Ben mutfakta oyalanirim biraz. O dalinca giderim.
Hayır bu süre boyunca dediğim gibi ysklaşmadı. Benim 2 teklifimi de reddetti. İnatlaşıyor benimle. Ama sebebini çözemedim. Konuşamıyoruz da. Normal zamanda da öpüp koklayan güzel sözler söyleyen biri değil. Ben de aynı şekilde. Birşey almayınca veremiyorsun. Hiç denememiş değilim. Ama karşılıksız olmuyor.5ay boyunca bu adamın canı hıcmı bısey ıstemedı yanı. 5ay hıc cınsel ılıskınız yoksa bence bıyolojık bır problemden once psıkolojık olanı bulun. Yanı problem yasasa bıle hıc mı canı ısteyıpte yeltenmedı bı atakta bulunmadı 5ay boyunca. Sızı normal zamanda sarılıp opuyormu yada hıc ondan bı teklıf aşdınızmı bu sure boyunca
Bunu herkes okumalı. Uç bir örnek ama başa gelebiliyormuş. Şaşırdım doğrusu. Evi giriş kat mıydı? Hırsız basıl girmiş?Ben de horlayan bir insanim. Hamileyken ozellikle fazla kilo alinca daha siddetli olmustu. Biz hic ayri yatmadik. Hatta buna bir arkadasimizin basindan gecen bir olay sebep olmustu. Bir gun bunlar kavga ediyorlar kari koca ve kadin yatak odasinda adam da salonda yatiyor. 1 hafta boyle gidiyor bu durum. Bir aksam eve hirsiz giriyor. Kadina tecavuz etmeye calisiyor. Agzini kapatiyor. Icerde bir arkadasim esinin basinda silahla bekliyor, sakin bagirma eger bagirirsan onu vuracak diyor. Halbuki yalan. Oyle biri yok bile. Zavalli kadin o kadar korkuyor ki ses cikaramiyor. En son itisme kakisma sesine esi geliyor odaya. Polis oldugu icin de orada mudahale edebiliyor tabi. O gunden beri kanli bicakli da olsak yatak ayirmadik diyor kiz. Hala olayin etkisinde ve tedavi goruyor. Biz bu olayi dinledikten sonra asla yatak ayirmadik. Horladigimi bildigim icin de genelde benden once uyu derim esime. Ben mutfakta oyalanirim biraz. O dalinca giderim.
Canım bu horlama için bir çözüm bulmalısın.Esine bu yüzden de çekici gelmiyor olabilirsin.Böyle bir şey yoktu sonradan mı gelişmiştir. Ben onun da bana küs olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ama sebebini bilmiyorum. Ben horluyorum. Ve onu uyumuyorum gece. Çok rahatsız oluyor. Kaç defa odada kanepede yattı. Bana sen içeride yat dedi. Gitmedim. 1 haftadır ayaklı başlı yatıyoruz. Kendi kendine öyle yapmış yastığını. Bundan dolayı benden soğumuş olabilir mi. Bir de çok eleştiriyor beni.
Öylemidir acaba. Son zamanlarda çok şikayetçi. Olmaya başladı bu unla ilgili. Yıllardır horlarım yeni değilCanım bu horlama için bir çözüm bulmalısın.Esine bu yüzden de çekici gelmiyor olabilirsin.
Fikretle İpek Bile düzeltti yaa. Kıskandım onları ve o esnada gittim yanınaAh bu İstanbullu Gelin bitirdi beni
Konuya dönecek olursak eşinin başka bi derdi var. Hoş değil. 7 ay az bi süre de değil.
İzlemede kal.
Sizdeki durum nasıl.Yaşla bi alakası yok bendeki 25 yaşında aynı.
Yani başka bir sıkıntı yoksa olabilir .Belli yaştan sonra sevgi azalmaz ama böyle küçük şeyler insana batabilir. Horul horul uyuyan bir kadın veya erkek pek çekici olmaz gibi ..Öylemidir acaba. Son zamanlarda çok şikayetçi. Olmaya başladı bu unla ilgili. Yıllardır horlarım yeni değil
Ay çok özür dilerimKonu sahibi ben değilim yanlışlık oldu sanırım ama bu cevabı bana yazdığınızı düşünüyorum biziz sobalı odada yatanBebeğim daha 9.5 aylık ondan ayırma gibi bi imkanım yok ek gıdayı reddediyo sürekli anne sütüyle besliyorum aç kalmasın diye gece de hep emziriyorum
İşte sebepleri kendi agzınızla söylüyorsunuzBöyle bir şey yoktu sonradan mı gelişmiştir. Ben onun da bana küs olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ama sebebini bilmiyorum. Ben horluyorum. Ve onu uyumuyorum gece. Çok rahatsız oluyor. Kaç defa odada kanepede yattı. Bana sen içeride yat dedi. Gitmedim. 1 haftadır ayaklı başlı yatıyoruz. Kendi kendine öyle yapmış yastığını. Bundan dolayı benden soğumuş olabilir mi. Bir de çok eleştiriyor beni.
Çıtlatma çok özel bir konu bu iyice guveni yok olur.Naapcakki annesiBen çalışıyorum. Hafta sonum evde yoğun geçiyor. Temizlik yemekle geçiyor. Haftalık yemek yapıyorum. Eve geç geldiğimiz için gnklk yapma fırsayçtım olmuyor. Ve bu hafta hiçbirşey yapmamayı planlıyorum. Temizlik de yemek de. Bakalım ne yiycez bir hafta. Nasıl o sorumluluğunu yerine getirmiyor ben de bu sorumluluğumu yerine getirmiycem. Nolcak bakalım. Artık bir şekilde müdahale etmem gerek. Annesiyle de aramız iyi. Çıtlatsammı acaba. O da benden kaynaklandığını düşümür mü oğluna toz kondurmaz mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?