Eşim beni yine reddetti.

5ay boyunca bu adamın canı hıcmı bısey ıstemedı yanı. 5ay hıc cınsel ılıskınız yoksa bence bıyolojık bır problemden once psıkolojık olanı bulun. Yanı problem yasasa bıle hıc mı canı ısteyıpte yeltenmedı bı atakta bulunmadı 5ay boyunca. Sızı normal zamanda sarılıp opuyormu yada hıc ondan bı teklıf aşdınızmı bu sure boyunca

Tüylerim ürperdi resmen gercekten korkuyorum artik insanlardan

Hayır bu süre boyunca dediğim gibi ysklaşmadı. Benim 2 teklifimi de reddetti. İnatlaşıyor benimle. Ama sebebini çözemedim. Konuşamıyoruz da. Normal zamanda da öpüp koklayan güzel sözler söyleyen biri değil. Ben de aynı şekilde. Birşey almayınca veremiyorsun. Hiç denememiş değilim. Ama karşılıksız olmuyor.

Bunu herkes okumalı. Uç bir örnek ama başa gelebiliyormuş. Şaşırdım doğrusu. Evi giriş kat mıydı? Hırsız basıl girmiş?

Sabah kahvaltı hazırlama aşamasında birşey sordu. Cevap vermedim. Yüzme bakmadım. 3 kez sordu tepkisiz kaldım. Gitti. Kahvaltımızı yaptık. Odalarımızda çekildik. ☺ Yani ölse gelip sormaz noldu niye konuşmuyorsun diye. Belki anlamamış bile olur tepkimin nedenini.

Ben çalışıyorum. Hafta sonum evde yoğun geçiyor. Temizlik yemekle geçiyor. Haftalık yemek yapıyorum. Eve geç geldiğimiz için gnklk yapma fırsayçtım olmuyor. Ve bu hafta hiçbirşey yapmamayı planlıyorum. Temizlik de yemek de. Bakalım ne yiycez bir hafta. Nasıl o sorumluluğunu yerine getirmiyor ben de bu sorumluluğumu yerine getirmiycem. Nolcak bakalım. Artık bir şekilde müdahale etmem gerek. Annesiyle de aramız iyi. Çıtlatsammı acaba. O da benden kaynaklandığını düşümür mü oğluna toz kondurmaz mı acaba.

Canım bu horlama için bir çözüm bulmalısın.Esine bu yüzden de çekici gelmiyor olabilirsin.

Öylemidir acaba. Son zamanlarda çok şikayetçi. Olmaya başladı bu unla ilgili. Yıllardır horlarım yeni değil
Yani başka bir sıkıntı yoksa olabilir .Belli yaştan sonra sevgi azalmaz ama böyle küçük şeyler insana batabilir. Horul horul uyuyan bir kadın veya erkek pek çekici olmaz gibi ..

Ay çok özür dilerim .Ben konu sahibi yazdi sandim

Aldatmaz yapmaz demeyin direk ya ben kocama ne kadar guvensem de aldatmaz demem diyemem sahsen.. 6 ay normal bir süreç degip hem de hic deil biz de 40 a dayadik merdivem ama daha gayet genc bir yas bence siz adam akilli bir sorun neymis derdi

İşte sebepleri kendi agzınızla söylüyorsunuz
Horluyorsunuz belliki tipinize kilo giyim yüzünüz vd de laf ediyordur
Sogumus adam sizden
Kendinize bakmaya baslayın bence
Sac rengini değiştirin kiloluysanız rejime baslayın ne bileyim özgüveninizin geri gelmesini ilgisini cekecek bişeyler yapın

Çıtlatma çok özel bir konu bu iyice guveni yok olur.Naapcakki annesi

Gece yanında yatarken kendinizi tatmin edin, edemiyorsanız da ediyormuş gibi yapın. Buna da tepki göstermiyorsa adam ya sizi artık sevmiyor/çekici bulmuyordur ya da fizyolojik bir problemi vardır.
Ama her halükarda hem siz rahatlamış olursunuz hemde ona muhtaç olmadığınızı göstererek varsa bir gururu onu kırmış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…