- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
Gururdan. Gururum kırıldı.Benim demek istediğimi anlamamışsınız saydıgınız hiç bir şey ilişkiye girmek için engel değil. Benim eşimin de uykusu çok hafif ikimiz içinde sarılarak uyumak zor geliyor rahat edemiyoruz ama bunlar bahane değil. Benim size söylediğim şey neden eşinizle açık açık konuşmuyorsunuz. Alttan alttan ima etmek yerine seni istiyorum demiyorsunuz. Reddettiğinde de neden reddedildiğinizi niye sormuyorsunuz?
Bunun gururla ne alakası var. Bizim kadınımızın sorunu da bu. Adam 3 kat göbekle, kel kafasıyla, kokan agzıyla, atletle evde dolaşır haliyle her daim çekicidir erkekliğine laf soylenemez ama kadın hep prenses olup kendine dikkat etmek zorunda ve erkeğinin isteklerini dikkate almak zorunda. Pardon ama ya sizin istekleriniz? Yada kadın olarak istekleriniz oldugunun farkında mısınız? Ne zaman isteklerimizi dile getirmek gurur kırıcı oldu. Üzgünüm bir kendinizin farkına varın o beni reddetti gururum kırıldı çünkü karşınızda ingiltere prensi duruyor. Bu sorunu çözmek istiyorsanız oturup konuşacaksınız birbirinizin isteklerini dinleyeceksiniz iletişim kurmakla gururun ne alakası var?Gururdan. Gururum kırıldı.
2.kat. balkondan girmis. Nasil yapmis bizde sastik kaldik. Dedigin gibi cok uc ama iste oluyor bunlarBunu herkes okumalı. Uç bir örnek ama başa gelebiliyormuş. Şaşırdım doğrusu. Evi giriş kat mıydı? Hırsız basıl girmiş?
Dün öpüşürken uyuyakaldı. Aldım yastığımı başka odaya gittim farketti ama hiç ses bile çıkarmadı. Sabah kahvaltıyı hazırladım kaldırdım. Yüzüme bakmadan yedi kaldırdı. Sonra ben sinirlendim valizimi falan topladım gitme seviyorum falan filan...Sizdeki durum nasıl.
Şu yazdıklarınızın konu sahibine ne faydası var?Ben de benimki istemesin diye erkenden uyuyorum... Çünkü her saat potansiyel var adamda. Ama zormuş ya sizin durum. Ben reddediyorum ama benim yaptığımı eşim bana yapsa çok incinirdim...
Her konuda var boyle yazanlar hele yas belirtip benim kocam 43 yasında ama her gun olur diyenler tuhaf geliyor acaba deyınce kadınlığını kullandıkları icin yada cok seksı kadınım kocam beni istiyor diye dusunduklerı için mı böyleler bilmiyorum. Konu sahibine gelirsek sorun yaratmıyor anlaşılan olmazsa sorun olmaz diye düşünüyorsunuz galiba eşlerde bunu seziyor canına minnet biliyor ama karşısına azgın istekli kadın cıksa hic bir problemi kalmaz adamın hatta tedavi bile olur sağlık sorunları varsa bence gurur falan yapmayın başının etini yeyin olsun ne zaman istediğiniz de o zaman gidin yanına zaten belli zaman sonra alısacaktık vücut kendiliğinden isteyecek bide böyle yapıpta aldatan erkekler yok mu ya evdeki kadını mutlu edemiyorsun ikinci kadınla ne işi var ama işte dediğim gibi evdekiyle yapmaz gider dısarıda günde yapar konu sahibi aldatmaz dedi de genelde erkekler boyle amaŞu yazdıklarınızın konu sahibine ne faydası var?
Eşiniz çok istekliymiş ne mutlu size.
Konu sahibinin derdine dert katar gibi olmuş
Herzaman savunduğum bişey varki kadının canını en çok kadın yakıyo yine.Her konuda var boyle yazanlar hele yas belirtip benim kocam 43 yasında ama her gun olur diyenler tuhaf geliyor acaba deyınce kadınlığını kullandıkları icin yada cok seksı kadınım kocam beni istiyor diye dusunduklerı için mı böyleler bilmiyorum. Konu sahibine gelirsek sorun yaratmıyor anlaşılan olmazsa sorun olmaz diye düşünüyorsunuz galiba eşlerde bunu seziyor canına minnet biliyor ama karşısına azgın istekli kadın cıksa hic bir problemi kalmaz adamın hatta tedavi bile olur sağlık sorunları varsa bence gurur falan yapmayın başının etini yeyin olsun ne zaman istediğiniz de o zaman gidin yanına zaten belli zaman sonra alısacaktık vücut kendiliğinden isteyecek bide böyle yapıpta aldatan erkekler yok mu ya evdeki kadını mutlu edemiyorsun ikinci kadınla ne işi var ama işte dediğim gibi evdekiyle yapmaz gider dısarıda günde yapar konu sahibi aldatmaz dedi de genelde erkekler boyle ama
Gerçekten ben de vesvese vermek istemem asla ama başka biri falan geldi direk aklıma. Inşallah başka birşeydir tabi. Açık açık konuşun hiç normal değil yani bu. Hatta başka biri mi var dense mecburen dökülür mü acaba kendini inandirmak icin,bilemedim.Arkadaşlar eşimle aramız çok iyi değil. 5 yıl çıkarak evlendik. Son zamanlarda hiç iyi değil ilişkimiz. 12 ve 6 yaşında çocuklarım var. 40 lara merdiven dayandık. Cinsel hayatımız hiç iyi değil. Yaklaşık 5 ay önce çocukları dışarı gönderiyimmi dedim buna. Mesajımı aldı aslında ama istemedi. O zaman sen görürsün demiştim. Ve bugün İstanbulu gelini izleyince gaza geldim gururumu kırıp yanına gittim. Başka odadaydı. Elinde telefon oyun oynuyor. Çocuklar uyudu. Aklına birşey gelmiyor mu dedim. Telefondan gözünü ayırmadı. GÜldü ve yoo dedi. Biraz durdum ayakta kapıda ve niye gelmiyor, sorunların mı var dedim. Hayır dedi. Yüzüme falan bakmadı bu arada. Telefonla oynamaya devam etti. Biraz durdum ayakta sonra TV izlemeye diğer odaya gittim. Bekledim gelir diye. Gelmedi. Daha sonra baktım gitmiş uyumuş. 6-7 aydır hiç birşey olmuyor. Hiç mi canı istemez. Benim. Gibi var mı. Bu kadar uzun ara verilir mi.
Evliyim o tespitleri de 14 şubatta anladım eşimle çocuklar duymasını izliyoruz bir iki gün sonraydı galiba 14 şubattan meltem kutlayalım diyor haluk anlamsız falan diyordu eşim ordan boyle karım olacak itiraz edecem dedi anladım ki insanlar illa başka bir kadının yaptıgı şeyler üzmüyor insanı erkekler kadınana göre davranıp ayrım yapmayı pek seviyorlarHerzaman savunduğum bişey varki kadının canını en çok kadın yakıyo yine.
Neden bilmiyorum ama kadınlar birbirine karşı çok acımasız.
Evlisiniz sanırım tespitleriniz çok doğru
Evet katılıyorum. Biz pas vermesek hiç nasıl surat asarlar. Ne oldu derler? Biz de demeliyiz yani. Illa onlar isteyince mi olacak bu iş.Bunun gururla ne alakası var. Bizim kadınımızın sorunu da bu. Adam 3 kat göbekle, kel kafasıyla, kokan agzıyla, atletle evde dolaşır haliyle her daim çekicidir erkekliğine laf soylenemez ama kadın hep prenses olup kendine dikkat etmek zorunda ve erkeğinin isteklerini dikkate almak zorunda. Pardon ama ya sizin istekleriniz? Yada kadın olarak istekleriniz oldugunun farkında mısınız? Ne zaman isteklerimizi dile getirmek gurur kırıcı oldu. Üzgünüm bir kendinizin farkına varın o beni reddetti gururum kırıldı çünkü karşınızda ingiltere prensi duruyor. Bu sorunu çözmek istiyorsanız oturup konuşacaksınız birbirinizin isteklerini dinleyeceksiniz iletişim kurmakla gururun ne alakası var?
oturup konusun ters cevaplar verirse anlayış gösterin, olmadı evlilik danısmanına gidin. Doğru iletişim çok önemli. evlilikten benden beklentin nedir. mutlu degil misin benimle diye sorabilirsinizGerçekten ben de vesvese vermek istemem asla ama başka biri falan geldi direk aklıma. Inşallah başka birşeydir tabi. Açık açık konuşun hiç normal değil yani bu. Hatta başka biri mi var dense mecburen dökülür mü acaba kendini inandirmak icin,bilemedim.
Çok teşekkür ederim sadece ilk mesajımı okuyup yorum yapmadığınız için. Hepsini okuyarak yaptığınız yorum çok değerli benim için. Dikkate alacam. Şuan konuşmuyoruz. Bugün hiç konuşmadık aynı evin içinde. Normale dönünce konuşmayı deniycem.Arkadaşım tüm sayfaları ve verdiğiniz cevapları okudum.
İki ihtimal var.
1.Eşinizin fizyolojik dolayısıyla da psikolojik bir sorunu var.
2.Eşiniz sizi artık çekici bulmuyor muhtemelen sevgisi de azalmış.
Her iki ihtimalden hangisinin doğru olduğunu da açıkca konuşmadan anlamanız mümkün değil.
Evliliğinizi bitirmek gibi bir niyetiniz yoksa, gururu bir kenara bırakıp açıkca konuşun eşinizle.
Aksi takdirde bir çıkış yolu göremiyorum ben.
Bunu ağzındanmı kaçırdı?Evliyim o tespitleri de 14 şubatta anladım eşimle çocuklar duymasını izliyoruz bir iki gün sonraydı galiba 14 şubattan meltem kutlayalım diyor haluk anlamsız falan diyordu eşim ordan boyle karım olacak itiraz edecem dedi anladım ki insanlar illa başka bir kadının yaptıgı şeyler üzmüyor insanı erkekler kadınana göre davranıp ayrım yapmayı pek seviyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?