Eşim beni yine reddetti.

Gururdan. Gururum kırıldı.

Gururdan. Gururum kırıldı.
Bunun gururla ne alakası var. Bizim kadınımızın sorunu da bu. Adam 3 kat göbekle, kel kafasıyla, kokan agzıyla, atletle evde dolaşır haliyle her daim çekicidir erkekliğine laf soylenemez ama kadın hep prenses olup kendine dikkat etmek zorunda ve erkeğinin isteklerini dikkate almak zorunda. Pardon ama ya sizin istekleriniz? Yada kadın olarak istekleriniz oldugunun farkında mısınız? Ne zaman isteklerimizi dile getirmek gurur kırıcı oldu. Üzgünüm bir kendinizin farkına varın o beni reddetti gururum kırıldı çünkü karşınızda ingiltere prensi duruyor. Bu sorunu çözmek istiyorsanız oturup konuşacaksınız birbirinizin isteklerini dinleyeceksiniz iletişim kurmakla gururun ne alakası var?

Ben de benimki istemesin diye erkenden uyuyorum... Çünkü her saat potansiyel var adamda. Ama zormuş ya sizin durum. Ben reddediyorum ama benim yaptığımı eşim bana yapsa çok incinirdim...

Valla bizkmii yeni 28 oldu. Ama oyundan dolayi yakinlasmiyoruz uzun suredir.
Konuşma uslubu beni rahatsiz ediyor.
Bir ara bende olsun diye uğraşırdım ama gerek yok
Konuşmak yüzunu görmek bile istemiyorum bazen. Erkekler zaten umursamiyoe boyle seyleri.
Dönüp sırtını yatma becerisine sahipler. Ustune ustluk bebekte var 8 aylik.
Bence erkeklik durumları sıkıntılı.

Sizdeki durum nasıl.
Dün öpüşürken uyuyakaldı. Aldım yastığımı başka odaya gittim farketti ama hiç ses bile çıkarmadı. Sabah kahvaltıyı hazırladım kaldırdım. Yüzüme bakmadan yedi kaldırdı. Sonra ben sinirlendim valizimi falan topladım gitme seviyorum falan filan...

Ben de benimki istemesin diye erkenden uyuyorum... Çünkü her saat potansiyel var adamda. Ama zormuş ya sizin durum. Ben reddediyorum ama benim yaptığımı eşim bana yapsa çok incinirdim...
Şu yazdıklarınızın konu sahibine ne faydası var?
Eşiniz çok istekliymiş ne mutlu size.
Konu sahibinin derdine dert katar gibi olmuş

Şu yazdıklarınızın konu sahibine ne faydası var?
Eşiniz çok istekliymiş ne mutlu size.
Konu sahibinin derdine dert katar gibi olmuş
Her konuda var boyle yazanlar hele yas belirtip benim kocam 43 yasında ama her gun olur diyenler tuhaf geliyor acaba deyınce kadınlığını kullandıkları icin yada cok seksı kadınım kocam beni istiyor diye dusunduklerı için mı böyleler bilmiyorum. Konu sahibine gelirsek sorun yaratmıyor anlaşılan olmazsa sorun olmaz diye düşünüyorsunuz galiba eşlerde bunu seziyor canına minnet biliyor ama karşısına azgın istekli kadın cıksa hic bir problemi kalmaz adamın hatta tedavi bile olur sağlık sorunları varsa bence gurur falan yapmayın başının etini yeyin olsun ne zaman istediğiniz de o zaman gidin yanına zaten belli zaman sonra alısacaktık vücut kendiliğinden isteyecek bide böyle yapıpta aldatan erkekler yok mu ya evdeki kadını mutlu edemiyorsun ikinci kadınla ne işi var ama işte dediğim gibi evdekiyle yapmaz gider dısarıda günde yapar konu sahibi aldatmaz dedi de genelde erkekler boyle ama

Herzaman savunduğum bişey varki kadının canını en çok kadın yakıyo yine.
Neden bilmiyorum ama kadınlar birbirine karşı çok acımasız.
Evlisiniz sanırım tespitleriniz çok doğru

Gerçekten ben de vesvese vermek istemem asla ama başka biri falan geldi direk aklıma. Inşallah başka birşeydir tabi. Açık açık konuşun hiç normal değil yani bu. Hatta başka biri mi var dense mecburen dökülür mü acaba kendini inandirmak icin,bilemedim.

Herzaman savunduğum bişey varki kadının canını en çok kadın yakıyo yine.
Neden bilmiyorum ama kadınlar birbirine karşı çok acımasız.
Evlisiniz sanırım tespitleriniz çok doğru
Evliyim o tespitleri de 14 şubatta anladım eşimle çocuklar duymasını izliyoruz bir iki gün sonraydı galiba 14 şubattan meltem kutlayalım diyor haluk anlamsız falan diyordu eşim ordan boyle karım olacak itiraz edecem dedi anladım ki insanlar illa başka bir kadının yaptıgı şeyler üzmüyor insanı erkekler kadınana göre davranıp ayrım yapmayı pek seviyorlar

Evet katılıyorum. Biz pas vermesek hiç nasıl surat asarlar. Ne oldu derler? Biz de demeliyiz yani. Illa onlar isteyince mi olacak bu iş.

Arkadaşım tüm sayfaları ve verdiğiniz cevapları okudum.
İki ihtimal var.
1.Eşinizin fizyolojik dolayısıyla da psikolojik bir sorunu var.
2.Eşiniz sizi artık çekici bulmuyor muhtemelen sevgisi de azalmış.
Her iki ihtimalden hangisinin doğru olduğunu da açıkca konuşmadan anlamanız mümkün değil.
Evliliğinizi bitirmek gibi bir niyetiniz yoksa, gururu bir kenara bırakıp açıkca konuşun eşinizle.
Aksi takdirde bir çıkış yolu göremiyorum ben.

oturup konusun ters cevaplar verirse anlayış gösterin, olmadı evlilik danısmanına gidin. Doğru iletişim çok önemli. evlilikten benden beklentin nedir. mutlu degil misin benimle diye sorabilirsiniz

Çok teşekkür ederim sadece ilk mesajımı okuyup yorum yapmadığınız için. Hepsini okuyarak yaptığınız yorum çok değerli benim için. Dikkate alacam. Şuan konuşmuyoruz. Bugün hiç konuşmadık aynı evin içinde. Normale dönünce konuşmayı deniycem.

Kırmadan yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yorumlarınızı değerlendircem.
Bugün temizlik yapmıycam dedim ama yaptım işte yine. Yarın da yemek yapmıycam diyorum ama muhtemelen onu da yaparım. Biz kadınlar kendimize görev olarak bildiklerimizi yapıyoruz her ne olursa olsun. Anneyi ne de olsa. Farklıyız bir erkeklerden.

Ben aldatma fikrine katılmıyorum. Aldatsa mutlaka anlardınız. Bir şekilde kendilerini ele verirler çünkü.

Sevgi bitme meselesine de katılmıyorum. Cinsellik bir ihtiyaçtır. Her sevişen birbirini sevecek diye bir şey yok. Erkekler sevmese de bu ihtiyaç için çok rahat birlikte olabilirler. Birlikte olmaması sevmediği anlamına gelmez bence.

Çekici giyinme konusu da anlamsız geliyor bana. Çoluk çocuk derken her gün bakımlı gezmek imkansız. Ama her haliyle birlikte oluyor insanlar.

Bana kalırsa aseksüel olabilir. Hormonlarıyla ilgili sıkıntı yaşıyor olabilir. Evlilik terapisti ile görüşseniz o sizi yönlendirir bence. Fizyolojik bir durum gibi geldi bana. İhtiyaç duymuyor olabilir. Bazı kadınlar ve bazı erkekler cinsel açıdan isteksiz olabilirler. Bu sonradan da ortaya çıkabilir. Sorun ne olursa olsun sizinle ilgili değil (çekicilik, bakımlı olma vs.) tamamen eşinizle ilgili.

Bunu ağzındanmı kaçırdı?
Bence onlardaki incelik kibarlık vs sahip olana kadar. Eminim eşin meltemle evli olsa onada size davrandığı gibi davranacak çünkü onun fıtratı o.
Sizin peşinizde nekadar koştu zamanında kimbilir. Ama nikah değiştiriyo çoğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…